Τα 10 καλύτερα παιχνίδια Assassin’s Creed για να παίξετε

Το Assassin’s Creed βρίσκεται στον κόσμο του gaming για σχεδόν 15 χρόνια. Κάθε νέα κυκλοφορία κάνει αυτή τη σειρά πιο διασκεδαστική και συναρπαστική.

Εάν έχετε συναντήσει αυτό το άρθρο, σημαίνει ότι είστε λάτρης του παιχνιδιού. Και όταν πρόκειται για gaming και stealth, το Assassin’s Creed είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό μας.

Το Assassin’s Creed είναι ένα από τα πιο δημοφιλή franchise gaming δράσης-περιπέτειας που δημοσιεύονται από την Ubisoft. Αναπτύχθηκε από την Ubisoft Montreal. Είναι μια σειρά παιχνιδιών και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 13 Νοεμβρίου 2007, ως Assassin’s Creed. Η τελευταία του κυκλοφορία είναι το Assassin’s Creed Valhalla που κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου 2020.

Πλοκή

Η ιστορία της σειράς Assassin’s Creed αποτελείται από φανταστικές συγκρούσεις χιλιετιών μεταξύ Assassins και Templars. Οι δολοφόνοι μάχονται για την ειρήνη και την ελευθερία και οι Ναΐτες θέλουν ειρήνη μέσω ελέγχου και τάξης. Αυτή η σειρά παρουσιάζει ιστορικούς, επιστημονικής φαντασίας και φανταστικούς χαρακτήρες σε συνδυασμό με πρόσωπα του πραγματικού κόσμου και ιστορικά γεγονότα. Και αυτός ο συνδυασμός πραγματικών και φανταστικών ιστοριών κάνει αυτή τη σειρά διαφορετική από άλλες.

Οι παίκτες ελέγχουν κυρίως τον ιστορικό Assassin. Κάθε νέα κυκλοφορία εισάγει τον πιο πρόσφατο χρόνο, ενώ παράλληλα εξελίσσει γεγονότα παιχνιδιού από το παλαιότερο. Ανάμεσα σε τόσους πολλούς τίτλους αυτού του συναρπαστικού παιχνιδιού, δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίσα. Οι παίκτες γοητεύονται περισσότερο από την προσωπικότητα του Assassin και τα χαρακτηριστικά που ενσωματώνει.

Ο βασικός στόχος παραμένει η μάχη, το stealth και η εξερεύνηση υπέροχα κατασκευασμένων κόσμων για αυτήν τη σειρά.

Απαιτούνται πλατφόρμες για να παίξετε παιχνίδια Assassin’s Creed

Μπορείτε επίσης να παίξετε διάφορους τίτλους του Assassin’s Creed στην κονσόλα Xbox, στην κονσόλα Playstation και στον υπολογιστή σας με Windows. Μερικοί από τους τίτλους είναι επίσης διαθέσιμοι για πλατφόρμες Nintendo Switch, Stadia, Wii U, Android και iOS.

  Πώς να προβάλετε το Κέντρο ειδοποιήσεων σε Mac

Ας εξερευνήσουμε τώρα τα καλύτερα παιχνίδια Assassin’s Creed που μπορούν να σας προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία.

Assassin’s Creed: Odyssey

Το Assassin’s Creed Odyssey σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον ήρωα που θέλετε να παίξετε και να μεταμορφώσετε τον κόσμο γύρω σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον εξοπλισμό και να αποκτήσετε εξειδίκευση σε ειδικές δεξιότητες για να κερδίσετε τους εχθρούς. Παίζεται από την οπτική γωνία του τρίτου προσώπου.

Σε αυτόν τον τίτλο καλύπτετε το ταξίδι από μισθοφόρος σε Έλληνα ήρωα. Εδώ αποκαλύπτετε ολόκληρο το παρελθόν σας και συναντάτε διάσημες μορφές της Αρχαίας Ελλάδας.

Είναι η 11η σημαντική κυκλοφορία στη σειρά της σειράς Assassin’s Creed.

Assassin’s Creed: Brotherhood

Απολαύστε την έκδοση Xbox 360 του Assassin’s Creed Brotherhood στην κονσόλα παιχνιδιών σας και ζήστε την επική δράση αυτού του τίτλου. Σε αυτό το gameplay, παίζετε έναν ηγέτη της εποχής της Αναγέννησης που μάχεται ενάντια στους Ναΐτες Ιππότες.

Το Assassin’s Creed: Brotherhood είναι η συνέχεια της προηγούμενης κυκλοφορίας του, το Assassin’s Creed II, με πρόσθετες ικανότητες και δυνατότητες. Είναι μια εξαιρετική συνεργασία μεταξύ πραγματικών ιστορικών χαρακτήρων όπως ο Niccolo Machiavelli, ο Leonardo da Vinci και άλλοι. Πρόκειται για ένα παιχνίδι διάρκειας σχεδόν 15 ωρών που διαδραματίζεται στην πόλη της Ρώμης.

Assassin’s Creed: Valhalla

Αγοράστε το Assassin’s Creed Valhalla για την κονσόλα παιχνιδιών Playstation 4 και απολαύστε μια δωρεάν αναβάθμιση στην έκδοση Playstation 5.

Το Assassin’s Creed Valhalla, που κυκλοφόρησε το 2020, είναι ο διάδοχος του Assassin’s Creed: Odyssey. Σε αυτό, παίζετε τον Eivor, έναν επιδρομέα Βίκινγκ που επιτίθεται σε στρατεύματα και φρούρια των Σαξόνων. Το gameplay διαθέτει ισχυρά όπλα και έναν ανοιχτό κόσμο σκοτεινής εποχής. Εδώ εξερευνάτε μέρη από τις ακτές της Νορβηγίας μέχρι τα καταπληκτικά βασίλεια της Αγγλίας.

  Πώς να ελέγξετε εάν έχετε επεξεργαστή Skylake ή Kaby Lake

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Το Assassin’s Creed IV Black Flag είναι ένας άλλος συναρπαστικός τίτλος που σας επιτρέπει να απολαύσετε μια φανταστική πειρατική περιπέτεια. Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι στη ρύθμιση Playstation 4.

Η ιστορία περιλαμβάνει την εποχή του 1715 όταν οι Πειρατές ίδρυσαν μια άναρχη πειρατική δημοκρατία. Εδώ παίζετε τον Έντουαρντ Κένγουεϊ, έναν πειρατή καπετάνιο που εκπαιδεύεται από Δολοφόνους. Μπαίνει σε έναν αρχαίο πόλεμο που μπορεί να καταστρέψει όλα όσα έχουν δημιουργήσει οι πειρατές.

Ως ήρωας, δολοφονείτε εχθρούς σε πόλεις που αγαπούν, κυνηγάτε ζώα, αναζητάτε θησαυρούς και δραπετεύετε σε κρυμμένους όρμους.

Assassin’s Creed: Origins

Αγοράστε αυτήν την τυπική έκδοση του Assassin’s Creed Origins και απολαύστε τη στη ρύθμιση Playstation 4. Αυτός ο τίτλος έχει κερδίσει περισσότερες από 50 υποψηφιότητες και βραβεία E3.

Σε αυτό το gameplay, αποκαλύπτετε τους τάφους των Φαραώ, βρίσκετε λύσεις στα μυστήρια της Αιγύπτου και συναντάτε αρχαίους θεούς.

Η ολοκαίνουργια μηχανική μάχης σας επιτρέπει να επιτεθείτε σε πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Ανάμεσα σε διάφορες αποστολές με νόημα, παίζετε τις βαθιές αποστολές με οποιαδήποτε σειρά.

Assassin’s Creed II

Αυτή η πλατινένια επιτυχημένη έκδοση του Assassin’s Creed II σάς επιτρέπει να απολαύσετε αυτό το προκλητικό παιχνίδι στην κονσόλα παιχνιδιών Xbox360.

Το gameplay διαθέτει εξαιρετικά γραφικά και ολοκαίνουργια όπλα όπου παίζετε ρόλους Ezio. Εξερευνάτε τον θανατηφόρο κόσμο των δολοφόνων, όπου περιφέρεστε ελεύθερα στους καταπράσινους δρόμους της Ιταλίας.

Εξασκηθείτε στην τέχνη του Δολοφόνου με νέα όργανα σχεδιασμένα από τον Λεονάρντο ντα Βίντσι. Αυτός ο τίτλος σάς επιτρέπει να επιβιώσετε σε ένα περιβάλλον εκδίκησης, δύναμης και συνωμοσίας.

Assassin’s Creed: Rogue

Το Assassin’s Creed Rogue σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε το χάος του 18ου αιώνα και τη βία του πολέμου της Ινδίας και της Γαλλίας στη Βόρεια Αμερική. Εδώ παίζετε τον Shay Patrick Cormac, ένα νεαρό και ατρόμητο μέλος της Assassin Brotherhood. Ως Shay, ακολουθείτε το δικό σας Creed και ζείτε το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, την κοιλάδα του ποταμού και τον κρύο Βόρειο Ατλαντικό.

  Εισαγάγετε το λεξικό του MS Office σε διαφορετικό υπολογιστή ή σε νέα εγκατάσταση

Στο Assassin’s Creed Rogue, μεταμορφώνεστε από Assassin σε κυνηγό δολοφόνων. Βιώνετε τον κόσμο του Assassin’s Creed από την προοπτική ενός Ναΐτη. Ως Shay, έχετε όραση αετού και εξαιρετικά όπλα όπως εκτοξευτές χειροβομβίδων, αεροβόλα τουφέκια κ.λπ.

Μπορείτε να αγοράσετε αυτόν τον τίτλο για την κονσόλα παιχνιδιών Xbox 360.

Assassin’s Creed: Syndicate

Ζήστε τη βιομηχανική επανάσταση με την τυπική έκδοση του Assassin’s Creed Syndicate. Το gameplay σάς επιτρέπει να αναλάβετε τον υπόκοσμο του Λονδίνου, να δημιουργήσετε την πιο άγρια ​​συμμορία του Λονδίνου και να αποδώσετε δικαιοσύνη. Το ολοκαίνουργιο σύστημα μάχης περιλαμβάνει καινοτόμα όπλα όπως το Cane Sword και το Assassin’s Gauntlet.

Σε αυτόν τον τίτλο, παίζετε έναν από τους δίδυμους δολοφόνους, τον επαναστάτη Jacob ή τη θανατηφόρα αδερφή του Evie.

Με την αναβάθμιση στην έκδοση Gold, λαμβάνετε το πλήρες παιχνίδι και ένα season pass που προσφέρει μεγάλη επέκταση και ψηφιακές αποκλειστικότητες.

Assassin’s Creed: Revelations

Το Assassin’s Creed Revelations είναι το τελευταίο κεφάλαιο στην επική περιπέτεια του Ezio. Αυτό το gameplay αναβαθμίζεται με το νέο οπλοστάσιο όπλων. Παρέχονται εκτεταμένες ικανότητες στον παίκτη, όπως κατασκευή βόμβας, αισθήσεις αετού, ενίσχυση λεπίδας γάντζου, ελεύθερο τρέξιμο κ.λπ.

Αυτός ο τίτλος σάς επιτρέπει να απολαύσετε μια εμπειρία για πολλούς παίκτες με καινοτόμους χαρακτήρες, λειτουργίες και χάρτες. Αγοράστε αυτό για την κονσόλα παιχνιδιών Xbox 360.

Assassin’s Creed: Unity

Η εγκατάσταση του Assassins Creed Unity για Playstation 4 σάς επιτρέπει να παίξετε έναν αδίστακτο ήρωα και να πολεμήσετε τον βάναυσο κόσμο.

Το gameplay του περιλαμβάνει ολοκαίνουργιο parkour, stealth και μάχες. Σας επιτρέπει να κάνετε προσαρμογές και να δημιουργήσετε τον εξατομικευμένο κύριο δολοφόνο σας. Σε αυτό το gameplay, εξερευνάτε το επαναστατικό Παρίσι. Το Assassin’s Creed Unity σάς δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και να βοηθήσετε τους Γάλλους να χαράξουν νέα πεπρωμένα.

Αγοράστε την έκδοση Xbox One του Assassin’s Creed Unity στο Amazon και απολαύστε αυτό το παιχνίδι και στη ρύθμιση του Xbox σας.

συμπέρασμα

Όλα τα παραπάνω παιχνίδια Assassin’s Creed προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία στον κόσμο του Assassin. Έτσι, αν ψάχνετε για το καλύτερο gameplay αυτής της σειράς, επιλέξτε κάποιο από αυτά. Δεν θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ.