Σίγαση συσκευής σε ώρα, τοποθεσία, συμβάν ή επαφή [Android]

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αυτοματοποιήσετε εργασίες στο Android είναι κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε ούτε κατά το ήμισυ καλά σε άλλες πλατφόρμες smartphone (εξετάζουμε το iOS σας) και οι εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί για να καλύψουν τις δυνατότητες προσαρμογής του Android είναι απλά εκπληκτικές. Μπορεί να έχετε ακούσει ότι μια λειτουργία Μην ενοχλείτε έρχεται στο Android L και ενώ δεν έχουμε εφαρμογή που να την αναπαράγει για χαμηλότερες εκδόσεις του Android, έχουμε κάποιες που μπορούν να μας δέσουν αρκετά μέχρι να φτάσει το Android L. Κύριε αθόρυβη, η αυτόματη αθόρυβη λειτουργία είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε όταν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί είτε σε αθόρυβη είτε σε λειτουργία δόνησης. Μπορείτε να ορίσετε χρονοθυρίδες, τοποθεσίες, συμβάντα, ακόμη και να επιλέξετε επαφές, για τις οποίες η εφαρμογή θα κάνει αυτόματα σίγαση της συσκευής σας.

  Πώς να προσθέσετε έναν διακόπτη Μην ενοχλείτε στα στοιχεία ελέγχου έντασης στο Android 7

Ξεκινάτε με έναν πίνακα εργαλείων και ενώ η διεπαφή είναι εύκολη στα μάτια, η εφαρμογή έχει δυσλειτουργίες πλοήγησης και δεν είναι καλά μελετημένη. Ωστόσο, η εφαρμογή λειτουργεί πολύ καλά, επομένως είμαστε περισσότερο από πρόθυμοι να παραβλέψουμε αυτό που ελπίζουμε ότι θα διορθωθεί και θα γυαλιστεί σε μελλοντικές εκδόσεις. Οι χρονοθυρίδες μπορούν να οριστούν για ένα εύρος ημερομηνίας και ώρας και κάθε χρονοθυρίδα διαφοροποιείται από το όνομα του συμβάντος.

Κύριε Silent, η αυτόματη αθόρυβη λειτουργία μπορεί επίσης να ρυθμίσει τη συσκευή σας σε αθόρυβη λειτουργία ανά εκδήλωση. Διαβάζει συμβάντα από το Ημερολόγιο Google (χωρίς εισαγωγή), επομένως εάν όλες οι συσκέψεις σας συγχρονίζονται με το Ημερολόγιο Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι αθόρυβο κατά τη διάρκεια τους.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 32 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Μπορείτε επίσης να πείτε στην εφαρμογή να ρυθμίσει τη συσκευή σας να δονείται ή να παραμένει σιωπηλή για μια συγκεκριμένη επαφή. Έχετε μια λευκή λίστα και μια μαύρη λίστα που σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε ή να αποκλείσετε επαφές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, είναι η ενεργοποίηση τοποθεσίας που σας επιτρέπει να επιλέξετε μέρη όπου το τηλέφωνό σας θα πρέπει να ρυθμιστεί σε λειτουργία δόνησης ή αθόρυβης λειτουργίας.

Μπορεί να έχετε λίγο πρόβλημα με την πλοήγηση μεταξύ των διαφορετικών κανόνων, καθώς ο πίνακας εργαλείων δεν είναι η προεπιλεγμένη οθόνη. Η τελευταία σκανδάλη που χρησιμοποιήσατε μετατρέπεται στην προεπιλεγμένη οθόνη, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το συρτάρι πλοήγησης για εναλλαγή μεταξύ τους. Το συρτάρι πλοήγησης είναι επίσης από όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις. Εδώ ορίζετε τη λειτουργία στην οποία η εφαρμογή αλλάζει το τηλέφωνό σας όταν ενεργοποιείται ένα συμβάν. Μπορείτε να το ρυθμίσετε είτε σε δόνηση είτε σε αθόρυβη λειτουργία και θα εφαρμοστεί για όλους τους ερεθισμούς. Η εφαρμογή σάς δίνει μια ειδοποίηση για να σας ενημερώσει όταν έχει ενεργοποιηθεί.

  Νέες δυνατότητες στο Chrome 35 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Εκτός από τις δυσλειτουργίες, και αν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή θα δείτε ότι είναι αρκετά επίμονες και συχνές, η εφαρμογή εξακολουθεί να είναι εξαιρετική. Θα καλωσόριζα διαφορετικά θέματα, καθώς το κείμενο δεν είναι πολύ ευανάγνωστο σε αυτό. Παρά τα ελαττώματά του, λειτουργεί εξαιρετικά.

Εγκαταστήστε το Mr. Silent, Auto silent mode από το Google Play Store