Διορθώστε το Nexus Mod Manager ενός προβλήματος που παρουσιάστηκε κατά την εγκατάσταση

Μόλις αλλάξατε το παιχνίδι και δημιουργήσατε ένα mod που είναι αποκλειστικά της αρεσκείας σας. Όταν προσπαθείτε να παίξετε το mod χρησιμοποιώντας το διάσημο NMM, δεν μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι. Αντίθετα, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα που αναφέρει ότι το Nexus Mod Manager παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την εγκατάσταση. Η ανησυχητική κατάσταση για κάθε Gamer cum Coder, έτσι δεν είναι; Το πρόβλημα NMM που παρουσιάστηκε κατά την εγκατάσταση είναι ένα κοινό ζήτημα για όλους τους τακτικούς χρήστες. Το πρόβλημα της μη εγκατάστασης mod NMM μπορεί να διορθωθεί επιλύοντας τα προβλήματα στο NMM και διαμορφώνοντας άλλες ρυθμίσεις. Το άρθρο εξηγεί τις μεθόδους για την επίλυση του προβλήματος με το NMM και μετά την εκκαθάριση του προβλήματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NMM για να εγκαταστήσετε εύκολα τα mods.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα του Nexus Mod Manager που παρουσιάστηκε κατά την εγκατάσταση στα Windows 10

Το Nexus Mod Manager είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα διαθέσιμο για την πλατφόρμα Microsoft Windows. Το NMM συσχετίζεται με τα mods Nexus και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NMM για να εγκαταστήσετε τα mods παιχνιδιού στον υπολογιστή σας. Τα mods του παιχνιδιού είναι οι αλλαγές που γίνονται στα βιντεοπαιχνίδια όπως οι γενικές επισκευές. Το mod μπορεί επίσης να ληφθεί από διάφορα torrent και μπορείτε να τα εγκαταστήσετε στο NMM. Εκτός από τη χρήση του υπολογιστή σας για την αναπαραγωγή των παιχνιδιών, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κονσόλα παιχνιδιών για την αναπαραγωγή των παιχνιδιών στο Nexus Mod Manager.

Οι πιθανές αιτίες για τις οποίες δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NMM για την εγκατάσταση mods στον υπολογιστή σας παρατίθενται σε αυτήν την ενότητα. Μπορείτε να διορθώσετε εύκολα το πρόβλημα στο Nexus Mod Manager, έχοντας καλή κατανόηση των αιτιών του προβλήματος.

  • Εγκατάσταση των παιχνιδιών που διαθέτετε στο NMM- Κάθε φορά που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το NMM για να εγκαταστήσετε τα παιχνίδια που διαθέτετε ή την έκδοση του παιχνιδιού με τις αλλαγές που έχετε κάνει, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα.

  • Ανεπαρκή δικαιώματα πρόσβασης στα αρχεία- Το πρόβλημα με την εγκατάσταση προκύπτει εάν δεν δοθεί στο NMM τα δικαιώματα πρόσβασης στα αρχεία στην καθορισμένη θέση.

  • Παλιασμένη έκδοση του NMM- Μια παλιά έκδοση του NMM μπορεί να σας δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα και ενδέχεται να μην μπορείτε να εγκαταστήσετε τα mod σε μια παλιά έκδοση.

  • Ανεπαρκής ελεύθερος χώρος αποθήκευσης στον σκληρό δίσκο- Καθώς τα mods καταλαμβάνουν χώρο έως και 10 φορές περισσότερο, μπορεί να προκύψει το πρόβλημα του χώρου αποθήκευσης που εκχωρείται για το NMM και τα mod δεν επαρκούν για την αποθήκευση των αρχείων.

  • Σφάλμα στις ρυθμίσεις του Nexus Mod Manager- Εάν το NMM δεν μπορεί να αποδεχτεί τους συνδέσμους λήψης, ενδέχεται να δημιουργηθεί σφάλμα στην εφαρμογή, επομένως δεν θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε τα mod.

  • Διένεξη στη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησης- Εάν η ρύθμιση του προγράμματος περιήγησης ιστού έρχεται σε διένεξη με τη ρύθμιση του Nexus Mod Manager, ενδέχεται να προκύψει πρόβλημα εγκατάστασης.

Μέθοδος 1: Βασικές μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων

Το πρόβλημα του Nexus Mod Manager που παρουσιάστηκε κατά την εγκατάσταση μπορεί να επιλυθεί ακολουθώντας τις μεθόδους στην ενότητα Βασική αντιμετώπιση προβλημάτων παρακάτω. Αυτό θα διαγράψει όλες τις δυσλειτουργίες και τα προβλήματα στο NMM και θα διορθώσει άλλα σφάλματα στον υπολογιστή σας.

Οι παρακάτω μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις δυσλειτουργίες που προκαλούνται λόγω του λογισμικού ασφαλείας και στη συνέχεια θα σας επιτρέψουν να εγκαταστήσετε τα mods.

1. Απενεργοποιήστε το λογισμικό προστασίας από ιούς

Το λογισμικό ασφαλείας τρίτων στον υπολογιστή σας μπορεί να εμποδίσει το NMM να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία του υπολογιστή σας. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, πρέπει να απενεργοποιήσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το NMM για να εγκαταστήσετε τα mods. Διαβάστε το άρθρο που παρέχεται εδώ για να απενεργοποιήσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ.

2. Απενεργοποιήστε το Windows Defender

Το Windows Defender είναι η προεπιλεγμένη μηχανή προστασίας από ιούς στον υπολογιστή με Windows και μπορεί να σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε το NMM για να εγκαταστήσετε mods. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο που δίνεται εδώ για να απενεργοποιήσετε οριστικά το Windows Defender στα Windows 10 για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν το πρόβλημα οφείλεται στις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε τις παρακάτω μεθόδους για να διορθώσετε το Nexus Mod Manager, ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά το πρόβλημα εγκατάστασης.

3. Καθαρίστε τον αποθηκευτικό χώρο

Δεδομένου ότι τα αρχεία mod και το NMM καταλαμβάνουν πολύ χώρο στον υπολογιστή σας, μπορείτε να προσπαθήσετε να καθαρίσετε λίγο χώρο. Διαβάστε το άρθρο σχετικά με 10 τρόπους για να ελευθερώσετε χώρο στον σκληρό δίσκο στα Windows 10 για να διορθώσετε το πρόβλημα με την εγκατάσταση.

4. Εκτελέστε Επαναφορά Συστήματος

Εάν το Nexus Mod Manager λειτουργούσε καλά στην προηγούμενη έκδοση του υπολογιστή και οι διαμορφώσεις που κάνατε πρόσφατα δημιούργησαν το πρόβλημα, μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα εκτελώντας μια Επαναφορά Συστήματος στον υπολογιστή σας. Διαβάστε το άρθρο για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την επαναφορά συστήματος στα Windows 10.

Οι μέθοδοι που περιγράφονται παρακάτω θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τα προβλήματα χρησιμοποιώντας το παράθυρο ρυθμίσεων στο Nexus Mod Manager.

Μέθοδος 2: Εγκατάσταση σε διαφορετική μονάδα δίσκου

Το Nexus Mod Manager ένα πρόβλημα που προέκυψε κατά το πρόβλημα εγκατάστασης μπορεί να οφείλεται στον ανεπαρκή χώρο στον σκληρό δίσκο κατάτμησης. Για να διορθώσετε αυτό το NMM, παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά το πρόβλημα εγκατάστασης, μπορείτε να επιλέξετε έναν άλλο σκληρό δίσκο για την εγκατάσταση των mods χρησιμοποιώντας τα βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε NMM και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ανοίξτε το παράθυρο Ρυθμίσεις ή το κουμπί με το γρανάζι στην κύρια διεπαφή.

3. Στην καρτέλα Γενικά, κάντε κλικ στο κουμπί με τις τρεις οριζόντιες κουκκίδες στην ενότητα Κατάλογος προσωρινής διαδρομής.

4. Επιλέξτε μια διαφορετική μονάδα διαμερίσματος στην Εξερεύνηση αρχείων και κάντε κλικ στο κουμπί OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

5. Τέλος, επανεκκινήστε το Nexus Mod Manager και προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ξανά το mod.

Σημείωση: Μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε το Nexus Mod Manager στον Τοπικό Δίσκο (C:) > Αρχεία Προγράμματος στην Εξερεύνηση των Windows, πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + X ταυτόχρονα για να αποκόψετε τον φάκελο και, στη συνέχεια, πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + V μαζί για να επικολλήσετε τον φάκελο έναν διαφορετικό σκληρό δίσκο.

Μέθοδος 3: Συσχέτιση με διευθύνσεις URL NXM

Εάν οι διευθύνσεις URL NXM δεν συσχετίζονται με τις τροποποιήσεις για εγκατάσταση, ενδέχεται να δείτε στο Nexus Mod Manager ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά το πρόβλημα εγκατάστασης. Πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή για να διορθώσετε το πρόβλημα στο NMM.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Nexus Mod Manager από τη γραμμή αναζήτησης των Windows.

2. Ανοίξτε το παράθυρο Ρυθμίσεις ή το κουμπί με το γρανάζι στην κύρια διεπαφή.

3. Στην καρτέλα Γενικά, επιλέξτε την επιλογή Συσχέτιση με NXM URLs στην ενότητα Συσχετίσεις και κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Σημείωση: Εάν η επιλογή είναι γκρι, εκτελέστε το Nexus Mod Manager ως Διαχειριστής και, στη συνέχεια, επαναλάβετε το βήμα.

Μέθοδος 4: Εκτελέστε το NMM ως διαχειριστής

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το NMM ενδέχεται να μην έχει τα δικαιώματα διαχείρισης και μπορεί να δείτε το Nexus Mod Manager να παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά το ζήτημα της εγκατάστασης. Πρέπει να εκτελέσετε το Nexus Mod Manager ως Διαχειριστής και να εκχωρήσετε τα δικαιώματα εγκατάστασης των mod στο NMM.

1. Εκκινήστε το Nexus Mod Manager πληκτρολογώντας στη γραμμή αναζήτησης των Windows και κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα τοποθεσίας αρχείου στο δεξιό παράθυρο του αποτελέσματος της εφαρμογής.

2. Κάντε δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο του Nexus Mod Manager και κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιότητες στη λίστα.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα και επιλέξτε Εκτέλεση αυτού του προγράμματος ως διαχειριστής στην ενότητα Ρυθμίσεις.

4. Κάντε κλικ στο Apply και, στη συνέχεια, στο κουμπί OK για να εκτελέσετε την εφαρμογή NMM ως Διαχειριστής.

5. Εκκινήστε το Nexus Mod Manager και προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ξανά το mod στην εφαρμογή.

Μέθοδος 5: Εκκαθάριση αρχείων προσωρινής μνήμης

Τα αρχεία προσωρινής μνήμης σάς επιτρέπουν να μειώσετε τον χρόνο εκκίνησης των εφαρμογών και των mods. Ωστόσο, τα υπερβολικά αρχεία κρυφής μνήμης δίνουν στο Nexus Mod Manager ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά το πρόβλημα εγκατάστασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο για να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης στον υπολογιστή σας που σχετίζονται με το NMM για να διορθώσετε ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την εγκατάσταση.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + R μαζί για να εκκινήσετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση.

2. Πληκτρολογήστε %temp% και πατήστε το πλήκτρο Enter για να ανοίξετε τον φάκελο Temp.

3. Επιλέξτε όλα τα αρχεία στο φάκελο και πατήστε το πλήκτρο Delete για να διαγράψετε τα αρχεία της προσωρινής μνήμης.

Σημείωση: Επιλέξτε το πλαίσιο Κρυφά στοιχεία στην καρτέλα Προβολή στο επάνω μέρος για να διαγράψετε και τα κρυφά αρχεία.

Μέθοδος 6: Ενημερώστε το Nexus Mod Manager

Η χρήση ενός παλιού Nexus Mod Manager για την εγκατάσταση των mod μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, πρέπει να ενημερώσετε το NMM στον υπολογιστή σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ενημερώσετε το Nexus Mod Manager.

1. Ανοίξτε το Nexus Mod Manager.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί OK. Ο διαχειριστής mod θα ελέγξει για ενημερώσεις.

3. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση. Ο διαχειριστής mod θα ενημερωθεί.

Σημείωση: Εάν η καρτέλα Ενημέρωση εφαρμογής δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη λήψη και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης από τον επίσημο ιστότοπο της.

4. Για μη αυτόματη ενημέρωση: Εάν εκτελείτε 0.60.x ή νεότερη έκδοση, θα πρέπει να κάνετε λήψη της έκδοσης 0.65.0 ή εάν χρησιμοποιείτε το Nexus Mod Manager 0.52.3, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε 0.52.4.

Μέθοδος 7: Επανεγκαταστήστε το Nexus Mod Manager

Εάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν λύσουν το πρόβλημα με την εγκατάσταση, μπορείτε να δοκιμάσετε την επιλογή απεγκατάστασης-επανεγκατάστασης για να διορθώσετε το Nexus Mod Manager, ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά το πρόβλημα εγκατάστασης.

Βήμα I: Απεγκαταστήστε το Nexus Mod Manager

Ως πρώτο βήμα, πρέπει να απεγκαταστήσετε το υπάρχον Nexus Mod Manager στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Πίνακας Ελέγχου και να διαγράψετε όλα τα σχετικά αρχεία. Ακολουθήστε τα βήματα της παρακάτω μεθόδου για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή από τον υπολογιστή σας.

1. Εκκινήστε τον Πίνακα Ελέγχου στον υπολογιστή σας πληκτρολογώντας στη γραμμή αναζήτησης των Windows. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος στην ενότητα Προγράμματα.

3. Επιλέξτε το Nexus Mod Manager στη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης στην επάνω γραμμή.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη στον οδηγό για να απεγκαταστήσετε το NMM και κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να καταργήσετε εντελώς το Nexus Mod Manager για Windows.

5. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + E για να εκκινήσετε την Εξερεύνηση των Windows και μεταβείτε στη διαδρομή τοποθεσίας ως Τοπικός δίσκος (C:) > Αρχεία προγράμματος.

6. Επιλέξτε το φάκελο Nexus Mod Manager, κάντε δεξί κλικ στον φάκελο και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή στη λίστα.

7. Πατήστε το πλήκτρο Windows, κάντε κλικ στο κουμπί Τροφοδοσία και κάντε κλικ στην επιλογή Επανεκκίνηση για επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Βήμα II: Επανεγκαταστήστε το Nexus Mod Manager

Το NMM έχει αναλάβει το GitHub και παρέχει τις τακτικές εκδόσεις της εφαρμογής. Πρέπει να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση για να διορθώσετε το Nexus Mod Manager, ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την εγκατάσταση.

1. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο για το Nexus Mod Manager στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο αρχείο NMM-0.83.6.exe στο μενού στην ενότητα Assets για να εγκαταστήσετε το Nexus Mod Manager.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το NMM στον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 8: Εγκατάσταση Mods σε ασφαλή λειτουργία

Εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τα mods στο NMM στην κανονική λειτουργία, μπορείτε να δοκιμάσετε να εισέλθετε στην ασφαλή λειτουργία για να εγκαταστήσετε τα mod. Με αυτόν τον τρόπο, το πρόβλημα του Nexus Mod Manager που παρουσιάστηκε κατά την εγκατάσταση μπορεί να επιλυθεί εύκολα.

Βήμα I: Εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία

Πρέπει να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα στα αρχεία NMM και mod. Διαβάστε το άρθρο σχετικά με τον τρόπο εκκίνησης του υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που παρέχεται εδώ.

Βήμα II: Εγκατάσταση Mods σε NMM

Αφού μπείτε στην ασφαλή λειτουργία, εκτελέστε το Nexus Mod Manager και εγκαταστήστε το προβληματικό mod ή το mod που δεν μπορέσατε να εγκαταστήσετε στην κανονική λειτουργία. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, βγείτε από την ασφαλή λειτουργία και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να διορθώσετε το NMM ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την εγκατάσταση.

Μέθοδος 9: Τροποποίηση προτιμήσεων προγράμματος περιήγησης Ιστού

Οι προτιμήσεις στο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού πρέπει να είναι σε ευθυγράμμιση με την εφαρμογή NMM. Για να διορθώσετε το Nexus Mod Manager, ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά το πρόβλημα εγκατάστασης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι προτιμήσεις έχουν επιλεγεί σωστά. Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε το Mozilla Firefox ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού και θα τροποποιήσουμε τη ρύθμιση στο πρόγραμμα περιήγησης.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Mozilla Firefox και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Κάντε κλικ στο Open Application Menu που υποδεικνύεται από τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας και κάντε κλικ στην επιλογή Settings στη λίστα.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Γενικά στο αριστερό παράθυρο και μεταβείτε στην ενότητα Εφαρμογές.

4. Επιλέξτε το Nexus Mod Manager στη στήλη Τύπος περιεχομένου και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κάτω βέλος στο παράθυρο Ενέργεια.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Χρήση άλλου… στο μενού που εμφανίζεται.

Σημείωση: Εάν το Nexus Mod Manager είναι διαθέσιμο στη λίστα, κάντε κλικ στην επιλογή.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση… στο παράθυρο Select Helper Application για να αναζητήσετε το αρχείο.

Σημείωση: Εάν το Nexus Mod Manager είναι διαθέσιμο στη λίστα, κάντε κλικ στην επιλογή.

7. Μεταβείτε στο φάκελο This PC > Local Disk (C:) > Program Files > Nexus Mod Manager, κάντε κλικ στο αρχείο NexusClient.exe και κάντε κλικ στο κουμπί Open.

8. Κάντε κλικ στο κουμπί OK στο παράθυρο Select Helper Application για να διαμορφώσετε τη ρύθμιση στο πρόγραμμα περιήγησης Web.

Μέθοδος 10: Χρησιμοποιήστε Vortex

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να επιλύσετε το Nexus Mod Manager, προέκυψε πρόβλημα κατά το πρόβλημα εγκατάστασης στο NMM, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική. Μία από τις καλύτερες εναλλακτικές για την εγκατάσταση των mods στον υπολογιστή σας είναι το Vortex. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του Vortex GitHub στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας. Κάντε κλικ στο αρχείο vortex-setup-1.5.13.exe για να εγκαταστήσετε το Vortex και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Vortex για να εγκαταστήσετε τα mods.

***

Το άρθρο περιγράφει τις μεθόδους επιδιόρθωσης ενός προβλήματος που παρουσιάστηκε στο Nexus Mod Manager κατά την εγκατάσταση στα Windows 10. Το πρόβλημα NMM που παρουσιάστηκε κατά την εγκατάσταση είναι ένα κοινό ζήτημα και ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NMM για να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε mod. Εάν αντιμετωπίσατε το ζήτημα της μη εγκατάστασης mods NMM, μπορείτε να δοκιμάσετε να ακολουθήσετε τις μεθόδους σε αυτό το άρθρο για να διορθώσετε το πρόβλημα. Μοιραστείτε τις απόψεις σας σχετικά με το άρθρο και ενημερώστε μας για τις προτάσεις και τις απορίες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

  Πώς να αποθηκεύσετε μια ιστοσελίδα ως PDF στον Microsoft Edge