Πώς να επαναφέρετε τα Apple AirPods

Τα Apple AirPods είναι ασύρματα ακουστικά Bluetooth. Βρίσκονται τώρα στη δεύτερη επανάληψη τους, δηλαδή στην έκδοση 2ης γενιάς. Ήταν αρκετά επιτυχημένα και ενώ ορισμένοι χρήστες έχασαν σίγουρα ένα pod από ένα ζευγάρι, συνεχίζουν να είναι ένα από τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά στην αγορά.

Apple AirPods

Τα Apple Airpods αντιστοιχίζονται όπως κάθε άλλη συσκευή Bluetooth. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες συσκευές Bluetooth, τα AirPods θα συνδέονται απρόσκοπτα μεταξύ όλων των συσκευών Apple όταν μεταβείτε σε αυτές. Δεν χρειάζεται να αποσυνδέσετε τα AirPods από μια συσκευή και να τα αντιστοιχίσετε με μια άλλη για να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε.

  Πώς να εγκαταστήσετε ένα αρχείο .watchface στο Apple Watch

Επαναφέρετε τα Apple AirPods

Τα AirPods της Apple μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα όταν συνδέονται σε μια συσκευή με την οποία έχουν γίνει σύζευξη. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα είναι να επαναφέρετε τα AirPods και να τα αντιστοιχίσετε και να τα συνδέσετε ξανά. Για να επαναφέρετε τα AirPods, πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας τη θήκη φόρτισής τους.

Τοποθετήστε και τα δύο AirPods στη θήκη τους.
Κλείστε το καπάκι και κρατήστε το κλειστό για 30 δευτερόλεπτα (κάντε το ένα λεπτό αν θέλετε να είστε πιο σίγουροι).
Ανοίξτε το καπάκι.
Στο iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Bluetooth.
Δίπλα στα AirPods σας, πατήστε το κουμπί i.
Επιλέξτε την επιλογή Ξεχάστε αυτήν τη συσκευή.
Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να ξεχάσετε τη συσκευή.
Στη θήκη AirPods, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ρύθμισης έως ότου η φωτεινή ένδειξη στη θήκη αναβοσβήνει λευκή (συνήθως συμβαίνει σε 15 δευτερόλεπτα).
Θα γίνει επαναφορά των AirPods και μπορείτε να τα αντιστοιχίσετε ξανά με το iPhone σας.

  Τι είναι ένας ασύρματος φορτιστής "Qi-Certified";

Πρόβλημα σύνδεσης AirPods

Τα AirPods συνήθως λειτουργούν καλά με συσκευές Apple και συνδέονται αρκετά εύκολα με συσκευές που δεν ανήκουν στην Apple. Ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε εάν αντιμετωπίζετε τακτικά προβλήματα με τη σύνδεση των AirPods μετά τη σύζευξή τους με το iPhone σας.

Επανεκκινήστε το iPhone.
Εάν εκκρεμεί ενημέρωση iOS, εγκαταστήστε την.
Βεβαιωθείτε ότι τα AirPods είναι πλήρως φορτισμένα ή φορτίστε τα στο 100%
Δοκιμάστε να αποσυνδέσετε άλλες συσκευές Bluetooth που είναι συνδεδεμένες ή αντιστοιχισμένες στο iPhone σας.

συμπέρασμα

Τα AirPods μπορούν να λειτουργήσουν με συσκευές Apple και μη Apple, αλλά θα αξιοποιήσετε στο έπακρο όταν τα χρησιμοποιείτε στο σύστημα ηχούς συσκευών και λειτουργικών συστημάτων της Apple. Τα προβλήματα αποσύνδεσης προκαλούνται συχνά από πάρα πολλές συσκευές Bluetooth που είναι συνδεδεμένες στην ίδια συσκευή ή πολλές συσκευές Bluetooth που λειτουργούν κοντά. Εάν έχετε περισσότερα από ένα ζευγάρια ακουστικών Bluetooth συνδεδεμένα ή αντιστοιχισμένα στο σύστημά σας, αφαιρέστε το άλλο ζευγάρι και αφήστε μόνο τα AirPods. Τα AirPods, ανεξάρτητα από τη γενιά, επαναφέρονται όλα με τον ίδιο τρόπο.

  Το CrowdInspect σαρώνει τις διεργασίες που εκτελούνται μέσω VirusTotal, WOT και άλλων