Τα καλύτερα υπογούφερ του 2024

Τα κανονικά ηχεία είναι υπέροχα, αλλά, δυστυχώς, μην αδικείτε τα μπάσα τραγούδια σας και τις γεμάτες δράση ταινίες σας. Τα καλύτερα υπογούφερ στοχεύουν σε χαμηλότερα εύρη συχνοτήτων, προσθέτοντας βαθύτερους τόνους στο ηχητικό σας περιεχόμενο για πλήρη εμβάπτιση. Ενώ ορισμένα είναι πιο συμπαγή και ιδανικά για μικρούς χώρους, άλλα είναι κατασκευασμένα για να ταιριάζουν σε μεγαλύτερα δωμάτια, δίνοντάς σας πολλές επιλογές.

Klipsch

Μια εξαιρετική επιλογή υπογούφερ για το οικιακό σας σινεμά, το Klipsch Reference R-12SW είναι οπλισμένο με ένα πρόγραμμα οδήγησης 12 ιντσών που λειτουργεί στο μπροστινό μέρος που αποδίδει μέγιστη ισχύ 400 watt και μια θύρα πυροδότησης πίσω. Ένας ενσωματωμένος, αποκλειστικά ψηφιακός ενισχυτής παρέχει βαθιά, ικανοποιητικά μπάσα και το μικρό ανάστημά του σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί οπουδήποτε χωρίς να είναι διαστημικό χοιρινό.

Κατασκευασμένο από κρυσταλλικό πολυμερές θερμοσχηματισμένου χαλκού, αυτό το υπογούφερ είναι εξαιρετικά ελαφρύ ενώ εξακολουθεί να παρέχει αυτή την πολύ σημαντική απόκριση χαμηλής συχνότητας. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθός του, η συνολική έξοδος ήχου είναι εξαιρετική. Το R-121SW παρέχει εύρος συχνοτήτων από 25Hz έως 100Hz για ήχο χωρίς παραμόρφωση με ισχυρούς τόνους μπάσων και κάνει τις βραδιές ταινιών μια απόλυτη απόλαυση. Οπτικά, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη τη μάσκα χαμηλού προφίλ, ανάλογα με το πόσο μινιμαλιστικά σας αρέσουν τα πράγματα, αν και είναι πιο εντυπωσιακό να βλέπετε τη μάσκα χωρίς γρίλια.

Klipsch Reference R-121SW Subwoofer

Καλύτερο Συνολικά

499 $ 599 $ Εξοικονομήστε 100 $

Το Klipsch Reference R-121SW είναι μια στιβαρή και ευέλικτη επιλογή υπογούφερ για τη ρύθμιση του home cinema. Με μέγιστη ισχύ έως και 400 watt και πλούσιους βαθιούς τόνους μπάσων, παρέχει την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του για πραγματικά καθηλωτικό ήχο.

Πλεονεκτήματα

  • Δυνατό μπάσο
  • Ελάχιστη παραμόρφωση
  • Οπτικά ελκυστικό
  • Εύκολη ρύθμιση

Μειονεκτήματα

  • Αναμφισβήτητα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μεγαλύτερα δωμάτια

Μπεστισάν

Ένα αξιοπρεπές subwoofer με προϋπολογισμό δεν είναι τόσο αδύνατο όσο νομίζετε. Με την τιμή κάτω των $100, το Bestisan Powered Subwoofer προσφέρει άφθονο value for money, εμπλουτίζοντας την αναπαραγωγή μπάσων και ολοκληρώνοντας τη ρύθμιση του home cinema.

Υποστηρίζοντας τόσο αναλογικές όσο και RCA εξόδους, μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί ως μέρος της συνολικής σας εγκατάστασης, προσφέροντας ισχυρά και χωρίς παραμόρφωση μπάσα σε οποιοδήποτε στερεοφωνικό ή πολυκαναλικό σύστημα ήχου. Έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό που είναι κατάλληλος για μικρά έως μεσαίου μεγέθους δωμάτια, με ένα υπογούφερ 6,5 ιντσών που ακούγεται εκπληκτικά στιβαρό, λαμβάνοντας υπόψη την τιμή. Μπορεί να μην ταιριάζει σε ηχόφιλους, αλλά αντιπροσωπεύει μια σημαντική αναβάθμιση ήχου από τα τυπικά ηχεία της τηλεόρασής σας.

  21 καλύτεροι ιστότοποι όπως το Omegle

Υπογούφερ BESTISAN Powered

Καλύτερος προϋπολογισμός

Με το υπογούφερ 6,5 ιντσών που παρέχει ισχυρά μπάσα και χαμηλής παραμόρφωσης, το Powered Subwoofer BESTISAN είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα με τιμή περίπου 100 $. Ιδανικό για μικρότερους έως μεσαίους χώρους, προσφέρει μια εντυπωσιακή αναβάθμιση στη διάταξη του home cinema.

Πλεονεκτήματα

  • Προμηθευτός
  • Εύκολο στη ρύθμιση
  • Δυνατό μπάσο για την τιμή

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι κατάλληλο για μεγαλύτερους χώρους

Polk Audio

Μια πολύ αξιοπρεπής επιλογή μεσαίας εμβέλειας, το Polk HTS 10 Subwoofer διαθέτει ένα πρόγραμμα οδήγησης δυναμικής ισορροπίας 10 ιντσών με μεγάλη απόσταση, καθώς και τεχνολογία θύρας τροφοδοσίας δαπέδου που επιτρέπει βαθύτερη απόκριση μπάσων. Και με μέγιστη ισχύ έως και 200 ​​watt, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μικρότερα ή μεσαίου μεγέθους δωμάτια.

Έχει εύρος απόκρισης συχνότητας από 25Hz έως 180Hz και διαθέτει καθολικές θύρες που το καθιστούν ευέλικτο για χρήση με τα περισσότερα συστήματα οικιακού κινηματογράφου. Αυτή η τεχνολογία θύρας πυροδότησης δαπέδου είναι αποτελεσματική στη μείωση της παραμόρφωσης των μπάσων και υπάρχουν πολλές επιλογές εξόδου για να παίξετε, καθιστώντας την μια καλή επιλογή εάν θέλετε να πειράζετε τον ήχο σας. Δεν διαθέτει επιλογές ασύρματης σύνδεσης και το Polk Audio HTS 12 είναι καλύτερο για μεγαλύτερα δωμάτια. Εφόσον δεν σας πειράζει η ενσύρματη σύνδεση, το Polk Audio HTS 10 θα σας εξυπηρετήσει καλά με τους ήχους των βαθιών μπάσων.

Polk Audio HTS 10

Καλύτερη μεσαία κατηγορία

399 $ 449 $ Εξοικονομήστε 50 $

Αν αναζητάτε μια αναβάθμιση ήχου με βαθιά και ισχυρά μπάσα στη μεσαία κατηγορία, θα θελήσετε να ελέγξετε το Polk Audio HTS 10. Με χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία θύρας ισχύος τροφοδοσίας δαπέδου, μπορείτε να απολαύσετε υψηλή ποιοτικός ήχος με ελάχιστη παραμόρφωση και βυθιστείτε πλήρως στις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Πλεονεκτήματα

  • Πιο προσιτή επιλογή
  • Δροσερό σχέδιο
  • Εντυπωσιακά βαθιά μπάσα

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι κατάλληλο για μεγαλύτερους χώρους

Ήχος SVS

Παρέχοντας ισχύ 500 Watt και μέγιστη ισχύ 1.500 Watt, το SVS SB-2000 Pro Subwoofer είναι ένα απόλυτο θηρίο. Εάν θέλετε τα πράγματα να χαμηλώσουν, αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς. Με εύρος απόκρισης συχνότητας από 19Hz έως 240Hz, αυτό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έντονο μπάσο.

  Πώς να επαναφέρετε τη σύνδεση δικτύου του Roku σας

Διαθέτει οδηγό υψηλής ταχύτητας 12 ιντσών με εμπρός πυροδότηση και έχει σφραγισμένο σχέδιο χωρίς ανοιχτές θύρες. Ο πανίσχυρος ενισχυτής Sledge STA-550D αποδίδει μπάσα που είναι σαρκώδη και οι ψηλές και οι μεσαίες ήχοι πεντακάθαροι. Αν και ενσύρματο, αυτό το υπογούφερ μπορεί να ελεγχθεί μέσω Bluetooth με την εφαρμογή SVS. Παρέχοντας εκπληκτικό ήχο με χτύπημα μπάσου, είναι μια απίστευτη επιλογή για οικιακούς κινηματογράφους. Εάν διαθέτετε μεγαλύτερο χώρο καθιστικού, αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή για να γεμίσετε κάθε εκατοστό αυτού του χώρου.

SVS SB-2000 Pro

Το καλύτερο για ταινίες

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη ρύθμιση του home cinema, το SVS SB-2000 Pro είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε. Ικανό για μέγιστη ισχύ 1500 watt, αποδίδει βροντερά μπάσα χωρίς παραμόρφωση, επιτρέποντάς σας να βιώσετε το home cinema όπως ποτέ άλλοτε.

Πλεονεκτήματα

  • Απίστευτος ήχος
  • Κατάλληλο για μεγαλύτερα δωμάτια
  • Ιδανικό για home cinema
  • Προσαρμόσιμες ρυθμίσεις εντός εφαρμογής

Μειονεκτήματα

  • Ακριβός
  • Δεν υποστηρίζει ασύρματες συνδέσεις

Σόνος

Με τη μοναδική του κυλινδρική σχεδίαση, το Sonos Sub Mini ξεχωρίζει από τα περισσότερα υπογούφερ με καλό τρόπο. Επιτρέπει μια σύνδεση Wi-Fi 5 GHz που βελτιώνει τις ταχύτητες μετάδοσης ήχου και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλες συσκευές Sonos. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sonos, υπάρχουν διάφορες προσαρμόσιμες ρυθμίσεις και εδώ, συμπεριλαμβανομένου ενός ρυθμιζόμενου EQ.

Το Sonos Sub Mini, τοποθετημένο μέσα σε ένα ακουστικά σφραγισμένο ντουλάπι, μπορεί να αναπαράγει τις χαμηλότερες συχνότητες ενός πολύ μεγαλύτερου υπογούφερ. Τα γούφερ διπλής ακύρωσης δύναμης με κατεύθυνση προς τα μέσα έχουν τοποθετηθεί στρατηγικά για να ελαχιστοποιούν την παραμόρφωση του ήχου, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε βελτιωμένη απόκριση μπάσων. Με μέγιστη ισχύ εξόδου 250 Watt, το Sonos Sub Mini δεν θα σκάσει τα παράθυρα του σπιτιού σας. Ωστόσο, η έξοδος ήχου είναι πολύ εντυπωσιακή και παρέχει καθαρούς και βαθιούς τόνους μπάσων για να εμπλουτίσετε την ηχητική σας εμπειρία στο σπίτι.

Sonos Sub Mini

Το καλύτερο ασύρματο υπογούφερ

Διαθέτοντας γρήγορη και αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση, το Sonos Sub Mini είναι το τέλειο υπογούφερ για σύζευξη με το ασύρματο ηχοσύστημά σας. Με προσαρμόσιμες ρυθμίσεις μέσω της εφαρμογής Sonos, απίστευτη χαμηλή παραμόρφωση και ισχυρά μπάσα, είναι ιδανικό για να αναδημιουργήσετε αυτήν την ατμόσφαιρα κινηματογράφου στο σπίτι.

Πλεονεκτήματα

  • Ασύρματη επιλογή
  • Προσαρμόσιμες ρυθμίσεις μέσω της εφαρμογής Sonos
  • Χαμηλή παραμόρφωση
  • Δυνατό μπάσο

Μειονεκτήματα

  • Μπορεί να προτιμάτε τη σταθερότητα μιας ενσύρματης σύνδεσης
  Πώς να αφαιρέσετε το γραφικό στοιχείο του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής από την οθόνη κλειδώματος του iPhone

FAQ

Ε: Τι κάνει ένα υπογούφερ;

Ουσιαστικά, ένα υπογούφερ είναι ένα ηχείο που εκπέμπει χαμηλότερες συχνότητες ήχου, προσφέροντάς σας έναν πιο στρογγυλεμένο, βαθύτερο ήχο για τη ρύθμιση σας και παρέχοντάς σας μια πιο καθηλωτική εμπειρία.

Ε: Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ ενεργού και παθητικού υπογούφερ;

Η κύρια διαφορά μεταξύ ενός ενεργού και ενός παθητικού υπογούφερ είναι ότι το πρώτο διαθέτει ενσωματωμένο ενισχυτή, ενώ ένα παθητικό υπογούφερ όχι.

Ως εκ τούτου, τα ενεργά υπογούφερ τείνουν να είναι πιο οικονομικά, καθώς δεν απαιτούν την αγορά ή τη διαμόρφωση ενός εξωτερικού ενισχυτή και είναι έτοιμα για χρήση αμέσως. Από την άλλη πλευρά, τα παθητικά υπογούφερ προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν (με εξωτερικό ενισχυτή) για να παράγουν έναν πολύ πιο πλούσιο και καθηλωτικό ήχο.

Ε: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός υπογούφερ και ενός ηχείου;

Τα υπογούφερ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παράγουν ήχο χαμηλότερης συχνότητας σε σύγκριση με τα κανονικά ηχεία. Τα περισσότερα κανονικά ηχεία ειδικεύονται στον ήχο υψηλής συχνότητας και εμβέλειας, ενώ τα υπογούφερ είναι ικανά να παράγουν ήχο βαρύ μπάσου χαμηλής συχνότητας για να εμβαθύνουν την εμπειρία του ακροατή.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο ένα υπογούφερ ως μέρος ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα υπογούφερ θα προσθέσει βάθος σε κάθε εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου και θα εμπλουτίσει την εμπειρία για όλους. Ωστόσο, τα περισσότερα υπογούφερ θα συμπληρώσουν επίσης σε μεγάλο βαθμό τη στερεοφωνική σας ρύθμιση, χτυπώντας τις χαμηλότερες συχνότητες που η τρέχουσα ρύθμιση των ηχείων σας δυσκολεύεται να επιτύχει και προσθέτοντας μια νέα διάσταση στη μουσική σας.

Ε: Χρειάζεται μια γραμμή ήχου subwoofer;

Σε μεγάλο βαθμό, αυτό εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις. Εάν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε πολλές ταινίες στο σπίτι και θέλετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, πιθανότατα θα θέλετε να συνδυάσετε την υπάρχουσα ηχητική μπάρα με ένα αξιοπρεπές δευτερεύον, καθώς ακόμη και οι καλύτερες μπάρες ήχου δεν θα είναι σε θέση να πάρουν το βάθος του χαμηλού ήχος τελικής συχνότητας που μπορεί ένα υπογούφερ.

Πολλές μπάρες ήχου συνοδεύονται από ξεχωριστό υπογούφερ, αλλά αυτό δεν σας εγγυάται πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και η αγορά ενός πιο εξειδικευμένου υπογούφερ για να συμπληρώσει τη γραμμή ήχου σας θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.