Το Dragon Finga είναι ένα παιχνίδι μάχης Ragdoll Kung-Fu για Android

Στο ίδιο περίπου χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να γκουγκλάρεις την έννοια της λέξης «σούσι», ανακάλυψα ότι ήξερα κι εγώ το Kung Fu όταν πήρα στα χέρια μου το Dragon Finga για Android. Αυτό το δωρεάν παιχνίδι είναι απλά συναρπαστικό, προσφέρει εκπληκτικούς μηχανισμούς παιχνιδιού και έρχεται γεμάτο με ώρες και ώρες διασκέδασης. Το παιχνίδι είναι χτισμένο εξ ολοκλήρου γύρω από τη φυσική κούκλα κουρελιού, με οργανικά κινούμενα σχέδια και συγκρούσεις αντί για προκαθορισμένες κινήσεις μάχης. Φαίνεται και είναι υπέροχο, αλλά το παιχνίδι δεν μας δίνει πολλά να κάνουμε με αυτά τα διασκεδαστικά εργαλεία. Και μια πρόκληση για έναν παίκτη είναι το μόνο που προσφέρει εδώ το Dragon Finga.

Η Developer Another Place Productions LTD σίγουρα κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι το περιβάλλον στο Dragon Finga εκμεταλλεύεται πλήρως το σημερινό ισχυρό υλικό για φορητές συσκευές. Όπως γίνεται αμέσως αντιληπτό όταν περνάτε από το αρχικό tutorial του παιχνιδιού ότι κάθε μικρή λεπτομέρεια έχει δοθεί η παροιμιώδης προσοχή της.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τις Instant Εφαρμογές στο Android

Κατά την πρώτη εκτόξευση, μαθαίνετε το βασικό παιχνίδι από τον μεγάλο σας Ping, ο οποίος σας διδάσκει τις βασικές κινήσεις, όπως η μετακίνηση του παίκτη σας, το χτύπημα των εχθρών σας και η συλλογή ανταμοιβών. Για να μετακινήσετε τη συσκευή αναπαραγωγής, για παράδειγμα, μπορείτε απλώς να κάνετε σάρωση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά στην οθόνη σας. Όσο πιο μακριά σύρετε στην οθόνη, τόσο πιο μακριά θα μετακινηθεί η συσκευή αναπαραγωγής σας. Ομοίως, μπορείτε να χτυπήσετε τους εχθρούς των ragdoll πατώντας τους. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά επαρκών εκπαιδευτικών μαθημάτων για να εκτεθείτε στο κύριο μενού του παιχνιδιού.

Η οθόνη του κύριου μενού που εμφανίζεται μετά την ολοκλήρωση του αρχικού σεμιναρίου, σας επιτρέπει να επανεκκινήσετε τη λειτουργία προπόνησης, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις μουσικής και ήχου, καθώς και μια αρκετά ενδιαφέρουσα λειτουργία εγγραφής βίντεο (για εγγραφή του παιχνιδιού σας και τη μεταφόρτωση στο διαδίκτυο) ή να ξεκινήσετε το single λειτουργία αναπαραγωγής πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί.

  Το Do Not Disturb έρχεται στο Android Lollipop ως διακοπές

Το Dragon Finga περιλαμβάνει 250 διαφορετικές αποστολές γεμάτες δράση, καθεμία σε τελείως διαφορετικό σκηνικό και περιβάλλον. Το παιχνίδι γίνεται πιο σκληρό με κάθε αποστολή που περνά, κάτι που γίνεται πιο αισθητό σε μεταγενέστερα επίπεδα φυσικά. Αλλά ευτυχώς, το παιχνίδι σάς δίνει τη δυνατότητα να επαναλαμβάνετε αποστολές που είχατε ξεκλειδώσει στο παρελθόν όποτε θέλετε, όχι μόνο για να μάθετε νέες κινήσεις, αλλά και για να ολοκληρώσετε μια αποστολή χρησιμοποιώντας μια εντελώς διαφορετική στρατηγική.

Στο μέτωπο της προσαρμογής, μπορείτε να αγοράσετε μια ποικιλία αναβαθμίσεων στο Dragon Finga, όπως βελτιωμένο μετρητή υγείας, καλύτερες δεξιότητες μάχης και να μάθετε νέες κινήσεις για να νικήσετε πολύ πιο σκληρούς εχθρούς που εμφανίζονται σε μεταγενέστερα στάδια. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ενσωματωμένα σημεία παιχνιδιού που σας επιτρέπουν να αγοράσετε αυτές τις αναβαθμίσεις ή/και να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας. Και αυτοί οι πόντους παιχνιδιού μπορούν να κερδηθούν είτε ολοκληρώνοντας επίπεδα είτε αγοράζοντας τους μέσω πραγματικού νομίσματος.

  Μεταδώστε τη ροή YouTube, Twitter και Reddit στο Chromecast [Android]

Στο βασικό gameplay, υπάρχει πολύ περισσότερη μάχη στο Dragon Finga από ό,τι θα περίμενες. Κάθε αποστολή σας ρίχνει ενάντια σε μια ορδή κακών εχθρών και ο στόχος σας είναι να τους τελειώσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. θα πρέπει επίσης να παρακολουθείτε τη γραμμή υγείας που εξαντλείται όταν χτυπιέστε από έναν εχθρό. Δεν υπάρχουν πολλές κινήσεις και συνδυασμοί που μπορεί να εκτελέσει ο χαρακτήρας σας κατά τη διάρκεια των αρχικών αποστολών, αλλά αυτό αλλάζει καθώς ολοκληρώνετε περισσότερα επίπεδα.

Αφού πέρασα λίγο χρόνο με το Dragon Finga, ήμουν σίγουρα ερωτευμένος με την ατελείωτη διασκέδαση, την ποικιλία προσαρμογών και τα γραφικά του. Οι προκλήσεις είναι διασκεδαστικές και η φυσική του ragdoll φαίνεται εντυπωσιακή.

Εγκαταστήστε το Dragon Finga από το Play Store