Τα 10 καλύτερα ιστολόγια Java για προγραμματιστές όλων των επιπέδων

Ο προγραμματισμός δεν ήταν ποτέ εύκολος.

Είναι ένα πεδίο που εξελίσσεται συνεχώς και γρήγορα. Πολλά σημαντικά πράγματα μπαίνουν σε έναν προγραμματιστή, ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Ο προγραμματισμός δεν είναι απλώς η εφαρμογή ορισμένων λειτουργιών μέσω της πληκτρολόγησης πολλών γραμμών κώδικα. Αντίθετα, είναι η τέχνη του να επιβιώνεις και να δημιουργείς θαύματα ενώ βρίσκεσαι στο δρόμο προς την επιτυχία.

Για να παραμείνουν σχετικοί και να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις, οι προγραμματιστές πρέπει να φροντίσουν πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουν ότι θα έπρεπε. Εκτός από την ισχυρή γνώση προγραμματισμού και την πλήρη κατανόηση των σχετικών τεχνολογιών, οι προγραμματιστές πρέπει να ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις και συμβάσεις σχετικά με τις αντίστοιχες γλώσσες προγραμματισμού τους.

Κάθε μέρα, ο κόσμος του προγραμματισμού έχει κάτι νέο να προσφέρει. Ως εκ τούτου, οι ηγέτες των αντίστοιχων τεχνών τους επιθυμούν να ενημερώνουν την κοινότητα μέσω ιστολογίων, ιστότοπων και ενημερωτικών δελτίων. Καθώς ο κόσμος οδεύει προς μια εποχή όπου οι άνθρωποι συνδέονται περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητο να παραμένετε ενημερωμένοι για να επιβιώσετε και να ευδοκιμήσετε.

Υπάρχει ένας φαινομενικά μεγάλος αριθμός πόρων που διευκολύνουν την εκμάθηση Java. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να ικανοποιήσουν τους στόχους τους πολύ καλά. Ως εκ τούτου, είναι αρκετά δύσκολο να διαλέξετε τα καλύτερα από το κοπάδι.

Μην ανησυχείτε, καθώς θα σας βοηθήσουμε να μάθετε μερικά από τα καλύτερα για να παραμείνετε μπροστά.

BTW, μην μπερδεύεστε μεταξύ Java και JavaScript.

CodeGym

Το CodeGym προσφέρει ένα μάθημα για αρχάριους και μεσαίους προγραμματιστές που θέλουν να μάθουν Java, καθώς και μια διαδικτυακή πύλη για όλους τους μαθητές προγραμματισμού.

Οι μαθητές που μαθαίνουν Java στο CodeGym, αρχίζουν να γράφουν κώδικα από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, αφού η μελέτη σε αυτόν τον πόρο είναι πρωτίστως μια πρακτική προγραμματισμού, όχι μόνο θεωρία.

Το μάθημα χωρίζεται σε επίπεδα και αποστολές. Κάθε επίπεδο περιέχει σύντομες διαλέξεις και πολλές προκλήσεις κωδικοποίησης. Το CodeGym έχει περισσότερες από 1200 εργασίες διαφορετικής δυσκολίας. Μερικά από αυτά είναι απλώς για να ενισχύσουν τη διδαχθείσα θεωρία, ενώ άλλα είναι για την εκμάθηση των εννοιών του προγραμματισμού στην πράξη. Υπάρχουν επίσης πολλά σύνθετα προβλήματα και οι μαθητές πρέπει να σκεφτούν πολύ για να τα λύσουν.

Και οι πιο συναρπαστικές εργασίες είναι τα μίνι έργα με οδηγίες βήμα προς βήμα. Ως αποτέλεσμα, θα δημιουργήσετε ένα πολύ σοβαρό πρόγραμμα. Για παράδειγμα, ένα κλασικό βιντεοπαιχνίδι, ένας εξομοιωτής εστιατορίου, μια συντόμευση συνδέσμων και ούτω καθεξής.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του CodeGym είναι ένας έξυπνος επικυρωτής που ελέγχει άμεσα την ορθότητα του κώδικα του μαθητή. Εάν κάτι πήγε στραβά, ο «εικονικός μέντορας» στέλνει στον μαθητή συμβουλές και συμβουλές για τον καλύτερο τρόπο επίλυσης του δυσεπίλυτου προβλήματος.

  Πόσοι παίκτες μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα στο Switch;

Εάν μετά από αυτό οι μαθητές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, μπορούν να κάνουν κλικ στο κουμπί βοήθειας που θα τους μεταφέρει στην Κοινότητα Java. Εκεί οι μαθητές μπορούν να κάνουν μια ερώτηση για μια εργασία ή για τον προγραμματισμό γενικά. Θα απαντήσει είτε άλλοι μαθητές είτε κάποιος από την ομάδα του CodeGym.

Η κοινότητα προγραμματιστών και μαθητών στο CodeGym είναι πραγματικά μεγάλη και αρκετά ενεργή. Εκτός από την ενότητα Βοήθεια στον ιστότοπο του CodeGym, υπάρχει ένα Ιστολόγιο Java όπου μπορείτε να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα υλικά σχετικά με τον προγραμματισμό Java και πολλά άλλα, καθώς και μια ενότητα παιχνιδιών όπου μπορείτε να εξασκηθείτε στη δημιουργία κλασικών βιντεοπαιχνιδιών με βήμα-βή- οδηγίες βήμα.

Μαντείο

Τώρα, η Java διατηρείται από την Oracle. Και έχει ένα blog αφιερωμένο στην Java.

Δεν είναι υπέροχο;

Ναι είναι. Επειδή μαθαίνουμε από τους ίδιους τους προγραμματιστές και τους συντηρητές, μπορούμε να βρούμε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για Java στο ιστολόγιο χωρίς να κάνουμε αναζήτηση σε όλο το Διαδίκτυο.

Κορυφαίοι ηγέτες και υπάλληλοι της Oracle θα γράφουν τις αναρτήσεις στο ιστολόγιο. Θα βρούμε διάφορες αναρτήσεις όπως το πώς χρησιμοποιούν οι εταιρείες την Java, τι συνέβη τα τελευταία χρόνια με την Java, μαθήματα εκμάθησης Java, ενημερώσεις για Java, πώς να ενσωματώσετε διαφορετικά εργαλεία στην Java, κ.λπ., τι όχι. Θα βρούμε σχεδόν όλους τους τύπους αναρτήσεων που σχετίζονται με την Java.

Οι αναρτήσεις των ιστολογίων είναι μικρές και γλυκές για πολυάσχολους προγραμματιστές όπως εμείς. Ως εκ τούτου, μπορούμε να διαβάσουμε μια ανάρτηση ιστολογίου σε 5 λεπτά περίπου. Όμως, θα λάβετε το περιεχόμενο από την ανάρτηση του ιστολογίου. Έτσι, μπορείτε να ακολουθήσετε το ιστολόγιο Oracle εάν χρησιμοποιείτε Java στη ζωή σας ή αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Java.

Τέλος, το ιστολόγιο Oracle θα σας κρατά ενήμερους στον κόσμο της Java.

Κόσμος πληροφοριών

Το Info World είναι ένα ιστολόγιο από την IDG Communications που έχει διάφορες κατηγορίες τεχνικών αναρτήσεων. Μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις που σχετίζονται με διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού όπως Python, R, Java, κ.λπ., καθώς και δημοσιεύσεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη λογισμικού, το cloud computing, τη μηχανική εκμάθηση κ.λπ..,

Έχει μια ξεχωριστή ενότητα που ονομάζεται Java World για τους λάτρεις της Java. Έτσι, όλες οι αναρτήσεις σε αυτήν την ενότητα σχετίζονται μόνο με την Java. Μπορούμε να βρούμε διαφορετικές αναρτήσεις σχετικά με τα τελευταία νέα της Java, μαθήματα όπως πώς να κάνετε πράγματα στην Java, δυνατότητες πλαισίων, εργαλεία, κριτικές νέων λειτουργιών, εργαλεία και βίντεο που σχετίζονται με την Java. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στην Java.

Το ιστολόγιο θα σας βοηθήσει να παραμένετε ενημερωμένοι όπως το ιστολόγιο Oracle Java στη γλώσσα και τα νέα στον κύκλο Java.

  Πώς να αποκλείσετε την καταγραφή κλειδιών από προγράμματα οδήγησης ήχου HP σε Elitebooks

Μέσα σε Java

Το Inside Java δεν είναι ένας συνηθισμένος τύπος ιστολογίου για να μάθετε νέα πράγματα που σχετίζονται με την Java. Είναι ένα ξεχωριστό ιστολόγιο αφιερωμένο στην κοινή χρήση ειδήσεων και απόψεων σχετικά με την Java. Όλες οι ειδήσεις και οι προβολές θα φορτωθούν από την ομάδα Java στην Oracle.

Όλες οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο σχετίζονται με τα τελευταία νέα Java και απόψεις των μελών της ομάδας Java στην Oracle. Έτσι, θα διαβάζετε, θα καταχωρείτε, θα βλέπετε τις σκέψεις και τις απόψεις των ίδιων των προγραμματιστών Java. Αν ακολουθήσετε αυτό το blog, θα ξέρετε τι συμβαίνει μέσα στην Java, όπως λέει και ο τίτλος.

Υπάρχουν σύνδεσμοι προς διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής YouTube στο Inside Java. Θα λάβετε τυχαία βίντεο που σχετίζονται με την πλήρη Java. Ακολουθήστε αυτό το ιστολόγιο εάν θέλετε να παραμένετε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει μέσα στην Java.

Adam Bien

Από την κυκλοφορία του JDK 1.0 το 1995, ο Adam Bien εργάζεται συνεχώς ως ελεύθερος επαγγελματίας ειδικός σε Java.

Οι αναρτήσεις του στο ιστολόγιό του διαβάζονται καθημερινά από χιλιάδες επαγγελματίες, μαθητές και λάτρεις της Java σε όλο τον κόσμο. Θα βρείτε οτιδήποτε σχετίζεται με το JavaFX και το Java EE στο ειδικό ιστολόγιο, μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες Java.

Οι περισσότερες από τις αναρτήσεις ιστολογίου διαθέτουν βίντεο που κάνουν τη διαδικασία εκμάθησης πιο απλή και αποτελεσματική. Επίσης, πολλά ηλεκτρονικά βιβλία είναι επίσης διαθέσιμα στον πόρο Ιστού. Ο Adam Bien προσθέτει τακτικά διαδραστικές εκδηλώσεις ιστού και εργαστήρια στο ιστολόγιο, τα οποία είναι ακόμη καλύτερα να μαθαίνεις και να προχωράς στην Java.

Baeldung

Ένας άλλος απαραίτητος πόρος Ιστού για προγραμματιστές Java στο Baeldung. Ο αποκλειστικός ιστότοπος Java είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να αναζητήσει τα πιο πρόσφατα νέα Java, ενημερώσεις και επαγγελματικές συμβουλές. Εκτός από την προσφορά άρθρων που εστιάζουν στην Java από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών και ειδικών της Java, η Baeldung παρέχει χρήσιμα μαθήματα εκμάθησης.

Η Baeldung εστιάζει συγκεκριμένα στις πληροφορίες HTTPClient, Jackson, Java, Persistence και REST API. Συνήθως, πολλά άρθρα υψηλής ποιότητας προστίθενται στον ιστότοπο κάθε μέρα.

Εκτός από τα σεμινάρια και τους οδηγούς για Java, υπάρχουν αρκετά αναλυτικά μαθήματα για το Spring Framework.

Java Revisited

Με την επιμέλεια του Javin Paul, ενός επαγγελματία της Java με πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, το Java Revisited είναι ένα άλλο κατάλληλο blog για να ακολουθήσετε. Προσφέρει διάφορους εξαιρετικούς οδηγούς Java για οδηγίες και βήμα προς βήμα. Επομένως, είναι μια βολική επιλογή εκμάθησης τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους προγραμματιστές Java.

Εκτός από την Java, το ιστολόγιο εστιάζει επίσης στο πρωτόκολλο FIX και στο Tibco RV.

  Τι είναι καλύτερο μεταξύ οθονών 21:9 έναντι 16:9;

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του αποκλειστικού ιστολογίου Java είναι η ενθάρρυνση των αναγνωστών να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με τον Javin. Μεταξύ όλων των ερωτημάτων που τέθηκαν, ο Javin συλλέγει μερικά από τα πιο σχετικά και τα μετατρέπει σε λεπτομερείς αναρτήσεις ιστολογίου.

jOOQ

Το ιστολόγιο jOOQ εστιάζει σε Java, SQL και jOOQ. Το τεράστιο απόθεμα πληροφοριών στο ιστολόγιο αποτελείται κυρίως από άρθρα και οδηγούς βήμα προς βήμα. Λόγω της ευελιξίας του ίδιου, υπάρχει κάτι που αξίζει να μάθουν οι προγραμματιστές Java κάθε επιπέδου δεξιοτήτων.

Η συχνότητα με την οποία δημοσιεύονται άρθρα στο ιστολόγιο είναι σπάνια. Ωστόσο, δεν είναι θέμα, καθώς υπάρχουν ήδη ορδές άρθρων για αρχή. Η πλαϊνή γραμμή επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται εύκολα σε ορισμένες κατηγορίες, όπως η Java και άλλες γλώσσες, οι σκέψεις σχετικά με τον προγραμματισμό και τα κόλπα και συμβουλές SQL.

Thorben Janseen

Λειτουργεί από τον Thorben Janssen, το Thoughts on Java είναι ένα ακόμη ιστολόγιο Java για αρχάριους, βετεράνους και όλους τους ενδιάμεσους. Με ειδίκευση στο Hibernate, ο Janssen είναι επαγγελματίας Java με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Δύο νέες αναρτήσεις ιστολογίου προστίθενται στο αποκλειστικό ιστολόγιο Java κάθε εβδομάδα. Οι αναρτήσεις ιστολογίου καλύπτουν τα πάντα, από ειδήσεις Java έως εμπεριστατωμένους οδηγούς.

Θόρμπεν Γιάνσεν

Εκτός από τα άρθρα, μπορεί κανείς επίσης να επωφεληθεί από διάφορα διαδικτυακά μαθήματα, εργαστήρια και βίντεο YouTube που είναι διαθέσιμα στο Thought on Java.

Επιπλέον, η Janssen προσφέρει επίσης εκπαίδευση στο χώρο και στην ανοιχτή τάξη. Η εγγραφή στο Thoughts on Java ξεκλειδώνει φύλλα απάτης, ηλεκτρονικά βιβλία με δυνατότητα λήψης και εκτυπώσιμες συμβουλές Hibernate.

Vlad Mihalcea

Ο Vlad Mihalcea είναι ένας από τους πιο διάσημους ειδικούς της Java και ειδικευμένους επαγγελματίες. Είναι αφοσιωμένος μπλόγκερ και μέντορας με εύρος άνω των 75 χιλιάδων επισκεπτών το μήνα. Με μια ποικιλία άρθρων που διατίθενται σε αυτό το ιστολόγιο, υπάρχει κάτι που αξίζει να μάθουν οι προγραμματιστές Java όλων των επιπέδων. Τα πρόσφατα άρθρα στο ιστολόγιο στοχεύουν στο Hibernate.

Εκτός από το blog, ο Vlad Mihalcea είναι ο συγγραφέας του βιβλίου High-Performance Java Persistence. Το βιβλίο περιλαμβάνει μια συζήτηση σχετικά με ενημερώσεις παρτίδας, διαχείριση σύνδεσης, μεγέθη ανάκτησης, πλαίσια πρόσβασης δεδομένων Java και ρύθμιση απόδοσης πρόσβασης δεδομένων Java. Περιέργως, το περιεχόμενο του βιβλίου είναι εμπνευσμένο από τις ίδιες τις αναρτήσεις που δημοσιεύονται στο blog.

Συνοψίζοντας, το ιστολόγιο του Vlad είναι απαραίτητο για κάθε προγραμματιστή Java. Εκτός από τα νέα άρθρα που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα, το ιστολόγιο μπορεί να υπερηφανεύεται για επιτόπια εκπαίδευση, σεμινάρια και μάθημα βίντεο.

Ολα έτοιμα!

Οι πόροι που αναφέρονται παραπάνω θα σας διασφαλίσουν ότι θα παραμείνετε σχετικοί στον κλάδο βελτιώνοντας συνεχώς το σύνολο δεξιοτήτων και τη βάση γνώσεων Java σας. Και, αν χρειάζεται να μάθετε κάτι νέο, μπορείτε πάντα να λάβετε το επιθυμητό διαδικτυακό μάθημα στο Udemy.