Προσθέστε στιγμιότυπα μεσαίου στυλ από ένα άρθρο όταν το μοιράζεστε

Το Medium έχει μια πολύ ωραία μικρή δυνατότητα για κοινή χρήση αναρτήσεων. μπορείτε να επισημάνετε ένα απόσπασμα της ανάρτησης και να το μοιραστείτε μαζί με τον σύνδεσμο. Είναι ιδιοφυΐα γιατί δίνει στον προοπτικό αναγνώστη μια ιδέα για το τι είναι μια ανάρτηση. Ένας σύνδεσμος που κοινοποιείται με αυτόν τον τρόπο είναι επίσης πιθανό να προσελκύσει περισσότερους αναγνώστες και να κάνει περισσότερα άτομα να διαβάσουν μια ανάρτηση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι όλα όσα διαβάζουμε στο Medium. Διαβάζουμε περιεχόμενο που προέρχεται από πολλούς διαφορετικούς ιστότοπους και οι εφαρμογές στις οποίες διαβάζουμε δεν έχουν τίποτα σαν τη δυνατότητα κοινής χρήσης αποσπασμάτων του Medium. Γνωρίστε το Highly, μια εφαρμογή iOS και μια επέκταση Chrome και Safari που σας προσφέρει την ακριβή λειτουργικότητα στη συσκευή σας iOS και στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

  Λάβετε υπό έλεγχο τη χρήση δεδομένων στο iPhone σας

Στο iOS, εγκαταστήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας είτε το Facebook είτε το Twitter ή εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό με το email σας. Περάστε από το σύντομο σεμινάριο και η εφαρμογή θα σας ζητήσει να επικολλήσετε έναν σύνδεσμο προς το άρθρο που θέλετε να μοιραστείτε. Μεταβείτε στην προτιμώμενη εφαρμογή ανάγνωσης και βρείτε μία.

Επικολλήστε τον σύνδεσμο στο Highly και αφήστε την εφαρμογή μερικά δευτερόλεπτα να τον διαβάσει.

Μόλις η εφαρμογή διαβάσει το άρθρο, είναι έτοιμη να επισημάνει ένα απόσπασμα της επιλογής σας. Μεταβείτε στο άρθρο και επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να μοιραστείτε όταν κοινοποιείτε το άρθρο. Επιλέξτε το κείμενο όπως θα κάνατε συνήθως σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή iOS. Μόλις επιλεγεί το κείμενο, πατήστε το θαυμαστικό στην αιωρούμενη γραμμή εργαλείων. Αυτό θα προσθέσει μια κόκκινη επισήμανση στο κείμενο.

  Τι είναι η διέλευση; 6 καλύτερα εργαλεία για τη μέτρηση της απόδοσης

Πατήστε το επισημασμένο κείμενο και στην αιωρούμενη γραμμή εργαλείων, θα δείτε ένα κουμπί κοινής χρήσης. Πατήστε το και επιλέξτε πού θέλετε να μοιραστείτε το άρθρο, π.χ. Facebook ή Twitter.

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης λειτουργεί πολύ καλά. Εγκαταστήστε το και επισκεφτείτε τον αγαπημένο σας ιστότοπο. Όταν δείτε ένα άρθρο που θέλετε να μοιραστείτε, πατήστε το ! κλειδί. Δεν χρειάζεται να κρατήσετε πατημένο το Shift. Απλώς πατήστε το κουμπί 1. Αυτό θα ενεργοποιήσει την επέκταση.

Επισημάνετε ένα απόσπασμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο Highly για να μπορέσετε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο.

  Πώς να προσθέσετε εναλλακτικό κείμενο σε ένα αντικείμενο στο PowerPoint

Εγκαταστήστε το Highly από το App Store

Εγκαταστήστε το Highly For Chrome and Safari