Συστάσεις για μια καλή δουλειά

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού σε κάποιον. Ίσως ψάχνετε να βρείτε χαμένους φίλους ή συγγενείς ή ίσως χρειάζεστε βοήθεια για να προσδιορίσετε εάν αυτός ο νέος γείτονας αποτελεί απειλή για εσάς ή τα παιδιά σας. Όποιος κι αν είναι ο σκοπός σας, μια ηλεκτρονική υπηρεσία ελέγχου ιστορικού θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε την αλήθεια μέσα σε λίγα λεπτά.

Αλλά πώς ακριβώς πηγαίνετε για να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού; Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, συμπεριλαμβανομένου του τύπου πληροφοριών που μπορείτε να περιμένετε να αποκαλύψετε, καθώς και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον έλεγχο ιστορικού σας. Η επιλογή της σωστής υπηρεσίας από την πολυσύχναστη αγορά μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά με τις τέσσερις συστάσεις μας, μπορείτε να παραμείνετε σίγουροι για τα αποτελέσματα αναζήτησής σας. Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το πώς να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού βρίσκονται εδώ σε αυτό το άρθρο, οπότε διαβάστε!

Τι ακριβώς είναι ο έλεγχος ιστορικού;

Εάν δεν είστε 100% σίγουροι για το τι είναι ο έλεγχος ιστορικού, θα είναι δύσκολο για εσάς να καθορίσετε πώς να εκτελέσετε έναν. Οι έγκριτες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού προσφέρουν μια βαθιά ανάλυση των δημοσίως διαθέσιμων δεδομένων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα προφίλ χαρακτήρων σχεδόν οποιουδήποτε ατόμου στις ΗΠΑ. Οι πηγές αυτών των πληροφοριών κυμαίνονται από ποινικά μητρώα έως ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης έως αρχεία ψήφου, ανάλογα με την εταιρεία που θα επιλέξετε. Όλα αυτά τα δεδομένα είναι 100% νόμιμα για πρόσβαση και είναι ανοιχτά στο κοινό.

Ίσως σκεφτείτε, λοιπόν, ότι μπορείτε απλά να ζητήσετε αυτά τα δεδομένα μόνοι σας. Τεχνικά, θα είχατε δίκιο, αλλά η πρακτική πραγματικότητα είναι ότι θα είχατε κολλήσει να σαρώνετε σπηλαιώδη αρχεία για μέρες ή ακόμα και εβδομάδες συνεχόμενα προτού καν χαράξετε την επιφάνεια του ερώτημά σας. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού έχουν αναπτύξει προηγμένες μεθόδους αυτοματοποιημένης αναζήτησης που αναλύουν αυτά τα δεδομένα αβίαστα, με ακρίβεια και αμέσως. Οι κορυφαίες εταιρείες θα προσφέρουν ακόμη και παλιομοδίτικο εργατικό δυναμικό, στέλνοντας δρομείς για να ανακτήσουν φυσικά αρχεία που μπορεί να μην έχουν ψηφιοποιηθεί. Επιπλέον, αυτός ο τεράστιος όγκος δεδομένων θα αποσταχθεί σε μια εύκολα κατανοητή αναφορά.

Εν ολίγοις, οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού κάνουν τη σκληρή δουλειά για εσάς για την ανάκτηση δεδομένων και, στη συνέχεια, κάνουν νόημα για εσάς. Από εκεί, μπορείτε να προχωρήσετε με μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το υπόβαθρο, τον τρόπο ζωής και τα κίνητρα ενός ατόμου.

Ποιες πληροφορίες θα αποκαλύψει ένας έλεγχος ιστορικού;

Είναι αδύνατο να εγγυηθούμε τι ακριβώς θα αποκαλύψουν οι έλεγχοι ιστορικού. Διαφορετικά δεδομένα είναι διαθέσιμα για όλους και οι πληροφορίες που θα λάβετε θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από το θέμα που ερευνάτε. Οι περισσότεροι από τους μεγάλους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού θα προσπαθήσουν να ισχυριστούν ότι αναζητούν περισσότερα δεδομένα από οποιονδήποτε άλλο. Στην πραγματικότητα, ακόμα κι αν χρησιμοποιούν διαφορετικές πηγές, πολλά από τα δεδομένα που αναζητούν είναι παρόμοια, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μια δίκαιη ιδέα για το είδος των πληροφοριών που μπορεί να εμφανίσει ένας έλεγχος ιστορικού. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως:

Πλήρες όνομα και στοιχεία επικοινωνίας + προηγούμενες διευθύνσεις
Αρχεία γάμου και σχέσεων
Ποινικό μητρώο
Λογιστικά αρχεία
Μητρώα απασχόλησης
Στρατιωτικά αρχεία
Ρεκόρ οδήγησης
Λεπτομέρειες για τυχόν κατεχόμενες άδειες
Πληροφορίες που δημοσιεύονται από ή σχετικά με ένα θέμα στο διαδίκτυο ή σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση μια εξαντλητική λίστα, αλλά δίνει μια αίσθηση για το είδος των πληροφοριών που μπορεί να αποκαλυφθούν. Επίσης, δείχνει πώς ένας συνδυασμός αυτών των δεδομένων θα μπορούσε να σας πει πολλά για το αντικείμενο της επιταγής σας.

Τι πρέπει να κάνετε πριν εκτελέσετε έλεγχο φόντου

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Υπάρχουν μερικά προκαταρκτικά βήματα που πρέπει να κάνετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εκτέλεση τυχόν ελέγχων ιστορικού. Μερικά από αυτά τα βήματα μπορεί να φαίνονται μάταια, αλλά αυτή η διαδικασία θα σας δώσει την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να λάβετε ακριβείς πληροφορίες στο τέλος του ελέγχου ιστορικού σας. Ανάλογα με το είδος των πληροφοριών που αναζητάτε, θα μπορούσε επίσης να αναιρέσει την ανάγκη να κάνετε έλεγχο ιστορικού. Η διαδικασία δεν είναι πολύ μεγάλη και είναι αρκετά απλή να ακολουθηθεί:

  Πώς να εξαγάγετε τις σημειώσεις και τα συνημμένα σας στο Google Keep

1. Γράψτε όλα όσα γνωρίζετε για το θέμα σας

Αρχικά, αφιερώστε λίγα λεπτά για να συντάξετε μια λίστα με όλα όσα γνωρίζετε σχετικά με το άτομο στο οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε έλεγχο ιστορικού. Όταν βάλετε πραγματικά το μυαλό σας σε αυτό, μπορεί να ανακαλύψετε ότι γνωρίζετε περισσότερα για το θέμα σας από ό,τι νομίζατε. Ανεξάρτητα από αυτό, όσο περισσότερα δεδομένα εκκίνησης μπορείτε να τροφοδοτήσετε στην υπηρεσία ελέγχου ιστορικού της επιλογής σας, τόσο πιο πιθανό είναι να λάβετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Επιπλέον, αυτή η λίστα πληροφοριών θα αποτελέσει τη βάση για το υπόλοιπο αυτής της προκαταρκτικής ερευνητικής διαδικασίας.

Το είδος των πληροφοριών που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι πράγματα όπως:

Πλήρες όνομα
Οποιαδήποτε προηγούμενα ονόματα έχουν χρησιμοποιήσει
Ημερομηνια γεννησης
Τόπος γέννησης
Οποιεσδήποτε γνωστές διευθύνσεις ή στοιχεία επικοινωνίας συνδέονται με αυτές
Τα ονόματα των μελών της οικογένειάς τους
Πού πήγαν σχολείο/κολέγιο
Όπου απασχολούνται

Μην περιοριστείτε μόνο σε αυτήν τη λίστα. Φροντίστε να σημειώσετε οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε. καμία λεπτομέρεια δεν είναι μικρή ή άσχετη σε αυτήν την περίπτωση. Ομοίως, μην πανικοβληθείτε αν διαπιστώσετε ότι η λίστα σας δεν είναι καθόλου μεγάλη. Οι έλεγχοι ιστορικού μπορούν να εκτελεστούν με ελάχιστο όγκο πληροφοριών, επομένως, εφόσον έχετε όλα όσα γνωρίζετε, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα.

2. Κάνε λίγο γκουγκλάρισμα

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργη πρόταση, αλλά προτού στραφείτε σε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού, συνιστάται να εκτελέσετε μερικές δικές σας αναζητήσεις στο Διαδίκτυο. Οπλισμένοι με τη λίστα των πληροφοριών σας, είναι απολύτως κατανοητό ότι μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε στο Διαδίκτυο. Η Google δεν θα εμφανίσει δεδομένα δημόσιων αρχείων, επομένως σίγουρα δεν θα μάθετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό του θέματός σας. Αλλά αν ψάχνετε να βρείτε έναν παλιό φίλο ή συγγενή ή απλά θέλετε να μάθετε λίγα περισσότερα για κάποιον, μερικές φορές μπορεί να σας βοηθήσει.

Μια συμβουλή εδώ είναι να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας μόνο συνδυασμούς. Μια αναζήτηση στο Google για το όνομα κάποιου είναι πολύ απίθανο να βρει τις σωστές πληροφορίες. Αλλά αν συνδυάσετε ονόματα με πράγματα όπως το γυμνάσιο, ο εργοδότης (παλαιό ή παρόν) ή ακόμα και η ημερομηνία γέννησής τους, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες. Μπορεί ακόμη και να είναι αρκετό για να αποτρέψει την ανάγκη για έλεγχο ιστορικού! Εάν όχι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα επιπλέον δεδομένα θα είναι χρήσιμα όταν τελικά στραφείτε σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο ελέγχου ιστορικού.

3. Περάστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σχεδόν όλοι έχουν έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτές τις μέρες και, παρά τις προειδοποιήσεις σχετικά με το απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα, οι περισσότεροι χρήστες αφήνουν όλα τα είδη προσωπικών πληροφοριών για να τα δει ο καθένας. Τα μεγάλα δίκτυα όπως το Facebook, το Instagram και το LinkedIn είναι τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσετε αυτήν τη φάση της έρευνάς σας. Αλλά αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε εκεί, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και τα λιγότερο προφανή όπως το YouTube, το Reddit, το Pinterest, το Tumblr και το Snapchat.

Μπορεί να προκαλεί έκπληξη το πόσες πληροφορίες μπορείτε να συγκεντρώσετε μόνο χρησιμοποιώντας λογαριασμούς κοινωνικών μέσων και διαδικτυακές αναρτήσεις. Είναι και πάλι πιθανό να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε εδώ.

Ωστόσο, εάν ούτε η Google ούτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν παραδώσει αρκετές πληροφορίες ή τις σωστές πληροφορίες για εσάς, το επόμενο βήμα είναι να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματικό ιστότοπο ελέγχου ιστορικού.

Οι καλύτερες εταιρείες ελέγχου ιστορικού στο Διαδίκτυο

Η επιλογή του ιστότοπου ελέγχου ιστορικού που θα χρησιμοποιήσετε μπορεί να είναι εξαιρετικά αποθαρρυντική. Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικοί ιστότοποι εκεί έξω, και μπορούν όλοι να εμφανίζονται σε γενικές γραμμές ίδιοι, ειδικά αν είστε νέοι στην αγορά. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουν αυτοί οι ιστότοποι, καθώς και στις τιμές που χρεώνουν. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή του σωστού είναι ζωτικής σημασίας για το αποτέλεσμα των ερευνητικών προσπαθειών σας.

Λοιπόν, πώς να κάνετε την επιλογή; Υπάρχουν μερικά βασικά κριτήρια που προτείνουμε από τις δοκιμές μας και τα σχόλια των χρηστών ότι είναι σημαντικά για όλους σχεδόν τους χρήστες ιστότοπων ελέγχου ιστορικού. Τα κριτήρια αυτά είναι:

  Τι είναι το Usenet; Είναι νόμιμο; Πώς να ξεκινήσετε με

Ενδελεχής Έρευνα – Θέλετε να επιλέξετε έναν ιστότοπο που προσφέρει ενδελεχή και λεπτομερή έρευνα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ερευνητικά εργαλεία και πρόσβαση στο ευρύτερο δυνατό φάσμα πηγών.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται σε έναν έλεγχο ιστορικού θα σας παρουσιαστούν σε μια τελική αναφορά. Όλα σε αυτήν την αναφορά θα πρέπει να είναι ακριβή, καλά σχεδιασμένα και εύκολα κατανοητά.
Γρήγορα αποτελέσματα – Οι άνθρωποι συχνά χρειάζεται να κάνουν ελέγχους ιστορικού για επείγοντες λόγους, επομένως οι ιστότοποι βρίσκονται υπό πίεση για να προσφέρουν γρήγορα αποτελέσματα. Οι χρόνοι απόκρισης μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των τοποθεσιών, αλλά οι καλύτεροι μπορούν να προσφέρουν βασικά αποτελέσματα σε λίγα μόνο λεπτά και μια πλήρη αναφορά σε όχι περισσότερο από μερικές ημέρες.
Προσαρμογή αναζήτησης – Είναι καθησυχαστικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να λάβετε ακριβή αποτελέσματα ακόμα κι αν γνωρίζετε σχετικά λίγα για το θέμα σας. Οι καλύτεροι ιστότοποι μπορούν να προσφέρουν αποτελέσματα με βάση έστω και έναν ελάχιστο όγκο πληροφοριών.
Πίνακας ελέγχου με δυνατότητα χρήσης – Οι περισσότεροι ιστότοποι χρησιμοποιούν μια λειτουργία πίνακα εργαλείων για τη διαχείριση των αναζητήσεων και των αποτελεσμάτων των χρηστών. Είναι σημαντικό για τους χρήστες ότι αυτό το εργαλείο είναι εύκολο στην πλοήγηση και καλά σχεδιασμένο.
Καλή υποστήριξη πελατών – Δεν είναι ασυνήθιστο για τους χρήστες ελέγχου ιστορικού να έχουν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία ή τις πληροφορίες που αποκαλύπτονται, γι’ αυτό χρειάζεστε μια αξιόπιστη και προσβάσιμη υπηρεσία υποστήριξης πελατών. Οι καλύτερες προσφέρουν πολλές ώρες λειτουργίας και είναι προσβάσιμες με διάφορους τρόπους.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα κριτήρια, είναι δυνατό να περιοριστεί η τεράστια αγορά σε λίγες μόνο τοποθεσίες που μπορούν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Φυσικά, καμία εταιρεία δεν μπορεί να προσφέρει πρακτικά μια εγγύηση από χυτοσίδηρο για την αποκάλυψη των ακριβών πληροφοριών που χρειάζεστε. Ωστόσο, οι τέσσερις παρακάτω συστάσεις μας έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας και προσφέρουν μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξουμε πόρτες πιθανοτήτων που διαφορετικά θα παρέμεναν κλειστές.

1. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας για την άριστη ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και τα εντυπωσιακά λεπτομερή αποτελέσματα. Το BeenVerified χρησιμοποιεί μια δομή τιμολόγησης δύο επιπέδων, αλλά ακόμη και σε βασικό επίπεδο, θα λάβετε πολλά. Οι πηγές δεδομένων που ελέγχονται σε αυτό το επίπεδο μπορεί να περιλαμβάνουν ποινικά μητρώα, οικονομικά αρχεία, αναφορές ιδιοκτησίας, δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστορικό διευθύνσεων. Με λίγα μόνο δολάρια επιπλέον, θα εξετάσουν ακόμη περισσότερα δεδομένα, στέλνοντας ακόμη και έναν δρομέα για να ανακτήσει και να αναλύσει μη ψηφιοποιημένα δικαστικά έγγραφα.

Οι τελικές αναφορές του BeenVerified είναι εξαιρετικά καλά σχεδιασμένες και ευανάγνωστες και κατανοητές. Ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι απλός στην πλοήγηση και από τους πιο φιλικούς προς το χρήστη που έχουμε δοκιμάσει. Για χρήστες εν κινήσει, το BeenVerified προσφέρει αποκλειστικές εφαρμογές για κινητά τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS. Αυτή η ευκολία επεκτείνεται και στην εξυπηρέτηση πελατών τους, η οποία είναι διαθέσιμη κατά τις εκτεταμένες ώρες λειτουργίας μέσω email ή τηλεφώνου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ψάχνετε για τους καλύτερους ελέγχους ιστορικού στο διαδίκτυο; Εγγραφείτε στο BeenVerified με την ειδική μας έκπτωση σήμερα!

2. Instant CheckMate

Το Instant CheckMate είναι περισσότερο γνωστό για την ταχύτητα με την οποία πραγματοποιεί ελέγχους ιστορικού – τέλειο όταν χρειάζεται οπωσδήποτε να μάθετε για ένα άτομο το συντομότερο δυνατό. Φυσικά, αυτή η αστραπιαία απόδοση δεν έχει ποτέ κόστος για την ακρίβεια ή το βάθος των αναζητήσεων. Στο βασικό επίπεδο της υπηρεσίας, μπορείτε να περιμένετε αποτελέσματα από πηγές όπως ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η υπηρεσία premium προσφέρει μια προσεκτική ματιά σε πράγματα όπως η οικονομική ιστορία, οι άδειες οδήγησης και οι άδειες όπλων.

Το CheckMate προσφέρει μια εντυπωσιακή τελική αναφορά, η οποία είναι εξαιρετικά λεπτομερής, αλλά εξακολουθεί να είναι εκπληκτικά απλή στην ανάγνωση και κατανόηση. Ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι φιλικός προς τον χρήστη και διαισθητικό, όπως και η αποκλειστική τους εφαρμογή Android (ο πίνακας εργαλείων τους λειτουργεί τέλεια με το Safari, επομένως οι χρήστες iOS δεν μένουν εντελώς έξω.) Η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετική, προσφέροντας ζωντανή βοήθεια 24/7.

3. TruthFinder

Όπως και οι άλλες καταχωρήσεις σε αυτήν τη λίστα, το TruthFinder είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για τον τίτλο του “καλύτερου ιστότοπου ελέγχου ιστορικού”. Εκεί που το TruthFinder ξεχωρίζει είναι μέσα από το βάθος της έρευνάς του. Εδώ ισχύει το βιομηχανικό πρότυπο δύο βαθμίδων υπηρεσιών, με το βασικό ποσοστό να επιστρέφει επισκέψεις από πηγές δεδομένων όπως ποινικά μητρώα, αρχεία οδήγησης, προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες για συγγενείς. Με το premium rate, ωστόσο, οι παράμετροι αναζήτησης επεκτείνονται εξαιρετικά και μπορεί να περιλαμβάνουν ιστορικό εκπαίδευσης, εγγραφή ψηφοφόρων, άδειες όπλων και πολλά άλλα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η μοναδική βαθιά αναζήτηση στο διαδίκτυο του TruthFinder, η οποία ανακαλύπτει περισσότερα διαδικτυακά δεδομένα από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ελέγχου ιστορικού στην αγορά

  Πώς να αλλάξετε τη χώρα του Apple ID σας χωρίς να εισαγάγετε τη μέθοδο πληρωμής

Το Truthfinder παρέχει τα αποτελέσματά του σε μια καθαρή, σαφή και πλήρη τελική αναφορά. Η διασύνδεση με την υπηρεσία είναι επίσης παιχνιδάκι, καθώς ο διαδικτυακός πίνακας ελέγχου και η αποκλειστική εφαρμογή Android μοιράζονται ένα ήθος σχεδιασμού για χρηστικότητα. Επιπλέον, η υποστήριξη πελατών είναι ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση, οπότε αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες, θα λυθεί γρήγορα.

4. Intelius

Με πάνω από 50 εκατομμύρια επιτυχημένους ελέγχους ιστορικού που έχουν ολοκληρωθεί από την ίδρυσή τους, η Intelius παρέχει μια κορυφαία υπηρεσία στην αγορά. Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το επίπεδο λεπτομέρειας που έβαλαν στις τελικές τους αναφορές, το οποίο εξισορροπήθηκε από μια έξυπνη διάταξη για την αποφυγή υπερφόρτωσης πληροφοριών. Αυτή η σχεδιαστική φιλοσοφία επεκτείνεται και στον διαδικτυακό τους πίνακα εργαλείων, ο οποίος είναι διαισθητικός, κομψός και εκτελεί τέλεια τη λειτουργία του. Επιπλέον, η Intelius προσφέρει ακόμη και αποκλειστικό λογισμικό σε χρήστες εν κινήσει σε συσκευές Android και iOS.

Τι γίνεται όμως με τις ίδιες τις αναζητήσεις; Το Intelius ανταποκρίνεται και ξεπερνά τα πρότυπα του κλάδου και ψάχνει βαθιά για να δημιουργήσει ένα σαφές προφίλ στο θέμα της αναζήτησής σας. Τα στοιχεία επικοινωνίας, το ιστορικό διεύθυνσης, το ποινικό μητρώο, τα στοιχεία του μητρώου σεξουαλικών παραβατών, το οικονομικό ιστορικό, τα αρχεία ιδιοκτησίας και το εκπαιδευτικό ιστορικό είναι μερικές μόνο από τις πολλές παραμέτρους αναζήτησης που χρησιμοποιούνται από αυτήν την κορυφαία υπηρεσία. Η υποστήριξη πελατών δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη όσο θα μπορούσε να είναι, αλλά εξακολουθεί να παρέχει ικανοποίηση με μια βελτιωμένη υπηρεσία αντιμετώπισης προβλημάτων.

Γιατί χρεώνομαι για πρόσβαση σε δημόσια δεδομένα;

Στον κλάδο του ελέγχου ιστορικού, η ελευθερία της πληροφόρησης δεν σημαίνει πάντα δωρεάν (στην πραγματικότητα, συνήθως δεν ισχύει!) Αλλά γιατί οι δημόσιες πληροφορίες να σας κοστίζουν μια κόκκινη δεκάρα; Τα αρχεία μπορεί να περιέχουν έναν εκπληκτικό όγκο πληροφοριών στο αρχείο. Προκειμένου να διατηρούνται αυτά τα αρχεία οργανωμένα, πλήρη και προσβάσιμα, οι υπηρεσίες πρέπει να προσλαμβάνουν ανθρώπινα όντα για τη διαχείριση αυτών των συλλογών δεδομένων. Ναι, επιτρέπεται νόμιμα να έχετε πρόσβαση σε οτιδήποτε σε μια δημόσια βάση δεδομένων, αλλά θα χρειαστεί να επιδοτήσετε την αμοιβή εργασίας τους καταβάλλοντας τέλη πρόσβασης. Η ενημέρωση είναι μεγάλη υπόθεση, τελικά.

Όταν προσλαμβάνετε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού για να έρθετε σε επαφή με αυτά τα αρχεία, αυτό το κόστος πρέπει να καλύπτεται. Επιπλέον, οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού έχουν επίσης το δικό τους προσωπικό να πληρώσει, το οποίο μπορεί ακόμη και να αναζητήσει με μη αυτόματο τρόπο φυσικά αρχεία που δεν έχουν ψηφιοποιηθεί ακόμη για λογαριασμό σας. Η επιχειρηματική δραστηριότητα έχει κόστος και θα πρέπει να το πληρώνετε με αντάλλαγμα ένα συγκεκριμένο επίπεδο υπηρεσιών.

Οι δωρεάν ιστότοποι υπόσχονται στον κόσμο, αλλά μπορεί να προσφέρουν κάτι περισσότερο από μια αναζήτηση στο Google. Η εμπειρία συνήθως ισοδυναμεί με διαφημιστικό χάσιμο του χρόνου σας. Ακόμα πιο απαίσια είναι οι ιστότοποι που έχουν δημιουργηθεί για να παρασύρουν ανυποψίαστα θύματα στην παγίδα ενός χάκερ. Μπορεί να συλλέξουν τα δεδομένα σας προς πώληση στον πλειοδότη ή να εμφυτεύσουν κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας.

Η συνδρομή σε έναν αξιόπιστο ιστότοπο ελέγχου ιστορικού προσφέρει ακρίβεια πληροφοριών, ευκολία και πάνω απ’ όλα ηρεμία. Αν λάβετε υπόψη αυτούς τους παράγοντες, αυτά τα λίγα δολάρια το μήνα αντιπροσωπεύουν μια πραγματική συμφωνία.

συμπέρασμα

Η διαδικασία ελέγχου ιστορικού είναι εκπληκτικά απλή. Μετά από κάποια προκαταρκτική έρευνα, απλώς τροφοδοτείτε τα ευρήματά σας στην ηλεκτρονική διεπαφή ενός αξιόπιστου ιστότοπου ελέγχου ιστορικού, εγγραφείτε για μια συνδρομή και, στη συνέχεια, λαμβάνετε έναν πραγματικό θησαυρό πληροφοριών. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες πραγματοποιούν αναζήτηση μέσω δημόσιων αρχείων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλων πηγών δεδομένων για να συντάξουν μια ολοκληρωμένη αναφορά σχετικά με το θέμα της αναζήτησής σας. Θα μπορούσατε να επιχειρήσετε το κατόρθωμα μόνοι σας, αλλά καλύτερα να προετοιμαστείτε για πολλές πολλές ώρες που μπορεί να αποδειχθούν καρποφόρες ή όχι. Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, αποφύγετε με κάθε κόστος τους δωρεάν ιστότοπους. Στην καλύτερη περίπτωση σπαταλούν τον χρόνο σας, στη χειρότερη θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και το απόρρητό σας.

Έχουμε κάνει τις συστάσεις μας για τους καλύτερους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού στην αγορά. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια τέτοια υπηρεσία; Ποιο site χρησιμοποιήσατε; Πώς βρήκατε την εμπειρία; Υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία που θα θέλατε να γνωρίζατε πριν ξεκινήσετε, την οποία δεν έχουμε αναφέρει εδώ; Πάντα καλωσορίζουμε ερωτήσεις, σκέψεις και σχόλια από όλους τους αναγνώστες μας, οπότε γιατί να μην τα μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων!