Τα καλύτερα 8 διαδικτυακά μαθήματα για Full Stack Digital Marketing

Ένας full-stack επαγγελματίας ψηφιακού μάρκετινγκ είναι η καλύτερη επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν την παρουσία και το κοινό τους στο διαδίκτυο.

Είναι εξοικειωμένοι με κάθε τομέα του μάρκετινγκ και έχουν τις δεξιότητες να εκπαιδεύουν άλλους για να τους βοηθήσουν να βελτιωθούν και να εξελιχθούν στους αντίστοιχους τομείς τους.

Ένας πλήρης επαγγελματίας ψηφιακού μάρκετινγκ μπορεί να συναντηθεί με πελάτες για να κατανοήσει τις απαιτήσεις τους – να αναπτύξει στρατηγικές για την υλοποίησή τους, να διαχειριστεί την ομάδα και να παρακολουθήσει την πρόοδο. Είστε επικεντρωμένοι στην ενίσχυση και ανάπτυξη άλλων επαγγελματιών μάρκετινγκ, καθώς και στην παροχή αποτελεσμάτων στους πελάτες.

Οι full-stack digital marketers είναι πιο αποτελεσματικοί σε νεοφυείς επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις όπου χρειάζονται σε όλες τις πτυχές του μάρκετινγκ. Έχουν εμπειρία να δουλεύουν ως ομάδες αλλά μπορούν επίσης να δουλέψουν μόνοι τους.

Γιατί θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε το full-stack ψηφιακό μάρκετινγκ ως καριέρα;

Θα είστε ένας πολύ περιζήτητος επαγγελματίας: Τον επόμενο χρόνο, θα υπάρξουν περισσότερα από 860.000 θέσεις εργασίας στον ψηφιακό τομέα και υπάρχει έλλειψη ατόμων για την κάλυψη αυτών των θέσεων. Όποιος θέλει να μπει στο ψηφιακό μάρκετινγκ θα έχει ένα πλεονέκτημα καθώς είναι ένας τομέας όπου η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την προσφορά

Η αμοιβή που κερδίζετε θα είναι μεγαλύτερη από ό,τι σε άλλους τομείς: Η ζήτηση υπερτερεί της προσφοράς στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Επομένως, εάν έχετε ισχυρές δυνατότητες, θα έχετε σίγουρα ένα καλό πακέτο αποδοχών.

Ποιες δεξιότητες χρειάζεστε για να γίνετε full-stack digital marketer;

Αυτή η λίστα δείχνει τις βασικές δεξιότητες που πρέπει να έχει ένας full-stack digital marketer. Ξεκινά με τα βασικά και τελειώνει με τα χαρακτηριστικά που έχουν αναπτύξει οι καλύτεροι digital marketers με την πάροδο του χρόνου, συχνά σε διαφορετικές θέσεις.

SEO και SEM

Εάν οι άνθρωποι δεν βλέπουν αυτό που κάνετε ως digital marketer, καμία από τις εργασίες σας δεν έχει σημασία! Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για τη σύνδεση με το κοινό σας είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας στους ιστότοπούς σας, ειδικά στις σελίδες προορισμού σας. Θα χρειαστεί να είστε ειδικός στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και στο μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης για να πετύχετε ως ψηφιακός έμπορος.

Ανάλυση δεδομένων

Αν και δεν απαιτείται να είναι ικανοί στην ανάλυση δεδομένων ως επιστήμονας δεδομένων, οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ πλήρους στοίβας πρέπει να γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν το Google Analytics για να λαμβάνουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις πηγές επισκεψιμότητας, τις σχετικές λέξεις-κλειδιά, το φύλο, την ηλικία, την τοποθεσία, τα ενδιαφέροντα του κοινού και συσκευές που χρησιμοποιούν για να τους προσεγγίσουν.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Οι Digital Marketers πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν για να μοιράζονται περιεχόμενο και να προσεγγίζουν το κοινό τους. Κάθε πλατφόρμα είναι μοναδική και θα πρέπει να μπορείτε να προσδιορίσετε ποιες λειτουργούν και ποιες όχι. Θα πρέπει επίσης να ξέρετε πότε να δημοσιεύσετε τι και πώς να προσαρμόσετε τον τόνο σας ώστε να αρέσει σε διαφορετικά είδη κοινού. Υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι Digital Marketers για να δώσουν προτεραιότητα στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά περιλαμβάνουν ζωντανή ροή και απευθείας μηνύματα καθώς και hashtag.

Διαφήμιση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πληρωμή ανά κλικ

Οι Digital Marketers θα πρέπει να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τον καλύτερο τρόπο για να ξοδέψουν χρήματα για τη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση διαφημίσεων σε διάφορους ιστότοπους στο διαδίκτυο – μέσω άμεσης διαφήμισης ή πλατφορμών όπως το Google Ads, καθώς και διαφημίσεις κοινωνικών μέσων, αναρτήσεις με χορηγία και άλλες μορφές διαφήμισης.

  Δημιουργήστε Heap Dump, Java Core & System Dump στο WebSphere

Email Marketing

Είναι εύκολο να στείλετε καμπάνιες μέσω email. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να στείλετε αποτελεσματικές καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σχεδόν το 80 τοις εκατό από αυτούς ανέφεραν ότι είδαν μια αύξηση στην δέσμευσή τους μέσω email σε διάστημα 12 μηνών, σύμφωνα με Έκθεση κατάστασης μάρκετινγκ 2020 του Hubspot.

Διήγηση μύθων

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για το SEO. Τα μεγαλύτερα άρθρα που σχετίζονται με το κοινό σας είναι βασικά εργαλεία στο μάρκετινγκ περιεχομένου. Είναι σημαντικό να μεταδώσετε τις ιδέες σας με σαφήνεια και με συναρπαστικό τρόπο σε αυτούς που θέλετε να προσελκύσετε. Το WordPress και παρόμοιες δεξιότητες πλοήγησης CMS backend είναι επίσης απαραίτητες.

Βασικές δεξιότητες σχεδιασμού

Οι επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ συχνά πρέπει να επιλέξουν και να επεξεργαστούν εικόνες για τις ροές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας ή να δημιουργήσουν τη διάταξη ενός ενημερωτικού δελτίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η βασική κατανόηση των δεξιοτήτων σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου οργάνωσης των πληροφοριών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Δημιουργική επίλυση προβλημάτων

Οι ανταγωνιστές σας μπορεί να προσπαθούν να κάνουν τα ίδια πράγματα που προσπαθείτε να κάνετε ως Digital Marketer. Το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα είναι η ικανότητά σας να καινοτομείτε, να σκέφτεστε έξω και να βρίσκετε δημιουργικές λύσεις σε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό περιλαμβάνει την εύρεση νέων διαδρομών για τους χρήστες σας και να τραβήξετε την προσοχή τους με νέους τρόπους.

Πωλήσεις και πειθώ

Η δουλειά σας ως έμπορος είναι να επηρεάζετε τα μυαλά των ανθρώπων. Η γνώση της τέχνης και της επιστήμης της πώλησης θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εσάς! Δεν πρόκειται μόνο για την πώληση. Η δύναμη της πειθούς μπορεί να είναι εξίσου σημαντική για την οικοδόμηση μιας εικόνας επωνυμίας με την πάροδο του χρόνου.

Ηγεσία έργου

Οι Digital Marketers εμπλέκονται σε πολλαπλές ψηφιακές καμπάνιες και πρέπει να είναι σε θέση να τις διαχειρίζονται μέσω πολλαπλών φάσεων. Πρέπει να καταλάβουν πώς να συντονίζουν τις προσπάθειες διαφορετικών ανθρώπων. Απαιτεί ηγετικές ικανότητες καθώς και οργάνωση υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις εργασίες και να σας βοηθήσουν να παραμένετε στην κορυφή των πάντων.

Στρατηγικό σχεδιασμό

Όταν ένας Digital Marketer δημιουργεί ένα σχέδιο πολλαπλών φάσεων, απαιτεί πολύ προγραμματισμό, προνοητική νοοτροπία και προσοχή στις αναδυόμενες τάσεις.

Ακολουθούν τα 8 κορυφαία μαθήματα ψηφιακού μάρκετινγκ πλήρους στοίβας 2021 που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ειδικός.

Google Digital Garage

Η Google προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα μέσω Ψηφιακό γκαράζ, μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει μαθήματα για διάφορα θέματα που σχετίζονται με επιχειρηματική ή επαγγελματική εξέλιξη. Η εκπαίδευση Digital Marketing από την Google καλύπτει 26 ενότητες. Μερικές από τις βασικές ενότητες είναι

  • Πώς να ξεκινήσετε τη δική σας διαδικτυακή επιχείρηση
  • Πώς να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας βρίσκουν στο διαδίκτυο
  • Πώς να προωθήσετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή διαφήμιση (Google Ads).
  • Πώς να επεκτείνετε την επιχείρησή σας σε άλλες χώρες
  • Mobile Marketing
  • Το μάρκετινγκ περιεχομένου μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε την επιχείρησή σας
  • Διαφήμιση στα Social Media
  • Μάθημα YouTube (Περιλαμβάνει πιστοποίηση)

Όλα τα μαθήματα περιέχουν υλικό βίντεο και κειμένου. Ορισμένα μπορούν να ολοκληρωθούν σε τρεις ώρες, ενώ άλλα μπορεί να χρειαστούν έως και σαράντα ώρες. Αυτά τα μαθήματα είναι διαπιστευμένα από το Interactive Advertising Bureau Europe και το The Open University.

Οφέλη

Αυτό το μάθημα είναι για αρχάριους. Θα σας δώσει μια σταθερή κατανόηση του ψηφιακού μάρκετινγκ και των διαφόρων στοιχείων που το κάνουν να λειτουργεί. Αυτή η πιστοποίηση αναγνωρίζεται παγκοσμίως, κάτι που μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την καριέρα σας.

Semrush Online Academy

Semrush είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ. Έχουν επίσης δημιουργήσει μια ακαδημία που προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων ψηφιακού μάρκετινγκ δωρεάν για να εξυπηρετήσει καλύτερα το κοινό και τους χρήστες τους.

  Πώς να επαναφέρετε τα Apple AirPods

Προσφέρουν μαθήματα σε όλους τους τομείς του ψηφιακού μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων:

  • Content Marketing
  • ΔΕΗ
  • Affiliate Marketing
  • Social Media Marketing

Αν και τα αγγλικά είναι η κύρια γλώσσα του μαθήματος, πολλά μαθήματα μπορούν επίσης να ληφθούν στα ισπανικά. Αφού περάσετε τις εξετάσεις και ολοκληρώσετε το μάθημα, θα λάβετε πιστοποιητικό. Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν βίντεο και κείμενο. Οι εκπαιδευτές είναι όλοι επαγγελματίες ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αυτά τα μαθήματα καλύπτουν βασικές και προχωρημένες έννοιες. Ορισμένα μαθήματα επικεντρώνονται στο Semrush, ενώ άλλα καλύπτουν τις βασικές αρχές SEO και τις βασικές αρχές της ΔΕΗ.

Οφέλη

Αυτά τα μαθήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε γιατί οι ειδικοί του κλάδου θα σας διδάξουν πώς να τα εφαρμόσετε στην πραγματική ζωή. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το SEMRUSH, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να εκτελέσετε επιτυχημένες καμπάνιες ψηφιακού μάρκετινγκ.

Coursera

ο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Coursera Digital Marketing έχει σχεδιαστεί από τη διεθνούς φήμης σχολή του Πανεπιστημίου του Ιλινόις στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων, το iMBA.

Απευθύνεται σε αρχάριους και καλύπτει αναλύσεις ψηφιακού μάρκετινγκ, SEO, SEM και τρισδιάστατη εκτύπωση. Θα μάθετε τα βασικά του ψηφιακού μάρκετινγκ μέσα από πρακτικά παραδείγματα, ιστορίες και εργαλεία για ψηφιακή δημιουργία, διανομή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Η εξειδίκευση χωρίζεται σε επτά μαθήματα, με το τελευταίο να είναι ένα έργο Capstone που προσφέρεται σε συνεργασία με τις βιομηχανίες Grainger. Τα μαθήματα έχουν ως εξής:

  • Μάρκετινγκ σε έναν ψηφιακό κόσμο
  • Marketing Analytics στη Θεωρία
  • Marketing Analytics στην πράξη
  • Ψηφιακά Μέσα και Αρχές Μάρκετινγκ
  • Ψηφιακά Μέσα και Στρατηγικές Μάρκετινγκ
  • Μάρκετινγκ σε έναν αναλογικό κόσμο
  • Ψηφιακό Μάρκετινγκ Capstone

Η προσέγγιση είναι να διδάσκονται οι μαθητές με διαδραστικό τρόπο μέσω διαλέξεων βίντεο, περιπτωσιολογικών μελετών, εργασιών και συνεντεύξεων με κορυφαίους ειδικούς του μάρκετινγκ.

Καλύτερες στιγμές

  • Θα μάθετε τη θεωρία και την πρακτική περίπτωση χρήσης πίσω από τις αναλύσεις μάρκετινγκ.
  • Κατανοήστε τη διαδικασία βήμα προς βήμα για τη διεξαγωγή ενδελεχούς και διορατικής ανάλυσης ψηφιακών δεδομένων.
  • Μάθετε πώς να κάνετε εκπληκτικές παρουσιάσεις και αναφορές οπτικοποίησης δεδομένων.
  • Κατανοήστε τις υποκείμενες διαδικασίες της επικοινωνίας μάρκετινγκ, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα κανάλια για να στείλετε το σωστό μήνυμα μάρκετινγκ στο σωστό κοινό την κατάλληλη στιγμή.
  • Μάθετε πώς να δημιουργείτε καμπάνιες ψηφιακού μάρκετινγκ.
  • Η πιστοποίηση είναι ανοιχτά διαθέσιμη, επομένως οποιοσδήποτε σε οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας μπορεί να εγγραφεί στο πρόγραμμα.

Η διάρκεια του μαθήματος είναι 8 μήνες για 5 ώρες την εβδομάδα.

Hubspot Digital Marketing Academy

Ψηφιακή Ακαδημία Hubspot είναι μια άλλη καταπληκτική επιλογή για να μάθετε ψηφιακό μάρκετινγκ και να πιστοποιηθείτε από μια αξιοσέβαστη εταιρεία. Το Hubspot είναι ηγέτης στο ψηφιακό μάρκετινγκ με μια ποικιλία εργαλείων όπως το CRM, τα εργαλεία SEO και το μάρκετινγκ περιεχομένου.

Τα διαδικτυακά μαθήματα ψηφιακού μάρκετινγκ του Hubspot καλύπτουν τα ακόλουθα θέματα:

  • Εισερχόμενο Μάρκετινγκ
  • Content Marketing
  • Email Marketing
  • Social Media Marketing
  • Μάρκετινγκ με βάση τα συμφραζόμενα

Εγγραφείτε στο μάθημα εντελώς δωρεάν και λάβετε πιστοποιητικό ολοκλήρωσης.

Οφέλη

Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία HubSpot στις καμπάνιες μάρκετινγκ, προς το παρόν, τα διαδικτυακά τους μαθήματα είναι εξαιρετικά.

Ειδικοί όπως ο Matthew Barby και η Sujan Patel είναι οι εκπαιδευτές για όλα τα μαθήματα. Είναι και οι δύο ειδικοί στο ψηφιακό μάρκετινγκ με πολυετή εμπειρία. Τα μαθήματα και το μαθησιακό περιβάλλον είναι εύχρηστα.

Μαθήματα Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Udemy έχει λάβει ολοκληρωμένα μαθήματα ψηφιακού μάρκετινγκ που καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του SEO και του Google Ads. Το πλήρες πακέτο μαθημάτων ψηφιακού μάρκετινγκ καλύπτει 12 ενότητες:

  • Ερευνα αγοράς
  • Ρύθμιση WordPress
  • SEO
  • Αντιγραφή SEO
  • YouTube Marketing
  • Google Ads
  • Μάρκετινγκ LinkedIn
  • Marketing εφαρμογών
  • Email Marketing
  • Google Analytics
  • Social Media Marketing
  • Διαφημίσεις στο Facebook

Αν και το μάθημα περιλαμβάνει πιστοποιητικό ψηφιακού μάρκετινγκ, δεν είναι δωρεάν. Κοστίζει 199 $, αλλά μπορείτε να το αποκτήσετε σε λιγότερο από τη μισή τιμή, αν χρησιμοποιήσετε τους σωστούς εκπτωτικούς κωδικούς.

  Όλα όσα θέλατε να ξέρετε

Οφέλη

Αυτό το μάθημα είναι εξαιρετικό για αρχάριους καθώς καλύπτει όλες τις πτυχές του μάρκετινγκ, από το web marketing μέχρι την προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάθημα Ψηφιακού Μάρκετινγκ Udacity

Μάθημα Nanodegree Digital Marketing της Udacity είναι άλλο ένα premium εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψηφιακού μάρκετινγκ. Αυτό το μάθημα καλύπτει όλα όσα χρειάζεστε για να είστε ψηφιακός έμπορος, συμπεριλαμβανομένων:

  • Βασικές αρχές διαδικτυακού μάρκετινγκ
  • Στρατηγική Περιεχομένου
  • Social Media Marketing
  • Προσχέδιο Facebook για διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)
  • Μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης με το Google Ads
  • Διαφήμιση προβολής
  • Email Marketing
  • Google Analytics – Μετρήστε και βελτιστοποιήστε

Χαρακτηριστικά

Αυτό το μάθημα είναι μοναδικό καθώς λαμβάνετε το υλικό του μαθήματος και έναν τεχνικό μέντορα, έναν προσωπικό προπονητή καριέρας και υπηρεσίες σταδιοδρομίας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για αρχάριους στο ψηφιακό μάρκετινγκ που χρειάζονται βοήθεια με τεχνικά ζητήματα ή συμβουλές για την οικοδόμηση της καριέρας τους στην ψηφιακή αγορά.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να πληρώνετε 399 $ το μήνα για να διατηρήσετε την πρόσβασή σας στο υλικό και τις υπηρεσίες του μαθήματος. Θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό υλικό σε τουλάχιστον τρεις μήνες.

Αν και αυτό το μάθημα είναι εξαιρετικό για αρχάριους, δεν συνιστάται για όλους. Για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, τα 399 $ ανά μήνα μπορεί να είναι ακριβά. Αυτή η συνδρομή είναι η καλύτερη για επαγγελματίες του μάρκετινγκ που συνεργάζονται με μεγάλες εταιρείες.

Πρόγραμμα ψηφιακού μάρκετινγκ eCornell

ο Πρόγραμμα πιστοποιητικών ψηφιακού μάρκετινγκ eCornell ξεκινά με μια σύντομη επισκόπηση του ψηφιακού μάρκετινγκ και σας προετοιμάζει να εφαρμόσετε διάφορες δοκιμασμένες στρατηγικές στην επιχείρησή σας. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα θα περιγράφει λεπτομερώς τις δυνατότητες και τις στρατηγικές που σχετίζονται με τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες και κανάλια, όπως κινητές συσκευές, ψηφιακές και νέες τεχνολογίες.

Θα καθοδηγηθείτε βήμα προς βήμα κατανοώντας τις ανάγκες και τους στόχους των πελατών σας για μάρκετινγκ και σχεδιάζοντας μεμονωμένες στρατηγικές ψηφιακής διαφήμισης που περιλαμβάνουν ιδιόκτητα και επί πληρωμή μέσα. Όταν τελειώσετε με αυτό το μάθημα, θα βάλετε τις ιδέες σας για το ψηφιακό μάρκετινγκ σε μια ενοποιημένη στρατηγική με βάση τους στόχους και τους πόρους της εταιρείας σας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

  • Μαθαίνοντας για το τι είναι το τοπίο ψηφιακού μάρκετινγκ και η διοχέτευση πελατών
  • Ανάλυση ευκαιριών για κέρδος από ψηφιακά μέσα επί πληρωμή
  • Εξέταση των ευκαιριών που είναι διαθέσιμες για Κέρδος από ιδιόκτητα ψηφιακά μέσα
  • Η εφαρμογή του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Ακαδημία Ahrefs

Τα πιο ισχυρά εργαλεία και δεδομένα δεν θα είναι τίποτα αν δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Μαθήματα Ahrefs Academy θα σας βοηθήσει να μάθετε τα βασικά του Ahrefs και θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Τα μαθήματα που προσφέρει η Ahrefs είναι:

  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ahrefs – Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία SEO της Ahref και πώς να βελτιώνετε το SEO του ιστότοπού σας.
  • Μάθημα πιστοποίησης Ahrefs – Αποκτήστε γνώσεις και αναλυτικές δεξιότητες για να λάβετε έξυπνες αποφάσεις μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τα δεδομένα της Ahrefs.
  • Εκπαίδευση SEO – Μάθετε τα βασικά του SEO, όπως η έρευνα λέξεων-κλειδιών, το SEO στη σελίδα και η δημιουργία συνδέσμων, για να ενισχύσετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησής σας.
  • Blogging για επιχειρήσεις – Μάθετε πώς να αναπτύξετε το ιστολόγιό σας και να μετατρέψετε τους αναγνώστες σας σε πελάτες που πληρώνουν.
  • Μάρκετινγκ με την Ahrefs – Μάθετε για τις βασικές λειτουργίες του Ahrefs και πώς να τις εφαρμόσετε στις ψηφιακές σας καμπάνιες.

Τελικές σκέψεις 👨‍🏫

Επενδύστε προσεκτικά το χρόνο και τους πόρους σας σε οποιοδήποτε μάθημα με σαφή κατανόηση των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Λάβετε υπόψη την αξία και την απόδοση επένδυσης (ROI) του μαθήματος, πώς θα είναι επωφελές για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας και τις δεξιότητές σας, καθώς και την υποστήριξη και βοήθεια μετά το μάθημα.

Όντας ψηφιακός έμπορος, θα πρέπει να εργαστείτε σε ζωντανά έργα και να παραδώσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με την εγγραφή σας σε ένα πλήρες μάθημα ψηφιακού μάρκετινγκ, μπορείτε να γίνετε μέρος μιας κοινότητας ομοϊδεατών, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες, τις απόψεις, τις ερωτήσεις σας και να μάθετε και από άλλους.

Είτε είστε επαγγελματίας είτε θέλετε να προωθήσετε την επωνυμία σας, ένα μάθημα ψηφιακού μάρκετινγκ είναι για όλους να ξεκινήσουν ένα ταξίδι ανάπτυξης και επιτυχίας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν οι Καλύτερες αγορές για να προσλάβετε εμπόρους μάρκετινγκ.