Το Lumosity φέρνει την υπηρεσία του Brain Teasing στο Android

Το να παίζετε παιχνίδια με πειράγματα εγκεφάλου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χαλαρώσετε και να βελτιώσετε τις δημιουργικές και γνωστικές σας δεξιότητες πιο γρήγορα. Τα εγκεφαλικά πειράγματα μας δοκιμάζουν με μια σειρά ερωτήσεων και γρίφων για να ελέγξουν πού βρίσκονται οι δεξιότητές μας στην επίλυση προβλημάτων και να βοηθήσουν στη βελτίωση της μνήμης μας. Το Lumosity είναι ένας τέτοιος δημοφιλής ιστότοπος, με 60 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, που υπόσχεται να εκπαιδεύσει τις διάφορες περιοχές του εγκεφάλου σας που σχετίζονται με την ταχύτητα, την προσοχή, τη μνήμη κ.λπ. χρησιμοποιώντας ως βάση την έρευνα της νευροεπιστήμης. Έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα χάρη σε μεγάλο βαθμό στην εφαρμογή iOS. Η Lumosity κυκλοφόρησε την επίσημη εφαρμογή Android που φέρνει την υπηρεσία στο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας της Google. Η εφαρμογή φέρει διάφορες ασκήσεις εγκεφαλικού πειράγματος, αθλητικό κομψό περιβάλλον χρήστη και είναι δωρεάν.

  Πώς να ελέγξετε αν ο bootloader είναι ξεκλειδωμένος ή κλειδωμένος στο Android

Το Lumosity δεν είναι απλώς μια παλιά μέθοδος για τη βελτίωση του εγκεφάλου σας με απλές μαθηματικές εξισώσεις. Όταν εγγράφεστε – που υποτίθεται ότι είναι υποχρεωτικό για την παρακολούθηση της προόδου σας – η εφαρμογή ρωτά ποιους τομείς σας απασχολούν περισσότερο, π.χ. μνήμη, προσοχή, ταχύτητα, ευελιξία και επίλυση προβλημάτων, και μπορείτε να επιλέξετε τις επιλογές που κρίνετε κατάλληλες. Μετά από αυτό, θα σας ζητηθεί επίσης να επιλέξετε το φύλο και το επίπεδο εκπαίδευσης και μετά το Lumosity παρουσιάζει την αρχική του οθόνη όπου μπορείτε να πατήσετε Ξεκινήστε να ξεκινήσετε να παίζετε το πρώτο σας παιχνίδι.

  Πώς να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών Gmail σε Android, iPhone και iPad

Η εφαρμογή παρουσιάζει μια σειρά από καθημερινές ασκήσεις εγκεφάλου. Σας παρέχει επίσης ένα σεμινάριο για κάθε δραστηριότητα για να εξοικειωθείτε με το πώς λειτουργεί πραγματικά κάθε άσκηση. Καθώς εργάζεστε κάθε μέρα, μπορείτε να συγκρίνετε τις βαθμολογίες σας και να δείτε εάν τηρείτε καλά την πρόοδό σας.

Κάθε ένα από αυτά τα καθεστώτα καθημερινής άσκησης αποτελείται από πέντε παιχνίδια που χρειάζονται περίπου δεκαπέντε λεπτά για να ολοκληρωθούν. Ένα παιχνίδι απαιτεί να συγκρίνετε το σύμβολο με το σχήμα που εμφανίστηκε προηγουμένως, για παράδειγμα, και πρέπει να απαντήσετε πατώντας απλώς Ναι ή Όχι. Υπάρχει ένα άλλο παιχνίδι που σας ζητά να επιλέξετε τον μεγαλύτερο αριθμό μεταξύ δύο επιλογών.

  Οι καλύτερες νέες δυνατότητες στο Android 11, διαθέσιμες τώρα

Μετά από κάθε παιχνίδι, εμφανίζεται ο συνολικός αριθμός σκορ και το Lumosity σάς επιτρέπει να συγκρίνετε τα αποτελέσματά σας με άλλα στον ιστό. Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε και να επαναλάβετε ένα προηγούμενο παιχνίδι για να βελτιώσετε την τρέχουσα βαθμολογία σας. Το Lumosity είναι προς το παρόν διαθέσιμο δωρεάν, αλλά προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες. Εάν χρειάζεστε περισσότερα προνόμια και πρόσβαση σε περισσότερα παιχνίδια, μπορείτε να εγγραφείτε για μια συνδρομή επί πληρωμή που περιλαμβάνει 11,95 $ /μήνα ή 59,95 $ /έτος.

Συνολικά, το Lumosity για Android είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητες σκέψης σας και να ασκήσετε τον εγκέφαλό σας.

Εγκαταστήστε το Lumosity από το Play Store