Κατακτήστε γρήγορα την ταχύτητα ανάγνωσης με την εφαρμογή Readsy Web

Ας το παραδεχτούμε: υπάρχει πολύ περιεχόμενο στον Ιστό και πρέπει να αναρωτιέστε, μπορεί να υπάρχει ένας απλός τρόπος για να συρρικνώσετε τη λίστα ανάγνωσης και να βελτιώσετε τον ρυθμό με τον οποίο διαβάζετε; Υπάρχει μια απλή μέθοδος και ονομάζεται γρήγορη ανάγνωση. Η γρήγορη ανάγνωση σάς επιτρέπει να διαβάζετε κείμενο πιο γρήγορα αναβοσβήνοντάς το στα μάτια σας μία λέξη τη φορά. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που προσφέρουν γρήγορη ανάγνωση ή χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία με τον δικό τους τρόπο. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την ταχύτητα ανάγνωσης διατηρώντας το ίδιο επίπεδο κατανόησης, τότε η εφαρμογή γρήγορης ανάγνωσης Readsy στοχεύει να σας βοηθήσει.

  Πώς να κάνετε μεταφορά και απόθεση μεταξύ εφαρμογών σε ένα iPad

Το Readsy είναι μια εφαρμογή Ιστού που κάνει την ανάγνωση διασκεδαστική και σας επιτρέπει να μαθαίνετε λέξεις και να κατανοείτε προτάσεις πιο γρήγορα. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί βασικά μια επιστημονικά αναπτυγμένη μεθοδολογία γρήγορης ανάγνωσης που ονομάζεται Spritizing, η οποία σας επιτρέπει να εστιάσετε σε μία λέξη τη φορά και να μειώσετε την πίεση από τον εγκέφαλο και τα μάτια σας όταν κατανοείτε απλές και σύνθετες προτάσεις. Η τεχνική αναπτύχθηκε από μια start up εταιρεία που ονομάζεται Spritz και από τότε έχει αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη στις μάζες.

Επιστρέφοντας στο Readsy, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε γρήγορη ανάγνωση με διαυγή τρόπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό. Η διεπαφή είναι απλή και εύκολη στην πλοήγηση.

  Πώς να παίξετε το κλασικό "Doom" σε ευρεία οθόνη στον υπολογιστή ή στο Mac σας

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέτετε κείμενο για ανάγνωση με πολλούς τρόπους. Μπορείτε είτε να το αντιγράψετε από, ας πούμε, μια ανάρτηση ιστολογίου όπως αυτή, και να την επικολλήσετε στον ιστότοπο ή να ανεβάσετε ένα αρχείο που θέλετε να διαβάσετε σε μορφή TXT ή PDF και θα το μετατρέψει σε μια αναγνώσιμη έκδοση για εσάς . Μια άλλη μέθοδος κατάδειξης του κειμένου σε Readsy είναι με τον καθορισμό της διεύθυνσης URL μιας ιστοσελίδας, το Readsy στη συνέχεια εξάγει αυτόματα το κείμενο από το άρθρο. Μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα την ταχύτητα ανάγνωσης σε λέξεις ανά λεπτό (wpm), η οποία μπορεί να περιλαμβάνει από 200 λέξεις ανά λεπτό έως και 400.

  Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Edge

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, μπορείτε να ξεκινήσετε να διαβάζετε το κείμενό σας κάνοντας κλικ στο «Έτοιμος!» κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος. Αφού γίνει αυτό, ολόκληρη η ιστοσελίδα εξασθενεί με εξαίρεση μόνο το γραφικό στοιχείο πραγματικής ταχύτητας ανάγνωσης. Στη συνέχεια, το Readsy παρουσιάζει κάθε λέξη με γρήγορη διαδοχή και μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα WPM όποτε θέλετε.

Συνολικά, μια εξαιρετική εφαρμογή που βελτιώνει την ταχύτητα με την οποία διαβάζετε.

Επισκεφθείτε το Readsy