Το Shader σας προσφέρει μια βασική σελίδα νέας καρτέλας με τρισδιάστατο φόντο [Chrome]

Η σελίδα Νέα καρτέλα στο Chrome, ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης για αυτό το θέμα, είναι μια πολύ σημαντική σελίδα. Η Google επανασχεδίασε αυτήν τη σελίδα στο Chrome πριν από λίγες μόνο ενημερώσεις και ο Firefox έκανε επίσης κάποιες αλλαγές, αν και ανεπαίσθητες στη νέα καρτέλα του. Έτσι, εάν οι προγραμματιστές αυτών των καταπληκτικών προγραμμάτων περιήγησης ξανασκεφτούν τη σελίδα της νέας καρτέλας, είναι λογικό ότι οι προγραμματιστές και οι χρήστες θα έχουν γνώμη για το τι θέλουν ή τι δεν θέλουν, εξ ου και η πολύ υγιής λίστα επεκτάσεων στον Ιστό του Chrome Αποθηκεύστε αυτήν την εμφάνιση για να βελτιώσετε τη σελίδα της νέας καρτέλας. Έχουμε τη δική μας λίστα με εκπληκτικές επεκτάσεις για την τροποποίηση της σελίδας νέας καρτέλας. Το Shader – 3D New Tab είναι μια επέκταση που αναθεωρεί τη σελίδα της νέας καρτέλας δίνοντάς της ένα φαινομενικά τρισδιάστατο φόντο. Είναι πολύ καθαρό και εστιάζει στο να σας δίνει μόνο βασικές πληροφορίες. Λαμβάνετε την ημερομηνία και την ώρα, έναν άμεσο σύνδεσμο προς το Facebook, το Twitter, το YouTube, το Google+ και το Github και μια γραμμή αναζήτησης. Η επέκταση έχει οκτώ θέματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και είναι εκπληκτικά γρήγορη, δεδομένου ότι το φόντο είναι κινούμενο.

  Τρόπος συμπίεσης ή αποσυμπίεσης αρχείων σε ένα Chromebook

Το μόνο που χρειάζεστε για να θέσετε σε λειτουργία τη νέα καρτέλα είναι να εγκαταστήσετε την επέκταση. Δεν υπάρχουν κυριολεκτικά ρυθμίσεις για διαχείριση και μόνο θέματα μεταξύ των οποίων επιλέγετε εσείς. Η ώρα είναι σε μορφή 24 ωρών και, δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να την αλλάξετε σε μορφή 12 ωρών. Η σελίδα της νέας καρτέλας σας καλωσορίζει με ένα φιλικό μήνυμα για να σας ενημερώσει εάν είναι πρωί ή απόγευμα ή βράδυ. Η ημερομηνία εμφανίζεται ακριβώς από κάτω. Οι χρήστες του Chromium μπορεί πραγματικά να το λατρέψουν αυτό περισσότερο από τους χρήστες Windows ή Mac. Τα κουμπιά Facebook, Twitter, Google+ κ.λπ. εμφανίζονται κάτω από τη γραμμή αναζήτησης και ίσως χρειαστεί να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να τα δείτε.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το μενού νέων επεκτάσεων του Google Chrome

Για να αλλάξετε το θέμα, κάντε κλικ στο κουμπί με το μολύβι στα αριστερά και επιλέξτε ένα από τα οκτώ θέματα που εμφανίζονται στο συρόμενο πλαίσιο.

Οπτικά, η σελίδα της νέας καρτέλας φαίνεται υπέροχη. Το Speed ​​Dial φυσικά δεν είναι πλέον διαθέσιμο, αλλά αν εγκαταστήσετε αυτήν την επέκταση παίρνετε μια συνειδητή απόφαση να ζήσετε χωρίς Speed ​​Dial ούτως ή άλλως. Υπάρχουν μόνο δύο ελλείψεις που βλέπω με αυτήν την επέκταση. Οι χρήστες δεν πρέπει να κάνουν κύλιση προς τα κάτω για να δουν τους συνδέσμους προς το Facebook, το Twitter και άλλους ιστότοπους. Θα πρέπει να υπάρχει τρόπος να αλλάξετε τη μορφή ημερομηνίας σε 12 ώρες. Η επέκταση είναι νέα, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε σε αυτές τις μικρές διορθώσεις σε μια μελλοντική έκδοση.

  Πώς να εμφανίσετε σελιδοδείκτες για φορητές συσκευές Chrome στην επιφάνεια εργασίας Chrome

Εγκαταστήστε το Shader – Τρισδιάστατη νέα καρτέλα από το Chrome Web Store