Πώς να ελέγξετε τα πολυμέσα στο Chrome από ακουστικά Bluetooth

Το Bluetooth υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Όταν τα τηλέφωνα λειτουργιών ήταν ακόμα ένα πράγμα, το Bluetooth χρησιμοποιήθηκε ως μέσο για την ασύρματη αποστολή/λήψη αρχείων. Τώρα, το Bluetooth χρησιμοποιείται πιο συχνά για τη σύνδεση περιφερειακών όπως πληκτρολόγια, ποντίκι, ηχεία και ακουστικά. Τα ακουστικά Bluetooth και ακόμη και ορισμένα ηχεία σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τα πολυμέσα που αναπαράγονται. Δυστυχώς, αυτά τα στοιχεία ελέγχου δεν λειτουργούν πάντα. Εάν ακούτε μουσική ή παρακολουθείτε Netflix στο Chrome, τα ακουστικά Bluetooth ή τα ηχεία σας ενδέχεται να μην μπορούν να αναπαράγουν/παύσουν τη συσκευή αναπαραγωγής. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγχετε τα πολυμέσα στο Chrome από ακουστικά Bluetooth ή/και ηχεία.

Ακουστικά Chrome & Bluetooth

Πριν ξεκινήσουμε, αφαιρέστε μερικά βασικά πράγματα.

  Πώς να διορθώσετε τον ήχο Bluetooth στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome

Βασικοί έλεγχοι

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιο κουμπί στη συσκευή σας Bluetooth θα αναπαράγει/παύσει τα πολυμέσα και ποιο θα διαχειρίζεται την ένταση του ήχου.

Δεύτερον, συνδέστε πρώτα τα ακουστικά Bluetooth σε ένα τηλέφωνο και ελέγξτε εάν λειτουργούν όλα τα χειριστήρια. Τα smartphone λειτουργούν εκθετικά καλύτερα με συσκευές Bluetooth και ομοίως, οι συσκευές Bluetooth τείνουν να παίζουν καλύτερα με smartphone.

Τελευταίο, και αυτό είναι λίγο προφανές, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι φορτισμένη, το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο/ενεργοποιημένο στο σύστημά σας και ότι η συσκευή είναι σωστά συνδεδεμένη.

Έλεγχος πολυμέσων στο Chrome

Εκτός συσκευασίας, το Chrome δεν θα λειτουργεί με τα χειριστήρια των ακουστικών Bluetooth σας. Εάν παρακολουθείτε πολυμέσα στο Chrome, ο ήχος θα μεταδοθεί, αλλά ακόμη και με αυτό, η ποιότητα μπορεί να μην είναι ίδια με αυτή που είναι όταν αναπαράγετε τοπικό περιεχόμενο από ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής επιτραπέζιου υπολογιστή.

  Πώς να βρείτε και να απενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις Chrome Hungry για πόρους

Για έλεγχο πολυμέσων στο Chrome από ακουστικά ή ηχεία Bluetooth, εγκαταστήστε την επέκταση Streamkeys από το Chrome web store. Μόλις εγκατασταθεί η επέκταση, ανοίξτε μια νέα καρτέλα και επισκεφτείτε το YouTube, το Netflix, το Vimeo ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο όπου παρακολουθείτε πολυμέσα. Παίξτε κάτι και χρησιμοποιήστε τα κουμπιά ελέγχου πολυμέσων των ακουστικών Bluetooth για αναπαραγωγή/παύση της αναπαραγωγής.

Η επέκταση δεν χρειάζεται να διαμορφωθεί, απλώς να εγκατασταθεί. Δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε την ένταση του ήχου του προγράμματος αναπαραγωγής στο Chrome. Τα κουμπιά έντασης ήχου στα ακουστικά σας θα αλλάξουν την ένταση του συστήματος και δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξετε. Το λειτουργικό σύστημα υπερισχύει των εφαρμογών σε καταστάσεις όπως αυτή.

  Πώς να ζητήσετε τον ιστότοπο για κινητά στο Chrome Mobile

Το Streamkeys είναι μια επέκταση πλούσια σε χαρακτηριστικά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε την προτεραιότητα ιστότοπου κατά τον έλεγχο της αναπαραγωγής.

Εκτός από τον έλεγχο πολυμέσων στο Chrome μέσω ακουστικών και ηχείων Bluetooth, η επέκταση μπορεί επίσης να προσθέσει εκτεταμένη υποστήριξη συντομεύσεων πληκτρολογίου. Πολλές από τις επιλογές είναι προσανατολισμένες στο YouTube, ωστόσο, θα διαπιστώσετε ότι λειτουργούν και με άλλους ιστότοπους.