Τα καλύτερα εργαλεία συνεργασίας εγγράφων για απομακρυσμένες ομάδες [Notion + 8 Alternatives]

Μια ξαφνική στροφή προς την κουλτούρα της εργασίας από το σπίτι έχει κάνει τα διαδικτυακά έγγραφα για ομαδική συνεργασία ένα νέο φυσιολογικό. Οι διαδικτυακές συνεργασίες ομάδων κατέστησαν δυνατή την εργασία σε ένα ομαδικό έργο χωρίς την ανάγκη φυσικής εγγύτητας.

Η ομαδική εργασία είναι το κλειδί για την αποτελεσματική εκτέλεση μεγάλων έργων, αλλά νωρίτερα απαιτούσε από τα μέλη της ομάδας να είναι φυσικά παρόντα στο χώρο εργασίας για αποτελεσματική συνεργασία. Μια ξαφνική αύξηση των εργαζομένων που εργάζονται από το σπίτι ανάγκασε τη βιομηχανία να διορθώσει τους τρόπους της και να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις όπως διαδικτυακά έγγραφα για ομαδική συνεργασία.

Φανταστείτε να εργάζεστε σε ένα ομαδικό έργο και η ομάδα σας εργάζεται σκληρά για να τηρήσει την προθεσμία. Ένα από τα μέλη της ομάδας δεν μπορεί να έρθει στη δουλειά λόγω προσωπικού προβλήματος. Το έργο είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσει εκτός εάν η ομάδα σας χρησιμοποιεί λογισμικό συνεργασίας εγγράφων. Μπορείτε να προσκαλέσετε το μέλος της ομάδας που απουσιάζει σε ένα λογισμικό συνεργασίας εγγράφων και το έργο συνεχίζεται με τον συνήθη ρυθμό του.

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα διαδικτυακά έγγραφα για ομαδική συνεργασία και τα οφέλη τους.

Δευτέρα

Επίθετα όπως μονότονο, βαρετό, βαρετό ή κουραστικό εμφανίζονται όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τις Δευτέρες, αλλά Δευτέρα στοχεύει να αλλάξει ολόκληρη την έννοια. Η Δευτέρα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των εργαζομένων που εργάζονται σε ένα ομαδικό έργο. Οι ομάδες μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένες ροές εργασίας και η Δευτέρα προσαρμόζεται έξυπνα ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της ομάδας.

Η Δευτέρα είναι ιδανική για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και έρχεται με μια πληθώρα δυνατοτήτων.

  • Σας δίνει την ευελιξία να αναθέτετε εργασίες στα μέλη της ομάδας και να παρακολουθείτε την πρόοδο κάθε μέλους. Αυτή η δυνατότητα εξαλείφει την έλλειψη σαφήνειας του φόρτου εργασίας κατά την εργασία σε ένα διαδικτυακό έργο.
  • Η διεπαφή χρήστη τους είναι καθαρή και σας επιτρέπει να οπτικοποιήσετε τη μεγαλύτερη εικόνα μέσω της διαισθητικής και φιλικής προς το χρήστη διάταξης.
  • Προσθέστε ετικέτες στα μέλη της ομάδας χρησιμοποιώντας το @, κάτι που διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία. Τα μέλη της ομάδας δεν χρειάζεται πλέον να επικοινωνούν μέσω μακροσκελής email για την παραμικρή ανάγκη.
  • Ενσωματώστε όλες τις εφαρμογές κάτω από μια στέγη για να το κάνετε έναν μοναδικό προορισμό για ομαδικά έργα. Μπορείτε να φέρετε αρχεία από το Google Drive, το Dropbox και άλλα, χρησιμοποιώντας τη Δευτέρα.
  • Δεν περιορίζεται σε μια ενιαία πλατφόρμα. Αντίθετα, η πλατφόρμα διασφαλίζει ότι έχετε πρόσβαση στο έργο σας σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες. Επί του παρόντος, η Δευτέρα είναι διαθέσιμη στον Ιστό, στο Android, σε iPhone και iPad.

ClickUp

ClickUp είναι μια εφαρμογή all-in-one που στοχεύει να διευκολύνει τα έργα ομαδικής συνεργασίας με το εξειδικευμένο σύνολο χαρακτηριστικών της. Τα πλήρως προσαρμόσιμα και μοναδικά χαρακτηριστικά του το καθιστούν απαραίτητο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε ομαδικές εργασίες, έγγραφα, υπενθυμίσεις, στόχους, ημερολόγια και άλλα χρησιμοποιώντας το ClickUp.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων όπου μπορείτε να στείλετε μεμονωμένα ή ομαδικά μηνύματα στην ίδια πλατφόρμα.

Μερικά προνόμια από τη χρήση αυτής της πλατφόρμας περιλαμβάνουν:

  • Έχετε οκτώ διαφορετικές επιλογές προβολής για τη διαχείριση έργων ομαδικής συνεργασίας.
  • Υπάρχουν φορές που ένα μέλος της ομάδας εργάζεται σε πολλά έργα ταυτόχρονα. Το ClickUp σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες επεξεργάσιμες καταστάσεις για κάθε μεμονωμένο έργο.
  • Είναι ένα τέλειο εργαλείο για διαχειριστές καθώς μπορούν να αναθέσουν εργασίες σε πολλά μέλη ταυτόχρονα. Οι διαχειριστές μπορούν να παρακολουθούν κάθε εργασία που έχει ανατεθεί χρησιμοποιώντας την προβολή πίνακα και τη λειτουργία πολλαπλών εργασιών.
  • Το ClickUp χρησιμοποιεί τη μεθοδολογία SCRUM για να παρέχει ενημερωτική αλλά απλή εικόνα για διαφορετικές παραμέτρους σε όλη την πλατφόρμα.
  • Οι ενσωματώσεις τρίτων είναι απρόσκοπτες και η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να εισάγετε αρχεία από όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone με σπασμένο κουμπί λειτουργίας

Δοκιμάστε το ClickUp για να δείτε πώς βοηθάει.

Document360

Document360 είναι μια πλατφόρμα όπου οι ομάδες μπορούν να συλλάβουν και να αποθηκεύσουν ζωτικές πληροφορίες σε ένα μέρος. Παρέχει όλα όσα χρειάζεστε από ένα εργαλείο συνεργασίας εγγράφων: εύκολη κοινή χρήση, ροή εργασιών, ιστορικό εκδόσεων, σχολιασμός, προσθήκη ετικετών, υπενθυμίσεις κριτικών κ.λπ.

Προσφέρει μια διεπαφή χρήστη χωρίς προβλήματα που καθιστά εύκολη τη δημιουργία και τη διανομή περιεχομένου για έλεγχο. Διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης, ώστε ο χρήστης σας να μπορεί να ανακαλύψει γρήγορα τις πληροφορίες που αναζητά στην τεκμηρίωση.

Δημιουργήστε και διαχειριστείτε τα άρθρα σας με ισχυρές δυνατότητες τεκμηρίωσης out-of-the-box όπως:

  • Δημιουργήστε οδηγούς χρήσης, τυπικές διαδικασίες λειτουργίας, εγχειρίδιο υπαλλήλων, έγγραφα αναφοράς, έγγραφα συστήματος και σημειώσεις έκδοσης.
  • Το Document360 διαθέτει προγράμματα επεξεργασίας πλούσιου κειμένου όπως WYSIWYG και Markdown. Επιπλέον, υποστηρίζονται πολλαπλές εκδόσεις και σχολιασμός άρθρων για εσωτερική συνεργασία με τα μέλη της ομάδας σας.
  • Ο διαχειριστής κατηγορίας σάς βοηθά να δημιουργήσετε κατηγορίες και υποκατηγορίες, να ομαδοποιήσετε συγκρίσιμα αρχεία και να δημιουργήσετε μια καλά δομημένη ιεραρχία όλων των πληροφοριών σας.
  • Αποθηκεύει αυτόματα περιεχόμενο και μπορείτε πάντα να ανακτήσετε την προηγούμενη έκδοση του περιεχομένου που διαγράψατε.
  • Το Document360 σάς επιτρέπει να παρέχετε πολλούς ρόλους στους χρήστες σας, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε ποιος έχει πρόσβαση σε ποιο περιεχόμενο.
  • Επιτρέψτε στους υπαλλήλους ή τους πελάτες σας να έχουν εύκολη πρόσβαση στην τεκμηρίωσή σας με απρόσκοπτη σύνδεση.

Το Document360 συνδέεται με μια ποικιλία διαφορετικών εφαρμογών λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Teams, Slack, Chrome, Zapier και Integrately για να παρέχει απρόσκοπτη ομαδική συνεργασία.

Zoho συγγραφέας

Zoho είναι ένα ακόμη εργαλείο επεξεργασίας κειμένου που βασίζεται σε σύννεφο γεμάτο δυνατότητες που συγχρονίζει τα έγγραφά σας σε πραγματικό χρόνο. Η Zoho διασφαλίζει ότι τα έγγραφά σας στο MS Word εισάγονται στην πλατφόρμα χωρίς σφάλματα μορφοποίησης. Επίσης, το Zoho σάς επιτρέπει να συνεργάζεστε σε ομαδικά έργα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες κοινής χρήσης σε πραγματικό χρόνο. Καθώς μοιράζεστε τα έγγραφά σας με άλλα μέλη της ομάδας, μπορείτε να δείτε την κίνηση του δρομέα και τις επεξεργασίες που κάνουν.

Μερικά προνόμια της χρήσης του Zoho Writer περιλαμβάνουν:

  • Η φύση του Zoho που βασίζεται στο cloud κάνει τις ομαδικές συνεργασίες αποτελεσματικές και γρήγορες.
  • Τα έγγραφα που δημιουργείτε στο Zoho δεν καταλαμβάνουν τοπικό χώρο αποθήκευσης συστήματος και αντ’ αυτού αποθηκεύονται στο Cloud.
  • Η δυνατότητα συγχρονισμού σε πραγματικό χρόνο διασφαλίζει ότι τα έγγραφά σας δεν παραβιάζονται ποτέ σε περίπτωση καταστροφής.
  • Το Zoho διαθέτει μια νέα διεπαφή χρήστη με εύκολη πλοήγηση σε όλες τις ζωτικής σημασίας επιλογές επεξεργασίας κειμένου.
  • Οι διαχειριστές μπορούν να ελέγχουν τα δικαιώματα πρόσβασης κάθε μέλους σε ένα έργο ομάδας και να εκχωρούν δικαιώματα σε συγκεκριμένες λειτουργίες επίσης.

Χαρτί Dropbox

Dropbox Το Paper είναι ένα διαδικτυακό έγγραφο για ομαδική συνεργασία από τον ίδιο τον τεχνολογικό γίγαντα Dropbox. Το ότι το Dropbox Paper έρχεται με πολύ περισσότερα προνόμια, είναι άνευ λόγου, εάν η ομάδα σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το Dropbox για την αποθήκευση αρχείων. Οι ομάδες μπορούν εύκολα να οργανώσουν έγγραφα, να αναθέσουν εργασίες, να δημιουργήσουν συστηματικές ροές εργασίας και να συνεργαστούν σε έργα.

Επιπλέον, τα εργαλεία διαχείρισης εργασιών στο Dropbox Paper διευκολύνουν πολύ τις λειτουργίες που διαφορετικά θα ήταν περίπλοκες σε ένα διαδικτυακό σενάριο. Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να αναφέρετε άλλα μέλη της ομάδας, να αναθέσετε εργασίες σε άλλους και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σας. Μερικά συναρπαστικά χαρακτηριστικά αυτής της πλατφόρμας περιλαμβάνουν:

  • Μπορείτε να ανταλλάξετε μια μεγάλη ποικιλία πολυμέσων στο Dropbox Paper, όπως συνδέσμους YouTube, GIF, πίνακες Pinterest, Τοποθεσίες στους Χάρτες Google, ήχο από το SoundCloud και πολλά άλλα.
  • Το χαρτί υποστηρίζει ενσωματωμένες προεπισκοπήσεις αρχείων Inversion και Sketch. Επίσης, μπορείτε να μετατρέψετε τα έγγραφά σας σε PPT χωρίς να χρησιμοποιήσετε εφαρμογή τρίτου μέρους.
  • Μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για το έργο σας από την τεράστια βιβλιοθήκη προτύπων στο Dropbox Paper. Υπάρχουν πολλά πρότυπα για καταιγισμό ιδεών, λανσαρίσματα προϊόντων, προδιαγραφές προϊόντων, έργα παρακολούθησης σφαλμάτων και πολλά άλλα.
  • Το Dropbox Paper έρχεται με την επιλογή σύνδεσης του ημερολογίου σας με την πλατφόρμα. Ολόκληρο το πρόγραμμα εργασίας σας συγχρονίζεται στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια, το χαρτί προσαρμόζεται, παρέχοντας πρόσβαση σε ατζέντα, έγγραφα ιστορικού, αναθέσεις εργασιών και συμβάντα συναντήσεων απευθείας μέσω της εφαρμογής.
  • Η εφαρμογή για κινητά σάς δίνει τη δυνατότητα να τραβάτε εικόνες χρησιμοποιώντας την κάμερα και να δίνετε σχόλια.
  Διορθώστε το Nexus Mod Manager ενός προβλήματος που παρουσιάστηκε κατά την εγκατάσταση

Έγγραφα Google

Τα Έγγραφα Google είναι ένα λογισμικό επεξεργασίας κειμένου από την Google που χρησιμοποιεί μια διαφορετική προσέγγιση στην επεξεργασία κειμένου. Οι περισσότεροι επεξεργαστές κειμένου όπως το Word και το Open Office παρέμειναν εργαλεία εκτός σύνδεσης που ήταν τοπικά προγράμματα αποθηκευμένα σε υπολογιστή. Από την άλλη πλευρά, τα Έγγραφα Google είναι ένας επεξεργαστής κειμένου που βασίζεται σε σύννεφο και χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να εκτελεστεί.

Η επιλογή της διαδικτυακής διαδρομής ανοίγει έναν νέο κόσμο καινοτομιών για έναν επεξεργαστή κειμένου όπως οι ομαδικές συνεργασίες. Τα Έγγραφα σάς επιτρέπουν να μοιράζεστε ένα έγγραφο με άλλα μέλη, καθιστώντας το ιδανική πλατφόρμα για βασική συνεργασία ομάδας. Λάβετε υπόψη ότι τα Έγγραφα είναι κυρίως επεξεργαστής κειμένου και δεν θα λάβετε προσαρμοσμένες λειτουργίες όπως άλλες καταχωρίσεις στο άρθρο. Τούτου λεχθέντος, τα Έγγραφα εξακολουθούν να είναι μια εξαιρετική επιλογή για ομαδικές συνεργασίες, κυρίως εάν το χρησιμοποιείτε ως τον κύριο επεξεργαστή κειμένου.

Μερικά προνόμια από τη χρήση των Εγγράφων Google:

  • Τα Έγγραφα Google στέλνουν μια ειδοποίηση ως μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ένα έγγραφο κοινοποιείται μαζί σας.
  • Τα μέλη δεν χρειάζεται να εγγραφούν, ειδικά για τα Έγγραφα. αρκεί να έχετε λογαριασμό Google για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα.
  • Μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες αναθεωρήσεις σε ένα έγγραφο και τα μέλη που έκαναν τις τροποποιήσεις.
  • Μπορείτε να εισάγετε απρόσκοπτα όλες τις σημαντικές μορφές εγγράφων word στα Έγγραφα.
  • Η δυνατότητα συγχρονισμού σε πραγματικό χρόνο διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ δεδομένα κατά τη διάρκεια μιας διακοπής δικτύου.

Εάν καταλήξετε να χρησιμοποιείτε το Google Workspace για την επιχείρησή σας, ίσως θελήσετε να ελέγξετε αυτό το λογισμικό για να μετατρέψετε το email σε ένα ισχυρό γραφείο υποστήριξης.

Κομμάτι

Κομμάτι δεν είναι ένας συνηθισμένος επεξεργαστής κειμένου. Αντίθετα, εξυπηρετεί κυρίως έργα ομαδικής συνεργασίας. Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορες δυναμικές σημειώσεις, έγγραφα, wiki, βάσεις γνώσεων, έργα, παραδοτέα πελατών, τεχνικά έγγραφα και άλλα χρησιμοποιώντας ισχυρά εργαλεία διαχείρισης στο Bit. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστούς χώρους εργασίας για όλα τα έργα σας.

Η συνεργασία στο Bit είναι αποτελεσματική και σας βοηθά να διατηρήσετε τη διαφάνεια μεταξύ των διαφορετικών μελών της ομάδας.

Μερικά οφέλη από τη χρήση του Bit:

  • Η δυνατότητα Workspace στο Bit σάς επιτρέπει να οργανώσετε τα έργα, τους πελάτες και τις ομάδες σας. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε έγγραφα μεταξύ διαφορετικών χώρων εργασίας, εξαλείφοντας την ταλαιπωρία να ανεβάσετε το ίδιο αρχείο πολλές φορές.
  • Η δυνατότητα αναφοράς που χρησιμοποιεί το “@” είναι ένας εξαιρετικός ενισχυτής απόδοσης ενώ εργάζεστε σε ομαδικές συνεργασίες.
  • Το Bit συνοδεύεται από ένα μινιμαλιστικό αλλά καινοτόμο πρόγραμμα επεξεργασίας που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αβίαστα έγγραφα. Η αποτελεσματικότητα ενισχύεται περαιτέρω με τη σύζευξη του επεξεργαστή και των λειτουργιών συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο.
  • Μπορείτε να προσθέσετε οπτικούς συνδέσμους ιστού, εμπλουτισμένα μέσα, βίντεο, γραφικά, σχέδια, ενσωματώσεις, αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έρευνες και πολλά άλλα απευθείας στο πρόγραμμα επεξεργασίας.
  • Το Bit σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την αφοσίωση των εγγράφων που μοιραστήκατε. Αυτές οι πληροφορίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τα έγγραφά σας και να κερδίσετε περισσότερη έλξη.
  • Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα τα βασικά αρχεία σας στο Bit για να βελτιώσετε τη χρηστικότητα της λύσης μεταξύ πλατφορμών.

Συμβολή

Συμβολή είναι ένας κοινόχρηστος χώρος εργασίας που επιτρέπει στις ομάδες να συνεργάζονται, να οργανώνουν και να δημοσιεύουν αποτελεσματικά. Είναι ανοιχτό και συνεργατικό, βοηθώντας την ομάδα σας να αναδείξει την καλύτερη δουλειά της μαζί. Συχνά είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε επεξεργασίες, σχόλια ή σχόλια που γίνονται από άλλα μέλη της ομάδας, αλλά αυτή η πλατφόρμα αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Έχετε μια καθολική επιλογή αναζήτησης που σας επιτρέπει να αναζητήσετε ολόκληρο τον χώρο εργασίας και να βρείτε αντίστοιχες πληροφορίες.

  13 Εργαλεία αναζήτησης ονόματος τομέα για την επιχείρησή σας – Εύρεση τομέα

Μερικά προνόμια από τη χρήση αυτής της πλατφόρμας περιλαμβάνουν:

  • Το Confluence σάς επιτρέπει να ενσωματώνετε εφαρμογές από το Atlassian Marketplace. Το Atlassian Marketplace φιλοξενεί περισσότερες από 3.000 εφαρμογές που μπορείτε να προσθέσετε στην πλατφόρμα.
  • Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε πολλές πλατφόρμες όπως το Android, το iOS και το Web.
  • Προσφέρει πρώτης τάξεως ενσωμάτωση Jira απευθείας στην πλατφόρμα.
  • Λαμβάνετε φανταστικά οργανωτικά χαρακτηριστικά και η καθολική επιλογή αναζήτησης είναι ένας σημαντικός παράγοντας αποσύνθεσης.
  • Υπάρχουν πολλά όμορφα πρότυπα για Marketing, Product, HR και άλλα στη βιβλιοθήκη προτύπων.
  • Αποκτάτε απρόσκοπτη ενοποίηση με δημοφιλείς πλατφόρμες όπως Trello, Slack, Microsoft Office, Invision, Dropbox, Google Drive και άλλα.
  • Οι ιστότοποι συρροής ακολουθούν τους ελέγχους απορρήτου και τα πρότυπα κρυπτογράφησης δεδομένων που έχουν επαληθευτεί από τον κλάδο.

Microsoft Word

Microsoft Word ήταν συνώνυμο του λογισμικού επεξεργασίας κειμένου για πολύ καιρό. Το Word ήταν πάντα ο ηγέτης στον κλάδο στην παροχή μιας απλοποιημένης αλλά ισχυρής λύσης επεξεργασίας κειμένου. Παρόλα αυτά, η Microsoft έχει φέρει το λογισμικό σε ανώτερο επίπεδο, εισάγοντας χαρακτηριστικά ομαδικής συνεργασίας. Η τελευταία έκδοση του Word φέρνει πολλές δυνατότητες όπως:

  • Έχετε τη δυνατότητα να μετατρέπετε έγγραφα σε ιστοσελίδες χωρίς να χρησιμοποιείτε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους.
  • Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε ένα έγγραφο με τα μέλη της ομάδας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα κοινής χρήσης σε πραγματικό χρόνο στο Word.
  • Το Word συνοδεύεται από έναν ενσωματωμένο μεταφραστή που είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όταν εργάζεστε με μέλη από διαφορετικά πολιτιστικά υπόβαθρα.
  • Μπορείτε να προσθέσετε τρισδιάστατα μοντέλα απευθείας στα έγγραφά σας χρησιμοποιώντας το Word.
  • Η δυνατότητα συγχρονισμού σε πραγματικό χρόνο διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ τα έγγραφά σας.
  • Το Word είναι πλέον διαθέσιμο σε Android, iOS, Web και Windows, διευκολύνοντας τις ροές εργασίας μεταξύ πλατφορμών.

Εννοια

Το περίμενες αυτό, έτσι δεν είναι;

Εννοια είναι η πιο γεμάτη δυνατότητες και εύχρηστη πλατφόρμα για ομαδική συνεργασία σε αυτήν τη λίστα. Η πλατφόρμα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εξορθολογίσουν τις δραστηριότητές τους για να θέσουν στόχους, να παρακολουθούν την κατάσταση ροής εργασιών, τη διαχείριση δυνητικών πελατών και πολλά άλλα μέσω ενός κεντρικού εργαλείου. Έρχεται με μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης για να σας βοηθήσει να οργανώσετε, να αναδιατάξετε και να αναπτύξετε νέες ιδέες ή σχέδια.

Η ιδέα έρχεται με σημαντικά οφέλη για την ομαδική συνεργασία όπως:

  • Το Notion επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν και να διατηρούν μια βάση γνώσεων για πολλές εργασίες, όπως οδηγίες έργων, οδηγίες κωδικοποίησης, ροές εργασιών HR και πολλά άλλα.
  • Η πλατφόρμα διαθέτει ενσωματωμένο ημερολόγιο και πίνακες Kanban που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μέλη της ομάδας για να δημιουργήσουν γρήγορες σημειώσεις και να παρακολουθήσουν την πρόοδό τους.
  • Τα μέλη της ομάδας μπορούν να προσθέσουν σχόλια σε εργασίες και έργα για καλύτερη επικοινωνία και διαφάνεια.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το API της Notion για να ενσωματώσετε τα συστήματά τους με διάφορες εφαρμογές τρίτων όπως το Slack, το Figma και το Invision.
  • Η δημιουργία λιστών υποχρεώσεων, η προετοιμασία σημειώσεων συσκέψεων και ο καθορισμός εβδομαδιαίων ατζέντηδων γίνονται υπερβολικά εύκολη χρησιμοποιώντας την ενοποιημένη πλατφόρμα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Notion στον προσαρμοσμένο τομέα σας. Ωστόσο, εάν δεν είστε ευχαριστημένοι για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να δοκιμάσετε το παραπάνω λογισμικό διαδικτυακών εγγράφων για συνεργασία ως εναλλακτική λύση Notion.

Τελική Σημείωση 👩‍💻

Οι διαδικτυακές συνεργασίες ομάδων δημιουργούν αποτελεσματικά έργα, αποφεύγοντας τα μειονεκτήματα της συμβατικής ανάπτυξης, όπως οι χρόνοι ταξιδιού στο γραφείο και οι σταθερές ώρες εργασίας. Η χρήση ενός διαδικτυακού εγγράφου είναι απαραίτητη για να οργανώσετε τη ροή εργασίας σας, να ορίσετε ατζέντα και πολλά άλλα.

Πλατφόρμες όπως το Notion, το Monday και το Paper καλύπτουν ειδικά έργα που σχετίζονται με την ομάδα με το εξειδικευμένο σύνολο χαρακτηριστικών τους. Αυτές οι πλατφόρμες είναι ιδανικές για επιχειρήσεις κάθε είδους αλλά και για ιδιώτες.

Τα Έγγραφα Google, το Word και το Zoho είναι λογισμικό επεξεργασίας κειμένου που επιτρέπει συνεργασίες σε πραγματικό χρόνο. Τούτου λεχθέντος, αυτές οι εφαρμογές δεν διαθέτουν οργανωτικές δυνατότητες όπως άλλα εργαλεία αυτής της λίστας.

Στη συνέχεια, εξερευνήστε μερικά από τα καλύτερα ηλεκτρονικά υπολογιστικά φύλλα για την επιχείρησή σας.