Το Horizon δεν θα σας αφήσει ποτέ ξανά να εγγράψετε άλλο κάθετο βίντεο [Android]


Τα κάθετα βίντεο είναι ο όλεθρος της εποχής μας. Όσο κι αν τους μισούμε όλοι όταν κάνουμε κλικ στην αναπαραγωγή, δεν θυμόμαστε πραγματικά να γυρίσουμε τη συσκευή μας στο πλάι για να μπορέσουμε να εγγράψουμε ένα σωστό οριζόντιο βίντεο. Η Κάμερα Google βρήκε μια λύση σε αυτό με μια από τις προηγούμενες εκδόσεις της, όπου η εφαρμογή δεν εγγράφει εκτός αν εντοπίσει ότι η συσκευή σας κρατιέται σωστά και νομίζω ότι ήταν ιδιοφυΐα. Είναι κάτι που η Apple πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να προσφέρει στο iOS. Το Horizon είναι μια εφαρμογή Android που πηγαίνει την καταπολέμηση των κατακόρυφων βίντεο ένα βήμα παραπέρα και σας επιτρέπει να κρατάτε τη συσκευή σας με όποιον τρόπο θέλετε, ενώ συνεχίζει την εγγραφή στη σωστή οριζόντια λειτουργία. Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής σάς επιτρέπει να κάνετε εγγραφή για δεκαπέντε δευτερόλεπτα και μια αναβάθμιση αξίας 0,99 $ θα σας επιτρέψει να κάνετε εγγραφή χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Με τη δωρεάν έκδοση, λαμβάνετε επίσης ένα υδατογράφημα κάτω δεξιά στο βίντεό σας και ένα διαφημιστικό animation για το Horizon στο τέλος.

  Πώς να κάνετε σίγαση των νημάτων Twitter σε iPhone, Android και στον Ιστό

Εκκινήστε την εφαρμογή και ξεκινήστε την εγγραφή. Χρειάζεται να καταλάβετε μόνο ένα πράγμα και αυτό είναι οι τρεις τρόποι εγγραφής της εφαρμογής. Η λειτουργία εγγραφής Flex θα αλλάξει το μέγεθος του πλαισίου καθώς περιστρέφετε τη συσκευή σας έτσι ώστε η εικόνα να γεμίζει την οθόνη. Η λειτουργία περιστροφής έχει σταθερό μέγεθος καρέ και απλώς καταγράφει οριζόντια ανεξάρτητα από το πώς κρατάτε τη συσκευή σας. Η Κλειδωμένη λειτουργία κλειδώνει τον προσανατολισμό με όποιον τρόπο κρατάτε τη συσκευή. Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την ανάλυση της κάμερας, την ποιότητα του βίντεο και την προεπιλεγμένη λειτουργία της εφαρμογής.

  Πώς να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο WiFi χρησιμοποιώντας WPS σε Android

Ξεκινήστε την εγγραφή και μη διστάσετε να μετακινήσετε τη συσκευή καθώς εστιάσετε το αντικείμενο σας (αν έχετε επιλέξει τη λειτουργία Flex). Το πρόγραμμα εύρεσης προβολής στην οθόνη σας θα περιστραφεί για να σας δείξει σε ποια γωνία πραγματοποιεί εγγραφή για τη λήψη του βίντεο. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης φλας για εγγραφή βίντεο, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε το φλας αναμμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της εγγραφής. Ωστόσο, αυτό θα επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τέλος, η εφαρμογή λειτουργεί και με την μπροστινή κάμερα της συσκευής σας.

Το μόνο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι το χρονικό όριο και το υδατογράφημα, αλλά ένας προγραμματιστής χρειάζεται τον καφέ του και το Horizon είναι φτιαγμένο με εξαιρετικά καλή πρόθεση, οπότε θα έλεγα ότι αξίζει τον κόπο να αναβαθμιστεί. Η μόνη μου ερώτηση είναι γιατί δεν μπορούν όλες οι εφαρμογές να το κάνουν αυτό; Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε ωραία πράγματα;

  Πώς να σταματήσετε την απενεργοποίηση της οθόνης του τηλεφώνου σας Android

Εγκαταστήστε το Horizon από το Google Play Store