Τι συνέβη με την εφαρμογή Monkey;

Η εφαρμογή Monkey είναι μια πλατφόρμα συνομιλίας μέσω βίντεο που συνδέει εκατομμύρια ανθρώπους μέσω βιντεοκλήσεων. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί ονόματα χρήστη Snapchat για συνομιλίες μέσω βίντεο που διαρκούν περίπου 10–15 δευτερόλεπτα. Πρόσφατα, αφαιρέθηκε από το Apple App Store λόγω παραβίασης καθορισμένων κανόνων και οδηγιών. Εάν είστε εδώ για να βρείτε απαντήσεις για το τι συνέβη στην εφαρμογή Monkey, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Ας μάθουμε περισσότερα για την εφαρμογή και τι συνέβη σε αυτήν λεπτομερώς.

Τι συνέβη με την εφαρμογή Monkey;

Αυτή η εφαρμογή τέθηκε σε εφαρμογή το έτος 2016. Παρείχε μια πλατφόρμα συνομιλίας μέσω βίντεο για τους χρήστες όπου μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με άτομα και να κάνουν νέους φίλους. Παρά τη δημοφιλή χρήση της εκείνη την εποχή, η εφαρμογή αντιμετώπισε αντιδράσεις λόγω αρνητικών κριτικών και περιπτώσεων ακατάλληλης συμπεριφοράς κατά τη χρήση της. Ως εκ τούτου, για συσκευές iOS, έχει απαγορευτεί. Ας δούμε ποιοι ήταν οι ακριβείς λόγοι για την απαγόρευση αυτής της εφαρμογής.

  Πώς να καθαρίσετε την πλευρική γραμμή του Gmail

Γιατί είναι αποκλεισμένη η εφαρμογή Monkey;

Όταν αυτή η εφαρμογή τέθηκε σε εφαρμογή, η λειτουργία συνομιλίας μέσω βίντεο συνέδεσε πολλούς αγνώστους και μαζί με αυτό ήρθε η εκμετάλλευση της εφαρμογής. Ο λόγος πίσω από αυτό που συνέβη στην εφαρμογή Monkey είναι η παραβίαση των ηθικών οδηγιών ασφαλείας του App Store και η χρήση σεξουαλικού περιεχομένου στην εφαρμογή.

Διαγράφηκε η εφαρμογή Monkey;

Ναι, διαγράφηκε από το App Store. Συχνές καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση σε αυτήν την πλατφόρμα έγιναν, με αποτέλεσμα την απαγόρευση.

Διέγραψαν την εφαρμογή Monkey;

Ναί. Διαγράφηκε από το iOS App Store καθώς πολλές παραβιάσεις κανόνων και οδηγιών ανάγκασαν το App Store να το απαγορεύσει. Αυτό συνέβη στην εφαρμογή Monkey στο App Store.

  Το Zoom παρακολουθεί πραγματικά ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε σε μια κλήση;

Γιατί καταργήθηκε η εφαρμογή Monkey;

Αυτή η εφαρμογή καταργήθηκε από τις πλατφόρμες λήψης λόγω της ακατάλληλης συμπεριφοράς ορισμένων χρηστών σε αυτήν την πλατφόρμα. Συνέβη επειδή οι χρήστες παραπονέθηκαν ότι συναντούσαν σεξουαλικό περιεχόμενο ενώ χρησιμοποιούσαν τη δυνατότητα συνομιλίας μέσω βίντεο της εφαρμογής.

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Monkey μετά τη διαγραφή της iOS;

Δυστυχώς, αυτή η εφαρμογή συνομιλίας μέσω βίντεο έχει αφαιρεθεί οριστικά από τη λήψη του iOS App Store. Δεν μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής σε καμία συσκευή iOS. Ωστόσο, μπορείτε να το κατεβάσετε σε τηλέφωνο Android από το Google Play Store.

  Πώς να συνδέσετε το Google Drive στο Slack

***

Ελπίζουμε να καταλάβατε τι συνέβη με την εφαρμογή Monkey. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.