Πώς να συνδυάσετε παρουσιάσεις PowerPoint

Είναι δύσκολο για δύο ή περισσότερα άτομα να εργαστούν ταυτόχρονα σε μια παρουσίαση PowerPoint, καθώς το Office δεν διαθέτει τις ίδιες δυνατότητες συνεργασίας που προσφέρονται από τις Παρουσιάσεις Google. Ένας τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος είναι να συνδυάσετε παρουσιάσεις PowerPoint σε ένα μόνο αρχείο.

Η συγχώνευση δύο PowerPoints μπορεί να γίνει είτε εισάγοντας τις διαφάνειες χρησιμοποιώντας την επιλογή “Επαναχρησιμοποίηση διαφανειών” είτε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αντιγραφής και επικόλλησης. Αυτές οι οδηγίες έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Office, συμπεριλαμβανομένων των Office 2016 και 2019, καθώς και του Office 365 και του Online. Ενδέχεται να βρείτε ότι οι οδηγίες διαφέρουν για παλαιότερες εκδόσεις του PowerPoint.

Συνδυασμός αρχείων PowerPoint με χρήση της επιλογής επαναχρησιμοποίησης διαφανειών

Η «καλύτερη» μέθοδος για τη συγχώνευση αρχείων PowerPoint, ή τουλάχιστον η μέθοδος που υποστηρίζει επίσημα το PowerPoint, είναι η χρήση της επιλογής «Επαναχρησιμοποίηση Διαφανειών». Αυτή η δυνατότητα συγχωνεύει το περιεχόμενο ενός αρχείου παρουσίασης σε ένα άλλο, ταιριάζοντας με το θέμα του νέου αρχείου παρουσίασης στη διαδικασία.

  Πώς να κατεβάσετε Mods στο The Sims 4

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το αρχείο παρουσίασης του PowerPoint—αυτό είναι το αρχείο στο οποίο θέλετε να συγχωνεύσετε. Στην καρτέλα “Αρχική σελίδα” στη γραμμή κορδέλας, επιλέξτε το κουμπί “Νέα διαφάνεια” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Επαναχρησιμοποίηση διαφανειών” στο κάτω μέρος του αναπτυσσόμενου μενού που εμφανίζεται.

Κάντε κλικ στο Home > New Slide > Reuse Slides στο PowerPoint για να ξεκινήσετε τη συγχώνευση αρχείων” width=”466″ height=”521″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Ένα μενού θα εμφανιστεί στα δεξιά.  Κάντε κλικ στο κουμπί “Αναζήτηση” για να εντοπίσετε το αρχείο παρουσίασης του PowerPoint που θέλετε να συγχωνεύσετε στο ανοιχτό σας αρχείο.</p>
<p><img decoding=

Εντοπίστε το δεύτερο αρχείο PowerPoint και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Άνοιγμα» για να το εισαγάγετε.

Μια λίστα με διαφάνειες από τη δεύτερη παρουσίασή σας θα εμφανιστεί στο μενού “Επαναχρησιμοποίηση διαφανειών” στα δεξιά.

Αρχικά, θα πρέπει να αποφασίσετε για τη μορφοποίηση των διαφανειών που έχετε εισαγάγει. Εάν θέλετε να διατηρήσετε τη μορφή (συμπεριλαμβανομένου του θέματος) από την αρχική παρουσίαση, βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο ελέγχου “Διατήρηση μορφοποίησης πηγής” είναι ενεργοποιημένο στο κάτω μέρος του μενού “Επαναχρησιμοποίηση διαφανειών”. Εάν δεν το ελέγξετε, οι διαφάνειες που έχετε εισαγάγει θα έχουν το στυλ της ανοιχτής παρουσίασης.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα διάγραμμα Venn στο PowerPoint

Για να εισαγάγετε μεμονωμένες διαφάνειες, κάντε δεξί κλικ σε μια διαφάνεια και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Εισαγωγή διαφάνειας». Διαφορετικά, κάντε κλικ στο «Εισαγωγή όλων των διαφανειών» για να αντιγράψετε όλες τις διαφάνειες στην ανοιχτή παρουσίασή σας στο PowerPoint.

Κάντε δεξί κλικ και πατήστε

Στη συνέχεια, η διαφάνεια (ή οι διαφάνειές σας) θα εισαχθούν στην ανοιχτή παρουσίαση, ακριβώς κάτω από την τρέχουσα επιλεγμένη διαφάνεια. Με τα αρχεία σας PowerPoint συνδυασμένα, μπορείτε στη συνέχεια να αποθηκεύσετε το συγχωνευμένο αρχείο κάνοντας κλικ στο Αρχείο > Αποθήκευση ή Αποθήκευση ως.

Αντιγραφή και επικόλληση διαφανειών PowerPoint

Ενώ η μέθοδος “Επαναχρησιμοποίηση διαφανειών” σάς επιτρέπει να αλλάξετε τη μορφή των διαφανειών σας πριν τις εισαγάγετε, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε αρχεία PowerPoint αντιγράφοντας τις διαφάνειες από ένα ανοιχτό αρχείο PowerPoint και εισάγοντάς τες σε άλλο.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε μια παρουσίαση του PowerPoint και επιλέξτε τις διαφάνειες που θέλετε να αντιγράψετε από το μενού επιλογής διαφανειών στα αριστερά. Από εκεί, κάντε δεξί κλικ στις επιλεγμένες διαφάνειες και, στη συνέχεια, πατήστε «Αντιγραφή» για να τις αντιγράψετε στο πρόχειρό σας.

  Πώς να αλλάξετε τοποθεσία ή περιοχή στο TikTok

Επιλέξτε τις διαφάνειες που θέλετε να αντιγράψετε και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ > Αντιγραφή για να τις αντιγράψετε στο πρόχειρό σας” width=”310″ height=”519″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Μεταβείτε στην παρουσίαση του PowerPoint στην οποία θέλετε να επικολλήσετε τις διαφάνειές σας και, στη συνέχεια, στο μενού επιλογής διαφανειών στο αριστερά, κάντε δεξί κλικ στη θέση που θέλετε να κολλήσετε τις διαφάνειές σας.</p>
<p>Για να επικολλήσετε τις διαφάνειες και να εφαρμόσετε το θέμα του ανοιχτού αρχείου παρουσίασης σε αυτές, κάντε κλικ στην επιλογή επικόλλησης “Χρήση θέματος προορισμού”.< /p> </p>
<p><img loading=

Για να διατηρήσετε το αρχικό θέμα και τη μορφοποίηση, επιλέξτε την επιλογή επικόλλησης “Διατήρηση μορφοποίησης πηγής”.

Για να διατηρήσετε το αρχικό θέμα εφαρμοσμένο στις επικολλημένες διαφάνειές σας, πατήστε το

Στη συνέχεια, οι διαφάνειες που επικολλάτε θα εμφανιστούν στη νέα σας παρουσίαση στη θέση που επιλέξατε. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε το συγχωνευμένο αρχείο κάνοντας κλικ στο Αρχείο > Αποθήκευση ή Αποθήκευση ως.