Πώς να αποκτήσετε στίχους σε ένα πλωτό παράθυρο για το τρέχον κομμάτι Spotify

Το Spotify για macOS και Windows χρησιμοποιείται για την υποστήριξη στίχων. Έπρεπε να αφαιρέσει τους στίχους από την εφαρμογή όταν έληξε η συνεργασία τους με το Musixmatch. Οι στίχοι προήλθαν από την υπηρεσία και με τη λήξη του συμβολαίου, η υποστήριξη για τους στίχους δεν έχει επιστρέψει ακόμη. Η εφαρμογή αντ ‘αυτού σας προτείνει απλώς να βυθίσετε το τραγούδι. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτό, το Lyricfier είναι μια εφαρμογή που θα θέλετε να ελέγξετε. Είναι διαθέσιμο για macOS, Windows, ακόμα και Linux. Σας δείχνει τους στίχους στο κομμάτι που παίζει αυτήν τη στιγμή στο Spotify και σας επιτρέπει να καρφιτσώσετε το παράθυρο των στίχων στην κορυφή.

  Πώς να εκσυγχρονίσετε το Ubuntu με το θέμα Flattiance GTK

Το Lyricfier δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί. Μπορείτε να το τρέξετε κατευθείαν από το κουτί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το Spotify σε λειτουργία και, στη συνέχεια, εκτελέστε το Lyricfier. Θα χρειαστούν ένα ή δύο δευτερόλεπτα για να εντοπιστεί ποιο τραγούδι παίζει αυτήν τη στιγμή στο Spotify.

Οι στίχοι εμφανίζονται σε ένα παράθυρο έξω από το Spotify. Είστε ελεύθεροι να ελαχιστοποιήσετε το παράθυρο του Spotify και να συνεχίσετε να εμφανίζονται οι στίχοι στην οθόνη. Υπάρχει ένα μικρό κουμπί ανανέωσης κάτω δεξιά στο παράθυρο των στίχων στο οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ για να λάβετε το τρέχον τραγούδι από το Spotify εάν ​​η εφαρμογή δεν το εντοπίσει.

  Πώς λειτουργούν τα πτυσσόμενα τηλέφωνα και πότε θα πάρω ένα;

Για να καρφιτσώσετε το παράθυρο των στίχων στην κορυφή, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του δίσκου συστήματος του Lyricfier και επιλέξτε «Πάντα στην κορυφή» από το μενού περιβάλλοντος.

Το Lyricfier δεν έχει άλλα χαρακτηριστικά. Η διεπαφή μπορεί να κάνει με μερικές βελτιώσεις. Για όποιον θέλει να τραγουδήσει μαζί σε ένα τραγούδι, οι στίχοι μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να διαβαστούν στο χρώμα με το οποίο εμφανίζονται από προεπιλογή. Η εφαρμογή θα μπορούσε να κάνει και με ένα πιο σκούρο θέμα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το Spotify έχει σκοτεινή διεπαφή.

Το Lyricfier δεν μπορεί να εντοπίσει τραγούδια από τη διεπαφή ιστού του Spotify. Όταν εκκινείτε την εφαρμογή, εντοπίζει εάν το Spotify εκτελείται ή όχι. Εάν έχετε ανοιχτό το Spotify σε μια καρτέλα προγράμματος περιήγησης, το Lyricfier δεν θα μπορεί να το εντοπίσει. Κατά συνέπεια, δεν θα σας δείξει τους στίχους για το τραγούδι που παίζετε αυτήν τη στιγμή.

  Η κάμερα Google προσγειώνεται στο Google Play, διαθέτει μια νέα λειτουργία θολώματος φακού

Το Lyricfier δεν κάνει αυτόματη κύλιση των στίχων καθώς προχωρά ένα κομμάτι. Απλώς τα εμφανίζει και εξαρτάται από εσάς να γνωρίζετε σε ποια γραμμή βρίσκεται το κομμάτι αυτήν τη στιγμή. Η εφαρμογή είναι βασική αλλά λειτουργεί καλά παρόλα αυτά.

Κατεβάστε το Lyricfier