Πώς συνδέετε ένα πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth

Σχεδόν πριν από μια δεκαετία, χρησιμοποιούσαμε το ενσύρματο πληκτρολόγιο, αλλά τώρα κυριαρχούν τα ασύρματα. Μπορείτε να συνδέσετε τα ασύρματα πληκτρολόγια στον υπολογιστή σας ή σε άλλες συσκευές χρησιμοποιώντας Bluetooth. Και αν η συσκευή σας δεν υποστηρίζει Bluetooth, έχετε επίσης έναν δέκτη με πληκτρολόγιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε. Εάν είστε κάποιος που αναζητά έναν οδηγό για το πώς να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Θα σας καθοδηγήσει για το πώς να συνδέσετε το πληκτρολόγιό σας Logitech χωρίς USB και πώς να θέσετε το πληκτρολόγιό σας σε λειτουργία σύζευξης. Επίσης, θα μάθετε πού βρίσκεται το κουμπί Easy-Switch στο πληκτρολόγιο Logitech.

Πώς συνδέετε ένα πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth

Θα μάθετε πώς μπορείτε να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πώς βάζετε το πληκτρολόγιό σας σε λειτουργία ζεύξης;

Για να αντιστοιχίσετε το πληκτρολόγιό σας με δυνατότητα Logitech Bluetooth, πρέπει να εντοπίσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί Bluetooth (F1 στη Logitech) για 3 δευτερόλεπτα. Αυτό θα ενεργοποιήσει το Bluetooth στο πληκτρολόγιό σας και θα θέσει το πληκτρολόγιό σας σε λειτουργία σύζευξης. Στο πληκτρολόγιο με δυνατότητα Bluetooth δεν έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία σύζευξης όπως έχετε στο smartphone ή τον υπολογιστή σας. Έτσι, καθώς ενεργοποιείτε το Bluetooth του πληκτρολογίου σας, θα μεταβεί αυτόματα σε λειτουργία σύζευξης.

  Πώς να ελέγξετε την τοποθεσία κάποιου στο iPhone

Πού είναι το κουμπί σύνδεσης πληκτρολογίου Logitech;

Σε ορισμένα πληκτρολόγια Logitech, το κουμπί σύνδεσης βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του πληκτρολογίου. Ορισμένες άλλες παραλλαγές έχουν το κουμπί κάτω από το πληκτρολόγιο δίπλα στην υποδοχή μπαταρίας ή συγχωνεύονται με τα πλήκτρα λειτουργιών. Αν και αυτά τα κουμπιά βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες σε διαφορετικά μοντέλα πληκτρολογίου Logitech, η τελική χρήση τους είναι η ίδια για να σας επιτρέψει να συνδέσετε το πληκτρολόγιό σας με οποιαδήποτε συσκευή, η οποία μπορεί να είναι είτε η smart TV, ο υπολογιστής, ο Mac, το Smartphone, η κονσόλα παιχνιδιών ή οποιαδήποτε άλλη άλλη υποστηριζόμενη συσκευή. Στο πληκτρολόγιο Bluetooth Logitech K380, το κουμπί σύνδεσης ή Bluetooth είναι το πλήκτρο λειτουργίας F1.

Πώς θα κάνετε τον υπολογιστή σας να αναγνωρίσει το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech;

Για να αναγνωρίσετε τον υπολογιστή σας το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σημείωση: Τα παρακάτω βήματα εκτελούνται σε α Πληκτρολόγιο Logitech K380 και μπορεί να διαφέρει λίγο στο πληκτρολόγιό σας.

1. Ενεργοποιήστε το κουμπί λειτουργίας από το πλάι του πληκτρολογίου για να ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιό σας Logitech.

2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο F1 ή το πλήκτρο Bluetooth για τρία δευτερόλεπτα στο πληκτρολόγιο Bluetooth της Logitech.

3. Ενεργοποιήστε το Bluetooth στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε το μενού “Διαθέσιμες συσκευές”.

4. Εντοπίστε το πληκτρολόγιό σας Logitech και κάντε κλικ στο Connect.

5. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να αντιστοιχίσετε επιτυχώς το πληκτρολόγιό σας με το πληκτρολόγιό σας.

  Πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ βρετανικού και αμερικανικού ορθογραφικού ελέγχου στο Microsoft Word

Μόλις συνδέσετε το πληκτρολόγιό σας στη συσκευή σας, θα το θυμάται αυτόματα. Έτσι, κάθε φορά που ενεργοποιείτε το πληκτρολόγιό σας και το Bluetooth στη συσκευή σας, το πληκτρολόγιο θα συνδέεται αυτόματα στη συσκευή σας.

Πώς συνδέετε ένα πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα προαναφερθέντα βήματα για να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας. Μπορείτε επίσης να επαναπρογραμματίσετε τις λειτουργίες σε ορισμένα κουμπιά στο πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth χρησιμοποιώντας το λογισμικό Logitech.

Πού βρίσκεται το κουμπί Easy-Switch στο πληκτρολόγιο Logitech;

Το κουμπί εύκολης εναλλαγής στο πληκτρολόγιο της Logitech συγχωνεύεται με τα πλήκτρα λειτουργιών F1, F2 και F3, τα οποία όταν πατηθούν σάς επιτρέπουν να μεταβείτε από τη μια συζευγμένη συσκευή στην άλλη. Κατά τη σύνδεση του πληκτρολογίου Logitech με τη συσκευή σας, αντιστοιχίστε αυτά τα κουμπιά στη συσκευή με την οποία έχετε αντιστοιχίσει. Έτσι, κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε το πληκτρολόγιό σας από τον υπολογιστή σας σε φορητό υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, μπορείτε απλώς να πατήσετε το κουμπί για να συνδεθείτε.

Πού βρίσκεται το κουμπί Bluetooth στο πληκτρολόγιο Logitech;

Μπορείτε να βρείτε το κουμπί Bluetooth στην επάνω σειρά του πληκτρολογίου σας, το οποίο είναι συγχωνευμένο με το πλήκτρο λειτουργίας F1 ή το πλήκτρο 1 με το λογότυπο Bluetooth δίπλα. Το πλήκτρο F1 είναι το κύριο κουμπί Bluetooth, ενώ τα άλλα πλήκτρα F2 και F3 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εναλλαγή μεταξύ των άλλων δύο συσκευών που έχουν αντιστοιχιστεί με το πληκτρολόγιο Logitech.

Πώς συνδέετε το πληκτρολόγιο Logitech χωρίς USB;

Μπορείτε να συνδέσετε το ενσύρματο πληκτρολόγιο Logitech χωρίς USB μόνο εάν διαθέτετε ασύρματο πληκτρολόγιο Bluetooth. Ας δούμε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό:

  14 Καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας βίντεο για την επιχείρησή σας

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι το πληκτρολόγιό σας είναι ενεργοποιημένο.

1. Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο F1 ή Bluetooth στο πληκτρολόγιό σας Logitech για τρία δευτερόλεπτα.

2. Ενεργοποιήστε το Bluetooth στον επιθυμητό υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή.

3. Ανοίξτε το πλαίσιο διαλόγου Bluetooth στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας.

4. Κάντε κλικ στο Connect δίπλα στο πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth από τη λίστα διαθέσιμων συσκευών.

5. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να αντιστοιχίσετε και να συνδέσετε το πληκτρολόγιό σας με οποιαδήποτε από τις συσκευές που επιθυμείτε.

Γιατί το πληκτρολόγιο Logitech δεν συνδέεται;

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους το πληκτρολόγιο Logitech δεν συνδέεται:

  • Ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης συσκευών
  • Απενεργοποιημένο Bluetooth
  • Χαλαρές μπαταρίες πληκτρολογίου
  • Πρόβλημα λογισμικού στο πληκτρολόγιο

Πού βρίσκεται το κουμπί επαναφοράς σε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech;

Μπορείτε να βρείτε το κουμπί επαναφοράς κάτω από το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech. Σε ορισμένα ασύρματα πληκτρολόγια Logitech, θα βρείτε ένα αποκλειστικό κουμπί επαναφοράς, ενώ σε ορισμένα όπως το πληκτρολόγιο Logitech K380, δεν υπάρχει κουμπί επαναφοράς. Επομένως, για αυτές τις συσκευές, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους συνδυασμούς πλήκτρων πληκτρολογίου για να το επαναφέρετε. Διαβάστε την επόμενη ενότητα για να μάθετε ποιοι είναι αυτοί οι συνδυασμοί πλήκτρων στο ασύρματο πληκτρολόγιο της Logitech.

Πώς επαναφέρετε το πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth;

Εάν το πληκτρολόγιο Bluetooth Logitech διαθέτει ένα αποκλειστικό κουμπί επαναφοράς, το οποίο βρίσκεται κάτω από το πληκτρολόγιο, είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσετε για τη διαδικασία επαναφοράς. Αλλά εάν το πληκτρολόγιό σας Logitech δεν διαθέτει κουμπί επαναφοράς, ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να μάθετε τους συνδυασμούς πλήκτρων:

Σημείωση: Αυτή η διαδικασία λειτουργεί με κάθε πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth.

1. Σύρετε το πλευρικό κουμπί λειτουργίας στο πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth για να το ενεργοποιήσετε.

2. Στο πληκτρολόγιό σας Logitech, πατήστε τα ακόλουθα πλήκτρα με την ίδια σειρά για να το επαναφέρετε με επιτυχία:

Esc > O > Esc > O > Esc > B

Σημείωση: Οι τρεις λυχνίες LED θα αναβοσβήσουν μόλις ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαδικασία επαναφοράς.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς συνδέετε ένα πληκτρολόγιο Logitech bluetooth με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.