Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα εστιασμένα εισερχόμενα στην εφαρμογή αλληλογραφίας στα Windows 10

Η Microsoft έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα στην εφαρμογή Mail που ονομάζεται «Εστιασμένα Εισερχόμενα». Είναι ένα εισερχόμενο που δημιουργείται αυτόματα και φιλτράρει σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ειδική, «εστιασμένη» καρτέλα. Το Focused Inbox είναι μια μακροχρόνια λειτουργία του Outlook. Μια παρόμοια δυνατότητα που ονομάζεται “Εισερχόμενα με καρτέλες” υπάρχει στο Gmail. Το Gmail ταξινομεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις ενημερώσεις φόρουμ και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προωθήσεων σε ξεχωριστές καρτέλες. Τα σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταβαίνουν στην καρτέλα “Κύρια”. Το Focused Inbox in Mail διατίθεται αργά στους χρήστες των Windows 10. Θα είναι τελικά διαθέσιμο σε όλους στο σταθερό κανάλι των Windows 10. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα εστιασμένα Εισερχόμενα στην εφαρμογή Mail στα Windows 10.

Μια προειδοποίηση

Το Focus Inbox δεν υποστηρίζει όλους τους λογαριασμούς email. Η δυνατότητα θα εμφανιστεί στην εφαρμογή Mail ανεξάρτητα από τον λογαριασμό email που έχετε προσθέσει. Λειτουργεί μόνο εάν χρησιμοποιείτε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook ή Office 365. Για όλους τους άλλους λογαριασμούς email όπως το Gmail, το iCloud ή το Yahoo, αυτή η δυνατότητα δεν θα λειτουργήσει.

  Πώς να κατεβάσετε περιεχόμενο Netflix στα Windows 10

Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση εστιασμένων εισερχομένων

Ανοίξτε την εφαρμογή Mail και κάντε κλικ στο εικονίδιο του χάμπουργκερ επάνω αριστερά. Κάντε κλικ στο κουμπί του οδοντωτού τροχού στο κάτω μέρος του πίνακα που σύρεται προς τα έξω. Αυτό θα ανοίξει έναν άλλο πίνακα στα δεξιά. Κάντε κλικ στην επιλογή «Ανάγνωση» σε αυτό το πλαίσιο.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε την επιλογή «Εστιασμένα Εισερχόμενα». Σύρετε το διακόπτη On. Τα email σας θα ταξινομηθούν σε δύο καρτέλες. Εστιασμένος και Άλλος. Η επιλογή θα ενεργοποιηθεί για όλους τους λογαριασμούς Outlook και Office 365.

Για να απενεργοποιήσετε τα Εστιασμένα Εισερχόμενα, επιστρέψτε στις ρυθμίσεις του παραθύρου Ανάγνωση και απενεργοποιήστε τα Εστιασμένα Εισερχόμενα.

  Η συσκευή εγγραφής κρυφών βημάτων των Windows μετατρέπει την ενέργεια οθόνης σε οδηγίες βήμα προς βήμα

Αυτές οι ρυθμίσεις δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε κανένα σφάλμα του λογαριασμού σας

Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης δεν δείχνει αλλαγή σε ενεργοποιημένα Εστιασμένα Εισερχόμενα. Αντίθετα, λέει ότι η δυνατότητα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί για κανέναν από τους λογαριασμούς που έχουν προστεθεί στην εφαρμογή Mail. Δηλώσαμε νωρίτερα ότι αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για λογαριασμούς Outlook ή Office 365. Ο λογαριασμός που προστέθηκε στην εφαρμογή Mail στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης είναι ένας λογαριασμός Outlook. Παρόλα αυτά, η λειτουργία εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμη.

Υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό; ένα που η Microsoft εξακολουθεί να κυκλοφορεί τη δυνατότητα. Μπορεί να δείτε την επιλογή στην εφαρμογή Mail, αλλά μπορεί να χρειαστούν μερικές ακόμη ενημερώσεις για να αρχίσει να λειτουργεί πραγματικά. Να είστε βέβαιοι ότι η δυνατότητα είναι για το σταθερό κανάλι των Windows 10.

  Η δωρεάν προσφορά αναβάθμισης των Windows 10 λήγει σε 15 ημέρες

Ο δεύτερος λόγος είναι απλώς ένα σφάλμα στο τέλος της Microsoft. Σήμερα, η Microsoft αντιμετώπισε μια διακοπή υπηρεσίας που επηρέασε τις περισσότερες από τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των Outlook και Skype. Δώστε του μερικές ημέρες και η δυνατότητα θα αρχίσει να λειτουργεί για εσάς σύντομα. Η Microsoft έχει προσθέσει επίσης μια καθαρή λειτουργία προσθήκης ετικετών στην εφαρμογή Mail που αξίζει να ελέγξετε.