Σχεδιάστε μοναδικές και ουσιαστικές εμπειρίες επωνυμίας με διαχείριση γραμματοσειρών χωρίς προβλήματα

Στο σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό σενάριο, ένα εμπορικό σήμα πρέπει να ξεχωρίζει με μια ξεχωριστή ταυτότητα. Ως κορυφαίος δημιουργικός οργανισμός ή γραφίστας, κατανοείτε την επίδραση της τέλειας γραμματοσειράς στα σχέδιά σας. Είτε πρόκειται για μια κυκλοφορία προϊόντος, μια διαδικτυακή καμπάνια ή ένα βίντεο επωνυμίας, οι γραμματοσειρές που συμπληρώνουν τη σχεδίαση συνδέονται με το κοινό-στόχο σας για να μεταδώσουν το μήνυμα της επωνυμίας.

Με αυτά τα λόγια, πρέπει να έχετε έναν επαγγελματικό πόρο γραμματοσειρών που να προσφέρει αμέτρητες γραμματοσειρές που μπορείτε να αναπτύξετε στις δημιουργίες σας. Ένας συνεργάτης όπως το Monotype Fonts, η μόνη υπηρεσία γραμματοσειρών κατ’ απαίτηση που έχει σχεδιαστεί από δημιουργικά, για δημιουργικά. Ναι, η λύση που βασίζεται σε σύννεφο Monotype Fonts όχι μόνο σας βοηθά να βρείτε τις σωστές γραμματοσειρές, αλλά είναι επίσης ένας ικανός διαχειριστής γραμματοσειρών που σας επιτρέπει να εστιάσετε σε ό,τι είναι σημαντικό.

Monotype Fonts: Η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη γραμματοσειρών στον κόσμο

Δεν χρειάζεται να επενδύσετε στη δημιουργία της συλλογής γραμματοσειρών σας. Η Monotype Fonts προσφέρει πάνω από 150.000 γραμματοσειρές για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Και έχετε πρόσβαση σε παγκόσμιες γραμματοσειρές, από το Χονγκ Κονγκ έως τη Νέα Υόρκη, στη γλώσσα της επιλογής σας επίσης.

Το Monotype Fonts, το οποίο εμπιστεύεται τις κορυφαίες μάρκες του κόσμου, όπως οι Santander, Colgate, Burton και Bridgestone, προσφέρει στην επωνυμία σας μια αξιομνημόνευτη ταυτότητα με προσαρμοσμένες γραμματοσειρές.

Το Monotype Studio αποτελείται από παθιασμένους και έμπειρους σχεδιαστές και μηχανικούς που δημιουργούν εξαιρετικές γραμματοσειρές που παραδίδονται στην επιφάνεια εργασίας σας. Απλώς εκκινήστε την εφαρμογή Monotype στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε το ταξίδι σας για τη δημιουργία της τέλειας εμφάνισης για συσκευασία προϊόντων ή σχεδιασμό εφαρμογής.

Επιπλέον, με υπηρεσίες αδειοδότησης γραμματοσειρών χωρίς προβλήματα, υποστήριξη 24/7, ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη, μπορείτε να βασιστείτε στις γραμματοσειρές Monotype για να πετύχετε τους στόχους σας ομαλά και απρόσκοπτα.

Ως νέος πελάτης, μπορείτε να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να δοκιμάσετε γραμματοσειρές Drive χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Στη συνέχεια, ανάλογα με το αν είστε μεγάλη διαφημιστική εταιρεία ή άτομο ή μικρή ομάδα, μπορείτε να επιλέξετε να επιλέξετε ένα από τα δύο σχέδια γραμματοσειρών Monotype: Create + Pitch και Create + Deploy.

  Γιατί το MacBook μου δονείται ενώ φορτίζει;

Create + Pitch: Tailor-Made for Creative Agencies

Δημιουργία + Προώθηση είναι το τέλειο σχέδιο για μια δημιουργική εταιρεία που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευελιξία, ευκολία στη χρήση, επιλογή και όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε νικηφόρα γήπεδα. Με αυτό το σχέδιο, έχετε άμεση πρόσβαση σε περισσότερες από 150.000 γραμματοσειρές για χρήση στα pitch decks σας. Το Monotype Fonts Create + Pitch σάς δίνει τη δύναμη να δημιουργείτε σχέδια σύμφωνα με τα σλιπ και να προβάλλετε τις δημιουργίες σας σε πελάτες χωρίς να αγοράζετε μια νέα άδεια γραμματοσειράς κάθε φορά.

Επιπλέον, έχετε την ελευθερία να δημιουργήσετε όσες προβολές θέλετε, όλες σε μία συνδρομή. Η Monotype Fonts λειτουργεί επίσης σε συντονισμό με τα κορυφαία χυτήρια τύπου στον κόσμο. Έτσι, έχετε επίσης πρόσβαση σε γραμματοσειρές από Latinotype, Mark Simonson και Laura Worthington.

Η εφαρμογή και ο ιστότοπος έχουν σχεδιαστεί και οργανωθεί καλά από το χυτήριο και την ταξινόμηση. Η πλοήγηση στις γραμματοσειρές Monotype είναι μια εύκολη και εύχρηστη διεπαφή χρήστη για αναζήτηση, εξερεύνηση, δοκιμή και συλλογή γραμματοσειρών.

Επιπλέον, απολαμβάνετε την ευκολία του άμεσου συγχρονισμού γραμματοσειρών. Εσείς και οι ομάδες σας μπορείτε να συγχρονίσετε γραμματοσειρές από το Monotype Fonts με τα δημιουργικά προγράμματα και τις εφαρμογές σας στον υπολογιστή σας.

Αυτό που κάνει επίσης το Monotype Fonts άξιο συνεργάτη είναι η απλή και γρήγορη διαχείριση γραμματοσειρών. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε γραμματοσειρές από την υπάρχουσα βιβλιοθήκη σας, μπορείτε εύκολα να τις εισαγάγετε, να τις διαχειριστείτε και να τις οργανώσετε. Με όλες τις γραμματοσειρές σας σε ένα μέρος, μπορείτε να εστιάσετε στη δημιουργία αριστουργημάτων χωρίς περισπασμούς.

Πράγματι, θα απολαύσετε τη δημιουργία θέσεων με τον τρόπο γραμματοσειρών Monotype. Με την ελευθερία δημιουργίας, επεξεργασίας, προβολής και ψηφιακής διανομής στατικών εικόνων, μπορείτε να εξασφαλίσετε θέσεις που φέρνουν το όραμα και το μήνυμα της επωνυμίας.

Το σχέδιο Create + Pitch επιτρέπει σε έναν χρήστη να έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Monotype Font και να εγκαταστήσει, να διαχειριστεί και να χρησιμοποιήσει γραμματοσειρές σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Είναι απλώς η ενοποιημένη πρόσβαση που χρειάζεται ο οργανισμός σας. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε γραμματοσειρά παραγωγής για έναν ιστότοπο ή μια σελίδα, οι επαληθευμένες εταιρείες μπορούν να προβάλουν τη σελίδα 5000 φορές σε ένα μήνα.

  Πώς να μετρήσετε έγχρωμα κελιά στο Excel

Όταν γυρίζετε και δημιουργείτε μια εταιρική ταινία ή μια διαφήμιση, μπορείτε να επιλέξετε τη γραμματοσειρά Monotype που θέλετε να ενσωματώσετε στο βίντεο. Ωστόσο, αυτά τα βίντεο προώθησης προορίζονται μόνο για εσάς και τον πελάτη σας. Τώρα μπορείτε να εξερευνήσετε, να δοκιμάσετε και να μετρήσετε τον αντίκτυπο των διαφορετικών γραμματοσειρών στα βίντεό σας.

Επιπλέον, μπορείτε να αναπηδήσετε τα δημιουργικά για επερχόμενες προσφορές με τους πελάτες σας, εφόσον δεν τα χρησιμοποιείτε εμπορικά. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη γραμματοσειρών Monotype για να δημιουργήσετε λογότυπα για την κυκλοφορία προϊόντων.

Προτού το βήμα πάει στους πελάτες, μπορείτε να δοκιμάσετε και να μοιραστείτε εσωτερικά έγγραφα μεταξύ της ομάδας σας με τις γραμματοσειρές Monotype.

Αναμφίβολα, το σχέδιο Create + Pitch αποτελεί την τέλεια επιλογή για χρήση στις μακέτες και τα pitch decks σας. Χρησιμοποιήστε τις καλύτερες γραμματοσειρές σε πρωτότυπα ιστοτόπων, εφαρμογών, καμπανιών επωνυμίας, σε οθόνες, ακόμη και σε αυτοκίνητα, στην πραγματικότητα, οπουδήποτε δεν είναι εμπορικό ή σε δημόσια προβολή. Αυτό το ολοκληρωμένο και πλούσιο σε χαρακτηριστικά Η συνδρομή Create + Pitch κοστίζει μόλις 99 $ ετησίως.

Μόλις η εμφάνιση είναι οριστική και είστε έτοιμοι να βγείτε στο εμπόριο, ο πελάτης σας θα πρέπει να πληρώσει για μια άδεια. Δεν είναι επίσης τίποτα περίπλοκο, η διαδικασία αδειοδότησης έχει επίσης σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει μια εύκολη και απρόσκοπτη εμπειρία.

Δημιουργία + Ανάπτυξη: Το τέλειο σχέδιο για μεμονωμένα άτομα και μικρές ομάδες

Δημιουργία + Ανάπτυξη είναι το σχέδιο για εσάς εάν θέλετε την ελευθερία να χρησιμοποιείτε τις γραμματοσειρές Monotype όπου κι αν εμφανίζεται η επωνυμία σας. Ακριβώς όπως το σχέδιο Create + Pitch για διαφημιστικές εταιρείες, το σχέδιο Create + Deploy σάς δίνει πρόσβαση σε περισσότερες από 150.000 γραμματοσειρές Monotype καθώς και σε όλες τις άλλες λειτουργίες.

Έχετε πρόσβαση στα καλύτερα χυτήρια τύπων στον κόσμο, άμεσο συγχρονισμό γραμματοσειρών με τις εφαρμογές του υπολογιστή σας, ελευθερία χρήσης των υπαρχουσών γραμματοσειρών σας και ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης γραμματοσειρών. Το πλεονέκτημα του σχεδίου Create + Deploy είναι η ικανότητά του να σας δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύετε εμπορικά και να αναπτύσσετε την επικοινωνία της επωνυμίας σας σε πολλά κανάλια με τη γραμματοσειρά Monotype της επιλογής σας.

  Πώς να προσθέσετε τα αγαπημένα σας παράθυρα προτιμήσεων στο Mac Dock

Ειδικά σχεδιασμένο για ελεύθερους επαγγελματίες, μεμονωμένους γραφίστες και μικρότερες ομάδες, το Create + Deploy σας εξοπλίζει για να ζωντανέψετε το όραμά σας. Με αυτό το μοναδικό σχέδιο, έχετε πρόσβαση σε 10 γραμματοσειρές παραγωγής, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς σκοπούς. Αλλά με τις αυξανόμενες ανάγκες σας, έχετε την ευελιξία των πρόσθετων και μπορείτε να αγοράσετε πρόσθετες γραμματοσειρές παραγωγής.

Δεν λαμβάνετε τα δικαιώματα λήψης γραμματοσειρών, αν και αυτό δεν επηρεάζει την εργασία σας σε όλες τις εφαρμογές, καθώς το Monotype Fonts σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε γραμματοσειρές απευθείας στο μηχάνημά σας. Αυτές οι συγχρονισμένες γραμματοσειρές είναι ορατές σε οποιαδήποτε εφαρμογή που διαβάζει τα αρχεία γραμματοσειράς της περιοχής ή του συστήματος, δίνοντάς σας την ελευθερία να δημιουργείτε με οποιαδήποτε γραμματοσειρά.

Σκεφτείτε το εξής: το σχέδιο Create + Deploy σάς αφήνει ελεύθερους να δημιουργείτε με αμέτρητες γραμματοσειρές, ζωντανεύει τις δημιουργίες σας στο εμπορικό περιβάλλον και προσφέρει ευελιξία για να ταιριάζει στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες σας. ο Το πρόγραμμα συνδρομής Create + Deploy θα σας κοστίσει μόλις 199 $ ετησίως.

Τι κάνει τις γραμματοσειρές Monotype τον προτιμώμενο συνεργάτη γραμματοσειρών σας

Με στόχο να συμπληρώσει τη δημιουργική σας έκφραση με την τέλεια ταυτότητα, το Monotype Fonts προσφέρει πολλά μοναδικά πλεονεκτήματα που το καθιστούν τον τέλειο συνεργάτη για εσάς.

Οι καλύτερες γραμματοσειρές υψηλής ποιότητας στον κόσμο

Η μεγαλύτερη και καλύτερη συλλογή με περισσότερες από 150.000 γραμματοσειρές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Helvetica, Avenir, Futura και Univers. Γραμματοσειρές στο στυλ που θέλετε, στη γλώσσα της επιλογής σας.

Βρείτε νέες γραμματοσειρές σε ένα στιγμιότυπο με αναδυόμενες προτάσεις και ένα διαδραστικό και ισχυρό εργαλείο αναζήτησης.

Επαγγελματική και ακριβής διαχείριση γραμματοσειρών

Με τις γραμματοσειρές Monotype μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που είναι πιο σημαντικό: τη δημιουργικότητά σας. Ο επαγγελματίας διαχειριστής γραμματοσειρών καταργεί την ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας για την αδειοδότηση και τους περίπλοκους πίνακες εργαλείων. Αφιερώστε χρόνο στην εξερεύνηση, την αναζήτηση και την εύρεση των κατάλληλων αρχείων γραμματοσειρών από τη βιβλιοθήκη Monotype Fonts.

Προσαρμοσμένα σχέδια για τις ανάγκες σας

Δημιουργήστε απεριόριστες θέσεις με το Δημιουργία + Προώθηση σχεδιάστε ή δημοσιεύστε το όραμά σας για να ενισχύσετε την επωνυμία σας με το Δημιουργία + Ανάπτυξη σχέδιο.

Αδειοδότηση γραμματοσειρών χωρίς προβλήματα

Ξεχάστε την ταλαιπωρία των πολλαπλών αδειών γραμματοσειρών ή την επικοινωνία με διαφορετικά χυτήρια για να παραμείνετε αδειοδοτημένοι. Η ομάδα ειδικών μας από γνώστες αδειοδότησης φροντίζει για τις εγκρίσεις, τη γραφειοκρατία και τα δικαιώματα γραμματοσειράς για να διασφαλίσει ότι κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα: δημιουργήστε το επόμενο κύμα σχεδίασης.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του.