Τι σημαίνει “Αδράνεια” στο Discord και είναι ακριβές;

Βασικά Takeaways

  • Η αδράνεια στο Discord μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο είναι ανενεργό στον υπολογιστή του για 10 λεπτά, έχει ελαχιστοποιήσει την εφαρμογή smartphone ή έχει ορίσει χειροκίνητα την κατάστασή του σε αδράνεια.
  • Μπορεί να φαίνεστε ενεργοί στο Discord ακόμα κι αν έχετε ελαχιστοποιήσει την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.
  • Η κατάσταση αδράνειας Discord μπορεί να μην είναι πάντα ακριβής, καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο την κατάστασή σας σε αδράνεια και ο θόρυβος περιβάλλοντος στο μικρόφωνό σας μπορεί να σας επισημάνει ως συνδεδεμένους.

Όταν βλέπετε ότι κάποιος είναι “αδρανής” στο Discord, τι σημαίνει; Είναι διαθέσιμα για συνομιλία ή είναι μακριά από το γραφείο τους; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κατάσταση αδράνειας στο Discord και εάν είναι ακριβής.

Τι σημαίνει το Idle στο Discord;

Η αδράνεια στο Discord σημαίνει ένα από τα τρία πράγματα: το άτομο δεν έχει αλληλεπιδράσει με τον υπολογιστή του για 10 λεπτά, το άτομο έχει ελαχιστοποιήσει την εφαρμογή στο smartphone του ή έχει επιλέξει με μη αυτόματο τρόπο την κατάσταση αδράνειας.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Discord σε Linux

Αυτοί οι διαφορετικοί λόγοι πίσω από την κατάσταση αδράνειας είναι γιατί ορισμένοι φίλοι φαίνεται να είναι πάντα αδρανείς, ενώ κάποιοι έχουν την κατάσταση μόνο κατά διαστήματα.

Αλλά θα μπορούσατε επίσης να εμφανίζεστε τεχνικά στο διαδίκτυο, ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιείτε ενεργά το Discord. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας ενώ το Discord έχει ελαχιστοποιηθεί στο δίσκο συστήματος του υπολογιστή σας, η εφαρμογή δεν θα σας επισημάνει ως απομακρυσμένους.

Εάν έχετε μείνει σε αδράνεια λόγω αδράνειας, μόλις κάνετε κλικ στο ποντίκι σας ή πατήσετε στο πληκτρολόγιό σας, το Discord θα σας επισημάνει ξανά ως συνδεδεμένο.

Το Discord θα ρυθμίσει επίσης την κατάστασή σας σε αδράνεια εάν βρίσκεστε σε κανάλι φωνής και το μικρόφωνό σας δεν λαμβάνει φωνή ή θόρυβο φόντου για 10 λεπτά.

Ωστόσο, δεν υπάρχει περίοδος αναμονής στην εφαρμογή Discord για κινητά. Μόλις κλείσετε την εφαρμογή στο smartphone σας (αλλά αφήστε την να εκτελείται στο παρασκήνιο), το Discord θα αλλάξει από το πράσινο εικονίδιο τηλεφώνου στο διαδίκτυο στο εικονίδιο μισοφέγγαρου για να υποδείξει ότι είστε σε αδράνεια.

  Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Discord στο Xbox

Εάν επιλέξετε χειροκίνητα την κατάσταση αδράνειας, θα παραμείνετε σε αδράνεια ανεξάρτητα από το αν στείλετε μήνυμα σε κάποιον ή εάν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή με άλλους τρόπους. Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να μιλάτε ενεργά ή να κάνετε streaming σε ένα φωνητικό κανάλι και η εφαρμογή θα συνεχίσει να σας δείχνει ως αδρανής.

Τρόπος αλλαγής της κατάστασης Discord σε αδράνεια

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αλλάξετε την κατάσταση του Discord στο διαδίκτυο ώστε να αντικατοπτρίζει τη διαθεσιμότητά σας στην εφαρμογή.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για υπολογιστές, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην κάτω αριστερή γωνία, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την καρτέλα Online και επιλέξτε Αδράνεια. Υπάρχει επίσης η επιλογή να ορίσετε μια προσαρμοσμένη κατάσταση στο Discord.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά, επιλέξτε την καρτέλα Εσείς στο κάτω μέρος της εφαρμογής. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας και επιλέξτε Αδράνεια. Το Discord θα αλλάξει την κατάστασή σας αμέσως.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα κείμενο ή εικόνα spoiler στο Discord

Η κατάσταση αδράνειας Discord είναι πάντα ακριβής;

Δεδομένου ότι μπορείτε να ορίσετε με μη αυτόματο τρόπο την κατάστασή σας σε Idle on Discord και αυτή η κατάσταση δεν εξαφανίζεται μόλις επιστρέψετε στο γραφείο σας, δεν είναι πάντα ακριβές. Κάποιος θα μπορούσε να είναι συνδεδεμένος και να επισημανθεί ως αδρανής.

Το άτομο μπορεί επίσης να έχει ελαχιστοποιήσει το Discord, αλλά εξακολουθεί να αλληλεπιδρά με τον υπολογιστή του. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να επισημανθούν ως online ενώ τεχνικά δεν αλληλεπιδρούν καθόλου με την εφαρμογή. Ομοίως, εάν κάποιος είναι μακριά από το γραφείο του αλλά το μικρόφωνό του λαμβάνει θόρυβο φόντου, το Discord θα εξακολουθεί να τον εμφανίζει ως συνδεδεμένο.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι άνθρωποι θα εξακολουθούν να λαμβάνουν τα μηνύματά σας όταν τους στέλνετε ένα άμεσο μήνυμα ενώ λείπουν. Μπορούν να βρουν ειδοποιήσεις για αυτά τα μηνύματα στο δίσκο συστήματος ή στις ειδοποιήσεις smartphone.

Εάν κάποιος έχει επισημανθεί ως αδρανής στο Discord, ενδέχεται να μην λάβετε απάντηση αμέσως—όλα εξαρτώνται από το εάν είναι πραγματικά μακριά από τη συσκευή του ή εάν έχει επισημάνει την κατάσταση με μη αυτόματο τρόπο.