Το gFile είναι ένας απλός διαχειριστής αρχείων Android με διεπαφή εμπνευσμένη από το Gmail

Η διαχείριση αρχείων στη συσκευή σας Android μπορεί να είναι επίπονη αν δεν έχετε το σωστό εργαλείο. Ευτυχώς, η κατηγορία διαχείρισης αρχείων του Play Store είναι γεμάτη με μερικά καταπληκτικά ονόματα – όπως Solid Explorer, ES File Explorer και Astro File Manager – που κάνουν αυτές τις εργασίες αρκετά εύκολες. Εισαγάγετε το gFile, μια δωρεάν εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη διαχείριση αρχείων ακόμα πιο απλή χάρη στον γυμνό σχεδιασμό της. Είναι ξεκάθαρο ότι το gFile δεν έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους ισχυρούς χρήστες. Είναι πιθανώς για τους παραδοσιακούς ανάμεσά μας που χρειάζεται απλώς να φτάσουν γρήγορα στα αρχεία και τους φακέλους τους χωρίς να αντιμετωπίζουν σύνθετες ρυθμίσεις στο δρόμο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το gFile δεν προσφέρει προηγμένες δυνατότητες. Διαβάστε για λεπτομέρειες.

  Πώς να βρείτε ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε άδεια στο Android

Η επίπεδη σχεδίαση του gFile θυμίζει την επίσημη εφαρμογή Gmail για Android. Κάθε φάκελος είναι χρωματικός και σφραγισμένος με το πρώτο γράμμα του ονόματός του. Η δωρεάν έκδοση του gFile σάς δίνει πρόσβαση μόνο σε αποθηκευτικό χώρο προσβάσιμο από τον χρήστη. Για να αποκτήσετε πρόσβαση root, θα πρέπει να αγοράσετε την αναβάθμιση Pro εντός εφαρμογής.

Το gFile εμφανίζει επίσης δικαιώματα που σχετίζονται με κάθε στοιχείο στα δεξιά. Για να τροποποιήσετε αυτές τις άδειες, απλώς πατήστε παρατεταμένα στο στοιχείο που θέλετε, πατήστε το μενού και μετά πατήστε Δικαιώματα.

Όταν επιλέγεται ένα αρχείο, το gFile σάς παρέχει βασικές επιλογές αντιγραφής, επικόλλησης, επιλογής, μετονομασίας και αποκοπής στο επάνω μέρος. Το κουμπί ‘+’ που βρίσκεται πάνω δεξιά σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε νέους φακέλους. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ θεμάτων ανοιχτού και σκούρου φόντου από την οθόνη Ρυθμίσεις.

  Μοιραστείτε ιδιωτικά τις επαφές μεταξύ συσκευών Android και iOS

Η ίδια οθόνη σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε αναβάθμιση στην παραλλαγή Pro του gFile, η οποία, εκτός από την προαναφερθείσα δυνατότητα πρόσβασης root, προσθέτει αναζήτηση αρχείων, μικρογραφίες εικόνων, την επιλογή καθορισμού του προεπιλεγμένου καταλόγου κατά την εκκίνηση της εφαρμογής και πολλά άλλα.

Αν και δεν θα έλεγα το gFile ως ένα από τα καλύτερα στην επιχείρηση, είναι μια εξαιρετική, κομψή εναλλακτική λύση διαχείρισης αρχείων για χρήστες που θέλουν μόνο τα απαραίτητα.

Εγκαταστήστε το gFile από το Play Store