Τι είναι η ανάλυση αρχείων καταγραφής και γιατί είναι σημαντική για το SEO;

Η ανάλυση αρχείων καταγραφής SEO βοηθά στην κατανόηση της συμπεριφοράς του προγράμματος ανίχνευσης στον ιστότοπο και στον εντοπισμό πιθανών ευκαιριών τεχνικής βελτιστοποίησης SEO.

Το SEO χωρίς ανάλυση της συμπεριφοράς των ανιχνευτών είναι σαν να πετάς στα τυφλά. Μπορεί να έχετε υποβάλει τον ιστότοπο στην κονσόλα αναζήτησης Google και να τον έχετε καταχωρίσει στο ευρετήριο, αλλά χωρίς να μελετήσετε τα αρχεία καταγραφής, δεν θα έχετε ιδέα εάν ο ιστότοπός σας ανιχνεύεται ή διαβάζεται σωστά από τα ρομπότ μηχανών αναζήτησης ή όχι.

Γι’ αυτό συγκέντρωσα όλα όσα χρειάζεστε για να αναλύσετε τα αρχεία καταγραφής SEO και να εντοπίσετε προβλήματα και ευκαιρίες SEO από αυτά.

Τι είναι η ανάλυση αρχείων καταγραφής;

Η ανάλυση αρχείων καταγραφής SEO είναι μια διαδικασία αναγνώρισης του μοτίβου της αλληλεπίδρασης των bots της μηχανής αναζήτησης με τον ιστότοπο. Η ανάλυση αρχείων καταγραφής είναι μέρος του τεχνικού SEO.

Ο έλεγχος αρχείων καταγραφής είναι σημαντικός για τους SEO να αναγνωρίζουν και να επιλύουν τα ζητήματα που σχετίζονται με την ανίχνευση, την ευρετηρίαση, τους κωδικούς κατάστασης.

Τι είναι τα αρχεία καταγραφής;

Τα αρχεία καταγραφής παρακολουθούν ποιος επισκέπτεται έναν ιστότοπο και ποιο περιεχόμενο προβάλλει. Περιέχουν πληροφορίες σχετικά με το ποιος ζήτησε πρόσβαση στον ιστότοπο (γνωστός και ως «Ο πελάτης»).

Οι πληροφορίες που γίνονται αντιληπτές μπορεί να σχετίζονται με ρομπότ μηχανών αναζήτησης όπως το Google ή το Bing ή έναν επισκέπτη ιστότοπου. Συνήθως, οι εγγραφές αρχείων καταγραφής συλλέγονται και διατηρούνται από τον διακομιστή ιστού του ιστότοπου και συνήθως διατηρούνται για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Τι περιέχει το αρχείο καταγραφής;

Προτού μάθετε τη σημασία των αρχείων καταγραφής για το SEO, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι υπάρχει μέσα σε αυτό το αρχείο. Το αρχείο καταγραφής e περιέχει τα ακόλουθα σημεία δεδομένων:-

  • URL σελίδας που ζητά ο επισκέπτης του ιστότοπου
  • Ο κωδικός κατάστασης HTTP της σελίδας
  • Ζητήθηκε διεύθυνση IP διακομιστή
  • Ημερομηνία και ώρα του χτυπήματος
  • Δεδομένα του πράκτορα χρήστη (ρομπότ μηχανής αναζήτησης) που υποβάλλει αίτημα
  • Μέθοδος αιτήματος (GET/POST)

Τα αρχεία καταγραφής μπορεί να σας φαίνονται περίπλοκα αν τα κοιτάξετε πρώτα. Ωστόσο, μόλις μάθετε τον σκοπό και τη σημασία των αρχείων καταγραφής για το SEO, θα τα χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά για να δημιουργήσετε πολύτιμες πληροφορίες SEO.

Σκοπός της ανάλυσης αρχείων καταγραφής για SEO

Η ανάλυση αρχείων καταγραφής βοηθά στην επίλυση ορισμένων από τα σημαντικά τεχνικά ζητήματα SEO, γεγονός που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική στρατηγική SEO για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπου.

Ακολουθούν ορισμένα ζητήματα SEO που μπορούν να αναλυθούν χρησιμοποιώντας αρχεία καταγραφής:

#1. Συχνότητα ανίχνευσης του Googlebot στον ιστότοπο

Τα ρομπότ ή τα προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης θα πρέπει να ανιχνεύουν συχνά τις σημαντικές σελίδες σας, έτσι ώστε η μηχανή αναζήτησης να γνωρίζει τις ενημερώσεις του ιστότοπού σας ή το νέο περιεχόμενο.

Οι σημαντικές σελίδες προϊόντων ή πληροφοριών σας θα πρέπει να εμφανίζονται όλες στα αρχεία καταγραφής της Google. Μια σελίδα προϊόντος για ένα προϊόν που δεν πουλάτε πλέον, καθώς και η απουσία οποιασδήποτε από τις πιο σημαντικές σελίδες της κατηγορίας σας, αποτελούν δείκτες ενός προβλήματος που μπορεί να αναγνωριστεί χρησιμοποιώντας αρχεία καταγραφής.

  Πώς να προσθέσετε τοπικά αρχεία στο Spotify

Πώς ένα bot μηχανής αναζήτησης χρησιμοποιεί τον προϋπολογισμό ανίχνευσης;

Κάθε φορά που ένας ανιχνευτής μηχανής αναζήτησης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, έχει περιορισμένο “προϋπολογισμό ανίχνευσης”. Η Google ορίζει έναν προϋπολογισμό ανίχνευσης ως το άθροισμα του ρυθμού ανίχνευσης και της ζήτησης ανίχνευσης ενός ιστότοπου.

Η ανίχνευση και η ευρετηρίαση ενός ιστότοπου μπορεί να παρεμποδιστεί εάν έχει πολλές διευθύνσεις URL χαμηλής αξίας ή διευθύνσεις URL που δεν έχουν υποβληθεί σωστά στον χάρτη ιστότοπου. Η ανίχνευση και η δημιουργία ευρετηρίου βασικών σελίδων είναι ευκολότερη εάν ο προϋπολογισμός ανίχνευσης είναι βελτιστοποιημένος.

Η ανάλυση αρχείων καταγραφής βοηθά στη βελτιστοποίηση του προϋπολογισμού ανίχνευσης που επιταχύνει τις προσπάθειες SEO.

#2. Προβλήματα και κατάσταση ευρετηρίασης για κινητά

Η ευρετηρίαση για κινητά είναι πλέον σημαντική για όλους τους ιστότοπους και η Google το προτιμά. Η ανάλυση αρχείων καταγραφής θα σας δείξει τη συχνότητα με την οποία το smartphone Googlebot ανιχνεύει τον ιστότοπό σας.

Αυτή η ανάλυση βοηθά τους webmasters να βελτιστοποιήσουν τις ιστοσελίδες για εκδόσεις για κινητά, εάν οι σελίδες δεν ανιχνεύονται σωστά από το smartphone Googlebot.

#3. Ο κωδικός κατάστασης HTTP επιστρέφεται από ιστοσελίδες όταν ζητηθεί

Οι πρόσφατοι κωδικοί απόκρισης που επιστρέφουν οι ιστοσελίδες μας μπορούν να ανακτηθούν είτε μέσω αρχείων καταγραφής είτε χρησιμοποιώντας την επιλογή αιτήματος ανάκτησης και απόδοσης στο Google Search Console.

Οι αναλυτές αρχείων καταγραφής μπορούν να βρουν τις σελίδες με τους κωδικούς 3xx, 4xx και 5xx. Μπορείτε να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες, για παράδειγμα, ανακατευθύνοντας τις διευθύνσεις URL στους σωστούς προορισμούς ή αλλάζοντας το 302 staus που κωδικοποιείται σε 301.

Η Google εκτιμά τη δομή του ιστότοπού σας με βάση το βάθος ανίχνευσης και τους εσωτερικούς συνδέσμους. Οι λόγοι πίσω από την ακατάλληλη ανίχνευση του ιστότοπου μπορεί να είναι η κακή δομή διασύνδεσης και το βάθος ανίχνευσης.

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με την ιεραρχία ή τη δομή του ιστότοπού σας ή τη δομή διασύνδεσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανάλυση αρχείων καταγραφής για να τις βρείτε.

Η ανάλυση αρχείων καταγραφής βοηθά στη βελτιστοποίηση της αρχιτεκτονικής του ιστότοπου και της δομής διασύνδεσης.

#4. Ανακαλύψτε τις Ορφανές Σελίδες

Ορφανές σελίδες είναι οι ιστοσελίδες στον ιστότοπο που δεν συνδέονται από καμία άλλη σελίδα. Είναι δύσκολο για τέτοιες σελίδες να ευρετηριαστούν ή να εμφανιστούν στις μηχανές αναζήτησης καθώς δεν ανακαλύπτονται εύκολα από τα bots.

Οι ορφανές σελίδες μπορούν εύκολα να ανακαλυφθούν από προγράμματα ανίχνευσης όπως το Screaming Frog και αυτό το ζήτημα μπορεί να επιλυθεί διασυνδέοντας αυτές τις σελίδες με τις άλλες σελίδες στον ιστότοπο.

#5. Ελέγξτε τις σελίδες για ταχύτητα και εμπειρία σελίδας

Η εμπειρία σελίδας και τα βασικά στοιχεία του ιστού είναι επίσημα οι παράγοντες κατάταξης τώρα και είναι σημαντικό τώρα που οι ιστοσελίδες συμμορφώνονται με τις οδηγίες ταχύτητας σελίδας της Google.

Μπορείτε να ανακαλύψετε αργές ή μεγάλες σελίδες χρησιμοποιώντας αναλυτές αρχείων καταγραφής και αυτές οι σελίδες μπορούν να βελτιστοποιηθούν για ταχύτητα σελίδας που θα βοηθήσει στη συνολική κατάταξη στο SERP.

Η ανάλυση αρχείων καταγραφής σάς βοηθά να αποκτήσετε τον έλεγχο του τρόπου ανίχνευσης του ιστότοπού σας και του τρόπου με τον οποίο οι μηχανές αναζήτησης χειρίζονται τον ιστότοπό σας

Τώρα, καθώς είμαστε σαφείς με τα βασικά των αρχείων καταγραφής και την ανάλυσή τους, ας δούμε τη διαδικασία ελέγχου των αρχείων καταγραφής για SEO

Πώς να κάνετε ανάλυση αρχείων καταγραφής

Έχουμε ήδη εξετάσει διάφορες πτυχές των αρχείων καταγραφής και τη σημασία του SEO. Τώρα, ήρθε η ώρα να μάθετε τη διαδικασία ανάλυσης των αρχείων και τα καλύτερα εργαλεία για την ανάλυση των αρχείων καταγραφής.

  9 Εργαλεία Barcoding για τη διαχείριση του αποθέματός σας

Θα χρειαστείτε πρόσβαση στο αρχείο καταγραφής διακομιστή του ιστότοπου για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αρχείο καταγραφής. Τα αρχεία μπορούν να αναλυθούν με τους εξής τρόπους:

Υπάρχουν διάφορα βήματα που εμπλέκονται στη μη αυτόματη πρόσβαση στα αρχεία καταγραφής.

  • Συλλέξτε ή εξάγετε τα δεδομένα καταγραφής από τον διακομιστή ιστού και τα δεδομένα θα πρέπει να φιλτράρονται για τα ρομπότ ή τα προγράμματα ανίχνευσης της μηχανής αναζήτησης.
  • Μετατρέψτε το ληφθέν αρχείο σε αναγνώσιμη μορφή χρησιμοποιώντας εργαλεία ανάλυσης δεδομένων.
  • Αναλύστε χειροκίνητα τα δεδομένα χρησιμοποιώντας excel ή άλλα εργαλεία οπτικοποίησης για να βρείτε κενά και ευκαιρίες SEO.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε προγράμματα φιλτραρίσματος και γραμμές εντολών για να κάνετε τη δουλειά σας εύκολη

Η μη αυτόματη επεξεργασία δεδομένων αρχείων δεν είναι εύκολη, καθώς απαιτεί γνώση του Excel και εμπλέκει την ομάδα ανάπτυξης. Ωστόσο, τα εργαλεία για την ανάλυση αρχείων καταγραφής κάνουν τη δουλειά εύκολη για τους SEO.

Ας δούμε τα κορυφαία εργαλεία για τον έλεγχο των αρχείων καταγραφής και ας καταλάβουμε πώς αυτά τα εργαλεία μας βοηθούν να αναλύσουμε τα αρχεία καταγραφής.

Αναλυτής αρχείων καταγραφής Screaming Frog

Τα τεχνικά προβλήματα SEO μπορούν να εντοπιστούν χρησιμοποιώντας δεδομένα αρχείων καταγραφής που έχουν μεταφορτωθεί και τα bots μηχανών αναζήτησης επαληθεύονται χρησιμοποιώντας το Αναλυτής αρχείων καταγραφής Screaming Frog. Μπορείτε επίσης να κάνετε τα εξής:

  • Δραστηριότητα και δεδομένα bot μηχανών αναζήτησης για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.
  • Ανακαλύψτε τη συχνότητα ανίχνευσης του ιστότοπου από bot μηχανών αναζήτησης
  • Μάθετε για όλα τα τεχνικά ζητήματα SEO και τους εξωτερικούς και εσωτερικούς κατεστραμμένους συνδέσμους
  • Ανάλυση διευθύνσεων URL που έχουν ανιχνευθεί λιγότερο και περισσότερο για τη μείωση της απώλειας και την αύξηση της αποτελεσματικότητας.
  • Ανακαλύψτε σελίδες που δεν ανιχνεύονται από τις μηχανές αναζήτησης.
  • Οποιαδήποτε δεδομένα μπορούν να συγκριθούν και να συνδυαστούν, που περιλαμβάνουν δεδομένα εξωτερικού συνδέσμου, οδηγίες και άλλες πληροφορίες.
  • Δείτε τα δεδομένα σχετικά με τις διευθύνσεις URL παραπομπής

Το εργαλείο ανάλυσης αρχείων καταγραφής Screaming Frog είναι εντελώς δωρεάν για χρήση για ένα μόνο έργο με όριο 1000 συμβάντων καταγραφής γραμμής. Αν θέλετε απεριόριστη πρόσβαση και τεχνική βοήθεια, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση στην πληρωμένη έκδοση.

JetOctopus

Όταν πρόκειται για οικονομικά προσιτά εργαλεία ανάλυσης αρχείων καταγραφής, το JetOctopus είναι το καλύτερο. Διαθέτει δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα και σύνδεση με δύο κλικ. Η συχνότητα ανίχνευσης, ο προϋπολογισμός ανίχνευσης, οι πιο δημοφιλείς σελίδες και πολλά άλλα μπορούν να εντοπιστούν χρησιμοποιώντας Αναλυτής καταγραφής JetOctopusόπως και τα άλλα εργαλεία της λίστας μας.

Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να ενσωματώσετε δεδομένα αρχείου καταγραφής με δεδομένα Google Search Console, δίνοντάς σας ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Με αυτόν τον συνδυασμό, θα μπορείτε να δείτε πώς αλληλεπιδρά το Googlebot με τον ιστότοπό σας και πού μπορείτε να βελτιώσετε.

Στον αναλυτή καταγραφής ανίχνευσης

Πάνω από 500 εκατομμύρια γραμμές καταγραφής ημερησίως υποβάλλονται σε επεξεργασία από Oncrawl Log Analyzer, ένα εργαλείο σχεδιασμένο για μεσαίους έως μεγάλους ιστότοπους. Παρακολουθεί τα αρχεία καταγραφής του διακομιστή ιστού σας σε πραγματικό χρόνο για να διασφαλίσει ότι οι σελίδες σας ευρετηριάζονται και ανιχνεύονται σωστά.

Το Oncrawl Log Analyzer είναι συμβατό με το GDPR και εξαιρετικά ασφαλές. Αντί για διευθύνσεις IP, το πρόγραμμα αποθηκεύει όλα τα αρχεία καταγραφής σε ένα ασφαλές και διαχωρισμένο σύννεφο FTP.

Εκτός από το JetOctopus και το Screaming Frog Log File Analyzer, το Oncrawl έχει μερικές ακόμη δυνατότητες, όπως:

  • Υποστηρίζει πολλές μορφές καταγραφής, όπως IIS, Apache και Nginx.
  • Το εργαλείο προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις επεξεργασίας και αποθήκευσης καθώς αλλάζουν
  • Η δυναμική τμηματοποίηση είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την αποκάλυψη μοτίβων και συνδέσεων στα δεδομένα σας ομαδοποιώντας τις διευθύνσεις URL και τους εσωτερικούς συνδέσμους σας με βάση διάφορα κριτήρια.
  • Χρησιμοποιήστε σημεία δεδομένων από τα ακατέργαστα αρχεία καταγραφής σας για να δημιουργήσετε αναφορές SEO με δυνατότητα δράσης.
  • Τα αρχεία καταγραφής που μεταφέρονται στον χώρο σας FTP μπορούν να αυτοματοποιηθούν με τη βοήθεια τεχνικού προσωπικού.
  • Όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης μπορούν να παρακολουθούνται, συμπεριλαμβανομένων των ανιχνευτών Google, Bing, Yandex και Baidu.
  Πώς να ακυρώσετε το FuboTV στο Roku

Το OnCrawl Log Analyzer έχει δύο ακόμη σημαντικά εργαλεία:

Oncrawl SEO Crawler: Με το Oncrawl SEO Crawler, μπορείτε να ανιχνεύσετε τον ιστότοπό σας με υψηλή ταχύτητα και με ελάχιστους πόρους. Βελτιώνει την κατανόηση του χρήστη για το πώς τα κριτήρια κατάταξης επηρεάζουν τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO).

Δεδομένα Oncrawl: Τα δεδομένα Oncrawl αναλύουν όλους τους παράγοντες SEO συνδυάζοντας δεδομένα από την ανίχνευση και τα αναλυτικά στοιχεία. Λαμβάνει τα δεδομένα από τα αρχεία ανίχνευσης και καταγραφής για να κατανοήσει τη συμπεριφορά ανίχνευσης και προτείνει τον προϋπολογισμό ανίχνευσης σε περιεχόμενο προτεραιότητας ή σελίδες κατάταξης.

Αναλυτής αρχείων καταγραφής SEMrush

ο Αναλυτής αρχείων καταγραφής SEMrush είναι μια έξυπνη επιλογή για ένα απλό εργαλείο ανάλυσης αρχείων καταγραφής που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης. Αυτός ο αναλυτής δεν απαιτεί λήψη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ηλεκτρονική έκδοση.

Το SEMrush σας παρουσιάζει δύο αναφορές:

Επιτυχίες σελίδων: Οι επισκέψεις σελίδων αναφέρουν την αλληλεπίδραση των προγραμμάτων ανίχνευσης ιστού με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Σας δίνει τα δεδομένα σελίδων, φακέλων και διευθύνσεων URL με τις μέγιστες και ελάχιστες αλληλεπιδράσεις με bots.

Η δραστηριότητα του Googlebot: Η αναφορά Δραστηριότητας Googlebot παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο σε καθημερινή βάση, όπως:

  • Τα είδη των ανιχνευόμενων αρχείων
  • Ο συνολικός κωδικός κατάστασης HTTP
  • Ο αριθμός των αιτημάτων που υποβλήθηκαν στον ιστότοπό σας από διάφορα ρομπότ

Loggly από την SolarWinds

Loggly της SolarWinds εξετάζει την πρόσβαση και τα αρχεία καταγραφής σφαλμάτων του διακομιστή ιστού σας, καθώς και τις εβδομαδιαίες μετρήσεις του ιστότοπου. Μπορείτε να δείτε τα δεδομένα του αρχείου καταγραφής σας ανά πάσα στιγμή και διαθέτει λειτουργίες που κάνουν την αναζήτηση στα αρχεία καταγραφής απλή.

Απαιτείται ένα ισχυρό εργαλείο ανάλυσης αρχείων καταγραφής όπως το SolarWinds Loggly για την αποτελεσματική εξόρυξη των αρχείων καταγραφής στον διακομιστή ιστού σας για πληροφορίες σχετικά με την επιτυχία ή την αποτυχία αιτημάτων πόρων από πελάτες.

Το Loggly μπορεί να παρέχει γραφήματα που εμφανίζουν τις σελίδες που προβάλλονται λιγότερο και να υπολογίσει τις μέσες, ελάχιστες και μέγιστες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας για να σας βοηθήσει στη βελτιστοποίηση της βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης του ιστότοπού σας.

Στατιστικά ανίχνευσης της κονσόλας αναζήτησης Google

Google Search Console έκανε τα πράγματα ευκολότερα για τους χρήστες παρέχοντας μια χρήσιμη επισκόπηση των πρακτικών της. Η λειτουργία της κονσόλας είναι απλή. Στη συνέχεια, τα στατιστικά ανίχνευσης θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες:

  • Λήψη Kilobyte ανά ημέρα: Υποδεικνύει τα kilobyte που κατεβαίνουν τα Googlebots κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο. Αυτό υποδηλώνει βασικά δύο σημαντικά σημεία: Εάν εμφανίζονται υψηλοί μέσοι όροι στο γράφημα, σημαίνει ότι ο ιστότοπος ανιχνεύεται πιο συχνά ή μπορεί επίσης να υποδεικνύει ότι το bot χρειάζεται πολύ χρόνο για να ανιχνεύσει έναν ιστότοπο και δεν είναι ελαφρύ.
  • Σελίδες που ανιχνεύονται ανά ημέρα: Σας ενημερώνει τον αριθμό των σελίδων που ανιχνεύει το Googlebot κάθε μέρα. Σημειώνει επίσης την κατάσταση δραστηριότητας ανίχνευσης είτε είναι χαμηλή, υψηλή ή μέση. Ο χαμηλός ρυθμός ανίχνευσης υποδηλώνει ότι ο ιστότοπος δεν ανιχνεύεται σωστά από το Googlebot
  • Χρόνος που αφιερώθηκε στη λήψη μιας σελίδας (σε χιλιοστά του δευτερολέπτου): Αυτό υποδηλώνει το χρόνο που χρειάστηκε το Googlebot για να υποβάλει αιτήματα HTTP κατά την ανίχνευση του ιστότοπου. Όσο λιγότερο χρόνο χρειάζεται να αφιερώσει το Googlebot κάνοντας αιτήματα, η λήψη της σελίδας θα είναι καλύτερη, καθώς η δημιουργία ευρετηρίου θα είναι ταχύτερη.

συμπέρασμα

Ελπίζω να έχετε αξιοποιήσει πολλά από αυτόν τον οδηγό σχετικά με την ανάλυση αρχείων καταγραφής και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των αρχείων καταγραφής για SEO. Ο έλεγχος των αρχείων καταγραφής μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικός για τη βελτίωση των τεχνικών πτυχών SEO του ιστότοπου.

Το Google Search Console και το SEMrush Log File Analyzer είναι δύο επιλογές για ένα δωρεάν και βασικό εργαλείο ανάλυσης. Εναλλακτικά, ελέγξτε το Screaming Frog Log File Analyzer, το JetOctopus ή το Oncrawl Log Analyzer για να κατανοήσετε καλύτερα πώς αλληλεπιδρούν τα bots μηχανών αναζήτησης με τον ιστότοπό σας. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικτά premium και δωρεάν εργαλεία ανάλυσης αρχείων καταγραφής για SEO.

Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά προηγμένα προγράμματα ανίχνευσης ιστότοπων για να βελτιώσετε το SEO.