Το HandsFree σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις στο Mac σας

Υπάρχουν εκείνοι που έχουν καταφύγει στη χρήση εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών επί πληρωμή για να πραγματοποιούν κλήσεις από τους υπολογιστές/φορητούς υπολογιστές τους και εκείνοι που έχουν αγοράσει σταθμούς σύνδεσης για να αποφύγουν να κρατούν το τηλέφωνο για να πραγματοποιούν κλήσεις. Όποιο και αν είναι το σενάριο, η συγχώνευση του κυψελοειδούς και των υπολογιστών είναι ο Nirvana που μας έχει διαφύγει. Ακόμη και οι συσκευές handsfree χρησιμεύουν περισσότερο ως παράρτημα παρά ως λύση. Όμως, λύση υπάρχει. Χρειάζεται την ευκολία του ασύρματου bluetooth handsfree, σε συνδυασμό με την κρυστάλλινη ποιότητα ήχου (περιορίζεται μόνο από τα ηχεία σας) και τη δυνατότητα να συνεχίσετε να εργάζεστε ενώ πραγματοποιείτε μια κλήση στον υπολογιστή σας, η μοναδικότητα έρχεται στα χέρια του HandsFree, μιας εφαρμογής Mac αξίας 4,99 $ στο Mac App Store, που χρησιμοποιεί το Mac σας ως συσκευή handsfree δρομολογώντας τον ήχο από το τηλέφωνο Android ή το iPhone σας στο Mac σας.

  3 υπέροχοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τη συνάρτηση Count στο Excel

Το HandsFree συνδέεται χρησιμοποιώντας το bluetooth του Mac σας και χρησιμοποιεί το μικρόφωνο και τα ηχεία ως επέκταση handsfree. Το HandsFree ρυθμίζεται από μόνο του, σας λέει μόνο τι χρειάζεται και χειρίζεται μόνο του τα υπόλοιπα. Κατά την πρώτη εκκίνηση, θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη καλωσορίσματος με ορισμένες προτιμήσεις εκκίνησης, αυτές οι επιλογές είναι επίσης προσαρμόσιμες από το μενού.

Το UI της εφαρμογής είναι πολύ βασικό, δεν είναι iOS 7.1 αλλά κάνει τη δουλειά. Το τηλέφωνό σας λειτουργεί πανομοιότυπα με αυτό που θα λειτουργούσε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή hands free. Η απλοϊκή διάταξη σίγουρα βοηθά στην πλοήγηση στα παράθυρα, καθώς δεν υπάρχουν περίπλοκες οδηγίες για κοσκίνισμα. Εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας που απομένει στο τηλέφωνό σας, εξαλείφοντας την ανάγκη να ελέγχετε το τηλέφωνο από καιρό σε καιρό. Όλες οι αναπάντητες, οι εισερχόμενες και οι εξερχόμενες κλήσεις εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις στην οθόνη όπως κάθε άλλη ειδοποίηση, αποτρέποντας τον συνωστισμό.

Πρέπει απλώς να συνδέσετε το τηλέφωνό σας μία φορά και την επόμενη φορά που η συσκευή σας βρίσκεται εντός εμβέλειας, θα συνδεθεί αυτόματα. Μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνο οπουδήποτε θέλετε (εντός του σήματος bluetooth) και θα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε κλήσεις απευθείας από το Mac σας. Ο ήχος της ειδοποίησης είναι τόσο δυνατός όσο η εσωτερική ένταση του Mac, αν ακούτε ήχο (ή παρακολουθείτε ταινία), η ένταση μειώνεται και η ένταση του HandsFree αυξάνεται.

  αντικαταστήστε τη συμβολοσειρά κειμένου στο αρχείο [Guide]

Η ποιότητα του ήχου είναι τόσο καλή όσο επιτρέπει το ηχείο. Στο Macbook Pro μου, δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρο αν ο καλών μιλούσε μαζί μου προσωπικά. Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση μεταξύ των ήχων, αλλά ήταν ελάχιστα αισθητή. Σε ένα τεστ, υπήρξε κάποια ηχώ, αλλά δεν επαναλαμβανόταν, οπότε θα το συζητήσουμε μέχρι ένα θέμα απόστασης. Η εφαρμογή απαιτεί απλώς μια σύνδεση bluetooth για να λειτουργήσει, ώστε να μπορείτε να έχετε αυτήν τη λύση μαζί σας όπου κι αν πηγαίνει ο Mac σας (δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο). Το πιο σημαντικό, κάθεται ήσυχα σε μια γωνία και δεν γεμίζει την αποβάθρα σας.

  Πώς να δείτε ποιος παρακολουθεί στο Twitch

Μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε έναν λόγο για να το μισείτε, αλλά θα σας πιέσει πολύ. Είχε μερικές επιπλοκές με το Sony Xperia SP μου, όπως η μη κλήση επαφών εντός εφαρμογής και μια απάτητη συντριβή, αλλά κανένα πρόβλημα με άλλο Android, μπορούσατε να καλέσετε από τη λίστα επαφών εντός εφαρμογής ή να το κάνετε από το τηλέφωνο . Η ανταλλαγή μηνυμάτων δεν είναι ακόμα εκεί, θα ήταν ωραίο, αλλά δεν είναι κάτι που διακόπτει τη συμφωνία. Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που παρέχουν παρόμοιες λύσεις στο Mac App Store, αλλά εκτός από το UI, δεν μπορώ να φανταστώ άλλες εφαρμογές να το κάνουν καλύτερα. Τί άλλο υπάρχει εκεί? Σίγουρα θα κρατήσω αυτήν την εφαρμογή στο τηλέφωνό μου μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Κατεβάστε το HandsFree από το Mac App Store