Τι συνέβη με τις Ταινίες & TV Google Play;

Το Google Play Movies & TV ξεκίνησε το 2012 ως κατάστημα για αγορά και ενοικίαση, το μαντέψατε, ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Αν αναζητήσετε την εφαρμογή σήμερα, θα διαπιστώσετε ότι έχει μετονομαστεί σε “Google TV”. Τι συνέβη?

Όταν η Google μετονομάστηκε στο Android Market ως Google Play Store, έφερε όλα τα ψηφιακά κανάλια διανομής σε ένα μέρος. Δεν ήταν πλέον μόνο ένα μέρος για εφαρμογές και παιχνίδια Android, αλλά περιλάμβανε επίσης ebook, μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Το Google Play Movies & TV ήταν η εφαρμογή που χρησιμοποιήθηκε για πρόσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενο που αγοράσατε μέσω του Play Store και ήταν διαθέσιμη στο Android, iPhone, και iPad, καθώς και πλατφόρμες smart TV. Τον Οκτώβριο του 2020, οι εφαρμογές Ταινίες & TV Google Play μετονομάστηκαν σε “Google TV”.

  Πώς να εγκαταστήσετε τα εργαλεία ασφάλειας δικτύου και διείσδυσης στο Ubuntu

Το Google TV έχει επεκτείνει τη λειτουργικότητα της εφαρμογής Ταινίες & TV Play. Αντί να είναι μόνο ένα μέρος για το περιεχόμενο που αγοράσατε, είναι πλέον ένας κεντρικός κόμβος για τη βιβλιοθήκη σας και τις υπηρεσίες ροής. Αυτό σας επιτρέπει να κρατάτε τα πάντα σε ένα μέρος.

Με το Google TV, μπορείτε να προσθέσετε τις υπηρεσίες ροής για τις οποίες πληρώνετε και όταν κάνετε αναζήτηση για μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή, θα περιλαμβάνει αυτές τις υπηρεσίες μαζί με επιλογές ενοικίασης και αγοράς μέσω του Play Store. Αυτό καθιστά πολύ εύκολη την αναζήτηση σε όλες τις υπηρεσίες σας ταυτόχρονα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση μου για αναζήτηση αεροπορικών ετικετών κοντά σας

Ένα άλλο μέρος της αναβαθμισμένης εμπειρίας είναι η λειτουργία “Λίστα παρακολούθησης”. Όταν αναζητάτε μια τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία στο Google, θα δείτε ένα κουμπί “Λίστα παρακολούθησης” στο πλαίσιο πληροφοριών. Αυτό ενσωματώνεται με την καρτέλα “Λίστα παρακολούθησης” στην εφαρμογή Google TV, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα για να τα παρακολουθήσετε αργότερα.

Η εφαρμογή Google TV γίνεται ακόμα πιο ισχυρή αν το έχετε Chromecast με Google TV ή μια ενημερωμένη συσκευή Android TV. Η λίστα παρακολούθησης ενσωματώνεται με την αρχική οθόνη, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την παρακολούθηση των αγαπημένων σας ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών και την παρακολούθηση τους στη μεγάλη οθόνη.

  Πώς να βρείτε τις διαστάσεις ενός στρώματος ή ενός στοιχείου στο Photoshop

Λίστα παρακολούθησης στην αρχική οθόνη του Google TV

Εν ολίγοις, η εφαρμογή Ταινίες & TV Google Play έχει μεγαλώσει. Εξακολουθεί να είναι το μέρος για να αγοράσετε και να νοικιάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και εξακολουθεί να περιλαμβάνει τη βιβλιοθήκη του αγορασμένου περιεχομένου σας. Εάν αυτό είναι το μόνο που θέλετε να είναι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καμία από τις νέες δυνατότητες.

Ωστόσο, εάν εγγραφείτε σε πολλές υπηρεσίες ροής, το Google TV μπορεί να είναι ένας πολύ χρήσιμος σύντροφος. Σε έναν κόσμο με δεκάδες διαφορετικές υπηρεσίες ροής από κάθε εταιρεία πολυμέσων, το Google TV μπορεί να σας βοηθήσει να τα λύσετε όλα.