Το εισιτήριό σας για απρόσκοπτους και ασφαλείς εικονικούς χώρους εργασίας

Αναζητάτε μια αποτελεσματική, πάντα προσβάσιμη, προσιτή και ασφαλή λύση εικονικοποίησης για υπολογιστές Windows, επαγγελματικές εφαρμογές και πολλά άλλα; Πρέπει να ελέγξετε το V2 Cloud τώρα!

Σε αυτήν την εποχή όπου η απομακρυσμένη εργασία γίνεται ο νέος κανόνας, η εύρεση ενός αξιόπιστου και αποτελεσματικού τρόπου εργασίας από οπουδήποτε είναι ζωτικής σημασίας. Μην ψάχνετε άλλο από το V2 Cloud! Με τις ισχυρές δυνατότητες υπολογιστών υπολογιστών υπολογιστών cloud, αυτός ο καινοτόμος πάροχος υπηρεσιών cloud προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες για την ενίσχυση της παραγωγικότητας, τη βελτίωση της συνεργασίας και τη διασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων.

Είτε είστε μικρή είτε μεγάλη επιχείρηση, το V2 Cloud σάς εξοπλίζει με τα εργαλεία και την υποδομή που χρειάζονται για να δημιουργήσετε αβίαστα ευέλικτους και επεκτάσιμους εικονικούς χώρους εργασίας. Ελάτε μαζί μου καθώς εμβαθύνω στο V2 Cloud. Αυτή η τελική αναθεώρηση αυτής της πλατφόρμας υπηρεσιών cloud θα σας βοηθήσει να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση κατά την εγγραφή σας σε μια υπηρεσία cloud.

Σημασία των Υπηρεσιών Cloud Desktop

Η σημασία των υπηρεσιών υπολογιστών υπολογιστών cloud μπορεί να συνοψιστεί στα ακόλουθα βασικά σημεία:

  • Βελτιωμένη κινητικότητα και ευελιξία, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας και τα αρχεία τους από οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή.
  • Βελτιωμένα μέτρα ασφάλειας δεδομένων και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, διασφαλίζοντας ότι σημαντικά αρχεία και πληροφορίες προστατεύονται και ανακτώνται εύκολα.
  • Απλοποιημένη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων πληροφορικής, μειώνοντας την ανάγκη για συντήρηση υλικού και ενημερώσεις λογισμικού.
  • Η επεκτασιμότητα και η οικονομική αποδοτικότητα επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να προσαρμόζουν εύκολα την υποδομή της επιφάνειας εργασίας τους με βάση τις ανάγκες τους, ενώ μειώνουν το κόστος υλικού και συντήρησης.
  • Βελτιωμένη συνεργασία και απομακρυσμένη ομαδική εργασία, διευκολύνοντας τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο και την κοινή χρήση αρχείων μεταξύ των μελών της ομάδας.
  • Ανάκτηση από καταστροφές και επιχειρηματική συνέχεια, παρέχοντας μια αξιόπιστη λύση για γρήγορη ανάκαμψη και επανέναρξη λειτουργίας σε περίπτωση διακοπής ή καταστροφής.
  • Κεντρικός έλεγχος και συμμόρφωση, που επιτρέπει στους διαχειριστές να επιβάλλουν πολιτικές ασφαλείας και να διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς σε ολόκληρο τον οργανισμό.
  • Αυξημένη παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα, καθώς οι υπηρεσίες υπολογιστών υπολογιστών cloud εξαλείφουν τις χρονοβόρες εργασίες ρύθμισης και διαμόρφωσης, επιτρέποντας στους χρήστες να επικεντρωθούν στην εργασία τους.
  • Τώρα που ξέρετε γιατί πρέπει να εγγραφείτε σε μια ισχυρή, αξιόπιστη και ασφαλή λύση εικονικής επιφάνειας εργασίας στο cloud, ας εξερευνήσουμε το V2 Cloud ως μια τέτοια λύση.

    V2 Cloud: Μια επισκόπηση

    Το V2 Cloud είναι ένας πάροχος υπηρεσιών εικονικών λύσεων επιτραπέζιου υπολογιστή. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του V2 Cloud, μπορείτε να αναπτύξετε έναν εικονικό υπολογιστή Windows για τους πελάτες, τους μαθητές ή τους υπαλλήλους σας σε λιγότερο από 20 λεπτά. Επίσης, πρέπει να επενδύσετε ελάχιστη προσπάθεια από το τέλος σας για να ρυθμίσετε τους υπολογιστές σας Windows που βασίζονται σε cloud ή να τους χρησιμοποιήσετε.

    Το V2 Cloud συνοδεύεται από εύκολο στην κατανόηση λογισμικό πελάτη για αυτόν τον σκοπό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε για μια κατάλληλη συνδρομή στο V2 Cloud από την πύλη Pricing & Plans. Ρυθμίστε τους εικονικούς υπολογιστές με Windows χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή cloud και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτούς που χρησιμοποιούν μια λεπτή ή πλήρως λειτουργική εφαρμογή πελάτη. Από την εγγραφή μέχρι τη σύνδεση στο cloud PC δεν πρέπει να χρειάζονται περισσότερα από 10 κλικ.

      Είναι το Mixpanel η εναλλακτική λύση του Google Analytics που ψάχνετε;

    Χαρακτηριστικά του V2 Cloud

    Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά που κάνουν το V2 Cloud μοναδικό από άλλα στην αγορά Virtual Desktop Infrastructure (VDI):

    #1. Επιτραπέζιοι υπολογιστές ενός και πολλαπλών χρηστών

    Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές πολλών χρηστών, προγραμματισμένοι σε λειτουργικό σύστημα Windows Server, μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 250 χρήστες ανά εικονική μηχανή. Κάθε χρήστης θα έχει τους δικούς του επιτραπέζιους και ιδιωτικούς φακέλους. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται την πρόσβαση σε ιδιωτικούς και κοινόχρηστους φακέλους. Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές μία φορά και όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή από τα VDI τους.

    Εάν ορισμένες εφαρμογές δεν επιτρέπουν εγκαταστάσεις σε λειτουργικό σύστημα Windows Server, μπορείτε να αναπτύξετε υπολογιστές Windows 10 ενός χρήστη. Η παρουσία επιφάνειας εργασίας θα ενεργοποιήσει αυτόματα τα Windows 10 χρησιμοποιώντας τη συνδρομή σας στο Microsoft 365. Θα συγχρονίσει επίσης το VDI με τον λογαριασμό σας στο AzureAD.

    #2. Κονσόλα διαχείρισης χωρίς κόπο

    Το V2 Cloud Dashboard χρησιμεύει ως η all-in-one κονσόλα διαχείρισης. Σας επιτρέπει να αναπτύσσετε και να διαχειρίζεστε την υποδομή επιφάνειας εργασίας Cloud χωρίς προβλήματα.

    Για παράδειγμα, από ένα μεμονωμένο λογισμικό, μπορείτε να τροποποιήσετε τα στοιχεία ελέγχου χρήστη, τις ρυθμίσεις ασφάλειας δεδομένων, τα αντίγραφα ασφαλείας κ.λπ. Επίσης, το εργαλείο προσφέρει πλήρη πρόσβαση διαχειριστή στις εικονικές μηχανές, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε εργαλεία και εφαρμογές.

    #3. Δημοσίευση On-Prem Applications Online

    Η δυνατότητα Published Application του V2 Cloud σάς επιτρέπει να εμφανίζετε πραγματικό λογισμικό στον τελικό χρήστη στο πρόγραμμα περιήγησής του. Ωστόσο, μπορείτε να αποκρύψετε τις εικονικές διεπαφές υπολογιστή με Windows, όπως τη Διαχείριση εργασιών, τα εικονίδια στη θήκη συστήματος, το μενού Έναρξη κ.λπ. Ο χρήστης θα δει μόνο ένα λογισμικό λειτουργίας. Επομένως, αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να τοποθετήσετε το λογισμικό εσωτερικής εγκατάστασης ως εφαρμογές ιστού για πελάτες ή τελικούς χρήστες.

    #4. Ασφαλής πρόσβαση σε εικονικές επιφάνειες εργασίας

    Ο έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων και η Single Sign On είναι οι δύο πιο σημαντικές τεχνολογίες ασφαλείας για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε επαγγελματικές εφαρμογές και υπολογιστές. Παίρνετε το ίδιο στα VDI του V2 Cloud.

    Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές με τον πάροχο SSO της επιλογής σας, όπως OneLogin, Azure SSO, V-KEY και Okta. Τα V2 Cloud VDI υποστηρίζουν επίσης οποιοδήποτε άλλο SSO που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SAML.

    #5. Κεντρική Αποθήκευση Cloud

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Storage Buckets και να συνδέσετε όλα τα VDI σε αυτόν τον μαζικό χώρο αποθήκευσης. Επομένως, δεν χρειάζεται να αυξήσετε τον αποκλειστικό χώρο αποθήκευσης για κάθε VDI. Η μαζική αποθήκευση είναι λιγότερο δαπανηρή από την αποκλειστική αποθήκευση για VDI. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν, να επεξεργαστούν, να αποθηκεύσουν και να ανακτήσουν δεδομένα ή άλλο περιεχόμενο απευθείας στον κάδο αποθήκευσης χρησιμοποιώντας ασφαλή VDI στο cloud.

    #6. Προτροπή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

    Το V2 Cloud λαμβάνει καθημερινά στιγμιότυπα ολόκληρου του VDI και διατηρεί όλα τα συγκεντρωμένα στιγμιότυπα για έως και 7 ημέρες. Αυτό περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε πρόσθετες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να διατηρήσετε τα στιγμιότυπα ως αντίγραφα ασφαλείας για 14 ή 21 ημέρες.

    #7. Ασφάλεια δεδομένων

    Η λειτουργία ασφάλειας δεδομένων λειτουργεί σε 6 διαφορετικά επίπεδα στο V2 Cloud. Τα επίπεδα είναι τα κέντρα δεδομένων, οι διακομιστές, τα δίκτυα, οι συνδέσεις, τα αντίγραφα ασφαλείας και τα προγράμματα προστασίας από ιούς.

    • Τα κέντρα δεδομένων V2 Cloud διαθέτουν πιστοποιήσεις συμμόρφωσης HIPAA, SOC και PCI.
    • Αυτά τα κέντρα δεδομένων διαθέτουν πλεονάζουσα σύνδεση στο Διαδίκτυο οπτικών ινών με παρακολούθηση βίντεο 24/7.
    • Όλοι οι διακομιστές VDI διαθέτουν τείχος προστασίας UFW και εκτελούν το πιο πρόσφατο λογισμικό hypervisor.
    • Η πρόσβαση λογισμικού VDI στο πρόγραμμα-πελάτη πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας VPN από ιστότοπο σε τοποθεσία IPsec, δημόσιες IP και ιδιωτικά δίκτυα.
    • Δεν υπάρχουν ανοιχτές θύρες εισόδου για επικοινωνίες δικτύου σε αυτά τα VDI.
    • Όλες οι μεταφορές δεδομένων πραγματοποιούνται με κρυπτογράφηση SSL και HTTPS.
    • Τα VDI συνοδεύονται από MalwareBytes Pro antimalware για προστασία από ιούς σε πραγματικό χρόνο και προγραμματισμένη σάρωση.
      Πώς να ανανεώσετε σκληρά το πρόγραμμα περιήγησής σας (για να παρακάμψετε την προσωρινή μνήμη σας)

    Τα οφέλη του V2 Cloud

    Ακολουθούν τα οφέλη που απολαμβάνετε με την εγγραφή σας στη λύση εικονικού χώρου εργασίας V2 Cloud:

    • Χρησιμοποιώντας εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές από το V2 Cloud για όλες τις υπολογιστικές ανάγκες στην επιχείρησή σας, οι διαχειριστές IT και οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μπορούν να επικεντρωθούν περισσότερο στις βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες.
    • Οι παρουσίες εικονικής επιφάνειας εργασίας από το V2 Cloud είναι γρήγορες, επεκτάσιμες και οικονομικά αποδοτικές.
    • Ως χρήστης ή διαχειριστής εικονικής επιφάνειας εργασίας, δεν χρειάζεται να υποβληθείτε σε καμία πιστοποίηση για να αναπτύξετε, να χρησιμοποιήσετε και να διαχειριστείτε επιτραπέζιους υπολογιστές cloud ή εικονικές εφαρμογές στο V2 Cloud.
    • Λογισμικό για πρόσβαση ή διαχείριση των εικονικών επιτραπέζιων υπολογιστών σας διαθέσιμο για όλες τις συσκευές όπως Windows, Mac, Android, iOS, Raspberry Pi 4 και Linux.
    • Πρόσβαση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας για εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή για λήψη εγγράφων ή αρχείων ή εργασία σε εφαρμογές λευκού πίνακα για συνεργασία.
    • Το υλικό στο πίσω μέρος των VDI περιλαμβάνει εξαιρετικά γρήγορες μονάδες NVMe στερεάς κατάστασης και απίστευτα γρήγορους CPU.
    • Παρακολουθήστε την παραγωγικότητα ή τη συμμόρφωση των δεδομένων των υπαλλήλων και των εργολάβων εξ αποστάσεως, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα απομακρυσμένης σκίασης διαχειριστή.

    Χρήση περιπτώσεων V2 Cloud

    Βρείτε παρακάτω διάφορους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή σας στο V2 Cloud:

    Επιτραπέζιος υπολογιστής ως υπηρεσία (Daas)

    Η λύση V2 Cloud DaaS σάς βοηθά να ρυθμίσετε τον ακριβή αριθμό των υπολογιστών με Windows που απαιτούνται για την επιχείρησή σας. Οι υπάλληλοι και οι εργολάβοι σας μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτούς τους εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές από απομακρυσμένες τοποθεσίες. Όταν λαμβάνετε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ως υπηρεσία από το V2, δεν χρειάζεται να διαχειρίζεστε οποιοδήποτε εσωτερικό υλικό πληροφορικής ή να πληρώνετε ασφάλιστρα και ετήσιες χρεώσεις συμβολαίου συντήρησης.

    Η υπηρεσία DaaS του εγγυάται διαθεσιμότητα 24 επί 7 με χρόνο λειτουργίας 99,95% για τα VDI. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη μετεγκατάσταση δεδομένων ή την εγκατάσταση εφαρμογών, η ομάδα υποστήριξης του V2 Cloud θα σας βοηθήσει να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα.

    Ψηφιακός χώρος εργασίας για απομακρυσμένες ομάδες

    Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ισχυρό ψηφιακό περιβάλλον εργασίας για το απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό σας. Εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές όπως Confluence, Jira Software, Jira Service Management, Figma, WordPress, AutoCAD, QuickBooks κ.λπ., μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε εφαρμογές cloud από τα VDI του V2 Cloud.

    Είτε πρόκειται για φυσική καταστροφή είτε για πανδημία, οι εικονικοί χώροι εργασίας σας προστατεύονται πάντα από ενοχλήσεις. Οι εργαζόμενοι και οι εργολάβοι μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στα εικονικά συστήματα και τα δεδομένα του χώρου εργασίας χρησιμοποιώντας τους φορητούς υπολογιστές ή τους επιτραπέζιους υπολογιστές τους.

    Επίσης, οι εικονικοί χώροι εργασίας V2 Cloud σάς δίνουν τη δυνατότητα να καταγράφετε ίχνη ελέγχου. Έτσι, εάν υπάρχει οποιοδήποτε περιστατικό παραβίασης της ασφάλειας δεδομένων, μπορείτε να ελέγξετε τα VDI για να βρείτε το υπεύθυνο άτομο.

    Διεθνής Startup

    Είστε μια startup που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί παγκοσμίως; Χρειάζεται να εμφανίζετε εξατομικευμένο περιεχόμενο σε διαφορετικές ηπείρους και να επιτρέπετε στο backend να έχει πρόσβαση στο ίδιο για εντοπισμό σφαλμάτων; Στη συνέχεια, η συνδρομή V2 Cloud θα σας βοηθήσει να πετύχετε το ίδιο.

    Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές χώρες ή ζώνες ώρας για τους εικονικούς διακομιστές ή τους υπολογιστές με Windows. Οι υπάλληλοι και οι εργολάβοι σας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έναν κοινόχρηστο πόρο VDI από διαφορετικές ζώνες ώρας. Αλλά μπορούν να δουν την ημερομηνία, την ώρα και το περιεχόμενο σύμφωνα με τη δική τους ζώνη ώρας.

      Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify

    Επίσης, εάν ένας προγραμματιστής λογισμικού ή ιστού χρειάζεται να πραγματοποιήσει εντοπισμό σφαλμάτων περιεχομένου από offshore σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αυστραλία κ.λπ., μπορεί να το κάνει με πρόσβαση σε VDI. Χρησιμοποιώντας το V2 Cloud, μπορείτε να τοποθετήσετε και να ρυθμίσετε VDI για αυτές και πολλές άλλες χώρες.

    Εικονικοποίηση διακομιστή και εφαρμογών

    Η επιχείρησή σας μπορεί να χρειαστεί να εκτελέσει συγκεκριμένες εφαρμογές στο cloud και να δώσει πρόσβαση σε αυτήν σε πολλούς υπαλλήλους ή χρήστες. Σε ένα άλλο σενάριο, ίσως χρειαστεί να διαιρέσετε έναν υπάρχοντα φυσικό διακομιστή σε ξεχωριστούς μεμονωμένους εικονικούς διακομιστές.

    Μπορείτε να κάνετε και τα δύο παραπάνω χρησιμοποιώντας την υπηρεσία και το λογισμικό εικονικοποίησης εφαρμογών και διακομιστή του V2 Cloud.

    Λύσεις φιλοξενίας εφαρμογών του V2 Cloud

    Βρείτε παρακάτω τις λύσεις φιλοξενίας εφαρμογών των διακομιστών V2 Cloud:

    Φιλοξενία Λογισμικού Λογιστικής

    Η εγκατάσταση λογιστικού λογισμικού σε υπολογιστές εργαζομένων ή εργολάβων είναι πρόκληση. Πρέπει να διαμορφώσετε ξεχωριστά λογαριασμούς, βιβλία, φορολογικές πινακίδες κ.λπ. σε πολλούς υπολογιστές.

    Αντίθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους διακομιστές εφαρμογών υψηλής απόδοσης του V2 Cloud και να εγκαταστήσετε εκεί το λογισμικό του λογαριασμού σας. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα περιήγησής τους για πρόσβαση στο λογισμικό που φιλοξενείται στο cloud από απόσταση. Επομένως, χρειάζεται απλώς να διαμορφώσετε το λογισμικό και να εξυπηρετήσετε πολλούς χρήστες.

    Το V2 Cloud σάς επιτρέπει να εκτελείτε παρουσίες που φιλοξενούνται στο cloud των ακόλουθων εργαλείων λογιστικής:

    • Quickbooks
    • CaseWare
    • ΣΟΦΌΣ
    • Deltek ComputerEase
    • Εξάσκηση CS
    • AccountMate

    AutoCAD Cloud Hosting

    Εάν θεωρείτε ότι η αγορά και η διατήρηση ενός υπολογιστή υψηλής απόδοσης είναι μια ταραχώδης εργασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το V2 Cloud για AutoCAD. Υπάρχουν προσαρμοσμένοι διακομιστές VDI υψηλής απόδοσης για το AutoCAD στο V2 Cloud. Μπορείτε να αναπτύξετε γρήγορα το AutoCAD στο cloud και να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο χρησιμοποιώντας τη δική σας άδεια χρήσης με ασφάλεια. Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε την πρόσβαση με την ομάδα σας.

    Φιλοξενία εφαρμογών της Microsoft

    Η φιλοξενία επιχειρηματικών εφαρμογών της Microsoft όπως το Office 365, η Microsoft SQL και η Microsoft Access είναι μια άλλη εργασία που ίσως θέλετε να αποφύγετε. Η διαμόρφωση αυτών των εφαρμογών σε διαφορετικά VDI ή φυσικούς υπολογιστές είναι πραγματικά χρονοβόρα.

    Αντίθετα, μπορείτε να εγκαταστήσετε, να διαμορφώσετε και να εκτελέσετε αυτές τις εφαρμογές σε παρουσίες του λειτουργικού συστήματος Windows Server στο V2 Cloud. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιτρέψετε σε υπαλλήλους και εργολάβους να χρησιμοποιούν την ίδια ρύθμιση, καθώς αυτοί οι εικονικοί διακομιστές μπορούν να εκτελούν πολλές παρουσίες της ίδιας εφαρμογής χωρίς να μειώνουν την υπολογιστική απόδοση.

    V2 Cloud Alternatives

    #1. Κοχύλια

    Τα Shells σάς δίνουν πρόσβαση σε περιπτώσεις υπολογιστών cloud αξίας χιλιάδων δολαρίων απόδοσης, με προγράμματα που ξεκινούν μόνο από 5 $/μήνα.

    Με το σύννεφο ως κινητήρια δύναμή του, τα Shells σάς δίνουν τη δυνατότητα να κατεβάζετε, να αποθηκεύετε, να αποκτάτε πρόσβαση και να επεξεργάζεστε τα αρχεία σας χωρίς κόπο σε όλες τις συσκευές, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη συνέχεια είτε ξεκινάτε ένα έργο στο τηλέφωνό σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας με λεωφορείο προς το σπίτι είτε παραλαμβάνετε ακριβώς από όπου σταματήσατε την τηλεόρασή σας στην άνεση του σαλονιού σας – ο υπολογιστής σας είναι πλέον προσβάσιμος οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

    #2. Εικονική επιφάνεια εργασίας Azure

    Το Azure Virtual Desktop σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ασφαλές απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας ρυθμίζοντας εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές Windows στην υποδομή cloud Azure. Έτσι, μπορείτε να προσφέρετε στους τελικούς χρήστες και τους υπαλλήλους σας την εξοικείωση και τη συμβατότητα των Windows 11.

    Επιπλέον, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες κατάλληλες άδειες χρήσης των Windows, υπό την προϋπόθεση ότι πληροί τις πολιτικές του Azure. Επιπλέον, μπορείτε να διαχειριστείτε αβίαστα την πλήρη ανάπτυξη του Azure Virtual Desktop, παράλληλα με άλλες υπηρεσίες Azure, μέσω της φιλικής προς τον χρήστη πύλης Azure.

    Τελικές Λέξεις

    Τώρα που γνωρίζετε το V2 Cloud, τις δυνατότητες, τα πλεονεκτήματα και τις λύσεις που προσφέρει, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να επιλέξετε τη σωστή λύση υπολογιστών cloud για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να ελέγξετε τις δυνατότητές του να κάνει την επιχείρησή σας παραγωγική και να αναπτυχθεί γρήγορα, εγγραφείτε σε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

    Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στον απόλυτο οδηγό VDI για επιχειρήσεις και τις καλύτερες λύσεις.