Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση μου για αναζήτηση αεροπορικών ετικετών κοντά σας

Τα AirTag της Apple είναι ένα πολυαναμενόμενο προϊόν. Η τιμή τους είναι ανταγωνιστική αν τα συγκρίνετε με τα πλακάκια. Τα AirTag συνεργάζονται με την εφαρμογή Find My στο iPhone σας, είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την ασφάλεια και το απόρρητο, έτσι ώστε ένα AirTag να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση κάποιου και σας βοηθούν εξαιρετικά να βρείτε χαμένα αντικείμενα.

Βρείτε AirTag κοντά σας

Τα AirTag αντιστοιχίζονται και παρακολουθούνται μέσω Bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ένα αρκετά περιορισμένο εύρος όσον αφορά την παρακολούθηση. Όταν ένα AirTag βρίσκεται εκτός εμβέλειας για το τηλέφωνό σας, εξακολουθεί να μπορεί να βρεθεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Εύρεση μου. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα δίκτυο που δημιουργήθηκε από άλλες συσκευές Apple σε κοντινή απόσταση για να βοηθήσει στην εύρεση του AirTag. Ουσιαστικά θα εμφανιστεί κοντά σε άλλη συσκευή Apple (αν βρίσκεται εντός εμβέλειας) και θα σηματοδοτήσει ότι έχει χαθεί. Μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε μια ετικέτα και όταν τα βρει κάποιος άλλος, θα μπορεί να σας τα επιστρέψει.

  Πώς να παρακολουθήσετε το Disney+ από απόσταση με φίλους χρησιμοποιώντας το GroupWatch

Βρείτε την εφαρμογή μου για αναζήτηση στο AirTag

Εάν έχετε συνδέσει ένα AirTag στα κλειδιά σας ή έχετε βάλει ένα στο πορτοφόλι σας, θα πρέπει να μπορείτε να τα βρείτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Find My. Αυτό φυσικά υποθέτει ότι και τα δύο αντικείμενα βρίσκονται στο σπίτι σας (δεν τα έχετε χάσει), αλλά δεν είστε σίγουροι πού βρίσκονται στο σπίτι σας. Προϋποθέτει επίσης ότι το AirTag που θέλετε να βρείτε έχει ήδη ρυθμιστεί πριν συνδεθεί σε ένα αντικείμενο.

Ανοίξτε την εφαρμογή Find My στο iPhone σας (αυτή είναι μια εφαρμογή στοκ στο iOS).
Επιλέξτε το στοιχείο που έχετε αντιστοιχίσει το AirTag που προσπαθείτε να βρείτε.
Πατήστε το κουμπί εύρεσης, δηλαδή, το πράσινο κουμπί βέλους.
Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να βρείτε το AirTag.

  Πώς να κλειδώσετε κελιά με βάση το χρώμα στο Microsoft Excel

Ένα AirTag έχει επίσης ένα ενσωματωμένο ηχείο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναπαράγετε έναν ήχο από απόσταση. Ο ήχος θα σας επιτρέψει να βρείτε το AirTag χωρίς να χρησιμοποιήσετε τις καθοδηγούμενες οδηγίες. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον ήχο.

Ανοίξτε την εφαρμογή Find My στο iPhone σας.
Επιλέξτε το στοιχείο στο οποίο είναι συνδεδεμένο το AirTag.
Πατήστε το κουμπί Αναπαραγωγή ήχου.
Ακολουθήστε τον ήχο στο AirTag σας.

συμπέρασμα

Όταν ρυθμίζετε για πρώτη φορά ένα AirTag, είναι καλή ιδέα να μάθετε πρώτα πώς μπορείτε να βρείτε ένα AirTag ενώ γνωρίζετε πού βρίσκεται. Το να προσπαθήσετε να βρείτε αργότερα, π.χ., όταν χάνεται ή όταν είναι συνδεδεμένο με ένα σημαντικό αντικείμενο που πρέπει να βρείτε, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο αν βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο να αναζητήσετε οδηγίες. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην ετικέτα σε περίπτωση που είναι εκτός εμβέλειας Bluetooth.

  Πώς να συγχρονίσετε δεδομένα φυσικής κατάστασης από το Samsung Health στο Google Fit