Σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix – Πώς να παρακάμψετε και να ξεμπλοκάρετε το Netflix

Το τρομερό σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix είναι ο εχθρός των ταξιδιωτών και των λάτρεις του ξένου περιεχομένου, αλλά θα σας δείξουμε πώς να το παρακάμψετε χρησιμοποιώντας ένα VPN. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ρυθμιστεί και οι προτεινόμενοι πάροχοι έχουν ένα εξαιρετικό ιστορικό ξεπέρασαν τις απαγορεύσεις VPN του Netflix.

Η πιο δημοφιλής υπηρεσία ροής στον κόσμο σερβίρει χιλιάδες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε χρήστες σε περισσότερες από 190 χώρες. Παρά τη δημοτικότητά του, ωστόσο, το Netflix δεν είναι χωρίς ελαττώματα. Οι διεθνείς νόμοι περιεχομένου εμποδίζουν το Netflix να μεταδίδει ορισμένα βίντεο σε συγκεκριμένες περιοχές, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές δεν θα είναι διαθέσιμες σε διαφορετικές περιοχές. Αυτό είναι απογοητευτικό για όλους τους εμπλεκόμενους, γεγονός που έχει οδηγήσει πολλούς χρήστες να χρησιμοποιούν VPN για να ξεμπλοκάρουν το Netflix.

Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από αυτά τα VPN για να λύσετε οριστικά το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix:

NordVPN – Καλύτερος Unblocker Netflix – Το NordVPN έχει παίξει το παιχνίδι γάτας με το ποντίκι με το Netflix για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουν βελτιώσει το τεράστιο δίκτυό τους για να νικούν συνεχώς το τρομακτικό σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης.
Surfshark – Ανεξάρτητα από τον διακομιστή στον οποίο συνδέεστε, το Netflix θα λειτουργήσει. Το Surfshark προσφέρει ίσως την πιο αξιόπιστη πρόσβαση σε 14 βιβλιοθήκες Netflix σε όλο τον κόσμο.
ExpressVPN – Το απίστευτο γρήγορο δίκτυο του ExpressVPN είναι μια φυσική εφαρμογή για ροή χωρίς buffer. Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για το Netflix US.
CyberGhost – Ακόμα κι αν δεν είστε γνώστες της τεχνολογίας, μπορείτε εύκολα να κάνετε κλικ στη λειτουργία “κατάργηση αποκλεισμού ροής” για να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής.
IPVanish – Ένας δοκιμασμένος και αληθινός πάροχος που δημιουργήθηκε για ασφαλείς ροές.

Το Netflix δεν μπορεί να επιτρέψει στους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση σε παγκόσμιο περιεχόμενο χωρίς μάχη. Η εταιρεία άρχισε να αποκλείει τις υπηρεσίες VPN και διακομιστή μεσολάβησης από προεπιλογή, καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση στο περιεχόμενο ακόμη και αν το VPN σας βρίσκεται στην ίδια χώρα με εσάς. Η τρομερή οθόνη «Σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix» κάνει πολλούς ανθρώπους να γουρλώνουν τα μάτια τους. Αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιες λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Παρακάτω συζητάμε το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης μαζί με μερικές προτεινόμενες λύσεις για την παράκαμψή του.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Κατανόηση γιατί συμβαίνει το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix

Το Netflix χρησιμοποιεί μερικές διαφορετικές μεθόδους αποκλεισμού για να αποτρέψει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε διακομιστή μεσολάβησης και VPN. Το πιο συνηθισμένο είναι η οθόνη σφάλματος που απεικονίζεται παραπάνω. Αυτό εμφανίζεται κάθε φορά που προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια ταινία στον ιστότοπο του Netflix ενώ ένα VPN είναι ενεργό στο παρασκήνιο. Θα εμφανιστούν ελαφρώς διαφορετικά μηνύματα σε διαφορετικές πλατφόρμες, φυσικά, αλλά το νόημα είναι πάντα το ίδιο: απενεργοποιήστε το VPN σας ή όχι Netflix για εσάς.

Netflix σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης ιστότοπου

Το Netflix χρησιμοποιεί ένα φίλτρο αντιστοίχισης IP για να προσδιορίσει τη θέση κάθε streamer. Διατηρούν επίσης μια κύρια λίστα όλων των σειρών διευθύνσεων IP που λειτουργούν από VPN και υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης. Κάθε φορά που μία από αυτές τις IP επιχειρεί να ξεκινήσει μια ταινία, το Netflix εμφανίζει την τρομερή οθόνη σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης.

Το πρόγραμμα αποκλεισμού ιστότοπου μπορεί να παρακαμφθεί εύκολα εάν χρησιμοποιείτε το σωστό VPN. Οι υπηρεσίες αλλάζουν τις διαθέσιμες διευθύνσεις IP τους σε τακτική βάση για να αποτρέψουν καταστάσεις όπως αυτή, που σημαίνει ότι μια χούφτα VPN μπορούν ακόμα να παρέχουν σταθερές συνδέσεις Netflix από την εικονική χώρα της επιλογής σας. Τα παρακάτω προτεινόμενα VPN είναι εξαιρετικές επιλογές για την απεμπλοκή του Netflix και την απαλλαγή από την οθόνη σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης.

  Πώς να μειώσετε το θόρυβο στο φόντο του μικροφώνου σε έναν υπολογιστή

Σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης σε εφαρμογές Netflix

Η ροή του Netflix σε iPhone, συσκευή Android, κονσόλα παιχνιδιών, Fire TV Stick ή συσκευή TV box συνήθως σημαίνει εγκατάσταση μιας αποκλειστικής εφαρμογής. Αυτό το λογισμικό καθιστά εξαιρετικά εύκολο να διαλέξετε και να παρακολουθήσετε ταινίες, ειδικά σε συσκευές χαμηλής κατανάλωσης ή δύσκολης πλοήγησης, όπου μια διεπαφή ιστού απλώς δεν θα λειτουργούσε.

Το Netflix χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό είδος συστήματος αποκλεισμού στις εφαρμογές, κάτι που είναι πολύ πιο δύσκολο να παρακαμφθεί. Αυτή η μέθοδος φιλτραρίσματος σε επίπεδο DNS εντοπίζει VPN χωρίς τη χρήση διευθύνσεων IP και είναι σχεδόν αδύνατο να εξαπατηθεί. Εάν λαμβάνετε το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix σε μία από τις εφαρμογές, δεν υπάρχει πραγματικά άλλη επιλογή από το να απενεργοποιήσετε το VPN σας ή να δοκιμάσετε μια ροή προγράμματος περιήγησης.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να διορθώστε το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σπάσετε το φίλτρο αποκλεισμού και να διορθώσετε το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix; Χρήση VPN υψηλής ποιότητας. Εάν επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία, θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο του Netflix από οπουδήποτε στον κόσμο. Θέλετε να κάνετε streaming κάτι από άλλη χώρα; Απλώς αλλάξτε διακομιστές και κάντε το.

1. NordVPN

Το NordVPN έχει μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα από τα καλύτερα VPN. Η Nord τρέχει πάνω από 5.400 διακομιστές σε 59 διαφορετικές χώρες, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κλάδο. Αυτό σας δίνει έναν εκπληκτικό αριθμό διευθύνσεων IP για να διαλέξετε όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσετε το Netflix με VPN. Το δίκτυο παρέχει επίσης μοναδικές δυνατότητες που δεν υπάρχουν σε άλλα VPN, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών συνδέσεων P2P, διπλής κρυπτογράφησης και δρομολόγησης μέσω VPN.

Το NordVPN έχει μια εξαιρετικά εμπεριστατωμένη πολιτική μηδενικής καταγραφής που καλύπτει το εύρος ζώνης, την κυκλοφορία, τις χρονικές σημάνσεις και την πρόσβαση DNS ταυτόχρονα. Αυτό είναι επιπρόσθετο των δυνατοτήτων αυτόματης απενεργοποίησης και προστασίας από διαρροές DNS στη μεγάλη ποικιλία εφαρμογών του, μαζί με κρυπτογράφηση AES 256-bit σε όλα τα δεδομένα.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Πρόγραμμα 2 ετών (68% έκπτωση – σύνδεσμος παρακάτω)
Γρήγορες και σταθερές συνδέσεις
Δεν βρέθηκαν διαρροές IP/DNS
Με έδρα τον Παναμά
Πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες).

Μειονεκτήματα
Ορισμένοι διακομιστές μπορεί να είναι αργοί και αναξιόπιστοι
Μερικές φορές είναι αργή στην επεξεργασία των επιστροφών χρημάτων (αλλά πάντα γίνεται).

2. Surfshark

Είναι δίκαιο να πούμε ότι από την έναρξή τους το 2019, η άνοδος του Surfshark στη σκηνή του VPN ήταν μετέωρη. Αυτό συμβαίνει επειδή, εκτός από τις καλύτερες εκδόσεις των τυπικών διατάξεων περί απορρήτου, το βοηθητικό πρόγραμμα ξεμπλοκαρίσματος Netflix του Surfshark δεν είναι τίποτα λιγότερο από επαναστατικό. Να τι εννοούμε:

Κανονικά, πρέπει να ψαρέψετε για τον κατάλληλο διακομιστή για να παρακάμψετε την επιθετική απαγόρευση VPN του Netflix. Ακόμη και τότε, μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με ορισμένες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει – υποθέτοντας ότι η βαριά κρυπτογράφηση σας δεν προκαλεί ατελείωτη αποθήκευση στην προσωρινή μνήμη.

Όχι όμως το Surfshark. Κάθε ένας από τους 800+ διακομιστές του λειτουργεί για να ξεπεράσει το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μέθοδο αυτόματης συσκότισης Camouflage, η οποία γίνεται stealth μέσω της βαθιάς επιθεώρησης πακέτων σαν νίντζα. Προσθέστε σε αυτό μια πολιτική καταγραφής εξαιρετικής ποιότητας, κρυπτογραφία 256-AES-GCM και τα πιο προηγμένα πρωτόκολλα διάνοιξης σήραγγας, και θα έχετε έναν γεννημένο νικητή για τη ροή του Netflix.

Πλεονεκτήματα
Κάθε διακομιστής έχει βελτιστοποιηθεί για την απεμπλοκή του Netflix, του BBC iPlayer, του Hulu και άλλων
Κάθε διακομιστής είναι ένας εξειδικευμένος διακομιστής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, όπου δεν υπάρχουν νόμοι για τη διατήρηση δεδομένων
Η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

Μειονεκτήματα
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο δεν έχει την ίδια κάλυψη με τα πιο ώριμα VPN
Η κατάσταση “νέο παιδί στο μπλοκ” ενδέχεται να μην ενσταλάξει την ίδια εμπιστοσύνη με τους μεγαλύτερους παρόχους.

  Πώς να κατεβάσετε αρχεία από ένα Torrent: Επεξήγηση λήψης torrent

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Surfshark.

3. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένα γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές VPN που συνδυάζει όλες τις σωστές δυνατότητες για να το κάνει μια από τις καλύτερες υπηρεσίες στην αγορά. Η εταιρεία διαθέτει ένα μικρό αλλά ανθεκτικό δίκτυο 3.000+ διακομιστών σε 94 χώρες, δίνοντάς σας πολλές επιλογές όταν πρόκειται να αναζητήσετε νέες διευθύνσεις IP για να ξεπεράσετε το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix.

Για το απόρρητο, το ExpressVPN προστατεύει όλα τα δεδομένα με κρυπτογράφηση AES 256-bit και μια εξαιρετικά ενδελεχή πολιτική μηδενικής καταγραφής σχετικά με την κυκλοφορία, τα αιτήματα DNS και τις διευθύνσεις IP. Το προσαρμοσμένο λογισμικό της εταιρείας έχει εξαιρετικά καλή απόδοση σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών και διαθέτει λειτουργίες προστασίας από διαρροές DNS και αυτόματου διακόπτη kill για να διατηρεί την ταυτότητά σας ασφαλή.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 3 μήνες δωρεάν (49% έκπτωση – παρακάτω σύνδεσμος)
Εξαιρετικά γρήγορη, αξιόπιστη σύνδεση
Ασφαλής κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα VPN
Δεν τηρεί αρχεία καταγραφής προσωπικών δεδομένων
Εξυπηρέτηση Πελατών (24/7 Chat).

4. CyberGhost

Το CyberGhost εστιάζει στην παροχή μιας γρήγορης και ασφαλούς εμπειρίας για όλους τους χρήστες του. Ξεκινά με ένα απίστευτο δίκτυο 5.900 διακομιστών σε 90 χώρες, όλοι εκ των οποίων είναι χωρίς καθυστερήσεις και είναι εύκολο να συνδεθούν. Αυτό παρέχει τεράστια ποικιλία όσον αφορά το σπάσιμο των οθονών σφαλμάτων διακομιστή μεσολάβησης Netflix, καθώς θα έχετε πολλές επιλογές για μη τοπικές διευθύνσεις IP έτοιμες ανά πάσα στιγμή.

Το CyberGhost παρέχει επίσης μια καλή βάση για το απόρρητο στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης AES 256-bit σε όλα τα δεδομένα και μιας πολιτικής μηδενικής καταγραφής για την κυκλοφορία, τις χρονικές σημάνσεις και τη διεύθυνση IP. Τόσο η προστασία από διαρροές DNS όσο και ένας διακόπτης αυτόματης απενεργοποίησης παρέχονται στάνταρ με το προσαρμοσμένο λογισμικό της υπηρεσίας για να σας κρατούν ασφαλείς από όπου κι αν παρακολουθείτε το Netflix.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το CyberGhost.

Πλεονεκτήματα
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 79% ΕΚΠΤΩΣΗ
Επιτρέπεται torrenting peer-to-peer (P2P).
Δεν εντοπίστηκαν διαρροές
Μηδενικά κούτσουρα
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών χωρίς κουβέντα.

Μειονεκτήματα
Δεν ξεμπλοκάρει όλες τις υπηρεσίες ροής.

4. IPVanish

Το IPVanish έχει τη φήμη ότι είναι ένα από τα πιο γρήγορα και ασφαλή VPN. Η εταιρεία παρέχει γρήγορες λήψεις και ροή περιεχομένου χάρη σε ένα μεγάλο δίκτυο με περισσότερους από 1.300 διακομιστές σε 60 διαφορετικές χώρες, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 40.000 διευθύνσεις IP για να διαλέξετε από όλο τον κόσμο. Αυτό αποτελεί μια σταθερή βάση για τις ανάγκες σας στο Netflix και διασφαλίζει ότι οι ροές σας θα έχουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ανά πάσα στιγμή.

Το IPVanish διαθέτει εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS, Windows, Mac και Linux. Το λογισμικό διαθέτει προστασία διαρροής DNS και αυτόματο διακόπτη kill για να κλειδώσετε την ταυτότητά σας και το καθένα προστατεύει κάθε πακέτο δεδομένων με κρυπτογράφηση AES 256-bit. Τέλος, η πολιτική μηδενικής καταγραφής στην κυκλοφορία ολοκληρώνει τις ισχυρές δυνατότητες απορρήτου της υπηρεσίας για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κάθε φορά που συνδέεστε.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας IPVanish.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix με ένα VPN

Είναι εκπληκτικά εύκολο να ξεμπλοκάρεις το αμερικανικό Netflix. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα κατάλληλα εργαλεία και λίγες στιγμές από τον χρόνο σας.

Βήμα 1 – Αποκτήστε μια ενεργή συνδρομή στο Netflix

Καμία από τις μεθόδους απεμπλοκής του Netflix δεν μπορεί να σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο χωρίς ενεργή συνδρομή. Δεν έχει σημασία πού είναι εγγεγραμμένος ο λογαριασμός σας, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση και να μπορείτε να κάνετε ροή ταινιών χωρίς VPN.

Βήμα 2 – Χρησιμοποιήστε έναν υπολογιστή με α φυλλομετρητής

Το Netflix είναι καλό στο να αποκλείει τις συνδέσεις VPN μέσω της εφαρμογής. Στην πραγματικότητα, η χρήση ενός VPN στην κινητή συσκευή σας ή στη συσκευή TV box δεν θα λειτουργήσει ποτέ για να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο. Αντίθετα, θα πρέπει να καθίσετε μπροστά από τον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας, το VPN και ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο χέρι.

  Κατακτήστε γρήγορα την ταχύτητα ανάγνωσης με την εφαρμογή Readsy Web

Βήμα 3 – Αποκτήστε ένα καλό VPN

Το Netflix αποκλείει ενεργά όλες τις υπηρεσίες μεσολάβησης και σχεδόν κάθε VPN. Ωστόσο, ορισμένες υπηρεσίες καταφέρνουν να διατηρούν μια σταθερή ροή διευθύνσεων IP για συνεχή πρόσβαση στο Netflix, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε εξαιρετικά επιλεκτικοί σχετικά με το VPN που χρησιμοποιείτε. Οι συστάσεις μας πάνω από όλα έχουν ένα εξαιρετικό ιστορικό, παραμένοντας ένα βήμα μπροστά από το Netflix.

Βήμα 4 – Ρυθμίστε το VPN σας

Εγγραφείτε με το VPN που έχετε επιλέξει, κατεβάστε το λογισμικό στον υπολογιστή σας, στη συνέχεια ενεργοποιήστε το και συνδεθείτε. Μόλις είναι ενεργό και στο παρασκήνιο, μπορείτε να εκτελέσετε την εφαρμογή και να μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης διακομιστή. Εδώ, απλώς επιλέξτε έναν διακομιστή που βρίσκεται στη χώρα της επιλογής σας. Θέλετε αμερικανικές ταινίες Netflix; Επιλέξτε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ Θέλετε να παρακολουθήσετε το πιο πρόσφατο βρετανικό δράμα; Δοκιμάστε έναν διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι δική σας επιλογή, επομένως επιλέξτε έναν διακομιστή και συνδεθείτε.

Βήμα 5 – Δοκιμάστε το Netflix

Τώρα που είστε συνδεδεμένοι και πίσω από ένα VPN, ανοίξτε τον ιστότοπο του Netflix και επιλέξτε ένα βίντεο για παρακολούθηση. Το Netflix σάς επιτρέπει να περιηγείστε στις πληροφορίες λογαριασμού και στην επιλογή βίντεο χωρίς να εμφανίσετε το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης, δίνοντάς σας μια κλεφτή ματιά στις νέες εκπομπές που θα βλέπετε στην εικονική σας τοποθεσία. Επιλέξτε κάτι που φαίνεται νέο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Αναπαραγωγή».

Δούλεψε? Μερικές φορές θα γίνει, μερικές φορές όχι. Ακόμα και με ένα καλό VPN δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Εάν είδατε το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix, ανοίξτε ξανά το VPN σας και επιλέξτε διαφορετικό διακομιστή στην ίδια χώρα. Τα περισσότερα VPN προσφέρουν μια ντουζίνα ή περισσότερες τοποθεσίες ανά περιοχή, επομένως δεν θα πρέπει να ξεμείνετε από επιλογές σύντομα. Επιλέξτε έναν δευτερεύοντα διακομιστή, φορτώστε ξανά το Netflix και δοκιμάστε ξανά.

Ξεμπλοκάρισμα του Netflix ενεργοποιημένο κινητές συσκευές

Υπάρχουν πολλοί περιορισμοί για τη χρήση του Netflix και ενός VPN σε φορητή συσκευή. Επειδή η εταιρεία αποκλείει αυστηρά όλες τις υπηρεσίες μεσολάβησης και εναλλαγής IP, είναι πολύ απίθανο να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Netflix σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε μια διαφορετική τακτική, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση ενός VPN με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του smartphone σας. Τα αποτελέσματά σας μπορεί να διαφέρουν, αλλά αξίζει να δοκιμάσετε εάν χρειάζεστε το Netflix εν κινήσει.

Βήμα 1 – Αποκτήστε ένα VPN

Εγγραφείτε σε μία από τις παραπάνω προτεινόμενες υπηρεσίες VPN για να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή πρόσβαση στο Netflix. Ολοκληρώστε τη συνδρομή σας και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN απευθείας στην κινητή συσκευή σας. Μόλις συνδεθείτε εκεί, θα πρέπει να συνδεθεί αυτόματα στον ταχύτερο διακομιστή, διασφαλίζοντας τη σύνδεσή σας αμέσως.

Βήμα 2 – Εύρεση ο σωστός διακομιστής

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης διακομιστή της εφαρμογής VPN και αναζητήστε έναν διακομιστή στη χώρα που επιθυμείτε. Εάν θέλετε για παράδειγμα καναδικές ταινίες, επιλέξτε έναν διακομιστή που βρίσκεται εντός του Καναδά. Συνδεθείτε στην τοποθεσία και περιμένετε λίγα λεπτά για να επιλυθεί. Μόλις τελειώσει, σπρώξτε την εφαρμογή VPN στο παρασκήνιο (μην την κλείσετε).

Βήμα 3 – Φορτώστε το Netflix σε ένα πρόγραμμα περιήγησης

Τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησης smartphone σας. Ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε, αυτό μπορεί να μην λειτουργεί, καθώς το Netflix απαιτεί ορισμένες ασυνήθιστες προσθήκες για ροή σε φορητές συσκευές. Επιλέξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης, επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Netflix και συνδεθείτε. Από εδώ, απλώς επιλέξτε μια ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να τη φορτώσετε.

Η ιστορία εδώ είναι η ίδια όπως στα προγράμματα περιήγησης υπολογιστών: μπορεί να δείτε το μήνυμα σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης ή όχι, δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Αν το συναντήσετε, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή VPN, δοκιμάστε έναν διαφορετικό διακομιστή στην ίδια χώρα και, στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά τη ροή.

συμπέρασμα

Οι προσπάθειες του Netflix να αποκλείσει τα VPN έχουν απογοητεύσει χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι μόνο η ανοιχτή πρόσβαση σε ταινίες που θέλουν, είναι η δυνατότητα ροής περιεχομένου από τη χώρα καταγωγής τους χωρίς να εγκαταλείπουν την προστασία που προσφέρει ένα VPN. Ωστόσο, το Netflix δεν μπορεί να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του λόγω της διεθνούς νομοθεσίας περιεχομένου και η κατάσταση δεν φαίνεται ότι πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

Ευτυχώς, για κάθε μπλοκ διακομιστή μεσολάβησης Netflix που τοποθετείται, τα VPN δημιουργούν μια προσωρινή λύση. Οι παραπάνω προτεινόμενες υπηρεσίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix από σχεδόν οποιαδήποτε χώρα με εκπληκτικά υψηλή αξιοπιστία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη τύχη και δεν θα δείτε ποτέ ξανά αυτήν την επίφοβη οθόνη σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης Netflix.