Η Αναζήτηση τώρα Σας επιτρέπει να αναζητήσετε τη συσκευή σας ή το Διαδίκτυο από οπουδήποτε [Android]

Θέλατε ποτέ να αναζητήσετε κάτι στο Android σας χωρίς να αφήσετε την τρέχουσα εφαρμογή σας; Μην ανησυχείτε, καθώς η Digital Life International έχει αναπτύξει το Search Now, μια όμορφη και εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που θα κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη για τους χρήστες Android που θέλουν να κάνουν γρήγορη αναζήτηση στον ιστό και τη συσκευή τους. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αναζήτηση από οπουδήποτε στο smartphone και το tablet σας χωρίς να χρειάζεται να εκκινήσετε μια ξεχωριστή εφαρμογή, τοποθετώντας ένα μόνιμο αιωρούμενο εικονίδιο αναζήτησης στο πάνω μέρος της οθόνης σας. Μπορείτε να το πατήσετε και να αρχίσετε να αναζητάτε αμέσως το ερώτημά σας στο Διαδίκτυο, τις επαφές, τις εφαρμογές, τους σελιδοδείκτες, τα αρχεία πολυμέσων, το ημερολόγιο και τις ρυθμίσεις συστήματος.

  Απόκρυψη οποιουδήποτε και όλων των τύπων αρχείων στη συσκευή σας Android [No Root]

Το Search Now έχει πολλά να εξερευνήσετε. Χάρη στην εύκολη διεπαφή της, η εφαρμογή είναι μια ευχάριστη πλοήγηση. Όταν εγκατασταθεί, η Αναζήτηση τώρα τοποθετεί ένα μεγεθυντικό φακό σαν εικονίδιο στην οθόνη (όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης στα αριστερά). Αυτό το εικονίδιο μπορεί να συρθεί σε διαφορετική θέση, ώστε να μην σας εμποδίσει. Πατώντας σε αυτό ανοίγει η κύρια περιοχή αναζήτησης όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε το ερώτημα που θέλετε και να πατήσετε επιστροφή για να ανακτήσετε τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.

Το καλύτερο στοιχείο για την Αναζήτηση τώρα είναι η εξαιρετικά γρήγορη δυνατότητα ευρετηρίασης, που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα αρχίζουν να πέφτουν τη στιγμή που θα αρχίσετε να δένετε. Δίνει επίσης προτάσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το ερώτημα και υποστηρίζει δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo, το Bing, το Ask και το Baidu. Επιπλέον, μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση στους Χάρτες Google, στο Play Store και στο YouTube για εσάς. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει αναζήτηση στη συσκευή σας, για παράδειγμα, επαφές, εγκατεστημένες εφαρμογές και ημερολόγιο κ.λπ., πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια ενιαία στάση για αναζήτηση τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στο περιεχόμενο που υπάρχει ήδη στο τηλέφωνό σας.

  Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο λογαριασμό σας Google στο Android

Οι χρήστες που δεν τους πειράζει να τοποθετούν γραφικά στοιχεία στην αρχική τους οθόνη μπορούν να επωφεληθούν από το γραφικό στοιχείο Search Now, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στην αρχική οθόνη όσο και στην οθόνη κλειδώματος. Αποτελείται από ένα απλό πάτημα γραμμής αναζήτησης στην οποία εμφανίζεται η κύρια διεπαφή.

Η οθόνη Ρυθμίσεις του Search Now σάς δίνει τη δυνατότητα να καθορίσετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, τις πηγές αναζήτησης από τη συσκευή σας και να αλλάξετε μερικές γενικές επιλογές. Επιπλέον, μπορείτε να τροποποιήσετε το μέγεθος και τη διαφάνεια του ίδιου του αιωρούμενου εικονιδίου.

  Avast! Η αφαίρεση λογισμικού λύτρων απαλλάσσει τη συσκευή σας Android από το Simplelocker

Με λίγα λόγια, το Search Now είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android που κάνει την αναζήτηση της συσκευής σας παιχνιδάκι. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, μια επερχόμενη έκδοση θα φέρει τις δυνατότητες Φωνητικής Αναζήτησης και Μετάφρασης Google στην εφαρμογή.

Εγκαταστήστε την Αναζήτηση τώρα από το Play Store