Πόσοι παίκτες μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα στο Switch;

Το Nintendo Switch είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κονσόλες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Μπορεί να παιχτεί εν κινήσει, σε λειτουργία χειρός ή μπορεί να αναπαραχθεί από την άνεση ενός καναπέ σε λειτουργία βάσης σύνδεσης. Επειδή το Switch μπορεί να παιχτεί εν κινήσει, δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για κονσόλα για έναν παίκτη και, σε αντίθεση με το Xbox ή το PlayStation, μόνο ένα άτομο μπορεί να παίξει σε αυτό τη φορά. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Το Nintendo Switch υποστηρίζει έως και τέσσερις παίκτες.

Πολλοί παίκτες στο Nintendo Switch

Αν κοιτάξετε τη φυσική σύνθεση ενός Switch, δεν φαίνεται ότι υποστηρίζει πολλούς παίκτες. Εκτός συσκευασίας, έρχεται με χειριστήρια για δύο παίκτες. Μπορείτε να εγκαταστήσετε παιχνίδια από το Nintendo eStore που υποστηρίζουν πολλούς παίκτες. Εάν θέλετε περισσότεροι από δύο παίκτες να μπορούν να παίζουν σε ένα μόνο Switch, θα πρέπει να αγοράσετε επιπλέον χειριστήρια για αυτούς.

  Πώς να διορθώσετε το Slow Touch ID στο iPhone σας

Απαιτήσεις πολλαπλών παικτών

Για να παίζουν πολλοί παίκτες στον ίδιο διακόπτη, χρειάζεστε:

Ελεγκτές για κάθε παίκτη
Ένα παιχνίδι που υποστηρίζει πολλούς παίκτες (δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια). Αυτά τα παιχνίδια θα υποστηρίζουν τοπικό παιχνίδι και θα μπορούν να παιχτούν μόνο με ένα από τα joycon που συνοδεύουν το παιχνίδι. Το δεύτερο joycon μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον δεύτερο παίκτη

Πώς παίζουν πολλοί παίκτες στον ίδιο διακόπτη

Το κόλπο είναι να συνδέσετε τα χειριστήρια και να αποκτήσετε το σωστό παιχνίδι. Βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε δεν απαιτεί και τα δύο joycon για να παίξετε. Μπορείτε να το ελέγξετε από την περιγραφή του παιχνιδιού.

  Πώς να κάνετε μια αποτοξίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Για δύο παίκτες, απλά διαχωρίστε τα joycons από την κονσόλα πατώντας το κουμπί στο πίσω μέρος. Συνδέστε το λουρί για κάθε joycon σε αυτό. Ανοίξτε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε και θα επιτρέψει σε δύο παίκτες να συμμετάσχουν σε αυτό.
Για τέσσερις παίκτες, πρέπει πρώτα να αγοράσετε ένα άλλο ζευγάρι joycons. Τα joycons, όπως αυτά που συνοδεύουν το Switch, μπορούν το καθένα να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο χειριστήριο. Αυτό σημαίνει ότι ένα ζευγάρι joycons είναι στην πραγματικότητα δύο ελεγκτές.
Πρέπει να συνδέσετε το δεύτερο ζεύγος ελεγκτών στον διακόπτη σας. Αυτό μπορεί να γίνει συνδέοντάς τα φυσικά με το Switch ή πατώντας το κουμπί σύνδεσης στο χειριστήριο. Οι νέοι ελεγκτές δεν θα αποσυνδέσουν το ζεύγος που ήταν αρχικά συνδεδεμένο σε αυτά.
Μόλις συνδεθούν τα χειριστήρια, ανοίξτε το παιχνίδι και ξεκινήστε να παίζετε.

  Πώς να δημιουργήσετε φόρμες PDF με υπολογισμούς στο Adobe Acrobat

συμπέρασμα

Το Switch είναι δημοφιλές για πολλούς λόγους και η εύκολη φορητότητά του είναι ένας από αυτούς. Τούτου λεχθέντος, είναι επίσης μια αρκετά προσιτή κονσόλα που μπορεί να υποστηρίξει έως και τέσσερις παίκτες και αυτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Θα χρειαστεί να ξοδέψετε λίγο επιπλέον για ένα δεύτερο ζευγάρι χειριστήρια, αλλά αν σας αρέσει να παίζετε σε ομάδες, αξίζει να το αγοράσετε. Εάν έχετε έναν δεύτερο διακόπτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους ελεγκτές του.