Τι είναι το Little Moon Next to Text στο iPhone;

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ένα μικρό φεγγάρι δίπλα σε κείμενο στο iPhone σας και σίγουρα θα αναρωτιόσαστε τι σημαίνει αυτό το εικονίδιο; Γιατί είναι εδώ και τι δείχνει; Υπάρχουν πολλές αναζητήσεις Google στο ανοιχτό γκρι μισοφέγγαρο iPhone, καθώς οι χρήστες αναζητούν με εμμονή απαντήσεις σχετικά με το ποια είναι η ακριβής λειτουργία αυτού του συμβόλου. Έτσι, σήμερα, θα εξερευνήσουμε τα πάντα για το μισοφέγγαρο με τα λεπτομερή βήματα για να απαλλαγούμε από το μικρό φεγγάρι δίπλα στο κείμενο.

Τι είναι το Little Moon Next to Text στο iPhone;

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε για το μικρό φεγγάρι δίπλα στο κείμενο και επίσης τα βήματα που δείχνουν για να το απενεργοποιήσετε στο iPhone χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να συνδυάσετε παρουσιάσεις PowerPoint

Τι σημαίνει το Crescent Moon στα μηνύματα iPhone;

Ενώ πολλά σημάδια ή σήματα στην οθόνη του τηλεφώνου σας μπορεί να σας θέσουν σε αμφιβολία, όπως η ημισέληνος στην εφαρμογή Messages στο iPhone. Το φεγγαράκι δίπλα στο κείμενο στα Μηνύματα σημαίνει ότι η αντίστοιχη συνομιλία έχει τεθεί σε σίγαση. Αυτή η επιλογή αποκρύπτει τις ειδοποιήσεις από τον συσχετισμένο χρήστη στην εφαρμογή iMessage. Η Apple κυκλοφόρησε αυτή τη λειτουργία, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν σίγαση ανεπιθύμητων συνομιλιών, όπως προσφορές μάρκετινγκ ή ανεπιθύμητα μηνύματα.

Τι σημαίνει το ανοιχτό γκρι μισοφέγγαρο δίπλα στο όνομα κάποιου σε κείμενο στο iOS;

Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε όταν βλέπετε το φεγγαράκι δίπλα σε ένα κείμενο ή δίπλα στο όνομα κάποιου σε κείμενο στο iOS. Είναι απλώς μια ένδειξη ότι μπορεί να έχετε κρύψει τις ειδοποιήσεις για μια συγκεκριμένη συνομιλία. Και η λειτουργία Μην ενοχλείτε με τη συγκεκριμένη επαφή έχει ενεργοποιηθεί. Υπάρχει επίσης ένα Μπλε φεγγάρι δίπλα στο κείμενο, που σημαίνει ότι μια συνομιλία δεν έχει αναγνωσθεί. Μόλις διαβάσετε τη συνομιλία, το Μπλε φεγγάρι δίπλα στο κείμενο γίνεται γκρίζο.

Γιατί υπάρχει ένα φεγγάρι δίπλα στο κείμενό μου στο iPhone; Τι σημαίνει μια Σελήνη δίπλα σε μια επαφή;

Το φεγγάρι δίπλα στο κείμενο στο iPhone σημαίνει ότι κάθε φορά που ο αντίστοιχος αριθμός σας στέλνει μήνυμα, η ειδοποίηση για αυτόν δεν θα εμφανίζεται στη γραμμή ειδοποιήσεων. Συμβαίνει επειδή η συνομιλία με το συγκεκριμένο άτομο έχει τεθεί σε σίγαση. Συμβαίνει μόνο με τη συγκεκριμένη επαφή που έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Απόκρυψη ειδοποιήσεων. Επίσης, αυτό είναι εντελώς αναστρέψιμο και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη διόρθωση για τα Μαθηματικά στο Microsoft Word

Τι σημαίνουν τα διαφορετικά χρώματα της μισής Σελήνης;

Εάν έχετε παρατηρήσει διαφορετικά χρωματιστά μισά φεγγάρια στην οθόνη του iPhone σας, πρέπει να καταλάβετε ότι κάθε έγχρωμο φεγγάρι έχει διαφορετικό νόημα. Βασικά, θα δείτε δύο χρωματιστά μισά φεγγάρια, που ονομάζονται: Μπλε και Γκρι.

  • Γκρίζο φεγγάρι: Σημαίνει ότι έχετε βάλει σε σίγαση τη συζήτηση με το συγκεκριμένο άτομο. Επίσης, το γκρίζο φεγγάρι στη γραμμή κατάστασης υποδεικνύει ότι η λειτουργία Μην ενοχλείτε έχει ενεργοποιηθεί στο iPhone σας.

  • Μπλε Σελήνη: Αν παρατηρήσετε ένα μπλε φεγγάρι στα μηνύματά σας στο iPhone, σημαίνει ότι δεν έχει ανοίξει ακόμα μια συγκεκριμένη συνομιλία σε σίγαση. Εν ολίγοις, οι μη αναγνωσμένες συνομιλίες και τα μηνύματα περιέχουν ένα μπλε φεγγάρι. Μόλις ανοίξετε αυτά τα μηνύματα, το μπλε φεγγάρι γίνεται γκρίζο.

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από την ημισέληνο στο iPhone 11 μου;

Μαζί με το μικρό φεγγάρι δίπλα στο κείμενο, εμφανίζεται το μισοφέγγαρο στην οθόνη κλειδώματος του iPhone. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απαλλαγείτε από το μισοφέγγαρο στο iPhone σας απενεργοποιώντας τη λειτουργία Μην ενοχλείτε:

Μέθοδος 1: Από το Κέντρο Ελέγχου

Ακολουθούν τα βήματα που αναφέρονται για την απενεργοποίηση της δυνατότητας Μην ενοχλείτε από το Κέντρο Ελέγχου.

1. Τραβήξτε προς τα κάτω την οθόνη για να ανοίξετε το μενού Control Center.

2. Πατήστε στο εικονίδιο μισοφέγγαρου για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε.

Μέθοδος 2: Από τις Ρυθμίσεις

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Do Not Disturb από το μενού ρυθμίσεων του iPhone, όπως εξηγείται παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε στην επιλογή Μην ενοχλείτε.

3. Πατήστε στην εναλλαγή Do Not Disturb για να την απενεργοποιήσετε.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το φεγγάρι δίπλα σε ένα κείμενο;

Όπως επισημάνθηκε νωρίτερα, το γκρίζο μισοφέγγαρο δίπλα σε ένα κείμενο στο iPhone σας είναι απλώς μια ένδειξη της σίγασης συνομιλίας. Για να καταργήσετε τη σίγαση της συνομιλίας, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Messages στο iPhone σας.

2. Πατήστε στο επιθυμητό μήνυμα για το οποίο έχουν κρυφτεί οι ειδοποιήσεις.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο i από την επάνω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Πατήστε στην εναλλαγή Hide Alerts για να την απενεργοποιήσετε.

***

Ελπίζουμε να μάθατε για το τι είναι το μικρό φεγγάρι δίπλα σε κείμενο και το ανοιχτό γκρι μισοφέγγαρο στο iPhone σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια