Τα κορυφαία 7 διαχειριζόμενα αξιόπιστα API email για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξακολουθεί να είναι διαδεδομένο και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής και διαδικτυακής σας ζωής.

Ανεξάρτητα από το τι λένε οι άνθρωποι και πόσες νέες επικοινωνίες αναπτύσσονται, το email εξακολουθεί να είναι ο κύριος τρόπος επικοινωνίας, ειδικά στον επιχειρηματικό κόσμο.

Σχεδόν όλοι έχουν ένα email, αλλά μπορεί να μην έχουν μια κοινή εφαρμογή συνομιλίας. Μας ενώνει και συνδέεται με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με ένα μόνο κλικ.

Σύμφωνα με Statistaπερίπου 306 δισεκατομμύρια ανταλλάσσονταν καθημερινά παγκοσμίως το 2020 και ο αριθμός αυτός αναμένεται να φτάσει τα 376 δισεκατομμύρια μέχρι το 2025.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι το email δεν θα πάει πουθενά σύντομα και οι λόγοι δικαιολογούν ξεκάθαρα την ύπαρξή του (την οποία θα καλύψουμε στην επόμενη ενότητα).

Γιατί οι επιχειρήσεις πρέπει να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Τα email έχουν μεταμορφώσει τον επιχειρηματικό κόσμο εξαλείφοντας τα εμπόδια επικοινωνίας μεταξύ των πελατών. Ως αποτέλεσμα, μπορούν εύκολα να μοιράζονται πληροφορίες με τους ενδιαφερόμενους και τους πελάτες αποτελεσματικά και άμεσα, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους στον παγκόσμιο χάρτη.

Από τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έως τις επιχειρήσεις, όλες χρησιμοποιούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμα κι αν ενσωματώνουν άλλα κανάλια όπως εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, συνομιλίες, Slack κ.λπ.

Έχει γίνει μια ιδέα ότι κάθε επιχείρηση πρέπει να χρησιμοποιεί μια διεύθυνση email. Ως εκ τούτου, όταν κάποιος θέλει να επικοινωνήσει με μια εταιρεία, προτιμά αρχικά να επικοινωνεί μαζί της μέσω email.

Είναι ένας κοινός τρόπος επικοινωνίας και ίσως ο πιο εύκολος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε επιχείρηση όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, το SaaS, τα φόρουμ, η υγειονομική περίθαλψη κ.λπ., χρησιμοποιεί μια έγκυρη, ενεργή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ομαλή επιχειρηματική επικοινωνία.

  • Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φαίνονται επαγγελματικά και αποτελούν εξαιρετικό ξεκίνημα συνομιλιών
  • Είναι οικονομικά αποδοτικά. Ακόμη και αν χρησιμοποιείτε επαγγελματικό email, το κόστος που προκύπτει είναι σχετικά χαμηλότερο από τις χρεώσεις κλήσεων, ειδικά για διεθνείς κλήσεις
  • Λειτουργεί άμεσα με την προϋπόθεση ότι και οι δύο πλευρές έχουν σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο
  • Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την εμπορία νέων προϊόντων/υπηρεσιών, ενημερωτικών δελτίων, αποστολή ειδοποίησης όταν πρόκειται να λήξει το πρόγραμμα συνδρομής ενός χρήστη και πολλά άλλα

Μιλώντας για τα επαγγελματικά email, υπάρχουν δύο τύποι – email μάρκετινγκ και email συναλλαγών.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συναλλαγών συνήθως ενσωματώνουν τα δεδομένα που θέλει ο παραλήπτης και είναι συνήθως αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συναλλαγών αποστέλλονται σε έναν παραλήπτη ως απόκριση σε ένα έναυσμα όπως εγγραφές χρηστών, αποδείξεις αγοράς, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «ευχαριστώ» ή «καλωσόρισμα», αλλαγές κωδικού πρόσβασης, ειδοποιήσεις κ.λπ.

Η αποστολή email συναλλαγών είναι δυνατή χρησιμοποιώντας τον διακομιστή σας μέσω πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).

Ωστόσο, δεν είναι τόσο «απλό».

Χρειάζεται να παλέψετε πολύ με τη μορφοποίηση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ συμμορφώνεστε με ένα σύνολο οδηγιών παράδοσης email, σε περίπτωση που το email σας μπορεί να καταλήξει στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του χρήστη.

Η χρήση ενός API email μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Κάνει όλη τη βαριά ανύψωση διαχειριζόμενος αυτές τις ενοχλήσεις μορφοποίησης email και τη συμμόρφωση με την παράδοση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι λογικό να αξιοποιούμε μια διαχειριζόμενη λύση API Email σε σύγκριση με μια λύση που φιλοξενείται από μόνος του για να επιτύχουμε καλύτερη παράδοση και αξιοπιστία.

Επίσης, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές API email, ακόμη και από αξιόπιστους παρόχους, που μπορεί να σας μπερδέψουν.

Μην ανησυχείς. έχουμε επιλέξει μερικά από τα κορυφαία API email που είναι αξιόπιστα και μπορούν να ταιριάζουν καλά στην επιχείρησή σας.

SMTP

SMTP είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία αναμετάδοσης και παράδοσης email που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεγάλου όγκου και να τα στέλνουν. Διατηρεί άψογη φήμη στην αγορά διατηρώντας υψηλά ποσοστά παράδοσης και φιλτράροντας τα ανεπιθύμητα email. Το SMTP προσφέρει επίσης εξαιρετικά γρήγορη παράδοση, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση, ενώ βελτιστοποιεί την αποστολή σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τα σημεία αναφοράς ISP.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Instacart

Οι αξιόπιστες υπηρεσίες αναμετάδοσης email προσφέρουν API Συναλλαγών Email και Email.

Τα συναλλακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ισχυρή προσθήκη που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν email επιβεβαίωσης πληρωμής ή αγοράς, email δημιουργίας λογαριασμού και ειδοποιήσεις πλατφόρμας. Αποστέλλει αυτόματα το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον χρήστη, όπως επιβεβαίωση, προειδοποίηση, ειδοποίηση ή επιβεβαίωση.

Το SMTP Email API είναι λίγο διαφορετικό καθώς επιτρέπει αξιόπιστη υποδομή αναμετάδοσης email. Είναι ένα ισχυρό και RESTful API που είναι εύκολο να ενσωματωθεί και είναι ευέλικτο με τις ρυθμίσεις ρελέ. Προσφέρει ανθρώπινη υποστήριξη, σαφή τεκμηρίωση και είναι κατασκευασμένο με ευελιξία.

Η τιμολόγηση SMTP ξεκινά από 25 $ ανά μήνα, προσφέροντας 50.000 email, API αναμετάδοσης email, κοινόχρηστη IP, υπεράσπιση φήμης, λεπτομερείς αναφορές και υποστήριξη 24/7. Η τιμή θα αυξάνεται με τον αριθμό των email ανά μήνα.

Mailmodo

Mailmodo είναι ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να πάρετε για την αποστολή συναλλακτικών email για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας.

Μπορείτε να καλύψετε όλους τους λόγους με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αφορούν την επιβίβαση, την ανάκτηση καλαθιού, την επαναφορά κωδικού πρόσβασης, τις ειδοποιήσεις λογαριασμού και τις αποδείξεις αγοράς.

Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να κωδικοποιήσετε το δρόμο σας έξω από αυτό. Αντίθετα, επωφεληθείτε από τα προκατασκευασμένα πρότυπα (AMP+HTML) και το εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης για να δώσετε στα email σας μια προσωπική πινελιά.

Επιπλέον, η αυτοματοποίηση διευκολύνει τη ζωή σας να στέλνετε σχετικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση συγκεκριμένους παράγοντες ενεργοποίησης.

Το κεράσι στην τούρτα είναι οι ενσωματώσεις του Mailmodo για να χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα εργαλεία σήμανσης.

Επιπλέον, μπορείτε να ελέγχετε την ενότητα αναλυτικών στοιχείων για να βελτιώνετε την καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κάθε φορά.

Τέλος, μπορείτε να το δοκιμάσετε με τη γενναιόδωρη δωρεάν βαθμίδα του Mailmodo για να στείλετε 10.000 email/μήνα και να κλιμακώσετε όπως απαιτείται.

SendGrid

Ενισχύστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας και βελτιώστε τη στρατηγική επικοινωνίας σας με ένα αξιόπιστο API email του SendGrid. Με ανώτερη στρατηγική και τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λύση email και να την παρακολουθείτε.

Το SendGrid χρησιμοποιεί το ειδικά σχεδιασμένο MTA για την παράδοση δισεκατομμυρίων email/μήνα για διαφορετικές μάρκες όπως η Uber. Ως εκ τούτου, μπορείτε να βασιστείτε στην αρχιτεκτονική τους που βασίζεται σε σύννεφο, παγκοσμίως κατανεμημένη. Το SendGrid προσφέρει ορισμένες δυνατότητες, όπως ασφαλή διαχείριση λογαριασμού, γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων και μια διαισθητική διεπαφή χρήστη για εξοικονόμηση χρόνου κατά την ανάλυση δεδομένων.

Αυτή η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για προγραμματιστές από προγραμματιστές και μπορείτε να την ενσωματώσετε με τα SMTP και RESTful API τους για να βεβαιωθείτε για γρήγορη παράδοση email μέσα σε λίγα λεπτά. Πολλές βιβλιοθήκες υποστηρίζουν τη διαδραστική τεκμηρίωσή σας μαζί με γλώσσες προγραμματισμού όπως Java, C#, Python, PHP, Go, Node.js, Ruby και Curl.

Αποκτήστε τη βέλτιστη δυνατότητα παράδοσης email χρησιμοποιώντας συστάσεις και βελτιωμένα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αποτελεσματικά προγράμματα. Λαμβάνετε προσαρμοσμένο DKIM, αποκλειστικές IP, βρόχους σχολίων και εγγραφές SPF. Οι ειδικοί τους στον τομέα της παράδοσης σε ESPC, EEC, M3AAWG και DMA προσφέρουν συμβουλές όποτε χρειάζεστε υποστήριξη.

Το SendGrid έχει συνεργαστεί ακόμη και με κορυφαίους παρόχους γραμματοκιβωτίων όπως η Microsoft, η Verizon Media και το Gmail. Εξουσιοδοτεί τους προγραμματιστές, τους ηγέτες επιχειρήσεων και τους εμπόρους να συνεργάζονται αποτελεσματικά. Μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, να δημιουργήσετε πρότυπα, να τα στείλετε μέσω προγραμματισμού, να αντιμετωπίσετε προβλήματα παράδοσης, να τα διαγνώσετε γρήγορα και να ελέγξετε την απόδοση για τους συμπαίκτες σας.

Η SendGrid λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια, γι’ αυτό προσφέρει πολλά ενεργά μέτρα για την προστασία του λογαριασμού σας και τη διατήρηση της φήμης της επωνυμίας σας. Μπορείτε να ελέγξετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας με κλειδιά API, διαχείριση πρόσβασης IP, δικαιώματα 2FA και Teammate.

  Προσδιορίστε τις θύρες USB 3.0 και φόρτισης κοιτάζοντας τα σύμβολα δίπλα τους

Επίσης, προστατεύστε τα δεδομένα σας με επιβεβλημένη και ευκαιριακή κρυπτογράφηση TLS και Webhooks συμβάντων μαζί με τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς GDPR και SOC 2 Type II. Εδώ, έχετε την επιλογή για μια δωρεάν συνδρομή για να απολαύσετε την αποστολή 100 email/ημέρα.

Ελαστικό Email

Με την εξαιρετικά γρήγορη υποδομή, κλιμακώστε σε 100 εκατομμύρια+ email κάθε μήνα χρησιμοποιώντας την πιο αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική μηχανή παράδοσης, Ελαστικό Email.

Ενσωματώστε τα εργαλεία εύκολα στον ιστότοπο/την εφαρμογή σας χρησιμοποιώντας το API τους ή λάβετε ένα κλειδί API δημιουργώντας έναν λογαριασμό και ρυθμίστε τον σε χρόνο μηδέν με τη συνηθισμένη τους διαμόρφωση SMTP. Στη συνέχεια, θα έχετε πρόσβαση για αποστολή email μάρκετινγκ και συναλλαγών από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας.

Ελέγξτε όλες τις ενσωματώσεις σας και προστατέψτε τις διαδικασίες αποστολής email χρησιμοποιώντας την επιλογή πολλαπλών κλειδιών API ή συγκεκριμένων επιπέδων πρόσβασης. Λάβετε άμεση ειδοποίηση σχετικά με την εγκατάλειψη, τα σφάλματα, τα κλικ, τα ανοίγματα και πολλά άλλα, τα οποία απεικονίζονται οπτικά για τη λήψη έξυπνων επιχειρηματικών αποφάσεων και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης επένδυσης μέσω email. Λαμβάνετε webhook και πολλές επιλογές για προσθήκες και ενσωματώσεις για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά σας.

Η τιμολόγησή τους ξεκινά από 0,10 $ ανά 1000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συν 0,40 $ ανά ημέρα όταν υπερβείτε το όριο για λειτουργίες όπως η πρόσβαση σε HTTP και SMTP, πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας προορισμού, API SMS και άλλα.

Mailgun

Στείλτε μαζικά ή συναλλακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς κόπο με το ευέλικτο ρελέ SMTP και το HTTP API του Mailgun. Ρυθμίστε γρήγορα την ενοποίηση email, προγραμματίστε την, εκτελέστε δοκιμές A/B και παρακολουθήστε τα απεσταλμένα email μέσω αυτού του API email.

Έχουν δημιουργήσει μια επεκτάσιμη υποδομή για την αποστολή οποιουδήποτε αριθμού email από μόλις 10 έως 10 εκατομμύρια. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη λύση email σας χρησιμοποιώντας δημοφιλείς γλώσσες όπως Ruby, Java, PHP, C#, Python και άλλες.

Με προηγμένα αναλυτικά στοιχεία, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, όπως μετρήσεις αφοσίωσης, όπως κλικ, ανοίγματα κ.λπ. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε τον ευνοϊκό χρόνο αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας ωριαία δεδομένα και να εξετάσετε βαθύτερα την απόδοση από τον πάροχο γραμματοκιβωτίου, την τοποθεσία και τη συσκευή .

Εάν το email σας δεν παραδοθεί, μπορείτε να διαγνώσετε το πρόβλημα με ευκολία με τα λεπτομερή αρχεία καταγραφής τους. Αποκτήστε καλύτερη δυνατότητα παράδοσης email στέλνοντάς τα από τον δικό σας τομέα χρησιμοποιώντας προσαρμογή DKIM, DMARC και SPF. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε τα email σας από κακούς παίκτες με απομονωμένους τομείς αποστολής και αποκλειστικές IP.

Με τις ισχυρές δυνατότητες δρομολόγησης και την ανάλυση email, η εισερχόμενη επεξεργασία δεν θα είναι δύσκολη. Μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μετατρέπονται πλήρως και αναλύονται σε UTF-8 και μετατρέπουν τα περίπλοκα δεδομένα MIME των εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε απλά JSON.

Το πρόγραμμα Pay-As-You-Grow περιλαμβάνει 5000 δωρεάν email/μήνα για 3 μήνες και, στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ποιο πρόγραμμα λειτουργεί για εσάς.

Ταχυδρομική σφραγίδα

Αναζητάτε μια λύση API email στην οποία μπορείτε να βασιστείτε πλήρως;

Εναλλαγή σε Ταχυδρομική σφραγίδα.

Ξεκινήστε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας αυτό το API email σε λίγα λεπτά. Προσφέρουν μια ισχυρή λίστα βιβλιοθηκών πελατών σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού όπως Java, Python, PHP και άλλες που σας βοηθούν να ενσωματώσετε το API τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αξιόπιστη και ασφαλή υπηρεσία SMTP για να ξεκλειδώσετε την εξαιρετική και άμεση παράδοση email της Postmark για απλούστερες εφαρμογές. Μπορείτε να οργανώσετε όλα τα email συναλλαγών σας κατά λογικές ομάδες, γνωστές και ως διακομιστές, που αντιπροσωπεύουν ένα διαφορετικό περιβάλλον ή εφαρμογή. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνετε πλήρως εστιασμένες αναφορές, οργανωμένα δικαιώματα χρήστη και περιορισμένα κλειδιά API.

Η προσθήκη εγγραφών DNS είναι απλή με το Postmark που σας καθοδηγεί στη ρύθμιση αυτών των εγγραφών και στην προστασία της φήμης του τομέα σας, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλότερη παράδοση email. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε υποστήριξη DMRC, SPF και DKIM.

  5 βασικά και δωρεάν εργαλεία ανταγωνιστικής νοημοσύνης

Ξεκλειδώστε το πλήρες δυναμικό των email σας που βασίζονται σε εφαρμογές χρησιμοποιώντας σαφή, φιλική προς τους προγραμματιστές τεκμηρίωση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το API Explorer για να δοκιμάσετε κλήσεις API και να ελέγξετε τις απαντήσεις με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα webhook για να στείλετε ειδοποιήσεις όταν ένα email παραδίδεται, αναπηδά, ανοίγει ή γίνεται κλικ.

Δημιουργήστε και διαχειριστείτε πρότυπα email εύκολα από τη Postmark, καθώς σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τομείς, διακομιστές, πρότυπα, υπογραφές αποστολέων και να ανακτάτε στατιστικά στοιχεία. Εκτός από όλα αυτά, βοηθούν στην ομαλή μετάβαση στο Postmark από άλλους παρόχους.

Η τιμολόγησή τους ξεκινά από 10 $ για 10.000 email το μήνα με επιπλέον 1,25 $ για 1000 email αν υπερβείτε το όριο.

Amazon SES

Η υψηλής κλίμακας υπηρεσία εισερχόμενων και εξερχόμενων email στο cloud, Amazon SES (Simple Email Service), είναι ευέλικτο, επεκτάσιμο και οικονομικά αποδοτικό και επιτρέπει στους προγραμματιστές να στέλνουν email από οποιαδήποτε εφαρμογή.

Οι επιλογές ελέγχου ταυτότητας αλληλογραφίας και η αξιόπιστη ανάπτυξη IP συμβάλλουν στην καλύτερη παράδοση, ενώ προστατεύουν τη φήμη του αποστολέα και στέλνουν αναλυτικά στοιχεία για τη μέτρηση του αντίκτυπου κάθε email. Διαμορφώστε γρήγορα αυτό το API email για διάφορες περιπτώσεις χρήσης, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συναλλαγών και μάρκετινγκ ή μαζικές επικοινωνίες. Μπορείτε να το ενσωματώσετε χρησιμοποιώντας είτε API, SMTP ή κονσόλα Amazon SES.

Το Amazon SES επιτρέπει τη λήψη email, ώστε να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας. Η σχέση τους με ειδικούς όπως η M3AAWG σάς επιτρέπει να βελτιώσετε την παράδοση email χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου της φήμης σας για να δείτε σχόλια κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και μετρήσεις απόδοσης για να μεγιστοποιήσετε την παραδοσιμότητα.

Ανοίγει η παρακολούθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα κλικ, οι παραδόσεις email, οι βρόχοι σχολίων και οι αναπηδήσεις για να προσδιοριστεί η αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας μέσω email. Εκτός από το DKIM και το SPF, η υποστήριξη VPC καθιστά ασφαλή την αποστολή email από οποιαδήποτε εφαρμογή. Το Amazon SES είναι διαθέσιμο με συμμόρφωση εντός περιοχής (C5, IRAP), παγκόσμιες πιστοποιήσεις (ISO, Fed-Ramp και GDPR) και καταλληλότητα HIPAA.

Γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το AWS SES για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ για να μειώσετε το κόστος μάρκετινγκ μέσω email;

Πόντοι μπόνους: Πώς να επιλέξετε ένα API email;

Διαβάζοντας για όλα τα προαναφερθέντα API email, θα διαπιστώσετε ότι τα βασικά χαρακτηριστικά τους είναι αρκετά παρόμοια. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να έχετε κολλήσει με δύο ή τρία προϊόντα που μπορεί να σας αρέσουν.

Για να το περιορίσετε, δείτε μερικά από τα σημεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε το API email που πραγματικά επιθυμείτε.

  • Δυνατότητα παράδοσης: Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος που θα επιλέξετε προσφέρει εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας API (99,99% και περισσότερο είναι καλύτερο) μαζί με υψηλή απόδοση. Πρέπει επίσης να ελέγξετε τις πρακτικές παράδοσης, όπως τη συμμόρφωση, για να βεβαιωθείτε ότι τα email σας δεν καταλήγουν στους φακέλους ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
  • Ταχύτητα: Ελέγξτε πόσο γρήγορα αποδίδει το API τους όσον αφορά την αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων. Όσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται, τόσο χαμηλότερη θα είναι η ταχύτητα.
  • Ευχρηστία: Το API email πρέπει να είναι εύχρηστο τόσο από αρχάριους όσο και από προχωρημένους χρήστες.
  • Τιμή: Επιλέξτε ένα API email με βάση τον προϋπολογισμό σας. Εάν είστε μεγαλύτερη επιχείρηση ή επιχείρηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SendGrid. Αλλά αν είστε νεοφυής επιχείρηση ή είστε βαρύς με τον προϋπολογισμό, μπορείτε να επιλέξετε οικονομικά αποδοτικές λύσεις όπως το Amazon SES.

συμπέρασμα

Το email 📧 θα παραμείνει για πολύ, αν όχι για πάντα. Σας βοηθά να δημιουργήσετε επαγγελματικές επιχειρηματικές επικοινωνίες με τους πελάτες και τους πελάτες σας και σας επιτρέπει να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Και όταν τα email είναι τόσο μεγάλο μέρος της επιχείρησής σας, η επιλογή ενός αποτελεσματικού API email είναι επιτακτική. Επομένως, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα παραπάνω API email που μπορεί να προσφέρει υψηλότερη παραδοσιμότητα, ταχύτητα και ευκολία στη χρήση.

Στη συνέχεια, εξερευνήστε μερικά από τα καλύτερα API επαλήθευσης email.