Πώς να στείλετε ένα φωνητικό μήνυμα Snapchat

Έχετε μια ενδιαφέρουσα μετατροπή μέσω του Snapchat, αλλά δεν θέλετε να πληκτρολογήσετε μια τεράστια παράγραφο για να πείτε όλα όσα θέλετε να πείτε. Ευτυχώς, όπως πολλές άλλες εφαρμογές που διαθέτουν συνομιλία, το Snapchat σάς επιτρέπει να στέλνετε φωνητικά μηνύματα.

Πώς όμως ηχογραφείτε ένα φωνητικό μήνυμα στο Snapchat; Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε τα βήματα για την επιτυχή εγγραφή ενός φωνητικού μηνύματος στο Snapchat σε διαφορετικές συσκευές.

Πώς να στείλετε ένα φωνητικό μήνυμα Snapchat σε ένα iPhone

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή κάμερας μέσων κοινωνικής δικτύωσης τόσο για iOS όσο και για Android που συνοδεύεται από μια πληθώρα διασκεδαστικών και καινοτόμων λειτουργιών. Το Snap είναι περισσότερο αναγνωρισμένο για τα εργαλεία εικόνας και βίντεο του, όπως ζωντανή ροή βίντεο, avatars Bitmoji, φίλτρα φωτογραφιών και εφέ, αλλά το εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων του είναι επίσης δημοφιλές στους χρήστες.

Οι δυνατότητες συνομιλίας δεν είναι μόνο δημοφιλείς αλλά και πολύ συγκεκριμένες για το Snapchat. Τα μηνύματα εξαφανίζονται μετά το άνοιγμα και οι χρήστες θα ειδοποιηθούν εάν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή αποθηκεύσετε ένα στιγμιότυπο. Μεταξύ όλων αυτών των λειτουργιών, το Snapchat σάς επιτρέπει επίσης να στέλνετε φωνητικά μηνύματα στις επαφές σας.

  Πώς να ελέγξετε ποιος έχει δει το Snap Story σας στο Snapchat

Παρόλο που η δυνατότητα φωνητικών μηνυμάτων δεν είναι τόσο προφανής όσο σε άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, δεν σημαίνει ότι είναι περίπλοκη η αποστολή ενός. Τα βήματα για να στείλετε ένα φωνητικό μήνυμα στο Snapchat χρησιμοποιώντας ένα iPhone είναι:

Εάν αποφασίσετε να μην στείλετε το φωνητικό μήνυμα κατά την ηχογράφηση, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά για να το διαγράψετε.

Πώς να στείλετε ένα φωνητικό μήνυμα Snapchat σε μια συσκευή Android

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού επιλέγει συσκευές Android από συσκευές iOS, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο Snapchat μέσω μιας συσκευής Android. Οι εφαρμογές για Android και iOS έχουν τις ίδιες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των φωνητικών μηνυμάτων.

Τα βήματα για να το κάνετε αυτό είναι αρκετά παρόμοια με την ηχογράφηση ενός φωνητικού μηνύματος μέσω iPhone. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με τη συσκευή Android που χρησιμοποιείτε, αλλά η κύρια ιδέα παραμένει η ίδια.

Μπορείτε επίσης να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά για να αφαιρέσετε το ηχητικό μήνυμα εάν αποφασίσετε να μην το στείλετε κατά την εγγραφή του.

  Το Snapchat δεν λειτουργεί ή δεν θα ξεκινήσει [Fix]

Πώς να στείλετε ένα φωνητικό μήνυμα Snapchat σε έναν υπολογιστή

Αν και το Snapchat έχει σχεδιαστεί για κινητές συσκευές, πολλοί χρήστες έχουν ανακαλύψει πώς να έχουν πρόσβαση σε αυτό από έναν υπολογιστή. Ωστόσο, το Snapchat φαίνεται να δυσκολεύει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους από συσκευές που δεν είναι συμβατές με την εφαρμογή.

Ο μοναδικός και μοναδικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Snapchat σε υπολογιστή είναι να κάνετε λήψη ενός εξομοιωτή Android. Ένας εξομοιωτής Android είναι λογισμικό που προσομοιώνει την πλατφόρμα Android, επιτρέποντάς σας να κατεβάζετε και να χρησιμοποιείτε εφαρμογές για κινητά από το Google Play Store.

Bluestacks είναι ένας πολύ γνωστός και ίσως ο καλύτερα βελτιστοποιημένος εξομοιωτής Android που λειτουργεί ως πραγματικό τηλέφωνο Android. Έτσι, χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή Bluestacks, δείτε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της επίσημης εφαρμογής Snapchat για Windows.

  • Εγκαταστήστε τον εξομοιωτή Bluestacks στον υπολογιστή σας κατεβάζοντας το αρχείο “.exe”.
  • Συνδεθείτε στο Bluestacks με τον λογαριασμό σας Google μόλις εγκατασταθεί.
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Play Store και πληκτρολογήστε “Snapchat”.
  • Εγκαταστήστε την εφαρμογή και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Snapchat.

Πρέπει να συνδεθείτε στο Snapchat και να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ανταλλαγής φωνητικών μηνυμάτων παρόμοια με τη χρήση της σε ένα τηλέφωνο. Ωστόσο, πρέπει να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή να χρησιμοποιεί το μικρόφωνό σας και, φυσικά, πρέπει να έχετε ένα μικρόφωνο συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Εκκινήστε την εφαρμογή και ανοίξτε το παράθυρο συνομιλίας.
  • Αποφασίστε ποιος θέλετε να λαμβάνετε το φωνητικό σας μήνυμα.
  • Στο πλαίσιο “Αποστολή συνομιλίας”, κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο του μικροφώνου.
  • Ενώ εξακολουθείτε να πατάτε το εικονίδιο του μικροφώνου, αρχίστε να μιλάτε. Ενώ μιλάτε, θα εμφανιστούν κίτρινες γραμμές στην οθόνη σας.
  • Σηκώστε το δάχτυλό σας από το αριστερό κλικ μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή. Το ηχητικό μήνυμα θα σταλεί αμέσως και οι κίτρινες γραμμές θα γίνουν πράσινες.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις προκλήσεις φακών στο Snapchat

(Snap) Chat Away

Παρόλο που η ηχογράφηση ενός φωνητικού μηνύματος στο Snapchat μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετική από άλλα βήματα ανταλλαγής μηνυμάτων, εξακολουθεί να είναι αρκετά απλή. Όταν πρόκειται να το κάνετε σε υπολογιστή, θα πρέπει να καταβάλετε κάποια επιπλέον προσπάθεια, αλλά εξακολουθεί να είναι εφικτό. Λάβετε υπόψη ότι μόλις το άτομο που λαμβάνει το στιγμιότυπο ανοίξει τη συνομιλία με το φωνητικό μήνυμα και βγει από αυτό, δεν θα έχει ξανά πρόσβαση στο φωνητικό μήνυμα. Αυτό μπορεί να αλλάξει προσαρμόζοντας το χρόνο που χρειάζεται για να εξαφανιστεί ένα μήνυμα στις ρυθμίσεις της συνομιλίας.

Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το Snapchat για ανταλλαγή μηνυμάτων; Τι πιστεύετε για τις δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων που προσφέρει το Snapchat; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω!