Στείλτε ένα μήνυμα για να ενημερώσετε κάποιον γιατί καλείτε

Η λειτουργία «Μην ενοχλείτε» ή «Διακοπές» εάν χρησιμοποιείτε Android, είναι μια λειτουργία που αποτρέπει τις ειδοποιήσεις από το να σας ενοχλούν στη συσκευή σας. Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι πραγματοποιούνται μόνο κλήσεις από σημαντικά άτομα ή ότι μόνο οι πιο βασικές εφαρμογές σας μπορούν να σας στέλνουν ειδοποιήσεις ενώ το τηλέφωνό σας βρίσκεται στο νυχτερινό σας stand ή στο γραφείο σας στη δουλειά. Προσωπικά διαπίστωσα ότι το Do Not Disturb ή οι Interruptions λειτουργούν εξαιρετικά, αλλά είναι κατάλληλα μόνο για χρήση τη νύχτα. Δεν το προτιμώ πραγματικά στη δουλειά για έναν απλό λόγο. Οι ώρες εργασίας είναι όταν συμβαίνουν πολλές σημαντικές δραστηριότητες και ο αποκλεισμός κλήσεων δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε διακοπές. Απλώς κρατάω το τηλέφωνό μου αθόρυβο και προτιμώ να μου στέλνουν μηνύματα πριν καλέσω. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν χρόνο για τις συσκευές τους όταν εργάζονται, επομένως η λήψη κλήσεων δεν είναι εύκολη. Το Calltag είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το αντιμετωπίσετε. είναι μια εφαρμογή διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS που σας επιτρέπει να συνθέσετε γρήγορα ένα μήνυμα με το όνομά σας και από πού καλείτε, και να προσθέσετε ετικέτες που περιγράφουν το θέμα της συνομιλίας σας. Το μήνυμα αποστέλλεται σε όποιον σκοπεύετε να καλέσετε για να τους ενημερώσετε για το λόγο που καλείτε. Μόλις σταλεί το μήνυμα, η εφαρμογή ξεκινά μια αντίστροφη μέτρηση πριν από την πραγματοποίηση της κλήσης. Ο παραλήπτης σας θα γνωρίζει γιατί καλείτε και μπορεί να επιλέξει να λάβει την κλήση ή να την αγνοήσει.

  Το PDF Eraser σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε αρχεία PDF, να προσθέτετε εικόνες και κείμενο σε αυτά

Όταν ρυθμίζετε το Calltag, σας ζητά να εισαγάγετε το όνομά σας και από πού καλείτε. Μόλις το κάνετε αυτό, χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε ένα όνομα ή έναν αριθμό για το άτομο που πρόκειται να καλέσετε (αυτή η εφαρμογή θα έχει πρόσβαση στις επαφές σας) και πατήστε «Επόμενο».

Στη συνέχεια, επιλέξτε hashtags για τον λόγο που καλείτε. Η εφαρμογή συνοδεύεται από ορισμένες ετικέτες που έχουν ήδη προστεθεί, αλλά είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε τις δικές σας. Μετά την εφάπαξ ρύθμιση, θα πρέπει μόνο να εισαγάγετε τον αριθμό επικοινωνίας και τις ετικέτες για την κλήση σας. Μόλις σταλεί το μήνυμα μέσα από την εφαρμογή, το Calltag θα ξεκινήσει ένα χρονόμετρο κλήσης 10 δευτερολέπτων πριν από την έναρξη της κλήσης.

  Πώς λειτουργεί το Νέο Κέντρο Ελέγχου στο macOS Big Sur

Μπορείτε να αλλάξετε τη διάρκεια του χρονοδιακόπτη πατώντας το κουμπί του οδοντωτού τροχού επάνω δεξιά και μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Μπορείτε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο μήνυμα κλήσης που χρησιμοποιείται ως πρότυπο και να προστεθούν ετικέτες αργότερα, καθώς και να αλλάξετε το θέμα.

Οι προγραμματιστές εφαρμογών αναφέρουν την ψυχρή κλήση ως καλή χρήση για να βάλουν αυτήν την εφαρμογή. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένας καλός τρόπος να ενημερώσετε κάποιον γιατί καλείτε όταν είναι συνήθως απασχολημένος και δεν μπορεί να δεχτεί κλήσεις. Ο παραλήπτης σας δεν χρειάζεται να έχει εγκαταστήσει αυτήν την εφαρμογή, επομένως είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε στη συσκευή σας. Είναι πιθανό να βελτιώσει τις πιθανότητές σας να λάβετε απάντηση στις κλήσεις σας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι ο παραλήπτης σας γνωρίζει τουλάχιστον γιατί καλούσατε.

  Πώς να βρείτε αντικρουόμενα αρχεία στο Dropbox

Εγκαταστήστε το Calltag από το App Store

Εγκαταστήστε το Calltag από το Google Play