Το καλύτερο 10 τροφοδοτικό RGB για τον προσωπικό σας υπολογιστή

Χρησιμοποιείτε καθημερινά την επιφάνεια εργασίας σας; Εάν ναι, τότε θα πρέπει να έχετε βασικές γνώσεις σχετικά με το τροφοδοτικό. Ας πάρουμε μερικές δροσερές μονάδες τροφοδοσίας RGB για τον υπολογιστή σας σήμερα.

Πολλοί από εμάς που χρησιμοποιούμε επιτραπέζιους υπολογιστές και υπολογιστές καθημερινά πρέπει να γνωρίζουμε τη σημασία και τη χρήση της μονάδας τροφοδοσίας. Μπορεί να μην είναι ένα πολύ λαμπερό ή συναρπαστικό μέρος ενός υπολογιστή, αλλά είναι η καρδιά του.

Μια μονάδα τροφοδοσίας σε έναν υπολογιστή είναι ό,τι είναι το φαγητό για τον άνθρωπο. Η παροχή ρεύματος στον υπολογιστή είναι μια ζωτική εργασία. Η μη χρήση της κατάλληλης μονάδας μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Ας διαβάσουμε για τις μονάδες τροφοδοσίας RGB και γιατί τις χρειαζόμαστε για τους επιτραπέζιους υπολογιστές μας.

Τι είναι μια μονάδα τροφοδοσίας RGB;

Για όσους είναι νέοι στον όρο RGB, σημαίνει κόκκινο, πράσινο και μπλε.

Πηγή εικόνας: Corsair

Γιατί χρησιμοποιούμε RGB σε μονάδες τροφοδοσίας (PSU);

Η απάντηση είναι αρκετά απλή. Χρησιμοποιούμε RGB σε PSU για να κάνουμε τα PSU να φαίνονται πιο ελκυστικά.

Ο φωτισμός RGB που μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία, όπως στα πτερύγια του ανεμιστήρα της θήκης PSU ή ακόμα και ως δακτύλιος RGB γύρω από τον ανεμιστήρα, δίνει στις μονάδες τροφοδοσίας RGB μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής. Ορισμένα προϊόντα διαθέτουν ένα κουμπί στο περίβλημα του PSU που μπορείτε να πατήσετε για να αλλάξετε τα φώτα. Ορισμένα PSU περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως η λειτουργία Zero Fan που απενεργοποιούν τον ανεμιστήρα όταν λειτουργεί σε χαμηλή ισχύ για αθόρυβη λειτουργία.

Σύμφωνα με τις ονομασίες ισχύος και την απόδοσή τους, αυτές οι συσκευές λειτουργούν συνήθως στα 100 έως 240 βολτ και παράγουν ένα ευρύ φάσμα επιπέδων ισχύος. Οι μεγαλύτερες από αυτές τις μονάδες τροφοδοσίας (PSU) ενσωματώνουν δυνατότητες υψηλής απόδοσης με δυνατότητα προσαρμογής RGB. Το PSU είναι πιο ανθεκτικό στις διακυμάνσεις ισχύος και στιβαρό, χάρη στα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας.

Η σημασία ενός PSU για επιτραπέζιους υπολογιστές

Η βάση κάθε υπολογιστή αποτελείται από εξαρτήματα τροφοδοσίας. Αυτά τα εξαρτήματα μεταδίδουν ισχύ σε όλο τον υπολογιστή σας αφαιρώντας τον από την πρίζα. Το μηχάνημά σας δεν θα λειτουργήσει όπως το χρειάζεστε και δεν θα μπορούσε καν να ενεργοποιηθεί εάν δεν έχει αρκετή ισχύ.

Η αποσταθεροποίηση που μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί είναι ένα από τα πολλά ζητήματα που μπορεί να προκύψει από μια πηγή ενέργειας που δεν παρέχει αξιόπιστη ή καθαρή ηλεκτρική ενέργεια. Στην πραγματικότητα, μια αποτυχημένη τροφοδοσία ρεύματος οδηγεί συχνά σε πρόσθετα ζητήματα όπως ακανόνιστες επαναφορές και παγώματα που διαφορετικά θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα. Ένα τροφοδοτικό μπορεί να προστατεύει εξαρτήματα μετά από συντριβή υπολογιστή ή να προσφέρει ασφάλεια αστοχίας για λανθασμένα ρεύματα εκτός από την παροχή ρεύματος.

Ποια θα πρέπει να είναι η ισχύς του PSU για τον υπολογιστή σας;

Το τροφοδοτικό τροφοδοτεί κάθε εξάρτημα και εάν εγκαταστήσετε ακατάλληλη τροφοδοσία ρεύματος, κινδυνεύετε να καταστρέψετε τα εξαρτήματα. Τα εξαρτήματά σας θα λαμβάνουν σταθερή ενέργεια από το κατάλληλο PSU όταν απαιτείται.

Το καλύτερο τροφοδοτικό για τη ρύθμιση του υπολογιστή σας είναι αυτό που τροφοδοτεί ταυτόχρονα κάθε στοιχείο με την κατάλληλη ποσότητα watt. Πρέπει να το υπολογίσετε χειροκίνητα διαιρώντας το άθροισμα όλων των ενισχυτών των εξαρτημάτων με τη συνδυασμένη τάση τους. Ο συνολικός αριθμός των watt που απαιτούνται για την κατασκευή του υπολογιστή σας είναι το αποτέλεσμα.

  Πώς να αποκρύψετε μηνύματα στο iPhone

Οποιαδήποτε αριθμομηχανή PSU θα το εκτελέσει για εσάς και θα παρουσιάσει μια λίστα δυνατοτήτων. Απλώς πρέπει να εισαγάγετε όλα τα μέρη του υπολογιστή που δημιουργείτε σε αυτόν. Τα πιο περίπλοκα συστήματα απαιτούν συνήθως περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια για να λειτουργήσουν. Ένας επιτραπέζιος υπολογιστής με πολλές GPU, μια μητρική πλακέτα προηγμένης τεχνολογίας και έναν προσαρμοσμένο βρόχο υγρής ψύξης θα απαιτήσει τροφοδοτικό υπολογιστή μεγαλύτερης χωρητικότητας από μια πιο βασική ρύθμιση.

Modular εναντίον Non-Modular PSU

Όταν ψάχνετε για μονάδες τροφοδοσίας, αρθρωτές και μη αρθρωτές είναι οι δύο όροι που θα συναντήσετε. Ένα σταθερό σύνολο καλωδίων παρέχεται από ένα μη αρθρωτό τροφοδοτικό και δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Πρέπει να αφήσετε αυτά τα καλώδια στη θήκη σας, εάν ο υπολογιστής σας δεν τα απαιτεί όλα.

Είναι δυνατό να συνδέσετε και να αφαιρέσετε ανεξάρτητα κάθε καλώδιο από ένα αρθρωτό τροφοδοτικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε όλα τα καλώδια που δεν χρειάζεστε και να τα αποθηκεύσετε στο κουτί σε περίπτωση που το κάνετε. Μπορείτε να μειώσετε την ακαταστασία, να απλοποιήσετε τη διαχείριση των καλωδίων και ακόμη και να βελτιώσετε τον εξαερισμό εξαλείφοντας την ανάγκη να εντοπίσετε μια ασφαλή τοποθεσία για την αποθήκευση ανεπιθύμητων καλωδίων στην θήκη σας.

Πιστοποίηση παροχής ρεύματος

Είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες όταν αγοράζετε ένα τροφοδοτικό για να λάβετε την καλύτερη απόφαση. Οι πιστοποιήσεις παροχής ρεύματος βοηθούν στον προσδιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας των PSU.

Ο όρος “80 Plus” αναφέρεται σε πιστοποιήσεις παροχής ρεύματος. Πολλές κατηγορίες εντός της πιστοποίησης 80 Plus υποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα κάθε τροφοδοτικού: Λευκό, Χάλκινο, Ασημί, Χρυσό, Πλατίνα και Τιτάνιο. Είναι οργανωμένα σύμφωνα με αυξανόμενα επίπεδα απόδοσης, ξεκινώντας από λευκό και τελειώνοντας με τιτάνιο.

Κρίσιμα χαρακτηριστικά για την επιλογή του καλύτερου τροφοδοτικού RGB

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μια μονάδα τροφοδοσίας RGB. Πριν αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι το τροφοδοτικό είναι από μια φημισμένη εταιρεία και διαβάστε κριτικές για να βρείτε το σωστό. Αποφύγετε τα γενικά, χαμηλού κόστους τροφοδοτικά, καθώς συχνά έχουν κακή ποιότητα. Επιλέξτε φημισμένες εταιρείες με αξιόπιστη υποστήριξη και εγγυήσεις.

Η χρήση μεγαλύτερων, βαρύτερων μονάδων προτιμάται έναντι μικρών, ελαφριών. Τα εσωτερικά μέρη των τροφοδοτικών υψηλότερης ποιότητας είναι πάντα πιο σημαντικά, με καλύτερους πυκνωτές, τσοκ και άλλα εξαρτήματα. Συχνά έχουν μεγαλύτερες ψύκτρες για καλύτερη διάχυση της θερμότητας, οι οποίες προσθέτουν βάρος. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι οι μεγαλύτεροι ανεμιστήρες ψύξης συχνά μετακινούν περισσότερο αέρα ενώ είναι πιο αθόρυβοι από τους μικρότερους.

Πρέπει να επαληθεύσετε τις συνδέσεις για να βεβαιωθείτε ότι το PSU είναι συμβατό με το συγκεκριμένο σύστημά σας. Μια σύνδεση που μπορεί να χρησιμεύσει ως σύνδεσμος 20 ακίδων ή 24 ακίδων αναφέρεται ως 20+4 ακίδων.

Επίσης, αναζητήστε τρία βασικά χαρακτηριστικά όταν αγοράζετε τροφοδοτικό. Αυτά τα τρία χαρακτηριστικά είναι η ισχύς εξόδου, οι ράγες και η απόδοση. Αυτά τα τρία επηρεάζουν άμεσα την απόδοση του PSU, ενώ άλλα χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά είναι επίσης σημαντικά.

Τώρα που έχετε μια καλή ιδέα για τα RGB PSU, ας μεταβούμε στη λίστα με μερικά από τα καλύτερα που μπορείτε να αγοράσετε από την αγορά.

Τροφοδοτικό ASUS ROG Thor RGB

Το ROG Thor 850W Platinum, το τροφοδοτικό διαθέτει 100% ιαπωνικούς πυκνωτές, οθόνη ισχύος OLED και ανεμιστήρα με πτερύγιο 135 mm. Το τροφοδοτικό 850 watt ενσωματώνει επίσης το Aura Sync, επιτρέποντας συγχρονισμό φωτισμού με μεγάλο οικοσύστημα Aura και οικονομία ενέργειας. Έχει βαθμολογία ενεργειακής απόδοσης 80+ Platinum και είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ιαπωνικούς πυκνωτές για σταθερότητα και μακροζωία.

  Πώς να εφαρμόσετε το SSL στο Apache Tomcat;

Επιπλέον, αυτό το PSU προσφέρει ψύξη 0dB με ενσωματωμένες ψύκτρες ROG για πιο αθόρυβη λειτουργία και ανεμιστήρες με πτερύγια IP5X με προστασία από τη σκόνη. Διαθέτει οθόνη ισχύος OLED για παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας σε πραγματικό χρόνο. Το εύρος εισόδου AC για αυτό το PSU είναι 100-240Vac.

Τροφοδοτικό Corsair CX750F RGB

Το τροφοδοτικό της σειράς CORSAIR CX-750F RGB είναι αρθρωτό. Αυτό το τροφοδοτικό RGB παρέχει στο σύστημά σας αξιόπιστη απόδοση 80 PLUS Bronze και πολύχρωμο, προγραμματιζόμενο φωτισμό μέσω ενός RGB 120 mm.

Αυτός ο ανεμιστήρας PSU διαθέτει οκτώ RGB LED και μοντέρνο σχεδιασμό. Μπορείτε να ελέγξετε τον φωτισμό RGB με το πάτημα ενός κουμπιού και η εναλλαγή μεταξύ των δέκα προ-προγραμματισμένων στυλ φωτισμού είναι απλή.

Για πιο εξελιγμένο έλεγχο φωτισμού RGB, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον παρεχόμενο προσαρμογέα ARGB 5V για να συνδεθείτε με έναν ελεγκτή φωτισμού CORSAIR iCUE RGB ή μια συμβατή μητρική πλακέτα.

Επίσης, τα τροφοδοτικά CORSAIR περιλαμβάνουν μια βελτιωμένη καμπύλη ανεμιστήρα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μείωση του θορύβου. Υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία αναμονής της Microsoft Modern Standby για γρήγορους χρόνους αφύπνισης από τον ύπνο και βελτιωμένη απόδοση χαμηλού φορτίου.

Thermaltake Toughpower Grand RGB

Η σειρά Toughpower Grand RGB χρησιμοποιεί τα καλύτερα εξαρτήματα και έχει μια πλήρως αρθρωτή αρχιτεκτονική που μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε κύρια έκδοση ανά πάσα στιγμή. Διαθέτει προεγκατεστημένο, πατενταρισμένο ανεμιστήρα 256 Colors Ring 14 RGB, ενσωματωμένη μνήμη και πέντε διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού. Επιπλέον, έχει δυνατότητες 80 PLUS και 650W έως 850W.

Οι πυκνωτές ιαπωνικής κατασκευής στο Toughpower RGB PSU, το οποίο διαθέτει πιστοποίηση Gold, αυξάνουν σημαντικά την αντοχή και παρέχουν την καλύτερη σταθερότητα και αξιοπιστία. Ο Smart Zero Fan, ο οποίος διατηρεί τη σιωπή ενώ ο ανεμιστήρας λειτουργεί με λιγότερο από 20% λειτουργικό φορτίο για να μειώσει τον ηχητικό θόρυβο, είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του PSU.

Thermaltake Toughpower PF1 ARGB

Η σειρά Platinum Thermaltake Tough Power PF1 ARGB είναι κατασκευασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογίες αιχμής που συνδυάζουν απόδοση και ομορφιά. Έχει εύρος ισχύος 850W, 1050W και 1200W. Το επαναστατικό Ring Duo 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων, 14 ανεμιστήρες RGB με 18 προεγκατεστημένα LED, συμβάλλει σε φωτεινότερο και πιο ζωντανό φωτισμό.

Το φως λάμπει μέσα από τα προσεκτικά κατασκευασμένα πλαϊνά πάνελ RGB. Η σειρά επιτρέπει τον συγχρονισμό με μητρικές RGB από Asus, Gigabyte, MSI και rock για διάφορες επιλογές φωτισμού. Τα ισχυρά PF1 και RGB Platinum πληρούν και ξεπερνούν ακόμη και τις αυστηρές προδιαγραφές του ενθουσιώδους ή παθιασμένου χρήστη υπολογιστή με τη σχεδόν αθόρυβη και αξιόπιστη λειτουργία τους.

Τροφοδοτικό GAMEMAX RGB

Με τη σύνδεσή του 16 PIN (12VHPWR), η GAMEMAX RGB 1300W παρέχει ισχυρή και αξιόπιστη απόδοση, επιτρέποντας στο τροφοδοτικό να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες των καρτών γραφικών επόμενης γενιάς. Η κατασκευή του περιλαμβάνει διευθυνσιοδοτούμενο ανεμιστήρα ARGB 140 mm και έξυπνη διαχείριση προκαθορισμένων στροφών, που εξασφαλίζει αποτελεσματική ψύξη και αθόρυβη λειτουργία.

Ο αρθρωτός σχεδιασμός αυτής της μονάδας τροφοδοσίας βελτιώνει τον αερισμό ενώ ενισχύει τη διαχείριση των καλωδίων. Η απουσία καλωδίων του GAMEMAX RGB-1300W στην πλευρά DC μέσα στο σώμα του PSU ενισχύει τη ροή του αέρα ψύξης, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων στο μέγιστο δυνατό δυναμικό τους.

Επιπλέον, περιλαμβάνει 25 έξυπνες ρυθμίσεις φωτισμού που μπορούν να συντονιστούν με άλλες συμβατές συσκευές και είναι διαλειτουργικές με το Aura Sync και τη μνήμη RGB.

Τροφοδοτικό Corsair CX550F RGB

Το τροφοδοτικό Corsair RGB είναι ένα πλήρως αρθρωτό PSU που προσφέρει στον υπολογιστή σας ενεργειακή απόδοση 80 Plus Bronze.

Έρχεται επίσης με προγραμματιζόμενο φωτισμό, τον οποίο μπορείτε εύκολα να ελέγξετε με ένα κουμπί. Η καμπύλη του ανεμιστήρα του έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τον παραγόμενο θόρυβο, ο οποίος με τη σειρά του σας προσφέρει μια πιο γαλήνια εμπειρία. Αυτό το PSU διαθέτει ονομαστική ισχύ 550 watt.

  Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να διαγνώσετε τον θόρυβο του αυτοκινήτου και να μάθετε τι συμβαίνει

Cooler Master XG850 Plus ARGB

Το τροφοδοτικό XG Plus Platinum, το οποίο δημιουργήθηκε από την Cooler Master in-house, προσφέρει κορυφαία απόδοση, στιβαρή κατασκευή και αξιόπιστη απόδοση για να καλύψει όλες τις καθημερινές σας απαιτήσεις υπολογιστών και gaming. Το ρευστοδυναμικό ρουλεμάν ανεμιστήρα αυτού του PSU ελαχιστοποιεί την τριβή, επιτρέποντας λειτουργία χαμηλών στροφών ανά λεπτό και αθόρυβη απόδοση ψύξης.

Καλώδια υψηλής απόδοσης και ιαπωνικοί πυκνωτές σε σειρά χρησιμοποιούνται στο XG Plus Platinum για τη βελτίωση της συνολικής απόδοσης και της θερμικής απόδοσης μειώνοντας τον θόρυβο και την αντίσταση στη θερμότητα, μειώνοντας τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος και αυξάνοντας τη ροή του αέρα.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν κάθε στοιχείο του XG Plus Platinum σε πραγματικό χρόνο, χάρη στην καινοτόμο διαχείριση συστήματος του λογισμικού MasterPlus+, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας, της ταχύτητας του ανεμιστήρα, του φορτίου συστήματος και πολλά άλλα.

Τροφοδοτικό Redragon PSU007

Με βαθμολογία απόδοσης χρυσού 80+, το Redragon RGB PSU παρέχει 4-5% λιγότερη ισχύ από μια τυπική είσοδο τροφοδοτικού. Για να λειτουργήσει το σύστημά σας και να εξοικονομήσετε περισσότερους λογαριασμούς ρεύματος, μειώνει τη συνολική ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας όσο είναι εφικτό. Αυτό το PSU διαθέτει ισχυρούς ανεμιστήρες 120 mm βελτιστοποιημένους για αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη απαγωγή θερμότητας.

Το μέσο επίπεδο θορύβου αυτού του PSU των 33 dBA σας προσφέρει μια ήσυχη και καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τις αγορές από το Redragon είναι ότι έχουν ισχυρή αίσθηση εμπιστοσύνης στα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους και παρέχουν βοήθεια 24/7 για οποιεσδήποτε σχετικές ερωτήσεις.

Thermaltake Smart RGB

Ο προεγκατεστημένος και κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας hub ανεμιστήρα RGB 256 χρωμάτων από τη σειρά Smart RGB της Thermaltake διαθέτει 15 ρυθμίσεις φωτισμού και ενσωματωμένη μνήμη. Επιπλέον, έχει δυνατότητες από 500W έως 700W και 80 PLUS. Με τυπική πιστοποίηση, η σειρά Smart RGB χρησιμοποιεί εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και αθόρυβη σχεδίαση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με οποιαδήποτε κύρια κατασκευή ανά πάσα στιγμή.

Αυτό το τροφοδοτικό RGB χρησιμοποιεί 10 λαμπτήρες LED για να αυξήσει τη φωτεινότητα και να δημιουργήσει μια πρωτοποριακή εμπειρία χρήσης φωτισμού. Διαθέτει μια ισχυρή μονή ράγα +12V που εξαλείφει τους περιορισμούς που επιφέρουν οι κατανομές τάσης. Παρέχει επίσης την ισχύ που απαιτούν η CPU και η VGA σας σε οποιαδήποτε περίσταση. Ως αποτέλεσμα, παρέχεται η πιο εξαιρετική συμβατότητα, αποτελεσματικότητα μετατροπής και σταθερή τάση εξόδου.

ZEUS GAMDIAS RGB PSU

Στο GAMDIAS RGB PSU, το KRATOS P1 750G εγγυάται αξιόπιστη ισχύ εξόδου και κορυφαία ποιότητα για επαγγελματίες παίκτες. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ προσαρτημένων και πρόσθετων καλωδίων για να ικανοποιήσουν τις μοναδικές απαιτήσεις τους, χάρη στην ημι-αρθρωτή αρχιτεκτονική. Διευθυνσιοδοτούμενα LED και ενσωματωμένα εφέ φωτισμού RGB διευκολύνουν τη δημιουργία ενός προτιμώμενου προσωπικού στυλ.

Η καλύτερη και πιο οικονομική μέθοδος μεταφοράς ισχύος για τα συστήματα υπολογιστών παιχνιδιών σας παρέχεται από το τροφοδοτικό GAMDIAS 80 Plus Gold. Η ιδανική ισορροπία μεταξύ κατανάλωσης ρεύματος και θορύβου επιτυγχάνεται με την τεχνολογία διαχείρισης ταχύτητας ανεμιστήρα GAMDIAS ECO ενώ προσαρμόζεται η ταχύτητα του ανεμιστήρα. Έχει έναν πολύ αθόρυβο ανεμιστήρα και πρέπει μόνο να αλλάξει σε αθόρυβη λειτουργία.

συμπέρασμα

Για έργα όπου προτιμάται ο φωτισμός RGB, τα RGB PSU είναι κατάλληλα. Βελτιώνουν την εμφάνιση της κατασκευής και συμβάλλουν στο σχεδιασμό της. Μερικά τροφοδοτικά RGB είναι εξοπλισμένα με διευθυνσιοδοτούμενα LED, τα οποία σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις λειτουργίες, τα χρώματα και άλλες λειτουργίες του φωτισμού. Ορισμένα PSU περιλαμβάνουν ακόμη και ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει την προσαρμογή σας, επομένως δεν θα χρειάζεται να τη διαμορφώνετε κάθε φορά που απενεργοποιείτε τον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να επιτύχετε υψηλή απόδοση συνδυάζοντας το RGB PSU με εξαρτήματα που παρέχουν την απαιτούμενη ισχύ. Τα εξαρτήματα που χρειάζονται περισσότερη ισχύ θα χρειαστούν πιο ισχυρά PSU. Για να επισημάνετε το τελικό προϊόν, μπορείτε να φτιάξετε μια τακτοποιημένη κατασκευή με εξ ολοκλήρου αρθρωτά καλώδια.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε προσαρμοσμένους ιστότοπους του PC Builder για να αποκτήσετε την τέλεια επιφάνεια εργασίας.