Τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια Garmin

Τα έξυπνα ρολόγια γίνονται γρήγορα ένα απαραίτητο κομμάτι του κιτ για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Όχι μόνο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση των ζωτικής σημασίας στατιστικών μας, όπως ο καρδιακός ρυθμός και η αρτηριακή πίεση, αλλά επίσης παρακολουθούν τις καθημερινές μας δραστηριότητες και μας δίνουν μια απαλή ώθηση εάν μείνουμε αδρανείς για πολλή ώρα. Πολλά έξυπνα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με παρακολούθηση GPS για τρέξιμο και πεζοπορία στην ύπαιθρο και μπορούν να είναι πολύ ωφέλιμα για την προώθηση ενός πιο υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής.

Η Garmin είναι φυσικά μια από τις μεγαλύτερες μάρκες στην επιχείρηση, κυρίως λόγω της εύκολης συμβατότητάς της τόσο με smartphone Android όσο και με iOS. Έχουν μια τεράστια γκάμα έξυπνων ρολογιών για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων πολλών επιλογών για όλους τους προϋπολογισμούς.

Εδώ είναι τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια Garmin που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή.

Τα αγαπημένα μας Smartwatches Garmin το 2023

Garmin Forerunner 965 Running Smartwatch

Καλύτερο Συνολικά

Ο καλύτερος συνδυασμός μορφής και λειτουργίας της Garmin

Οι προηγμένες μετρήσεις εκπαίδευσης, οι διαισθητικές λειτουργίες οθόνης και η εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθιστούν το νέο Garmin Forerunner 965 ένα από τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια Garmin που μπορούν να αγοραστούν με χρήματα.

Πλεονεκτήματα

  • Πανέμορφη οθόνη
  • Καλή διάρκεια μπαταρίας
  • Προηγμένη παρακολούθηση φυσικής κατάστασης
  • Προφίλ κατάρτισης για το σκοπό
  • GPS πολλαπλών ζωνών

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για γραπτά μηνύματα ή μηνύματα

Εάν αναζητάτε ένα έξυπνο ρολόι Garmin που μπορεί να συμβαδίσει με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας, τότε το Garmin Forerunner 965 είναι αυτό. Αυτή η τελευταία έκδοση του Forerunner είναι ιδανική για παρακολούθηση φυσικής κατάστασης και παρακολούθηση ύπνου, προσφέροντας καθημερινές προτεινόμενες προπονήσεις και ενσωματωμένα προφίλ για τρίαθλο, δίαθλο, προπονήσεις κολύμβησης και πολλά άλλα.

Διαθέτει οθόνη αφής AMOLED 1,4 ιντσών και ένα ελαφρύ πλαίσιο από τιτάνιο, που το καθιστά ιδανικό για προπόνηση. Το GPS πολλαπλών ζωνών και οι ενσωματωμένοι έγχρωμοι χάρτες διευκολύνουν τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση των διαδρομών προπόνησής σας, ενώ οι προηγμένες μετρήσεις παρέχουν ολοκληρωμένα δεδομένα για τα στατιστικά της προπόνησής σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να εργάζεστε ενεργά για την επίτευξη των στόχων σας.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης αρκετά αξιοπρεπής και μπορείτε να απολαύσετε έως και 23 ημέρες σε λειτουργία smartwatch ή έως και 31 ώρες σε λειτουργία GPS. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Connect και το γραφικό στοιχείο γυμναστικής στο Forerunner 965, θα έχετε πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να ορίσετε, να παρακολουθήσετε και να καταρρίψετε τους προσωπικούς σας στόχους γυμναστικής.

Garmin Epix Pro (2ης γενιάς)

Το καλύτερο για σκι

Σλάλομ μέσα από περισσότερους από 2.000 παγκόσμιους χάρτες χιονοδρομικών κέντρων

Με προφορτωμένους χάρτες σε χιλιάδες από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα και γήπεδα γκολφ στον κόσμο, το Garmin epix Pro (2nd Gen) είναι ιδανικό για να σας μεταφέρει στις πίστες.

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετική προεγκατεστημένη επιλογή χάρτη
  • Προηγμένες λειτουργίες GPS
  • TopoActive χάρτες
  • Δεκάδες προφίλ αθλημάτων και δραστηριοτήτων
  • Προηγμένες λειτουργίες υγείας και ευεξίας

Σχεδιασμένο για τους υπέροχους εξωτερικούς χώρους, το Garmin epix Pro (Gen 2) διαθέτει γκρι ατσάλινο πλαίσιο από σχιστόλιθο και ανθεκτικό λαστιχένιο ιμάντα. Αυτή η έκδοση έχει μια μεγάλη οθόνη AMOLED 51 χιλιοστών, που είναι πάντα ενεργοποιημένη, που την καθιστά κατάλληλη για λήψη χαρτών και σχεδιασμό διαδρομής. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει έως και 31 ημέρες σε λειτουργία smartwatch.

Κατεβάστε χάρτες TopoActive και περιηγηθείτε στις πίστες σκι του κόσμου με περισσότερους από 2.000 χάρτες χιονοδρομικών κέντρων. Απολαύστε ακριβείς λειτουργίες GPS, χάρη στο multi-band και multi-GNSS με την τεχνολογία SatIQ. Οι προηγμένες λειτουργίες προπόνησης μετρούν την απόδοσή σας με την πάροδο του χρόνου και παρέχουν σχόλια σε πραγματικό χρόνο για τα επίπεδα αντοχής σας.

Το epix Pro δίνει επίσης προτεραιότητα στην ψυχική και σωματική σας ευεξία με μια βιβλιοθήκη λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όπως η προηγμένη παρακολούθηση ύπνου, η παρακολούθηση του καρδιακού παλμού και οι μετρήσεις αποκατάστασης προπόνησης. Με προφίλ δραστηριότητας για σχεδόν κάθε άθλημα και δραστηριότητα κάτω από τον ήλιο, το epix Pro είναι ένα premium smartwatch που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα όριά σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προπόνησή σας.

Garmin Vivosmart 5

Καλύτερος προϋπολογισμός

Ιδανικό για καθημερινή παρακολούθηση φυσικής κατάστασης

Ο ελαφρύς και άνετος σχεδιασμός σε συνδυασμό με μια πιο προσιτή τιμή, καθιστά το Garmin Vivosmart 5 μια εξαιρετική επιλογή έξυπνου ρολογιού προϋπολογισμού για καθημερινή παρακολούθηση φυσικής κατάστασης.

Πλεονεκτήματα

  • Ελαφρύ και άνετο
  • Ιδανικό για καθημερινή παρακολούθηση φυσικής κατάστασης
  • Προμηθευτός
  • Πολλά ενσωματωμένα προφίλ αθλητικών εφαρμογών

Μειονεκτήματα

  • Δεν διαθέτει ορισμένες προηγμένες δυνατότητες που προσφέρονται από άλλα ρολόγια Garmin
  • Εμφάνιση μικρής οθόνης

Το Garmin Vivosmart 5 είναι ένα έξυπνο ρολόι τύπου fitness tracker με λεπτή εμφάνιση σε στυλ βραχιολιού που αισθάνεται άνετα στον καρπό. Είναι ιδανικό για όσους δεν τους αρέσουν τα πιο χοντρά μοντέλα Garmin, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές δυνατότητες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης και παρακολούθησης της υγείας της Garmin, χωρίς να σπάσουν τα χρήματα.

Με οθόνη μόλις 0,84 ιντσών, το μέγεθος της οθόνης είναι στη μικρότερη πλευρά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό για την εμφάνιση βασικών δεδομένων χωρίς υπερφόρτωση. Η χρήση της εφαρμογής Garmin Connect με το Vivosmart 5 σας παρέχει πρόσβαση στις πολλές λειτουργίες της, όπως παρακολούθηση φυσικής κατάστασης, παρακολούθηση ύπνου, GPS, παρακολούθηση καρδιακού παλμού, Pulse Ox και άλλα.

Αυτό το ελαφρύ πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης είναι ασφαλές για κολύμπι ή ντους και θα λειτουργεί για περίπου επτά ημέρες σε λειτουργία smartwatch. Υπάρχουν πολλές προφορτωμένες αθλητικές εφαρμογές που ταιριάζουν με όποια δραστηριότητα επιλέγετε και μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου, κλήσεις και ειδοποιήσεις από το smartphone σας για να διατηρείτε επαφή με τα πάντα ενώ προπονείστε.

Garmin Forerunner 265

Το καλύτερο για δρομείς

Εξατομικευμένες καθημερινές προπονήσεις με βάση τη συνολική σας απόδοση

Ιδανικό για να περπατάτε στο πεζοδρόμιο, το Garmin Forerunner 265 διαθέτει πολλές δυνατότητες προπόνησης που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επιδόσεις σας στο τρέξιμο.

Πλεονεκτήματα

  • Η οθόνη αφής φαίνεται υπέροχη
  • Λάβετε εξατομικευμένες καθημερινές προπονήσεις
  • 30+ ενσωματωμένα προφίλ δραστηριότητας
  • Παρέχεται ολοκληρωμένη ανάλυση εκπαίδευσης

Μειονεκτήματα

  • Η προηγμένη παρακολούθηση φυσικής κατάστασης μπορεί να υπερβαίνει αυτό που χρειάζονται ορισμένοι άνθρωποι

Διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων, το Garmin Forerunner 265 είναι ένα φανταστικό smartwatch που μπορείτε να ταιριάξετε στο στυλ σας. Διαθέτει οθόνη αφής AMOLED 1,3 ιντσών και ελαφρύ σχεδιασμό που δεν περιορίζει την κίνηση. Στη λειτουργία smartwatch, μπορείτε να απολαύσετε έως και 13 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή 20 περίπου ώρες από τη λειτουργία GPS.

Υπάρχουν περισσότερα από 30 ενσωματωμένα προφίλ δραστηριοτήτων εδώ, που καλύπτουν τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Οι βαθμολογίες ποιότητας ύπνου, οι χρόνοι αποκατάστασης, η κατάσταση HRV και ούτω καθεξής χρησιμοποιούνται μαζί για τη μέτρηση της συνολικής προπονητικής σας ετοιμότητας, για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης.

Εξαιρετικό για κάθε αριθμό προπονητικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων, το Forerunner 265 λειτουργεί καλύτερα ως ρολόι τρεξίματος. Αυτό οφείλεται στον συνδυασμό μετρήσεων που χρησιμοποιεί για να καθορίσει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και τις προπονήσεις που δημιουργεί για εσάς, βοηθώντας σας να βελτιώσετε την αντοχή σας και να κυνηγήσετε αυτό το PB.

Garmin Venu Sq 2

Το καλύτερο για μουσική

Σφύριξε ενώ γυμνάζεσαι (εκτός)

$270 $300 Εξοικονομήστε
$30

Με το Garmin Venu Sq 2, μπορείτε να κατεβάσετε λίστες αναπαραγωγής από εταιρείες όπως το Spotify και το Amazon Music, ώστε να γυμνάζεστε με τις αγαπημένες σας μελωδίες, χωρίς να χρειάζεστε το smartphone σας.

Πλεονεκτήματα

  • Ιδανικό για λήψη μουσικής
  • Μεγάλη οθόνη
  • Αξιοπρεπείς επιλογές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης
  • Κατάλληλο για κλήσεις και μηνύματα κειμένου

Μειονεκτήματα

  • Η παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης μπορεί να σταματήσει εάν χτυπηθεί κατά λάθος κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Το Garmin Venu Sq 2, περισσότερο ίσως από οτιδήποτε άλλο στον κατάλογο προϊόντων της Garmin, μοιάζει περισσότερο με ένα κανονικό smartwatch. Έχει μια ωραία, μεγάλη οθόνη AMOLED 1,41 ιντσών που είναι εύκολο να ελέγχετε τα μηνύματα και είναι ιδανικό για λήψη των αγαπημένων σας λιστών αναπαραγωγής από το Spotify ή το Amazon Music.

Αλλά δεν θα ήταν Garmin χωρίς όλα αυτά τα προηγμένα χαρακτηριστικά υγείας και φυσικής κατάστασης που περιμένουμε. Και ευτυχώς, προσφέρει και σε όλα αυτά τα μέτωπα. Υπάρχουν ενσωματωμένες 25 διαφορετικές αθλητικές εφαρμογές εσωτερικού χώρου και GPS, καθώς και πρόσβαση σε προφορτωμένες προπονήσεις για καρδιο, γιόγκα, HIIT και πολλά άλλα. Χαρακτηριστικά υγείας, όπως παρακολούθηση μπαταρίας σώματος, παρακολούθηση ύπνου, ενυδάτωση και άλλα, μπορείτε να βρείτε σε αφθονία εδώ.

Με διάρκεια μπαταρίας έως και 11 ημέρες με το Venu Sq 2, υπάρχουν πολλά περιθώρια για να επιτρέψετε σε αυτές τις μετρήσεις να συσσωρευτούν επίσης, καθώς δεν θα χρειάζεται να βγάζετε το Garmin για να φορτίζετε κάθε βράδυ. Η κομψή σχεδίαση φαίνεται και έχει υπέροχη αίσθηση, και είναι το τέλειο Garmin για όσους λατρεύουν να αισθάνονται τις αγαπημένες τους μελωδίες ενώ προπονούνται.

Garmin Fenix ​​7S Solar Multisport GPS Watch

Το καλύτερο για υπαίθρια πεζοπορία

Έξυπνο ρολόι ηλιακής ενέργειας για λάτρεις της περιπέτειας σε εξωτερικούς χώρους

$800 $900 Εξοικονομήστε
$100

Το Garmin Fenix ​​7S Solar Multisport GPS Watch είναι κατασκευασμένο για τους υπέροχους εξωτερικούς χώρους και είναι ιδανικό για την επόμενη αποστολή.

Πλεονεκτήματα

  • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εντυπωσιακή
  • Το χοντρό στυλ φαίνεται σκληρό και ανθεκτικό
  • Εξαιρετικές δυνατότητες GPS και χαρτών
  • Παρέχει αποτελέσματα δύναμης και αντοχής σε πραγματικό χρόνο

Μειονεκτήματα

  • Σημείο τιμής
  • Αναμφισβήτητα πολύ μεγάλο για τακτική καθημερινή χρήση

Ο τέλειος σύντροφος για σοβαρή πεζοπορία σε εξωτερικούς χώρους, το Garmin Fenix ​​7S Pro Solar είναι ένα έξυπνο ρολόι GPS πολλαπλών αθλημάτων που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια. Αυτή η έκδοση έχει οθόνη 1,2 ιντσών και τοποθετείται σε θήκη από πολυμερές ενισχυμένο με ίνες με πλαίσιο από χάλυβα ή τιτάνιο (ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε).

Όπως θα περίμενε κανείς, με την ύπαρξη φακού φόρτισης με ηλιακή ενέργεια, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Fenix ​​7S είναι εκπληκτική. Στη λειτουργία smartwatch, μπορείτε να συλλέξετε 14 ημέρες χρήσης από μια τρίωρη ηλιακή φόρτιση σε άμεσο ηλιακό φως, κάτι που είναι πολύ εντυπωσιακό. Έχει βαθμολογία αντοχής στο νερό 10 ATM και μπορεί να αντέξει σχεδόν οτιδήποτε θέλει να του ρίξει η μητέρα φύση.

Επιπλέον, θα βρείτε ενσωματωμένη τεχνολογία GPS πολλαπλών ζωνών και SatIQ, προηγμένες μετρήσεις εκπαίδευσης και ολοκληρωμένες λειτουργίες υγείας και ευεξίας για εκκίνηση. Με υποστήριξη για Outdoor Maps+ για περιεχόμενο χαρτογράφησης υψηλής ποιότητας και δορυφορικές εικόνες, το Fenix ​​7S Pro Solar είναι η Garmin που πρέπει να επιλέξει για τους λάτρεις της πεζοπορίας εκτός δικτύου.

Ρολόι Garmin Enduro 2 Ultraperformance

Το καλύτερο για προπόνηση αντοχής

Ξεπεράστε τα όρια με αυτό το έξυπνο ρολόι εξαιρετικής απόδοσης

με το Garmin Enduro 2 Ultraperformance Watch, μπορείτε να προπονηθείτε πιο σκληρά και περισσότερο από ποτέ, χάρη στην απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την παρακολούθηση καρδιαγγειακής φυσικής κατάστασης, το GPS και τις λειτουργίες χαρτών.

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας
  • Η καλύτερη επιλογή για την παρακολούθηση της καρδιαγγειακής φυσικής κατάστασης
  • Τεράστια βιβλιοθήκη χαρτών HD
  • Η λειτουργία αυτόματης επιλογής εξοικονομεί μπαταρία χωρίς να μειώνονται τα χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα

  • Πολύ ακριβό
  • Πολλά χαρακτηριστικά είναι περιττά για την προπόνηση χωρίς αντοχή

Διαθέτοντας έναν εξαιρετικά φωτεινό φακό LED που είναι δύο φορές πιο φωτεινός από το ρολόι GPS πολλαπλών αθλητικών Garmin Fenix ​​7X, το Garmin Enduro 2 αξιώνει την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στην κατηγορία του. Αυτό οφείλεται στη φόρτισή του με ηλιακή ενέργεια, η οποία παρέχει έως και 150 ώρες μπαταρίας σε λειτουργία GPS ή τεράστιες 46 ημέρες σε λειτουργία smartwatch.

Πετυχαίνει αυτό το εντυπωσιακό στατιστικό, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SatIQ για να μεγιστοποιήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χωρίς να διακυβεύεται η ακρίβεια θέσης. Το ισοδύναμο ενός είδους οικολογικής λειτουργίας, επιτρέπει την πλήρη λειτουργικότητα GPS με μικρότερη αντιστάθμιση με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σας επιτρέπει να πάτε πιο μακριά και για περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Garmin, με αρκετό χυμό για να πλοηγηθείτε στο σπίτι σας (ή, εκεί και ξανά, αν είστε Χόμπιτ).

Εκτός από την ηλιακή φόρτιση και την τεχνολογία SatIQ, υπάρχουν χάρτες TopoActive και οδηγοί χαρτών NextFork που μπορείτε να απολαύσετε, καθώς και μετρήσεις προσαρμοσμένες σε βαθμό για τη μέτρηση κάθε πτυχής της απόδοσής σας, όπως το Trail Run VO2 Max για τη μέτρηση της καρδιαγγειακής φυσικής κατάστασης. Σπρώχνοντας το φάκελο για προπόνηση αντοχής σε εξωτερικούς χώρους, το Enduro 2 είναι ένας εκλεκτός σύντροφος που αγαπά μια πρόκληση.

Garmin Venu 2 Plus

Το καλύτερο για την ασφάλεια

Ο εντοπισμός περιστατικών και η βοήθεια προσφέρουν χείρα βοηθείας εάν χρειαστεί

Με τα εύχρηστα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, το Garmin Venu 2 Plus μπορεί να στείλει μια άμεση ειδοποίηση σε μια αξιόπιστη επαφή, σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα.

Πλεονεκτήματα

  • Πολύ ελαφρύ και άνετο. ιδανικό για δρομείς
  • Άφθονο χώρο αποθήκευσης μουσικής
  • Προφορτωμένο με καλή ποικιλία προπονήσεων
  • Η λειτουργία ανίχνευσης περιστατικών είναι εύχρηστη και μοναδική

Μειονεκτήματα

  • Όχι τόσο στιβαρό όσο κάποια άλλα μοντέλα Garmin

Ιδανικό για δρομείς και αθλητές, το Venu 2 Plus έχει κομψό σχεδιασμό που δείχνει το κομμάτι. Οι λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας του μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση του επιπέδου της μπαταρίας του σώματός σας, του επιπέδου άγχους, του βαθμού ύπνου και της ηλικίας φυσικής κατάστασης. Διαθέτει περισσότερες από 25 ενσωματωμένες αθλητικές εφαρμογές για ποικίλες δραστηριότητες όπως τρέξιμο, HIIT και κολύμπι.

Χρησιμοποιήστε προφορτωμένες προπονήσεις ή δημιουργήστε τις δικές σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Connect στο smartphone σας και χρησιμοποιήστε το Garmin Coach για να διαμορφώσετε προσαρμοστικά σχέδια προπόνησης για όταν θέλετε να βελτιώσετε τα πράγματα κατά ένα ή δύο.

Υπάρχουν χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως η ανίχνευση περιστατικών και η βοήθεια, για να σας βοηθήσουν εάν συμβεί οτιδήποτε ενώ είστε εκτός προπόνησης. Αυτή η έξυπνη λειτουργία μπορεί να στείλει μια ειδοποίηση με τη ζωντανή τοποθεσία σας στην επαφή έκτακτης ανάγκης, δίνοντάς σας ήσυχο μυαλό σε περίπτωση πτώσης ή τραυματισμού.

Μπορείτε να κατεβάσετε έως και 650 τραγούδια σε αυτήν τη συσκευή από τις αγαπημένες σας πλατφόρμες ροής μουσικής, ώστε να μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας λίγο πιο σκληρά με τη βοήθεια ορισμένων παρακινητικών ύμνων.

Ποιος τύπος Smartwatch Garmin είναι κατάλληλος για εσάς;

Τα έξυπνα ρολόγια Garmin είναι μια εξαιρετική επιλογή έξυπνων φορητών συσκευών, δεδομένου ότι ειδικεύονται στην προηγμένη παρακολούθηση φυσικής κατάστασης και χρησιμοποιούν προηγμένα βιομετρικά στοιχεία υγείας και παρακολούθηση ύπνου για να καθορίσουν το συνολικό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Χρησιμοποιώντας ένα φορετό Garmin, μπορείτε να προπονηθείτε με συγκεκριμένο σκοπό, χρησιμοποιώντας τα πολλά χαρακτηριστικά του για να προσαρμόσετε τις προπονήσεις σας στις ανάγκες σας.

Η προηγμένη τεχνολογία GPS σημαίνει ότι πολλά έξυπνα ρολόγια Garmin είναι ιδανικά για τον προγραμματισμό εκπαιδευτικών διαδρομών ή αποστολών με απίστευτη λεπτομέρεια. Και αν είστε σοβαροί για τις υπαίθριες ασχολίες σας και ο προϋπολογισμός σας μπορεί να φτάσει σε αυτό, το Garmin Fenix ​​7S Solar ή το Garmin Enduro 2 είναι εξαιρετικά για αυτές τις περιπέτειες παντός καιρού.

Εάν προτιμάτε να μένετε πιο κοντά στο σπίτι και θέλετε κάτι λιγότερο ογκώδες και πιο κατάλληλο για την καθημερινή παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης ενώ τρέχετε ή στο γυμναστήριο, κάτι σαν το Garmin Vivosmart 5 ταιριάζει υπέροχα και θα σας εξοικονομήσει λίγα δολάρια για την εκκίνηση.

Ωστόσο, η καλύτερη συνολική μας επιλογή είναι το Garmin Forerunner 965 Running Smartwatch. Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, αυτό το έξυπνο ρολόι είναι μια εξαιρετική βιτρίνα τόσο για τη φόρμα όσο και για τη λειτουργία, με κομψή και κομψή εμφάνιση και έναν θησαυρό από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά για εξερεύνηση. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης. Είναι επίσης εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες λειτουργίες υγείας και ευεξίας της Garmin, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε μια προπόνηση προσαρμοσμένη στις δικές σας ικανότητες.

Με τιμή κάπου στη μεσαία κατηγορία για τα έξυπνα ρολόγια Garmin, λαμβάνετε λειτουργίες premium για μια τιμή που φαίνεται περισσότερο από λογική, αν σκεφτείτε όλα όσα μπορεί να κάνει.

Garmin Forerunner 965 Running Smartwatch

Καλύτερο Συνολικά

Ο καλύτερος συνδυασμός μορφής και λειτουργίας της Garmin

Οι προηγμένες μετρήσεις εκπαίδευσης, οι διαισθητικές λειτουργίες οθόνης και η εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθιστούν το νέο Garmin Forerunner 965 ένα από τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια Garmin που μπορούν να αγοραστούν με χρήματα.

Πλεονεκτήματα

  • Πανέμορφη οθόνη
  • Καλή διάρκεια μπαταρίας
  • Προηγμένη παρακολούθηση φυσικής κατάστασης
  • Προφίλ κατάρτισης για το σκοπό
  • GPS πολλαπλών ζωνών

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για γραπτά μηνύματα
  Πώς να αλλάξετε το προσωπικό σας αναγνωριστικό σύσκεψης (PMI) στο Zoom