Το Helium προσθέτει τον καιρό, τους σελιδοδείκτες και τη ροή Reddit στη σελίδα νέας καρτέλας [Chrome]

Δεν είμαι οπαδός της προεπιλεγμένης σελίδας «Νέα καρτέλα» της Google στο Chrome. Η γραμμή αναζήτησης είναι αρκετά χρήσιμη και όλα, το επίπεδο λογότυπο της Google φαίνεται ωραίο και οι μικρές μικρογραφίες τύπου Speedial είναι χρήσιμες για τη γρήγορη εκκίνηση ιστότοπων που πρέπει συχνά να επισκέπτομαι, αλλά οτιδήποτε άλλο σχετικά με αυτό ήταν πάντα πολύ άχρηστο. Προηγουμένως, καλύψαμε ένα φορτηγό επεκτάσεων για το Chrome που βελτιώνουν τη νέα καρτέλα αντικαθιστώντας την προεπιλεγμένη νέα καρτέλα με μια προσαρμοσμένη σχεδίαση που συνήθως φέρει χαρακτηριστικά που στοχεύουν στη βελτίωση της λειτουργικότητας του αποθέματος. Το Helium είναι ένας παρόμοιος τρόπος για να γεμίσετε τη νέα καρτέλα του Chrome με πληροφορίες που μπορούν να σχετίζονται με την καθημερινή σας χρήση του Διαδικτύου. Όχι μόνο σας δείχνει την ώρα, την ημερομηνία και τις τρέχουσες πληροφορίες καιρού, αλλά η ανώδυνη πρόσβαση σε σελιδοδείκτες και ροή Reddit μπορεί επίσης να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη.

  Πώς να ελέγξετε τα πολυμέσα στο Chrome από ακουστικά Bluetooth

Δείτε πώς φαίνεται το Helium όταν εγκατασταθεί. Η απλή, γυμνή διεπαφή του είναι ιδανική για όποιον δεν του αρέσει η ακαταστασία. Το λεπτό γκρι φόντο είναι εύκολο στα μάτια και δεν θα δείτε ενοχλητικά στοιχεία σελίδας.

Το επάνω τμήμα της επέκτασης περιλαμβάνει πρόγνωση καιρού, ημερομηνία και ώρα, καθώς και ένα γραφικό στοιχείο πολύγλωσσων μηνυμάτων χαιρετισμού που εναλλάσσεται μεταξύ Αγγλικών, Ρωσικών, Ισπανικών, Γερμανικών και άλλων υποστηριζόμενων γλωσσών. Το Helium εντοπίζει αυτόματα την τρέχουσα τοποθεσία σας και παρουσιάζει ακριβή δεδομένα καιρού τόσο σε Fahrenheit όσο και σε Centigrade (μπορείτε να επιλέξετε τη μονάδα στις Ρυθμίσεις).

  Υπερβολικά μεγάλη, δεν διαβάστηκε η επέκταση για το Chrome συνοψίζει μεγάλα άρθρα

Τα δύο τελευταία γραφικά στοιχεία είναι οι Σελιδοδείκτες και το Reddit. Το γραφικό στοιχείο Σελιδοδεικτών παρουσιάζει μια λίστα σελιδοδεικτών που προσθέτετε στο φάκελο σελιδοδεικτών του Helium (η επέκταση δημιουργεί αυτόματα αυτόν τον φάκελο στη γραμμή σελιδοδεικτών όταν εγκατασταθεί). Κάθε φορά που προσθέτετε έναν σύνδεσμο σε αυτόν τον φάκελο, εμφανίζεται αυτόματα μέσα στο ίδιο το γραφικό στοιχείο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν ξεχωριστό φάκελο για αυτούς τους σελιδοδείκτες με έναν αποκλειστικό διαχειριστή σελιδοδεικτών για να τον συνοδεύει.

Το δεύτερο γραφικό στοιχείο, το Reddit, είναι σχεδόν αυτονόητο – σας επιτρέπει να προβάλλετε αναρτήσεις στο Reddit που είναι δημοφιλείς στον ιστότοπο εκείνη τη στιγμή. Από προεπιλογή, το widget εμφανίζει δημοσιεύσεις από όλα τα subreddit, αλλά μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ένα συγκεκριμένο sub-reddit και η επέκταση θα φιλτράρει τα αποτελέσματα για εσάς. Η προσαρμοσμένη δευτερεύουσα διόρθωση μπορεί να καθοριστεί στην ενότητα Ρυθμίσεις, η οποία σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε την προεπιλεγμένη μονάδα θερμοκρασίας του γραφικού στοιχείου καιρού.

  Οι καλύτερες σημαίες Chrome για ενεργοποίηση για καλύτερη περιήγηση

Συνολικά, το Helium είναι μια νεκρή απλή επέκταση για το Chrome που μπορεί να αντικαταστήσει τη σελίδα της νέας καρτέλας χωρίς να θυσιάζει υπερβολική λειτουργικότητα. Καταλήγετε να λέτε αντίο στην ταχεία κλήση και αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα αυτής της επέκτασης. Διατίθεται δωρεάν στο Google Chrome Web Store.

Εγκαταστήστε το Helium από το Chrome Web Store