Το PDF Eraser σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε αρχεία PDF, να προσθέτετε εικόνες και κείμενο σε αυτά

Το καλύτερο πράγμα για ένα έγγραφο PDF είναι, εν μέρει, ότι μπορεί να προβληθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα επιτραπέζιων υπολογιστών και φορητών υπολογιστών. Είναι μια τέτοια εύχρηστη μορφή που επιτρέπει σε όλους να βλέπουν τις ίδιες πληροφορίες, που παρουσιάζονται με τον ίδιο τρόπο. Εάν εργάζεστε περιστασιακά με αρχεία PDF, μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει καταστάσεις όπου χρειάστηκε να τροποποιήσετε μερικά πράγματα, για παράδειγμα, μπορεί να θέλατε να χωρίσετε τις σελίδες PDF σε μεμονωμένα αρχεία ή ίσως έπρεπε να αφαιρέσετε μερικά ανεπιθύμητα αντικείμενα από το το ίδιο το έγγραφο. Εάν δεν έχετε βρει μια καλή εφαρμογή για να ολοκληρώσετε αυτήν την εργασία, το PDF Eraser είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Το δωρεάν πρόγραμμα των Windows επιτρέπει την αφαίρεση τυχόν περιττών αντικειμένων, εικόνων και κειμένου από έγγραφα PDF, την προσθήκη σχολίων σε αυτά και τον διαχωρισμό ενός μεμονωμένου αρχείου σε πολλά έγγραφα.

  Πώς να δημιουργήσετε μια αναπτυσσόμενη λίστα στα Φύλλα Google

Η λειτουργία του PDF Eraser διαφέρει από άλλα παρόμοια εργαλεία με την έννοια ότι αντιμετωπίζει κάθε έγγραφο PDF που προστίθεται σε αυτό ως αρχείο εικόνας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διαγράψετε οτιδήποτε επάνω του χρησιμοποιώντας ένα απλό εργαλείο γόμας, σχεδιάζοντας πάνω από την περιοχή. Έχετε ένα σετ διαφορετικών μεγεθών γόμας που μπορείτε απλά να σχεδιάσετε πάνω από την περιοχή όπου κάτι πρέπει να κρυφτεί. Υπάρχουν τρία διαφορετικά μεγέθη γόμας. Μικρό, Μεσαίο και Μεγάλο, δίνοντας στους χρήστες ευελιξία και έλεγχο ακόμη και στην αφαίρεση μικροσκοπικών αντικειμένων.

Εκτός από τα προκαθορισμένα μεγέθη, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το ακριβές μέγεθος της διαγραφής εισάγοντας μια προσαρμοσμένη τιμή για το πάχος της γραμμής. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα της γόμας. Εκτός από το εργαλείο γόμας, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να περιστρέψετε τα έγγραφα, να τοποθετήσετε προσαρμοσμένες εικόνες και να προσθέσετε προσαρμοσμένο κείμενο. Η έξοδος μπορεί στη συνέχεια να αποθηκευτεί εύκολα ως νέο έγγραφο PDF.

  Πώς να εκτελείτε αυτόματα σενάρια PowerShell στα Windows 10

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό που επιδεικνύει είναι η δυνατότητα διαγραφής σελίδων που δεν χρειάζεστε από ένα αρχείο PDF μέσω του ενσωματωμένου εργαλείου Page Cutter. Αυτό το εργαλείο ανοίγει σε ξεχωριστό παράθυρο και σας επιτρέπει να προσθέσετε νέα αρχεία μέσω απλής μεταφοράς και απόθεσης. Μόλις εισαχθεί ένα έγγραφο, παρουσιάζει τη λίστα των σελίδων του και σας επιτρέπει να τις αφαιρέσετε με ένα μόνο κλικ. Η έξοδος μπορεί στη συνέχεια να αποθηκευτεί αποθηκεύοντας ως νέο αρχείο.

Συνολικά, το PDF Eraser είναι μια εύχρηστη εφαρμογή των Windows που μπορεί να σας βοηθήσει να σχολιάσετε, να περιστρέψετε και να κόψετε σελίδες αρχείων PDF. Λειτουργεί σε Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8.

  Πώς να προστατέψετε μέρη ενός εγγράφου Word από την επεξεργασία

Αναζητάτε ένα πρόγραμμα προβολής PDF με περισσότερες δυνατότητες; Δοκιμάστε το STDU Viewer.

Κατεβάστε το PDF Eraser