Μπορείτε να παίξετε Fortnite σε Mac, αλλά υπάρχει μια μεγάλη επιτυχία

Βασικά Takeaways

  • Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Fortnite στο Mac σας χρησιμοποιώντας το Epic Games Launcher, αλλά θα είναι μια παλιά έκδοση.
  • Η ξεπερασμένη έκδοση του Fortnite για macOS δεν διαθέτει χαρακτηριστικά όπως crossplay και αγορές εντός παιχνιδιού.
  • Το Xbox Cloud Gaming σάς επιτρέπει να παίξετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Fortnite στο Mac σας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού, αλλά θα χρειαστείτε μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και ένα χειριστήριο.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Epic Games Launcher για να παίξετε Fortnite στο Mac σας εγγενώς, έχει αρκετά μειονεκτήματα. Θα συζητήσουμε τα πάντα και θα σας μάθουμε πώς να παίζετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Fortnite στο Mac σας.

Πώς να αποκτήσετε το Fortnite στο Mac σας

Ο μόνος τρόπος για να εγκαταστήσετε το Fortnite στο Mac σας είναι μέσω του Epic Games Launcher για macOS. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε Η ιστοσελίδα της Epic Games για να δείτε εάν το Mac σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Fortnite στο Switch

Εάν χρησιμοποιείτε Apple silicon Mac, δεν θα έχετε προβλήματα με την εγκατάσταση και την εκτέλεση του. Ωστόσο, δεν λειτουργεί ομαλά στη βασική προδιαγραφή MacBook Air, την οποία συνιστούμε να αποφύγετε.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποκτήσετε το Fortnite στο Mac σας:

  • Κατευθυνθείτε προς το Epic Games Store και κατεβάστε το Epic Games Launcher.
  • Αφού το εγκαταστήσετε, εκτελέστε το πρόγραμμα εκκίνησης και χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος για να αναζητήσετε το “Fortnite” (όχι το “Fortnite Battle Royale”—δεν υποστηρίζεται).
  • Κάντε κλικ στο Λήψη και περιμένετε να τελειώσει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο στη μονάδα δίσκου σας, καθώς το παιχνίδι καταλαμβάνει περίπου 95 GB του εσωτερικού σας αποθηκευτικού χώρου.
  • Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να εκκινήσετε το Fortnite από το μενού Γρήγορης εκκίνησης στα αριστερά.
  • Γιατί η εγκατάσταση του Fortnite στο Mac σας είναι κακή ιδέα

    Ενώ το Fortnite πιθανότατα θα εκκινήσει και θα λειτουργήσει ομαλά στους πιο πρόσφατους Mac, η αγωγή Epic Games εναντίον Apple αμαύρωσε την εμπειρία Fortnite στο macOS επειδή ο προγραμματιστής αρνήθηκε να ενημερώσει το παιχνίδι του.

    Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει υποστήριξη crossplay για το Fortnite στο macOS. Θα βλέπετε τους φίλους σας online, αλλά δεν θα μπορείτε να συμμετέχετε στα παιχνίδια τους, καθώς χρησιμοποιούν διαφορετική έκδοση του Fortnite από εσάς. Ο μόνος τρόπος να παίξουν είναι αν χρησιμοποιούν και Mac.

      Πώς να απενεργοποιήσετε τον γονικό έλεγχο στο Fortnite

    Η Epic Games έχει επίσης μπλοκάρει την πρόσβαση στο V-Bucks και στο Item Shop. Έτσι, δεν μπορείτε να αγοράσετε καινούργια δέρματα, emotes, δώρα, πλάτη blings ή άλλα καλλυντικά. Και αν αγοράσατε κάποια σε άλλη συσκευή που εκτελεί μια πιο πρόσφατη έκδοση του Fortnite, δεν θα τη δείτε στο απόθεμά σας.

    Αυτό, σε συνδυασμό με το υπερβολικά διογκωμένο μέγεθός του, κάνει την εμπειρία Fortnite στο macOS πολύ απογοητευτική.

    Πώς να παίξετε την τελευταία έκδοση του Fortnite στο Mac σας

    Χάρη στην υπηρεσία Xbox Cloud Gaming, μπορείτε ακόμα να παίξετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Fortnite σε Mac μέσω του προγράμματος περιήγησής σας. Είναι συνήθως μια πληρωμένη υπηρεσία που κοστίζει 16,99 $ το μήνα, αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ορισμένα δωρεάν παιχνίδια όπως το Fortnite χωρίς συνδρομή.

    Ωστόσο, δεδομένου ότι το Xbox Cloud Gaming μεταδίδει το Fortnite μέσω του cloud, η ποιότητα του βίντεο δεν θα είναι τόσο καλή όσο η εγγενής εκτέλεση του στο Mac σας. Δείτε πώς να το κάνετε:

  • Επίσκεψη Η σελίδα Xbox Cloud Gaming του Fortnite χρησιμοποιώντας πρόγραμμα περιήγησης (κατά προτίμηση Google Chrome).
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Microsoft.
  • Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Play​​​​​. Θα χρειαστείτε ένα χειριστήριο για να παίξετε Fortnite.
  • Συνδέστε τους λογαριασμούς σας Epic Games και Microsoft ακολουθώντας τις οδηγίες στο Fortnite.
  •   Πώς να επιλέξετε τυχαία ένα Drop Point για Fortnite και PUBG

    Μόλις τελειώσετε με αυτό, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να παίξετε Fortnite μέσω του cloud. Βεβαιωθείτε όμως ότι έχετε γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η χρήση ενός αργού δικτύου σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδέεστε ξανά συχνά.

    Εναλλακτικά, μπορείτε να παίξετε Fortnite χρησιμοποιώντας το Nvidia GeForce Now σε iPhone ή Mac, αλλά τα ίδια σημεία και περιορισμοί ισχύουν ανεξάρτητα από την υπηρεσία παιχνιδιών cloud που θα επιλέξετε.

    Έχουμε άσχημα νέα αν περιμένετε να κυκλοφορήσει ξανά το Fortnite στο macOS. Δεν έχουμε στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι η Epic Games θα συμβιβαστεί και θα επιτρέψει στους χρήστες Mac να παίξουν ξανά με όλους τους άλλους. Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει πάρει μια πεισματική στάση και περιμένει μια αλλαγή πριν λάβει αποφασιστικά μέτρα.

    Αυτό είναι ως επί το πλείστον δυσάρεστο για τους παίκτες που θέλουν απλώς να απολαύσουν κάποια παλιά καλή δράση battle royale χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν υπολογιστή με Windows. Δεδομένου ότι είναι απίθανο η Apple να αλλάξει τις πολιτικές της στο App Store, ελπίζουμε η Epic Games να κάνει έναν συμβιβασμό σύντομα.