Το Ready είναι μια εφαρμογή επαφών που επικεντρώνεται σε κλήσεις, μηνύματα και email [Android]

Εδώ είναι ένα πράγμα σχετικά με τις εφαρμογές επικοινωνίας. είναι όλα πρακτικά ίδια. Αλλά το Ready for Android, από την άλλη πλευρά, προσπάθησε να ανακαλύψει εκ νέου τον τροχό φέρνοντας τις πιο συνηθισμένες επιλογές επικοινωνίας, δηλαδή την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, την αποστολή γραπτών μηνυμάτων ή την ανταλλαγή email, αμέσως. Αντί να βαλτώνει τη συσκευή σας με ενοχλητικές λειτουργίες, το Ready θέλει να κάνει τα πράγματα πιο απλά από ποτέ. Και επιπλέον, η όμορφη διεπαφή του Ready είναι απίστευτα διαισθητική και εύκολη στη χρήση.

Το Ready βρίσκεται ακόμα σε πρώιμη έκδοση beta και μπορείτε να γίνετε ένας από τους τυχερούς δοκιμαστές, απλώς γίνεστε μέλος της κοινότητάς του στο Google+ επισκεπτόμενοι αυτός ο σύνδεσμος.

  Πώς να φτιάξετε το δικό σας πακέτο αυτοκόλλητων για WhatsApp σε iPhone και Android

Αφού εγγραφείτε στην κοινότητα, κατευθυνθείτε προς αυτή η σελίδα, και κάντε κλικ στο «Γίνε δοκιμαστής» όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Στη συνέχεια, θα σας δοθεί ο σύνδεσμος του Ready στο Google Play Store που σας επιτρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας.

Η βασική προϋπόθεση πίσω από το Ready είναι αρκετά παρόμοια με αυτή πολλών άλλων εφαρμογών επαφών και καλούντων. για να σας αφήσω να ασχοληθείτε με το βιβλίο διευθύνσεών σας. Αλλά επιπλέον, σας επιτρέπει επίσης να αντιμετωπίσετε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την ειδοποίηση εισερχόμενων κλήσεων, όπου μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επικοινωνίας με την επαφή σας με πολλούς τρόπους. Όταν εκκινήσετε, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google και, στη συνέχεια, να παρακολουθήσετε τον σύντομο οδηγό.

  Δείτε το ιστορικό τιμών των εφαρμογών iOS, Android και Windows Phone

Το καλύτερο στοιχείο για το Read είναι το προσεγμένο και κομψό περιβάλλον χρήστη του. Παραθέτει τις επαφές με έναν εντελώς νέο τρόπο, σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε στη λίστα μέσω ενός κυκλικού καντράν και να προβάλετε μικρογραφίες επαφών που εμφανίζονται μεγάλες και έντονες. Στην οθόνη επαφών του Ready, μπορείτε να σύρετε προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά για πλοήγηση μεταξύ όλων των επαφών και των αγαπημένων. Μπορείτε να πατήσετε σε μια επαφή για να προβάλετε επιπλέον πληροφορίες, φυσικά, καθώς και να επεξεργαστείτε ό,τι έχει ήδη αποθηκευτεί.

Η εφαρμογή δεν αφορά μόνο την προβολή του βιβλίου διευθύνσεών σας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με μια εισερχόμενη κλήση. Όταν λαμβάνετε μια κλήση, μπορείτε να σύρετε προς τα δεξιά στη φωτογραφία για να αποδεχτείτε την κλήση ή να σύρετε προς τα αριστερά για να την απορρίψετε. Επίσης, σας δίνει μερικές επιπλέον επιλογές σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας, δηλαδή μπορείτε να επιλέξετε να τους καλέσετε, να τους στείλετε μήνυμα, να τους γνωρίσετε ή να τους στείλετε ένα email. Επιπλέον, σας επιτρέπει να προβάλλετε πλήρες ιστορικό καλούντων, όπου μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες μεθόδους επικοινωνίας με αυτόν τον καλούντα και την ώρα, για παράδειγμα, πόσα λεπτά ή ώρες πριν απορρίψατε ή αποδεχτήκατε την κλήση του ή εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να τον προσεγγίσετε στο Hangouts.

  Αποστολή μηνυμάτων ενεργοποιημένης τοποθεσίας σε επαφή [Android]

Με λίγα λόγια, αν ψάχνετε για μια όμορφη εφαρμογή επαφών, το Ready αξίζει σίγουρα μια ευκαιρία.

μέσω: AndroidPolice