Αποστολή μηνυμάτων ενεργοποιημένης τοποθεσίας σε επαφή [Android]

Είναι κοινή πρακτική να κάνετε check-in με κάποιον ή να βάζετε κάποιον να κάνει check-in μαζί σας όταν φτάσει στο σπίτι. Μπορεί να πηγαίνετε μόνοι σας στο σπίτι ή να ανησυχείτε μήπως κάποιος φίλος ή μέλος της οικογένειας φτάσει στο σπίτι με ασφάλεια. Και στις δύο περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα στείλουν ένα γρήγορο μήνυμα ή θα κάνουν ένα σύντομο τηλεφώνημα για να καθησυχάσουν όσους περιμένουν ότι έχουν φτάσει στον προορισμό τους με ασφάλεια. Το Buzzer είναι μια εφαρμογή Android που το αυτοματοποιεί. Μπορείτε να αποθηκεύσετε διαφορετικές τοποθεσίες σε αυτό, όπως την εργασία και το σπίτι, και κάθε φορά που φτάνετε στην τοποθεσία, ένα μήνυμα μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να αποστέλλεται σε μία ή πολλές επαφές.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 33 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Το Buzzer απαιτεί τον αριθμό τηλεφώνου σας για να λειτουργήσει και θα τον επαληθεύσει μέσω μηνύματος κειμένου. Αφού εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, προχωρήστε και σημειώστε την πρώτη σας τοποθεσία μέσω του ενσωματωμένου χάρτη. Πατήστε το κουμπί αιωρούμενο συν για να δημιουργήσετε ένα μήνυμα που θα σταλεί από την τοποθεσία που μόλις προσθέσατε. Συντάξτε ένα μήνυμα και επιλέξτε μία ή πολλές επαφές. Πατήστε “Set Buzz” όταν ολοκληρώσετε. Εάν χρειάζεται να στείλετε την ειδοποίηση μόνο μία φορά, π.χ. όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο, επιλέξτε το πλαίσιο «Μόνο μία φορά» στο κάτω μέρος.

Αφού ορίσετε την ειδοποίηση μηνύματος, θα ειδοποιήσει αυτόματα την επαφή σας, μέσω μηνύματος κειμένου, όταν φτάσετε στην τοποθεσία για την οποία τη ρυθμίσατε. Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, μπορείτε να ορίσετε μια περίμετρο ακριβείας για μια τοποθεσία έως και 200m, 1km ή 10km από την τοποθεσία. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, γιατί όταν η μπαταρία σας είναι χαμηλή αλλά αν την ενεργοποιήσετε θα έχει ως αποτέλεσμα η παρακολούθηση τοποθεσίας να είναι λιγότερο ακριβής.

  Η εφαρμογή Parental Control TimeAway σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη συσκευή των παιδιών σας [Android]

Η εφαρμογή διαθέτει ειδοποιήσεις για να σας ενημερώνει πότε έχει στείλει ένα μήνυμα και μπορείτε να διαμορφώσετε αυτές τις ειδοποιήσεις από τις Ρυθμίσεις της. Είναι μια πολύ καλή εφαρμογή που διασφαλίζει ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα γνωρίζουν πότε έχετε φτάσει στον προορισμό σας με ασφάλεια και σας απαλλάσσει από το βάρος να θυμάστε να στείλετε το μήνυμα.

Εγκαταστήστε το Buzzer από το Google Play Store