Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify

Σταμάτησε να χρησιμοποιεί το Spotify και έκανε αλλαγή σε άλλη υπηρεσία; Εάν δεν θέλετε να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας αδρανή, μπορείτε να κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Spotify. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify με μερικά κλικ.

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Spotify από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο smartphone σας ή από τον υπολογιστή σας. Η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη σε εφαρμογές για κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές.

Λάβετε υπόψη ότι μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify, θα χάσετε όλες τις λίστες αναπαραγωγής και τους ακόλουθούς σας. Εάν έχετε φοιτητική έκπτωση, δεν θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για άλλον έναν χρόνο.

  Τι είναι το Focus Stacking;

Λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το Spotify, δεν θα μπορείτε να διεκδικήσετε ξανά το ίδιο όνομα χρήστη, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με την ίδια διεύθυνση email. Εάν δεν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify, μπορείτε απλώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Spotify Premium.

Αφού διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες και βεβαιωθείτε ότι θέλετε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Spotify, ανοίξτε το Ιστοσελίδα Spotify στο πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, ανοίξτε το Spotify’s Υποστήριξη πελατών σελίδα. Εδώ, κάντε κλικ στο κουμπί “Λογαριασμός”.

  Πώς να ανακατεύετε ή να επαναλαμβάνετε τραγούδια σε iPhone ή iPad

Επιλέξτε «Θέλω να κλείσω τον λογαριασμό μου».

Από την επόμενη ενότητα, κάντε κλικ στο κουμπί «Κλείσιμο λογαριασμού».

Επιλέξτε ξανά το κουμπί «Κλείσιμο λογαριασμού».

Το Spotify θα σας ζητήσει τώρα να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού. Αφού βεβαιωθείτε ότι είναι ο σωστός λογαριασμός, κάντε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια”.

Από το επόμενο βήμα, επιλέξτε το σημάδι επιλογής δίπλα στην επιλογή «Καταλαβαίνω» και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Συνέχεια».

Το Spotify θα σας ζητήσει να ελέγξετε το email σας για έναν σύνδεσμο. Ανοίξτε τα εισερχόμενά σας και βρείτε το email από το Spotify. Κάντε κλικ στο κουμπί «Κλείσιμο του λογαριασμού μου» που βρίσκεται στο email. Αυτός ο σύνδεσμος ισχύει μόνο για 24 ώρες.

  Τι είναι το εικονίδιο βίντεο στο Messenger;

Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί, το Spotify θα ανοίξει μια νέα καρτέλα και θα δείτε μια επιβεβαίωση ότι ο λογαριασμός σας έχει κλείσει και διαγραφεί. Δεν θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό.

Εάν αλλάξετε γνώμη, έχετε 7 ημέρες για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας. Θα βρείτε τον σύνδεσμο για να το κάνετε αυτό στα εισερχόμενά σας.

Ψάχνετε για εναλλακτική λύση Spotify; Δείτε τη λίστα μας με τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες ροής μουσικής.