Τι είναι το Spotify Duo και είναι κατάλληλο για εσάς;

Spotify Premium Duo είναι ένα νέο σχέδιο Spotify για δύο άτομα που μένουν στο ίδιο σπίτι. Το Spotify στοχεύει το Duo σε ζευγάρια, αλλά δύο άτομα που ζουν κάτω από την ίδια στέγη (όπως συγκάτοικοι ή αδέρφια) είναι επιλέξιμα.

Για 12,99 $ ανά μήνα, και τα δύο άτομα αποκτούν τον δικό τους ξεχωριστό λογαριασμό Premium. Αυτό είναι μια εξοικονόμηση 2 $ το μήνα σε σύγκριση με ένα οικογενειακό πρόγραμμα 14,99 $ ή 7 $ ανά μήνα σε σύγκριση με την πληρωμή για δύο ατομικούς λογαριασμούς 9,99 $.

Τι λαμβάνετε από το Spotify Premium Duo;

Το Spotify Premium Duo δίνει σε κάθε άτομο τον δικό του ξεχωριστό λογαριασμό Spotify Premium. Εάν διαθέτετε ήδη ατομικό λογαριασμό Premium, δεν απαιτείται να δημιουργήσετε νέο. Μπορείτε ακόμα να διατηρήσετε όλη τη μουσική, τις λίστες αναπαραγωγής και τις προτάσεις σας.

Το Spotify Premium έχει μερικά μεγάλα πλεονεκτήματα σε σχέση με το δωρεάν πρόγραμμα, ειδικά σε smartphone:

Δεν υπάρχουν ποτέ διακοπές διαφημίσεων.
Μπορείτε να ακούσετε όσα τραγούδια θέλετε στο smartphone σας, αντί να χρειάζεται να επιλέξετε από τις λίστες αναπαραγωγής του Spotify ή να ακούτε πράγματα με τυχαία σειρά.
Μπορείτε να κατεβάσετε μουσική για ακρόαση εκτός σύνδεσης.
Μπορείτε να κάνετε ροή μουσικής με υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης bit.

Το Duo παρουσιάζει επίσης μια νέα λίστα αναπαραγωγής, το Duo Mix. Συνδυάζει τις μουσικές προτιμήσεις και των δύο σε μια λίστα αναπαραγωγής. Υπάρχουν εναλλαγές που μπορείτε να πατήσετε για να κάνετε το Spotify να κάνει τη λίστα αναπαραγωγής πιο χαλαρή ή πιο αισιόδοξη.

  Πώς να μετακινήσετε αντικείμενα στο Photoshop σε μια συγκεκριμένη θέση

Πώς το Spotify επαληθεύει ποιος είναι κατάλληλος;

Το Spotify Premium Duo απαιτεί και τα δύο άτομα να ζουν στην ίδια διεύθυνση για να πληρούν τα κριτήρια. Όταν εγγραφείτε στο Duo, πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας. Όταν εγγραφεί το δεύτερο άτομο (χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο που μοιράζεστε μαζί του), πρέπει να εισάγει την ίδια διεύθυνση.

Ο τρόπος με τον οποίο το Spotify επαληθεύει ότι οι άνθρωποι ζουν πραγματικά στη διεύθυνση που εισάγουν είναι λίγο ασαφής και ασαφής. Στο παρελθόν, το Spotify είχε χρησιμοποιήσει τυχαίους ελέγχους GPS, αλλά η εταιρεία το έκανε απέρριψε αυτή την ιδέα λόγω ανησυχιών για το απόρρητο.

Σε τους όρους και τις προϋποθέσειςλέει το Spotify:

Α. Για να πληροίτε τα κριτήρια για τη Συνδρομή Premium Duo, τόσο ο κύριος κάτοχος λογαριασμού όσο και ο κάτοχος θυγατρικού λογαριασμού της οικογένειας πρέπει να διαμένουν στην ίδια διεύθυνση.
Β. Με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε από τους λογαριασμούς Συνδρομής Premium Duo, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τη διεύθυνση κατοικίας σας.
Γ. Ενδέχεται κατά καιρούς να ζητάμε επαλήθευση της διεύθυνσης κατοικίας σας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε ότι εξακολουθείτε να πληροίτε τα κριτήρια καταλληλότητας.

Επομένως, θεωρητικά το Spotify θα μπορούσε να σας ζητήσει να εισάγετε ξανά περιστασιακά τη διεύθυνσή σας. Υπάρχουν επίσης κάποιες εικασίες ότι το Spotify μπορεί να ελέγξει ότι και οι δύο λογαριασμοί συνδέονται από την ίδια διεύθυνση Wi-Fi, τουλάχιστον μερικές φορές — αν και δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση σχετικά με αυτό από το Spotify.

Εάν το Spotify διαπιστώσει ότι δεν πληροίτε τα κριτήρια για το Duo σε κανένα σημείο, θα σας απογειώσει. Από τους όρους παροχής υπηρεσιών:

  Πώς να σταματήσετε την απενεργοποίηση της οθόνης του iPhone σας

Το Spotify διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει ή να αναστείλει την πρόσβαση στην υπηρεσία Spotify Premium Duo αμέσως και ανά πάσα στιγμή, εάν δεν πληροίτε τα κριτήρια καταλληλότητας και όπως ορίζεται διαφορετικά στους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης του Spotify.

Αν και δεν το υποστηρίζουμε απαραιτήτως, αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά θα μπορούσατε να εγγραφείτε στο Duo με κάποιον που δεν μένει στην ίδια διεύθυνση και πιθανώς να το ξεφύγετε—αρκεί να θυμάστε και οι δύο να εισάγετε την ίδια διεύθυνση αν σας ζητηθεί ποτέ.

Φυσικά, το Spotify θα μπορούσε να αλλάξει τους όρους παροχής υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή και να απαιτήσει πιο αυστηρή επαλήθευση, οπότε θα αναγκαστείτε να επιστρέψετε στα κανονικά προγράμματα Premium.

Είναι το Spotify Premium Duo κατάλληλο για εσάς;

Το Spotify Premium είναι μια εξαιρετική υπηρεσία ροής μουσικής—και αν ακούτε πολλή μουσική, σας συνιστούμε να εγγραφείτε σε ένα από αυτά. Το εάν το Duo είναι το καλύτερο για εσάς και για έναν σύντροφο, φίλο ή μέλος της οικογένειας εξαρτάται από μερικά πράγματα:

Spotify Premium Duo εναντίον Apple Music

Η Apple Music δεν προσφέρει τιμή Duo. Το πλησιέστερο είναι το Οικογενειακό Πακέτο, το οποίο κοστίζει 14,99 $ το μήνα για έως και έξι λογαριασμούς ή δύο κανονικούς λογαριασμούς με 9,99 $ το μήνα ο καθένας.

Εάν οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι στο Apple Music ή αγαπάτε πραγματικά την υπηρεσία, ίσως αξίζει να συνεχίσετε. Αλλά σίγουρα δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα τιμής σε σχέση με το Duo.

Spotify Premium Duo εναντίον Spotify Premium Individual

Αν μένετε με συγκάτοικο ή σύντροφο, χρησιμοποιήστε το Spotify και θέλετε να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια, το Duo είναι πολύ καλό. Το μόνο ήπιο μειονέκτημα του είναι ότι μόνο ένα άτομο μπορεί να πληρώσει, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να χειριστείτε μόνοι σας το μοίρασμα του λογαριασμού.

  5 εύκολα βιντεοπαιχνίδια που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε σε στρεσογόνες στιγμές

Αν δεν μένετε με κάποιον άλλο και θέλετε να ρισκάρετε στο Duo, εξακολουθεί να είναι μια καλή συμφωνία. Απλώς μπορεί να αποσυρθείτε σε κάποια μελλοντική ημερομηνία.

Spotify Premium Duo vs Spotify Premium Family

Το Spotify Premium Family μοιάζει πολύ με το Spotify Premium Duo, εκτός από το ότι λαμβάνετε έξι λογαριασμούς για 14,99 $, μια λίστα αναπαραγωγής Family Mix, τη δυνατότητα αποκλεισμού ακατάλληλης μουσικής και πρόσβαση σε μια ειδική εφαρμογή Spotify Kids.

Εάν υπάρχουν περισσότερα από δύο άτομα που ζουν στο σπίτι σας και θέλουν το Spotify, είναι πολύ καλύτερη συμφωνία και θα σας εξοικονομήσει ακόμα περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, αν είστε μόνο δύο από εσάς, το Duo λειτουργεί καλύτερα.

Spotify Premium Duo εναντίον Spotify Premium Student

Το Spotify Premium Student είναι η καλύτερη προσφορά του Spotify. Για 4,99 $ ανά μήνα, λαμβάνετε μια συνδρομή Premium και πρόσβαση στο πρόγραμμα και το Showtime του Hulu που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Πρέπει να επαληθεύετε ότι είστε ακόμα φοιτητής κάθε χρόνο και η έκπτωση και τα μπόνους λήγουν μετά από τέσσερα χρόνια, αλλά είναι πραγματικά υπέροχο. Εάν ο ένας ή και οι δύο από εσάς πληροίτε τα κριτήρια για το πρόγραμμα Student, είναι πιθανώς καλύτερη συμφωνία από το Duo.

Εγγραφή στο Spotify Premium Duo

Εάν το Spotify είναι κατάλληλο για εσάς και έναν φίλο, μέλος της οικογένειας ή συνεργάτη, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο του Spotify για να εγγραφείτε. Πρέπει είτε να συνδεθείτε με έναν υπάρχοντα λογαριασμό είτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Spotify και να εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας. Όταν το κάνετε, θα σας δοθεί ένας σύνδεσμος για να μοιραστείτε με το άλλο άτομο, ώστε να μπορεί να εγγραφεί μαζί σας. Πρέπει επίσης να εισάγουν την ίδια διεύθυνση.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε, εάν κάποιος από εσάς πληρώσει για το Spotify Premium, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων σε κανέναν αχρησιμοποίητο χρόνο. Εάν σας απομένουν μερικές εβδομάδες στο σχέδιό σας, είναι πιθανώς καλύτερο να περιμένετε έως ότου η συνδρομή σας πλησιάσει στην ανανέωση για να εγγραφείτε.