Το πρώτο AI NotebookLM και η Apple της Google κυκλοφορούν την Beta του iOS 17

Γεια σας παιδιά! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Η Google λανσάρει το πρώτο Notebook AI LM

Google παρουσίασε ένα νέο φορητό υπολογιστή με τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται NotebookLM (παλαιότερα γνωστό ως Project Tailwind) για όσους αναζητούν πληροφορίες. Ακριβώς, θα είναι χρήσιμο για τους δασκάλους, τους μαθητές, τους συγγραφείς, κ.λπ., να λάβουν περιλήψεις, απαντήσεις και ιδέες.

Η βασική διαφορά μεταξύ του NotebookLM και των παραδοσιακών chatbot AI είναι ότι το γενικό chatbot παρουσιάζει μεγάλο όγκο πληροφοριών που θα μπορούσαν να μην σχετίζονται, ενώ το NotebookLM περιορίζει τη βάση πληροφοριών του στο έγγραφο που τροφοδοτείται για να παρέχει πληροφορίες ή να απαντά σε ερωτήσεις.

  31 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών για iOS

Θα εξακολουθεί να συμβουλεύεται τις εκτενέστερες γνώσεις του εάν απαιτείται, αλλά η ιδέα του NotebookLM είναι ότι αρχικά θα πηγαίνει στο υλικό με το οποίο έχει τροφοδοτηθεί για να συλλάβει τις σχετικές πληροφορίες.

Εν ολίγοις, θα λειτουργεί ως το εξατομικευμένο AI σας παρέχοντας σχετικές πληροφορίες με βάση τα μεταφορτωμένα έγγραφα. Επί του παρόντος, επιτρέπεται να λειτουργεί μόνο με τα Έγγραφα Google.

Στην αρχική του φάση, επιτρέπεται στις ΗΠΑ και με τα Έγγραφα Google. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής εδώ.

Η Apple κυκλοφορεί την Beta των iOS 17, iPadOS 17 και macOS Sonoma

μήλο ανακοίνωσε τις εκδόσεις beta των iOS 17, iPadOS 17 και macOS Sonoma. Αυτές οι νέες εκδόσεις περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως στιγμιότυπα οθόνης πλήρους σελίδας, δίγλωσσο Siri (εικονικός βοηθός) και βελτιωμένη ταξινόμηση SMS για πελάτες με δύο κάρτες SIM. Η φάση Beta μπορεί να έχει σφάλματα. μπορείτε να περιμένετε την τελική έκδοση.

  Βρείτε ταινίες ψάχνοντας για δύο ηθοποιούς σε αυτές [iOS]

Τα δίγλωσσα ερωτήματα στο Siri κάνουν τους χρήστες να κάνουν ερωτήσεις αναμειγνύοντας αγγλικά και άλλες ινδικές γλώσσες. Αυτή η νέα ενημέρωση είναι χρήσιμη για τους Ινδούς χρήστες που θα επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούνται γρήγορα μεταξύ των Αγγλικών και μιας άλλης γλώσσας ενώ μιλούν με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Όπως το Android, η Apple προσθέτει επίσης μια λειτουργία στιγμιότυπου οθόνης πλήρους σελίδας στο iOS 17.

Η Apple βελτιώνει τους Ινδούς χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες με τις ακόλουθες ενημερώσεις.

  • Η βελτιωμένη λειτουργία διπλής SIM περιλαμβάνει ταξινόμηση μηνυμάτων, ξεχωριστούς ήχους κλήσης και επιλογή SIM όταν καλείτε άγνωστους αριθμούς.
  • Υποστήριξη έως και 10 ινδικών γλωσσών.
  • Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Apple ID με τον αριθμό τηλεφώνου τους και όχι με μια διεύθυνση email.
  • Νέο λεξικό Παντζάμπι
  • Ιστορικό κλήσεων έως 2000 κλήσεις.
  • Φιλτράρισμα μηνυμάτων στο iPad
  Τα 10 καλύτερα παιχνίδια στο iOS

eBay, μια παγκόσμια εμπορική εταιρεία που συνδέει εκατομμύρια πωλητές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε την εξαγορά της Certilogo έναντι ενός αδιευκρίνιστου ποσού. Το Certilogo παρέχει ψηφιακά αναγνωριστικά με τεχνητή νοημοσύνη και έλεγχο ταυτότητας για ρούχα και είδη μόδας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του eBay, η συνεργασία του Certilogo και του eBay θα επιτρέψει στους καταναλωτές και τις επωνυμίες να αλληλεπιδράσουν και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για ενεργοποίηση και αύξηση της συμμετοχής στην οικονομία. Το Certilogo χρησιμοποιεί ψηφιακή τεχνολογία για τη διαχείριση του κύκλου ζωής των ρούχων, την επικύρωση της γνησιότητας και την παροχή αξιόπιστων πληροφοριών.

Το eBay ενισχύει τον έλεγχο ταυτότητας και τον εντοπισμό απάτης αγοράζοντας εταιρείες με τεχνητή νοημοσύνη, την 3 PM Shield, η οποία είναι εταιρεία ανίχνευσης απάτης, και το Sneaker Con Digital, που επικυρώνει την αυθεντικότητα των αθλητικών παπουτσιών υψηλής ποιότητας.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.