Πώς να διορθώσετε το σφάλμα εφαρμογής από σφάλμα χαρακτήρων στα Τελούγκου στο iOS 11.2.5

Το iOS 11 πρόκειται να μείνει στην ιστορία της Apple έχει μια από τις πιο προβληματικές εκδόσεις του. Αυτή η έκδοση του λειτουργικού συστήματος δεν φαίνεται να κάνει διάλειμμα και πολλές λειτουργίες έχουν σπάσει. Η Apple τα διορθώνει στην επόμενη ενημέρωση φυσικά αλλά η επόμενη ενημέρωση έρχεται με τα δικά της σφάλματα. Προς το παρόν, οι χρήστες στο iOS 11.2+ ενδέχεται να βγάζουν τα iMessages εκτός λειτουργίας. Το σφάλμα φαίνεται να έχει επιδιορθωθεί στο iOS 11.3, αλλά είναι ακόμα σε έκδοση beta. Ένα νέο σφάλμα, που ονομάστηκε σφάλμα χαρακτήρα των Τελούγκου έχει τώρα ανακαλύφθηκε και επηρεάζει την εφαρμογή Messages και σχεδόν όλες τις άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας, συμπεριλαμβανομένου του Facebook Messenger. Αυτό το σφάλμα δεν φταίει η Apple, καθώς έχει να κάνει με χαρακτήρες unicode. Είναι απλώς ένα από εκείνα τα πράγματα που δεν μπορείτε να πιάσετε ακόμη και με αυστηρές δοκιμές.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Universal Clipboard σε iOS 10 και macOS Sierra

Η συντριβή του χαρακτήρα των Τελούγκου

Εάν στείλετε έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα Τελούγκου σε κάποιον μέσω του Messages, θα διακοπεί η λειτουργία της εφαρμογής καθώς και άλλων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων στο τηλέφωνό τους. Το πρόβλημα είναι με τον χαρακτήρα, οπότε οποιαδήποτε εφαρμογή προσπαθεί να τον εμφανίσει, είτε είναι η εφαρμογή Μηνύματα είτε η εφαρμογή Facebook, θα διακοπεί η εν λόγω εφαρμογή. Το πρόβλημα μπορεί να κλιμακωθεί αν το iOS προσπαθήσει να εμφανίσει τον χαρακτήρα σε μια ειδοποίηση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την επαναφόρτωση του εφαλτηρίου ή τη συντριβή της συσκευής σας. Εάν πληκτρολογήσετε τον χαρακτήρα, ας πούμε, στην εφαρμογή Notes, θα διακοπεί η εφαρμογή και πιθανώς το τηλέφωνό σας.

  Πώς να συλλέξετε χρήσιμα tweets ώστε να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα αργότερα [iOS]

Ευτυχώς, η επιδιόρθωση για το σφάλμα χαρακτήρα Telugu είναι αρκετά απλή. Επίσης, η Apple γνωρίζει το πρόβλημα και το σφάλμα έχει ήδη διορθωθεί στο iOS 11.3 (beta).

Διορθώστε τη συντριβή χαρακτήρων στα Τελούγκου

Εάν έχετε λάβει τον χαρακτήρα Τελούγκου και η εφαρμογή Μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων άλλων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, δεν θα σταματήσει να κολλάει κάθε φορά που τις εκκινείτε, πρέπει να κάνετε δύο πράγματα για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Πρώτα, ζητήστε από έναν φίλο να σας στείλει ένα μήνυμα. Είναι καλύτερο να στείλουν ένα iMessage αλλά και ένα SMS θα κάνει το κόλπο. Αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα με τη συντριβή εφαρμογών και τη συντριβή της συσκευής σας. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν η συσκευή και οι εφαρμογές σας είναι σταθερές είναι να διαγράψετε το μήνυμα με το κείμενο. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο δεδομένου του τρόπου με τον οποίο θα αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στην εφαρμογή και θα προσπαθήσει να αποδώσει ξανά τον χαρακτήρα.

  Ελέγξτε ποιες εφαρμογές εξαντλούν την περισσότερη μπαταρία στο iOS 9 [iPhone Tip]

Εάν ο χαρακτήρας στάλθηκε μέσω μιας εφαρμογής όπως το Facebook Messenger, μπορείτε να δοκιμάσετε να μεταβείτε στη διεπαφή ιστού του Messenger και να τον διαγράψετε εκεί. Προφανώς αυτό θα είναι λίγο πιο δύσκολο με το Messages, επομένως είναι καλύτερο να διαγράψετε απλώς το προβληματικό νήμα συνομιλίας αντί να το ανοίξετε ξανά.