Πώς να επαναφέρετε τη σύνδεση δικτύου του Roku σας

Εάν έχετε τηλεόραση Roku ή stick ροής, μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Το σφάλμα μπορεί να είναι η σύνδεση ή το ίδιο το Διαδίκτυο, επομένως είναι απαραίτητο να ελέγξετε πρώτα τον σύνδεσμο. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τη σύνδεση δικτύου της smart TV σας.

Έλεγχος της σύνδεσης δικτύου του Roku σας

Μόλις ενεργοποιήσετε τη συσκευή Roku και προβάλετε την Αρχική σελίδα, επιλέξτε την επιλογή “Ρυθμίσεις” στην κάτω αριστερή γωνία του πλαϊνού μενού.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Δίκτυο”.

  Πώς να ορίσετε διαφορετικές ζώνες ώρας στο Ημερολόγιο Google

Μόλις μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις δικτύου, επιλέξτε “Έλεγχος σύνδεσης”.

Η έξυπνη τηλεόραση και ή το Stick Stream θα εκτελέσουν μια δοκιμή δικτύου και στη συνέχεια θα εμφανίσουν τα αποτελέσματά της μετά από ένα λεπτό.

Η δοκιμή δικτύου είναι απαραίτητη γιατί σας ενημερώνει εάν τα προβλήματά σας προκαλούνται από τη σύνδεση μεταξύ της συσκευής και του δικτύου σας Wi-Fi. Μπορεί επίσης να είναι ότι το Διαδίκτυό σας είναι εκτός λειτουργίας, επομένως τα αποτελέσματα θα σας διευκολύνουν να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Επαναφορά της σύνδεσης δικτύου του Roku σας

Μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμή σύνδεσης δικτύου του Roku, θα μεταφερθείτε ξανά στο μενού Ρυθμίσεις δικτύου. Εάν τα προβλήματα της συσκευής σας σχετίζονται με το Διαδίκτυο, θα πρέπει να επιλέξετε «Ρύθμιση σύνδεσης» για να συνδέσετε το πλαίσιο ροής στο δίκτυο Wi-Fi.

  Πώς να παραλείψετε την εισαγωγή για μια τηλεοπτική εκπομπή στο Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Επιλέξτε την επιλογή “Ασύρματο” για να επαναφέρετε τη σύνδεση δικτύου του Roku σας.

Κάντε κλικ στο όνομα του δικτύου σας Wi-Fi και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής του.

Θα μεταφερθείτε ξανά στο μενού Ρυθμίσεις δικτύου για τελευταία φορά. Για να επαληθεύσετε ότι η σύνδεση του Roku σας επαναφέρθηκε, επιλέξτε “About” για να προβάλετε πληροφορίες σχετικά με το συνδεδεμένο δίκτυο.

Μόλις μεταβείτε στη σελίδα Πληροφορίες, θα δείτε την ισχύ του σήματος Wi-Fi της συσκευής ροής σας καθώς και εάν είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο ή όχι.

Με την επαναφορά της σύνδεσης της έξυπνης τηλεόρασης ή της σύνδεσης δικτύου streaming Stick, θα μπορείτε να επιστρέψετε στην παρακολούθηση των αγαπημένων σας εκπομπών και ταινιών. Οι συσκευές Roku είναι υπέροχες, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη τη ροή περιεχομένου από το Netflix, το Hulu, το YouTube και πολλά άλλα.

  Πώς να εξαναγκάσετε να αφαιρέσετε υπότιτλους στο Netflix