Τα καλύτερα οικονομικά tablet Samsung για το 2024

Η Samsung έχει κάτι για όλους, είτε ψάχνετε για tablet για να παρακολουθείτε πολύ, να παίζετε παιχνίδια ή να επεξεργάζεστε φωτογραφίες. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις ένα ωραίο tablet Samsung.

Η εταιρεία έχει πολύ καλές επιλογές που προσφέρουν εξαιρετική ισορροπία απόδοσης και οικονομικής τιμής, καθιστώντας τις ιδανικές για όποιον θέλει να αναβαθμίσει το tablet του χωρίς να σπάσει τα χρήματα.

Εδώ είναι τα καλύτερα οικονομικά tablet Samsung που είναι διαθέσιμα σήμερα.

Η απόκτηση ενός tablet Samsung δεν χρειάζεται να σας κοστίσει μια περιουσία, χάρη σε μερικές εξαιρετικές επιλογές φιλικές προς τον προϋπολογισμό. Ο εντυπωσιακός κατάλογος χαμηλού κόστους tablet της Samsung προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική λύση που καλύπτει σχεδόν κάθε ανάγκη, είτε είστε φοιτητής, είτε δημιουργικός επαγγελματίας είτε απλά ψάχνετε κάτι για να διασκεδάσετε τον εαυτό σας ή τα παιδιά.

Samsung

Το Samsung Galaxy Tab S9 FE, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του 2023, είναι ένα κομψό tablet πολλαπλών χρήσεων που έχει πολλά κουτιά. Διαθέτει οθόνη LCD 10,9 ιντσών 1440 x 2304, διπλά ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos και αξιοπρεπή κάμερα μπροστά. Με τον επεξεργαστή Samsung Exynos 1390, υπάρχει αρκετή ώθηση για να γίνει αυτό το tablet μια καλή επιλογή και για παιχνίδια.

Το Tab S9 FE είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις 128 GB και 256 GB, με 6 GB και 8 GB RAM, αντίστοιχα. Με επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης έως 1 TB, θα έχετε άφθονο χώρο για να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και παιχνίδια. Μια μπαταρία ταχείας φόρτισης 8.000 mAh παρέχει 18 ώρες χυμού με πλήρη φόρτιση και η συνδεσιμότητα 5G εξασφαλίζει αξιόπιστη απόδοση σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον, είναι ένα από τα λίγα ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη tablet στην αγορά.

Samsung Galaxy Tab S9 FE

Καλύτερο Συνολικά

370 $ 450 $ Εξοικονομήστε 80 $

Ελαφρύ και φορητό, το Samsung Galaxy Tab S9 FE είναι κατάλληλο για πολλούς σκοπούς. Απολαύστε συνδεσιμότητα 5G, εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας και εξαιρετικά ομαλή απόδοση. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα οικονομικά tablet της Samsung.

Πλεονεκτήματα

  • Καλό για πολλαπλές εργασίες και ροή πολυμέσων
  • Περιλαμβάνει S Pen
  • Καλή διάρκεια μπαταρίας
  • Ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη IP68
  • Επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης

Samsung

Το Samsung Galaxy Tab A9+ είναι ένα ιδανικό οικονομικό tablet για πιο καθημερινή χρήση. Διαθέτει οθόνη LCD 11 ιντσών 1920 x 1200, αποθηκευτικό χώρο έως 128 GB, 8 GB RAM και τετραπλά ηχεία. Είναι εξοπλισμένο με chipset Qualcomm Snapdragon 695 και παρέχει εντυπωσιακά ομαλή απόδοση, επιτρέποντας γρήγορη, ρευστή περιήγηση στο web.

Είναι εξαιρετικό και για multitasking. Με τη λειτουργία Samsung Multi-Active Windows, μπορείτε να περιηγηθείτε, να κρατήσετε σημειώσεις και να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις ταυτόχρονα με τη εύχρηστη λειτουργία διαχωρισμού οθόνης. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι καλή, με μια σταθερή βάρδια 12-13 ωρών με πλήρη φόρτιση και έχει λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό που διευκολύνει τη μεταφορά. Στα 200 $ περίπου, το Galaxy Tab A9+ προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο βαθμονόμησης τηλεόρασης στο Xbox Series X|S

Samsung Galaxy Tab A9+

Η καλύτερη αξία

Με τη χαμηλή τιμή του, το Samsung Galaxy Tab A9+ αντιπροσωπεύει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Με ομαλή και ρευστή απόδοση για περιήγηση, πολλαπλές εργασίες και ροή πολυμέσων, αυτό το οικονομικό tablet είναι μια ιδανική επιλογή για περιστασιακή χρήση.

Πλεονεκτήματα

  • Προμηθευτός
  • Αξιοπρεπές μέγεθος οθόνης
  • Χρησιμοποιήστε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα
  • Ομαλή απόδοση για περιήγηση και ροή
  • Ιδανικό για πιο casual χρήση

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι καλό για gaming
  • Δεν έχει πολύ ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης

Samsung

Ένα υπέροχο tablet για παιδιά δεν χρειάζεται να είναι μια από τις πιο δαπανηρές, πλούσιες σε δυνατότητες επιλογές. Αντίθετα, θα πρέπει να ψάχνετε για κάτι ανθεκτικό, με καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και εύκολο στη χρήση. Ρίξτε ένα σωρό περιεχόμενο φιλικό προς τα παιδιά για εξερεύνηση και θα είστε νικητής. Και το Samsung Galaxy Tab A7 Lite τα προσφέρει όλα αυτά με μεγάλη ευχαρίστηση.

Η μικρότερη οθόνη 8,7 ιντσών 1340 x 800 είναι ιδανική για παιδιά και υπάρχει επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης 32 GB για τη λήψη των αγαπημένων τους παιχνιδιών για κινητά ή του περίεργου επεισοδίου των αγαπημένων τους εκπομπών. Είναι μικρό και αρκετά ελαφρύ ώστε τα παιδιά να το κρατούν εύκολα στα χέρια τους και αρκετά στιβαρό για να χειρίζονται τα περίεργα χτυπήματα. Υπάρχει ένα πλήθος περιεχομένου κατάλληλου για την ηλικία εδώ, χάρη στην εφαρμογή Samsung Kids, η οποία έχει πολλά εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια και παζλ για να βυθιστούν τα παιδιά.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Το καλύτερο για παιδιά

99 $ 160 $ ​​Εξοικονομήστε 61 $

Με συμπαγή σχεδιασμό που ταιριάζει σε μικρότερα χέρια και τραχιά κατασκευή, το Samsung Galaxy Tab A7 Lite είναι ο τέλειος τρόπος για να διασκεδάσετε τα παιδιά για ώρες με διασκεδαστικό, κατάλληλο για την ηλικία περιεχόμενο.

Πλεονεκτήματα

  • Ο συμπαγής σχεδιασμός ταιριάζει σε μικρότερα χέρια
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας
  • Στιβαρή κατασκευή
  • Εξαιρετικό για streaming
  • Σχεδιασμένο για χρήση με την εφαρμογή Samsung Kids
  • Προσιτή επιλογή

Μειονεκτήματα

  • Προσανατολισμένο στην ψυχαγωγία παρά στην παραγωγικότητα
  • Η εγγενής αποθήκευση είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτρια

Samsung

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite διαθέτει ευκρινή οθόνη LCD 10,4 ιντσών Full HD 2000 x 1200, επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης έως 128 GB και προσφέρει αξιόπιστη απόδοση, χάρη στον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 720G. Ζυγίζει ένα μουστάκι πάνω από ένα κιλό και παρέχει περίπου 12 ώρες χρήσης με πλήρη φόρτιση.

  12 καλύτερες εφαρμογές γονικής μέριμνας για καλύτερη φροντίδα των παιδιών

Η λήψη σημειώσεων κατά τη διάρκεια των διαλέξεων είναι εύκολη με το Tab S6 Lite, καθώς συνοδεύεται από ένα εύχρηστο στυλό S. Για φοιτητές που έχουν ήδη επενδύσει στο οικοσύστημα της Samsung, επιτρέπει τον συγχρονισμό πολλών συσκευών, με το S6 Lite να λειτουργεί ως κόμβος ελέγχου. Ιδανικό για να διαχειρίζεστε μια πλήρη μέρα στην πανεπιστημιούπολη, είναι επίσης εξαιρετικό για ροή ταινιών και μουσικής μετά από τόση μελέτη, χάρη στα εντυπωσιακά διπλά ηχεία AKG. Έρχεται ακόμη και σε μια επιλογή χρωματικών τόνων που ταιριάζουν στο στυλ σας.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Android Tablet

Το καλύτερο για φοιτητές

278 $ 430 $ Εξοικονομήστε 152 $

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι ο ιδανικός φίλος μελέτης για φοιτητές, χάρη στον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του. Περιλαμβάνει ένα S Pen για λήψη σημειώσεων και μπορεί να συγχρονιστεί με πολλές συσκευές Samsung. Επιπλέον, με την πιο μέτρια τιμή του, θα προσελκύσει τους φοιτητικούς προϋπολογισμούς.

Πλεονεκτήματα

  • Προσιτή επιλογή για φοιτητές
  • Περιλαμβάνει S-Pen
  • Μπορεί να συγχρονιστεί με πολλές συσκευές
  • Αξιοπρεπής διάρκεια μπαταρίας
  • Συμπαγές και φορητό

Μειονεκτήματα

  • Στερείται δύναμης σε σύγκριση με ορισμένες εναλλακτικές λύσεις
  • Κατάλληλο μόνο για βασικά παιχνίδια

Zarif Ali / MakeUseOf

Ομολογουμένως, το Samsung Galaxy Tab S9+ φαίνεται ακατάλληλο σε μια συλλογή από οικονομικά tablet Samsung. Αυτό το tablet φωνάζει κορυφαία ποιότητα σε όλη τη διαδρομή, με δυναμική οθόνη AMOLED 2X 12,4 ιντσών με Vision Booster, εξαιρετικά γρήγορο τσιπ Snapdragon 8 Gen 2 και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο έως 512 GB. Αλλά για όποιον αναζητά την καλύτερη δυνατή εμπειρία σχεδίασης σε ένα tablet Samsung, θα σας κάναμε το κακό αν δεν σας προτείναμε αυτό το tablet.

Αυτή η όμορφη οθόνη AMOLED είναι προσαρμοσμένη στα μέτρα σας για να ζωντανεύει τις δημιουργίες σας, να επιδεικνύει υπέροχα χρώματα και αντιθέσεις που κάνουν τη ζωγραφική ή το σκίτσο με τη χαρά. Είναι επίσης εξαιρετικό για τη λήψη σημειώσεων και τον σχολιασμό, με το S Pen να επιτρέπει τον τέλειο έλεγχο με pixel, να γλιστράει στην οθόνη με ευκολία.

Μπορεί να μην είναι ένα οικονομικό tablet Samsung, αλλά είναι πολύ καλό. Και αν θέλετε το απόλυτο tablet Samsung για ζωγραφική χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε το μεγαλύτερο, πιο ακριβό αδερφό του (το Samsung Galaxy Tab S9 Ultra), αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς.

Samsung Galaxy Tab S9+

Καλύτερο για Σχέδιο

900 $ 1000 $ Εξοικονομήστε 100 $

Με τη δυναμική οθόνη AMOLED 2X 12,4 ιντσών, το Samsung Galaxy Tab S9+ προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία για σχέδιο και σκίτσο. Και αν και δεν είναι ένα οικονομικό tablet από μόνο του, παραμένει πιο προσιτό από ορισμένες εναλλακτικές λύσεις, όπως το S9 Ultra.

  Πώς να αποκτήσετε στίχους σε ένα πλωτό παράθυρο για το τρέχον κομμάτι Spotify

Πλεονεκτήματα

  • Κορυφαία απόδοση για σχέδιο και σκίτσο
  • Υπέροχη οθόνη AMOLED με Vision Booster
  • Εξαιρετικό για πολλαπλές εργασίες
  • Προστατευτικό πλαίσιο αλουμινίου Armor
  • Καλή διάρκεια μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση

Μειονεκτήματα

  • Ακριβός
  • Μεγαλύτερο και βαρύτερο από άλλα tablet της Samsung

FAQ

Ε: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της σειράς Samsung Tab A και Tab S;

Η κύρια διαφορά μεταξύ της σειράς Tab A και Tab S είναι η επεξεργαστική ισχύς. Συνήθως, τα μοντέλα Tab S είναι τα πιο κορυφαία μοντέλα και διαθέτουν ταχύτερους και ισχυρότερους επεξεργαστές. Αντίθετα, τα μοντέλα Tab A είναι περισσότερο γνωστά για την προσφορά μιας πιο οικονομικής ή οικονομικής εναλλακτικής, καλύπτοντας τη βασική λειτουργικότητα.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα tablet ως αντικατάσταση φορητού υπολογιστή;

Η σύντομη απάντηση είναι ναι, μπορείτε. Η πιο μακροσκελής απάντηση είναι ότι όλα εξαρτώνται από το γιατί χρησιμοποιείτε το φορητό υπολογιστή σας και από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί το λογισμικό του. Τα tablet μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βιώσιμη εναλλακτική λύση για φορητούς υπολογιστές από πολλές απόψεις, αν και η συγκριτική τους έλλειψη ισχύος θα μπορούσε να σημαίνει ότι ορισμένες εργασίες δεν μπορούν να ολοκληρωθούν τόσο αποτελεσματικά όσο με έναν αποκλειστικό φορητό υπολογιστή.

Σε γενικές γραμμές, τα tablet χρησιμοποιούνται για πιο παθητικές δραστηριότητες παρά για οτιδήποτε βασίζεται στην παραγωγικότητα.

Ε: Πρέπει να αγοράσω tablet Samsung ή iPad;

Φυσικά, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για κάθε επιλογή. Ωστόσο, ένα iPad πιθανότατα θα αρέσει σε κάποιον που έχει ήδη επενδύσει στο οικοσύστημα της Apple, καθώς παρέχει μια απρόσκοπτη και φιλική προς το χρήστη εμπειρία για τους λάτρεις της Apple.

Τα tablet της Samsung, από την άλλη πλευρά, προσφέρουν αναμφισβήτητα μεγαλύτερο περιθώριο προσαρμογής, με ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών υλικού που πρέπει να εξεταστεί. Και οι δύο είναι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να σκεφτείτε, όπως και τα αντίστοιχα λειτουργικά συστήματα, η απόδοση, ο σχεδιασμός και η συμβατότητα με τις υπάρχουσες συσκευές σας.

Ε: Πώς γνωρίζετε πότε το tablet σας χρειάζεται αντικατάσταση;

Τα tablet γενικά αναμένεται να έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από ένα συμβατικό φορητό υπολογιστή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη χρήση σας. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν tablet ως δευτερεύουσες συσκευές και η συνολική φθορά πιθανότατα δεν θα είναι τόσο σημαντική σε αυτήν την περίπτωση.

Εκτός από το προφανές (ραγισμένη οθόνη, μη ενεργοποίηση, κ.λπ.) μπορεί να παρατηρήσετε σημαντική επιβράδυνση στην εκκίνηση, να αντιμετωπίσετε μια γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας ή να δείτε σημάδια δυσλειτουργίας στην ίδια την οθόνη. Εάν κάποιος από αυτούς τους παράγοντες είναι επίμονος, μάλλον ήρθε η ώρα να βάλετε το tablet σας σε βοσκότοπο και να σκεφτείτε να το αντικαταστήσετε.