Πώς να βρείτε αντικρουόμενα αρχεία στο Dropbox

Το Dropbox άλλαξε τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας των πιο σημαντικών αρχείων σας. Εάν είχατε ποτέ σφάλμα του σκληρού δίσκου ή το λειτουργικό σας σύστημα ήταν κατεστραμμένο, το Dropbox μπορεί να σας είχε σώσει. Ενώ η εφαρμογή και η υπηρεσία είναι υπέροχα, μπορείτε να καταλήξετε να δημιουργείτε αντίγραφα που αντικρούουν εάν έχετε ένα αρχείο ανοιχτό σε δύο σημεία και το Dropbox προσπαθήσει να τα συγχρονίσει και τα δύο. Αυτό δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά σας κοστίζει χώρο στον λογαριασμό σας. Το Conflicted Copy Resolver μπορεί να βρει αρχεία σε διένεξη στο Dropbox και σας επιτρέπει να τα καθαρίσετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify με το Siri στο iPhone

Βρείτε αντικρουόμενα αρχεία στο Dropbox

Επίσκεψη Εργαλείο επίλυσης αντιγράφων διένεξης και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Dropbox.

Μόλις συνδεθείτε και επιτρέψετε στην εφαρμογή να έχει πρόσβαση στα αρχεία του λογαριασμού σας, το Conflicted Copy Resolver το σαρώνει για αρχεία που βρίσκονται σε διένεξη. Αν βρει αντίγραφα σε διένεξη, σας δίνει τρεις επιλογές για να τα αντιμετωπίσετε.

Μπορείτε να διατηρήσετε μόνο τα πιο πρόσφατα αρχεία, να διατηρήσετε την παλαιότερη έκδοση των αρχείων ή να προβάλετε τα αρχεία και να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε με το καθένα ξεχωριστά.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την τελευταία επιλογή, η εφαρμογή θα σας δείξει το όνομα κάθε αρχείου, μαζί με το όνομα και τη διαδρομή. Εάν θέλετε, μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο στον λογαριασμό σας ή στην επιφάνεια εργασίας σας προτού αποφασίσετε τι να κάνετε με αυτό. Εάν δεν χρειάζεται να κοιτάξετε τα αρχεία, μπορείτε να επιλύσετε τη διένεξη από τη διεπαφή της εφαρμογής.

  Γιατί οι εφαρμογές εξαφανίζονται από το App Store και το Play Store;

Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων

Το Conflicted Copy Resolver θα διαγράψει τα αρχεία που δεν θέλετε να διατηρήσετε. Θα σταλούν στον φάκελο Κάδος απορριμμάτων στο Dropbox όπου, εάν χρειαστεί να τα ανακτήσετε ποτέ, θα έχετε περιορισμένο χρόνο για να το κάνετε. Το Conflicted Copy Resolver δεν έχει επιλογή ανάκτησης για αυτά τα αρχεία και δεν έχει κατασκευαστεί για αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλή ιδέα να ελέγξετε τα διάφορα αρχεία που βρίσκονται σε διένεξη μεταξύ τους προτού αποφασίσετε να τα αφαιρέσετε.

Η κύρια λειτουργία του Conflicted Copy Resolver είναι να βρίσκει αρχεία σε διένεξη στο Dropbox. Εάν έχετε ένα πάρα πολλά από αυτά, αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος για να τα βρείτε όλα. Η εφαρμογή δεν θα εμποδίσει τη δημιουργία μελλοντικών αντιγράφων σε διένεξη. Εάν κάνετε αλλαγές σε ένα αρχείο σε πολλές συσκευές, σχεδόν πάντα δημιουργείται ένα αντίγραφο σε διένεξη. Για να μην συμβεί αυτό, θα πρέπει να κλείσετε ένα αρχείο σε όλες τις άλλες συσκευές προτού το ανοίξετε σε άλλη για επεξεργασία.

  6 καλύτερα εργαλεία διαχείρισης δικτύου που παρακολουθούν την απόδοση